Sziasztok!
Timi!
Nagyon szivesen!!!!!!!!!!
Nekem is odaszokott feküdni Anett Zsani mellé!
Giga!
Teljesen jól tudod a baba azt fogja megszokni amit nyújtanak neki!Értem én ezt a fürdetés idejére,evésre stb....!A gyerekeknek kell a rendszer mert így tanulják meg a (késöbbi) kötelességüket!!!Nállunk már 9 éve ,hogy (télen)7-kor (nyáron )legkésöbb(nagyobbaknak)fél 9-kor fürdés!De a picit nyáron is legkésöbb fél 8-kor fürdetjük!Aztán ahogy nő úgy tolodik neki is a nyári fürdés !
Persze vannak nyáron kivételek(kerti party stb...!De olyankor már nyügösebbek is!!!!!!!
Na mindegy mindenki úgy szoktatja a picit ahogy akarja!Nekünk ez rendszer!!!Ugyan így vagyok az ebéddel vacsival!
Verna!
Én tudom,hogy változik a gyermek és nem fog 3-om óránként enni,de én nem is erről beszélek hanem a 10 órási fürdetésről!
Azért kell egy ilyen pici babának is a rendszer mert ahogy te mondtad úgy is fel kell de így nem azt fogja megszokni,hogy későn fekszik(ami egy gyerkőcnek nem valami előnyös) hanem azt,hogy megfürdik "korán 7-8 között" de utánna még egy kicsit fent lehet és azután elalszik tök nyugiban és ha fel is kell akkor már nem igazából kell fel hanem csak hiányzik neki a cici vagy az anya!Nállunk legalábbis így van megfürdetjük legkésöbb fél 8-kor(mostanában állt át erre az időre) de akkor még nem alszik ell hanem csak 10 óra felé!!Azután pedig felkell 1 órakkor(de csak cicizni kb 5 perc ,kisem nyitja a szemét) és már le is tehetem!Alszik 4 -ig vagy fél 5-ig ugyan ezt eljátsza (amit 1-kor)És még alszik úgy 7-fél 8 -ig!Aztán ez is fog változni ha már ehet mindent nem fog éjjel egyszer sem felkelni!Ez csak az én verzióm!Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó és a babának!!
Lehet,hogy kicsit zavaros amit leírtam ,bocsika!!!!
Még azt akartam,hogy nállunk is szokott késöbb hazajárni a férjem (9-fél 11) de hát nincs mit tenni ilyenkor!!Bepotólják hétvégén!!De valamikor az sem jön össze!
Sőt Anettnál teljesen elmaratt minden ilyesmi mert akkor építkeztünk és a férjem csinált majd mindent!!!
Na mindegy abba hagyom mert már regényt írok!Nem akartalak megsérteni semmivel nem állt szándékomban!!!!!
Nircee!
Reméltem is,hogy nem sértődött meg senki!!!
Néha nagyon szókimondó vagyok!!
Mostanában én is még fél 10 felé adok Zsaninak zabpehelyt szőlőcukorral és így nyugiban alszik!!!!
Valamikor én is fent vagyok még 11-kor is ,én sem vóltam régen korán fekvő de rákellett állnom a korábban fekvésre(3-om gyerkőc mellett )!
Giga!
Én ha nyügi(és már mindent megpróbáltam) akkor szoktam adni neki inni!(hála az égnek a csőrös cumit elfogatta)
De bármikor megkínálhatod őt amikor úgy érzed!Ha iszik szomjas vólt ha nem akkor nem!
Kajcsi után mindég adok neki!!
De gondolom te is!