Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Ezt nem bírtam kihagyni.. :lol:

BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK!!!!!


Kép
zichy
 
 


Gabinak nagyon mennek a drukkok!!!!! :wink:


Adri-fog: fiamnak váltanak most a fogai, és neki is össze-vissza nőnek(tek). Rögtön az elején elvittük fogorvoshoz (aki egyébként egy tündér), azt tanácsolta, hogy a gyerkőc mindig "matasson" a nyelvével az új fogai körül, nyomogassa őket -ami befelé nő azt kifelé és fordítva. Szót is fogadott a drágám, és gyönyörűen szabályozódtak neki. A drnő egyébként azt is mondta, hogy fogszabályzó csak legvégső esetben kellett volna, és ugye nem feltétlenül az állandó meg sokmindentől függ. Próbáljátok ki a nyelvvelnyomogatós módszert, de ha megoldható vigyétek el egy jó fogorvoshoz, ő mit mond. :wink:

Még benézek, várom a fejleményeket.... :lol:
zichy
 
 


Tényleg,nőnapra valami? Én csak puszit, a többi el lett felejtve.

Csajok: ti is így főztök? Kép
Akkor jó.

Timi, találtam ilyeneket nagy nehezen. Hogy vagytok?
És ti csajok? Pocsék az idő, szobába maradunk mi is, majd lassan jön a napsütés, az már jó lesz.

Majd jövök, amúgy Zita: végre visszataláltál. Gyere gyakrabban. Kép

Így is jöhetsz.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 

 
 

Sziasztok!

Móni
Pocsék idő??? Hol???

Itt ugyan nem süt a nap, de nagyon kellemes idő van, ki is vittem délelőtt a gyerkőcöket egy kicsit :lol: Mindkettő nagyon-nagyon élvezte :wink: Épp mikor elindultunk jött apósom nőnapot köszönteni. Én gyorsan felszaladtam a virágokkal, addig ő maradt a gyerkőcökkel. Picit még sétált velünk aztán mondta, h ő már megy haza. Mondom a gyerekeknek, h gyertek visszakisérjük papát az autóhoz. Hát egyik sem akart visszajönni a házhoz, pedig egyébként imádják a papát :lol:

Gabi reggel óta nem jelentkezett, akkor azt irta, h csak a déli vizit után fogja megtudni mikor inditják. Ha jelentkezik azt természetesen azonnal közvetitem :wink:

Zita
Köszi ezt a szép képet :lol: Ilyen kertet el is tudnék képzelni magamnak :lol:

Sztem nem olyan kicsi Levi, nem lehet minden gyerek óriási... Na és ugye attól is függ milyen genetikai adottságuak vagytok a pároddal, mit örököl. Az én gyerkőceimhez nem igazán jó hasonlitani mert ugye ők óriási előnnyel születtek a fiacskádhoz képest és egy picit mindig nagyobbak voltak mint az átlag. Lili ennyi idősen 12,5 kg volt, magasságról nincs adatom, de kb. 79-80 cm. Dani 11,79 kg és 79 cm.
Multkor Jutka is mondta, h talán Roland sem éri el a 10 kg-ot, szóval ne izgulj :wink:

Ma főznöm kéne és még azt sem tudom, h mit :oops: Lilivel már ettünk-tegnapi pizza maradékot, de apának is kéne vmi kajcsi :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Zita!
Gyönyörűek a tulipánok, köszönjük! :lol: Nekem nagy kedvencem a tulipán. (a mennyasszonyi csokrot is tuliból akartam, de nem jött össze...)
Haladsz a munkákkal? Kert, nagytakarítás- ez így együtt?
Én is nekikezdtem a takarításnak. Ez elsősorban most ablakpucolást és függönymosást jelent.

Nyelvsímogatós "fogszabályzás": nagyon elámultam rajta. Ilyenről még nem hallottam. Tök jó! :lol:

Nálunk reggel óta még csak most sütött ki a napocska, de azért nincs rossz idő itt sem. :wink:

Móni!
Köszi, jól vagyunk. Csak hát szoktatom Dávidot az ovihoz és így napi szinten többet vagyunk távol itthonról. :wink: -ezért sem írok olyan gyakran. Hihetetlennek hangzik, de észreveszem azt a 1,5 óra kiesett időt. :roll: :wink: Arról meg nem is beszélve, ha gyalog megyünk, akkor ez még egy óra. Pedig olyan jó a fiaimmal sétálni, olyan jól lehet velük beszélgetni közben. Az óvoda elég messze van, főleg Dávidkámnak még. :wink:

Szerintem sincs miért aggódnod, a gyerekek súlya tág határok között mozoghat.(genetika stb)
kiskönyvben is van ilyen táblázat, nézd csak meg! Az orvos jelzett volna, ha bármi gond van, ez biztos.

Ildi!
Megláttam a neved, hú- gondoltam máris kibújt Esztike? Akkor már bizti, hogy indítják, nem várnak 1-2napot sem? :roll:

Az írásodból az tükröződik,hogy jól vannak a gyerkőceid... :lol:

Én gulyáslevest főzök és este felé csinálok valami keltet hozzá...vagy palacsintát.

Szuzy!
Ti is élvezitek a tavaszt, ugye? Egyébként ti kertes házban laktok?
Éjszakák nyugisak?

Hajtogatok egy kis ruhát, amíg alszik Dávid!

Szép napot!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Móni!
Elfelejtettem: még tegnap megkaptam a nőnapi ajándékot: egy könyvet. :lol:
Egyébként én gyakran kapok meglepit a férjemtől, csak "úgy" indok nélkül is... ez általában édesség szokott lenni: Rafaelo vagy Milka csoki :lol:

Most már tényleg leléptem!

Kép

Kép
thimó
 
 


Halihó!

Épp az előbb hivott Gabi :wink:
Szóval szük 2 ujjnyira van nyitva, igy megegyeztek a dokival, h várnak az inditással hétfőig. :lol: :lol: :lol: Doki szerint addig spontán be fog indulni a szülés :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Úgy látom Gabi akkor mindenórásnak is mondható. :D :D

Levi miatt csak kicsit aggódom, bár mindenki azt mondja, behozta a lemaradást. (1800g-mal született)Hát...?
De a segge már nehéz, és elég formás csávó. :lol:

Mi is most jöttünk vissza, élvezte a szaladgálást. Remélem egy kicsit alszik is, elég lusti. Mosás: én is mostam 2 adagot, a függönyt még hagyom, ahoz apa is kell. Valamelyik nap mondta Levi fürdés után hogy "apu vagy abu"?Az apja olyan büszke volt!

Ildi: Jutkának mennyivel lett Roli?

Majd még jövök, próbálunk aludni.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni
Roli 3600 v 3650 g-al született, már nem emlékszem pontosan. A pláne az volt az egészben, h egész terhesség alatt azzal stresszelték Jutkát, h kisebb a baba a korától, milyen kicsi hasa van (pedig ez egyáltalán nem volt igaz sztem!!!) és mindenki meglepődött mekkora sullyal született!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza az oviból. :wink: Fél négykor indultunk.... :roll: Nagyon jól érzi magát Dávid, most is játszott az óvónénivel, de néha-néha hátrasandított, hogy ott vagyok-e? :wink:

Ildi!
Örül Gabi, hogy hétfőig nem indítanak? Reméljük, hogy még ma v. holnap elindul Esztike kifelé, hogy ne kelljen sokat bennt lennie Gabinak. Mondta, még anno, hogy a plusz napoknak nem nagyon örülne. :wink:
Mondjuk, ahogy leírta az indítási módszert Pásztón, inkább vár szerintem...

Móni!
Megértem, hogy kicsit izgulsz Levike miatt. Biztos mindenki így van, akinek korábban jön a baba. Sőt még akinek időben jön, az is szokott parázni a gyerek súlya miatt. :wink: Főleg, mert a gyerekeket akarva-akaratlanul is hasonlítgatják egymáshoz. Ez nálunk is volt, mert a férjem hugának kövérkés a fia és hát hozzá képest az én gyerekeim mindig is véznák voltak.
Majd nyilatkozom Dávid súlyáról, ha viszem őt kedden 3 éves oltásra. Ő sem hurkás, nem is volt soha, de erős csontozatú.

Lányok!
Most, hogy Gabi nem olvassa elmondok nektek valamit. Eddig azért nem beszéltem róla, mert nem akartam lelkieleg Gabit felzaklatni (esetleg). Pedig nagyon kikívánkozott belőlem. :wink:
Született az egyik babanetes csajnak kisbabája 26 hétre, 60 dkg-mal. Én olyan balek vagyok ilyen szempontból, mert véletlenül pont olvastam róla. Az apuka képet is rakott fel Emeséről. Sajnos, pár napot élt csak, pedig annyira reménykedtek a szülei. Olyan szörnyű volt olvasni, hogy mennyit szenvedtek mindannyian... és a vége mégis a legrosszabb lett... a kicsinek nagyon sok problémája volt, nem is sorolom. A férjemmel együtt sírtunk, amikor olvastuk...
:cry: :cry: :cry: Napokig a hatása alatt voltam,vagyok. :cry: :cry:
Viszont nagyon-nagyon hálás vagyok Istennek, hogy van két egészséges gyermekem. :D

Befejeztem!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi, így jó ha lassan beszokik az oviba Dávid. Próbáld úgy is hogy egy hét múlva elkéretkedsz tőle vásárolni. Ha engedi, nyert ügyed van és visszamész egy óra múlva. Később tovább is elmaradsz, ha jól érzi magát, fogja engedni. Tesóméknak bevált, neki 6éves lesz a lánya októberben.

Gabiért mindenki szurkol, amíg a baba meg nem lesz.

Ildi, ha Jutkáéknál van elmaradás a súlyban és a dokinak nem tetszik, úgyis szól. Nekem a védőnő azt mondta, nagyon jó ez a súly, telefonon felhívtam, mert keresett a súri adata miatt.

Na jó, estére megint befejezem magam, sok lesz belőlem.

Jó éjt mindenkinek. Kép

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni
Nem idegesiti magát a suly miatt mivel kiegyensulyozott, jókedvü kisfiu és ez a lényeg :wink:

Timi
Én is ilyen vagyok :? Ha hasonló témára akadok nem tudok ellenállni, aztán persze gyorsan megbánom... Én is olvastam itt egy megrázó történetet, az is halállal végződött, de már nagyobb volt a kisfiu. Aztán vki feltett egy linket, h az anyuka hasonló sorsu szülőkkel fel tudja venni a kapcsolatot. Én balek persze, h benéztem, de elég volt egy történetet elolvasnom... Olyan gyönyörüen volt megfogalmazva, nem is tudom hogy volt erre képes az anyuka :cry:

Nem tudom láttátok-e a tv-ben a multkor, a világ legkisebb sullyal született csecsemőjéről volt szó. Ha jól emlékszem a 20-21. héten született 20 :!: dkg-al és életben maradt! Sőt az orvosok azt mondták, h semmi maradandó (legalábbis komolyabb) károsodása nem lett, pedig sok mindenen ment át szegényke. Hát igen, ilyen is van... :lol:

Ilyenkor nekem is eszembe jut, h bár nem duskálunk a jólétben nem panaszkodhatom, amit nagyon akarunk az megvan és ami a legfontosabb: két egészséges, gyönyörü gyerek és egy boldog családi élet :lol:

Reggel hivom Gabit, h van-e változás és utána jelentkezem :wink:

Addig is jó éjszakát mindenkinek :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Jó reggelt!

Gyorsan, még ovi előtt....

Móni!
Hivatalosan még nem maradhat ott Dávid, mert csak holnap lesz 3 éves. Az óvonéni mondta, hogy reggelről és du. kicsit bemehetünk játszani, ismerkedés céljából. Aztán majd kedden megkapja az oltást és utána kezdjük igazából az ovit, akkor fogom őt egy kicsit magára hagyni.

Ildi!
Én nem láttam azt a műsort, de a férjem igen. Amikor olvastuk Emese és családja történetét, pont azt mondta ő is, hogy az a baba életben maradt, akkor Emese miért nem? Teljesen fel volt hábordva. Én biztos vagyok benne, hogy mindent megpróbáltak az orvosok, hogy megmentsék, de hát ....

Várjuk a Gabi-híradót.
Eszembe jutott este, hogy indítani nyitott méhszáj mellett már burokrepesztéssel is szoktak...

Mentünk az oviba!

Nálunk csepereg az eső, de nincs hideg. Tavasz van! :lol: :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Jó reggelt :lol:

Gabival minden változatlan, nagyon vigan van :wink:

Timi
A doki mondta, h csak bő két ujjnyinál lehet burkot repeszteni és ugye Gabi csak szüken annyi... Viszont mondta (mármint Gabi), h tegnap a doki elég durván vizsgálta, most egy picit rózsaszinezik....Mondtam Neki, h a végén igazam lesz és a névnapomkor fog megszületni :lol:

Hol olvastad Emese történetét?

Megyek mert ma takaritós nap van, kiváncsi vagyok mennyit tudok megcsinálni :roll:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Én is bejelentkezem, mert nem tudom, hogy alakul a napok.

Gabi, hát...., reméljük hogy nemsokára kint lesz Esztike.

Ildi! Ha nincs gond Rolival, az jó. Lényeg, hogy jó baba, a többi le van sóhajtva.

Timi. Azt csak azért írtam, mármint a szoktatást, mert nem néztem rá a vonalzódra. Bocs tesó!Az viszont jó, ha már most jólérzi magát a többiekkel az oviban.

Na mentem, mert ahogy elnézem, nem fogok unatkozni. Vasalás, főzés, takarítás. Kb ennyi. + borítékozás. Majd benézek.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Hugicám!

Semmi gond nincs! Örülök én is neki, hogy jól érzi magát.

Tegnap mondtam, hogy ne kérje már a cicit, mert az oviban nem lesz a du. alváskor. Erre mit válaszol? óvónéninek is van.. :oops: :oops:
Valahogy el kell mondanom az óvónőnek, ezt a dolgot, mert nagyon: :oops: :oops: :oops: :oops: lesz belőle.

Ma nem főzök! Van még gulyás és sütök lekváros buktát(kaptam végre sütésálló lekvárt).

Ildi! Írtam privit!

Ha Eszike névnapi ajándék lesz neked, akkor Dávidomnak meg születésnapi. :!:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Jól látlak Timi, itt vagy?

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Most jut eszembe, ilyenek voltunk.
Kép

Timi, te csak felbukansz és mész tovább?

Csajok, néha nem néztek be, én hiányolok mindenkit.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Szia Móni!

Aranyos vagy, de nem mindig van kedvem írni.. :wink: Olvasgatni is szeretek ám...

A kép nagyon pici. Nagyobb nem lehetne?

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sajna nem bírom nagyobbra, de keresek másikat.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Gabinál még minden változatlan... sehol egy kósza fájás, sők keményedni sem keményedik annyit mint otthon :? Pedig sokat sétálgat :wink:

Én viszont el vagyok keseredve :( Reggelre Dani csupa-csupa kiütés lett :( (gondolom csalánkiütés), csak azt nem tudom mitől. Semmi ujat nem ettünk... Majd felhivom a védőnőt mit mond rá, esetleg lehet-e, h a popsikenőcs vmelyik összetevőjétől van :?:
Teljesen kivagyok! Ráadásul apa este megkérdezte, h ma mi lesz az ebéd, majd közölte, h 2 óra helyett csak 6 után fog hazajönni :roll: 2 hete nem voltunk vásárolni, mindenből ki vagyok fogyva (eleve nem tudok beraktározni sokmindent a helyhiány miatt), szóval foggggalmam sincs mit főzzek :?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Jajjjjj! Majd elfelejtettem!!!

Dávidnak nagyon boldog szülinapot kivánok!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi, próbálj meg otthoni dolgokból összeütni valamit.
Popsikenőcs: ha gyógyszertári, akkor elvileg jónak kéne lennie.

Dávid:
Kép
Ez lemaradt tegnap.

Később jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE AZ ÜNNEPELTEKET!!!!

DÁVIDNAK


Kép

Kép


ILDINEK

Kép
zichy
 
 


Sajna megint csak olvastam, meg köszönteni jöttem, máris szaladok. :(

Látom, Esztike jól érzi magát, és tök jó, hogy hétfőig nem sürgetik őt. :D

Timi! Kis ünnepeltet felköszöntöttétek? Torta, ajándék???

Mindenkinek szép hétvégét! :D
zichy
 
 


Kiütésről még. Múltkor talán Móni írta, hogy ők is kísérleteznek...(Tényleg, kibukott a dolog?)
Nálunk is volt ilyen "titokzatos", semmiből felbukkanó, és kiderült, hogy a baba tusfürdőben lévő lanolin okozta. :( Sajna sok dologban benne van,gyapjúban is pedig gyakorta allergiás tüneteket okoz.És általában csak hosszas használat után, mikor telítődik a szervezet. Ildi, ez esetleg??? (Vagy ha netán primőrt ettetek mostanában, ezeknél is a vegyszer :( ...)
zichy
 
 


Sziasztok!

Dávidka köszöni szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok. :lol:

Ildi!

Boldog névnapot kívánok!

Kép Kép

Danika jobban van már azóta? Antibiotikum is szokott ilyen reakciókat kiváltani.
Csalánkiütés vagy allergia? Szerintem különbség van. Nekem Dávid bőre nagyon érzékeny mosóporra,fürdetőszerre, öblítőre, szóval olyan dolgokra amik érintkeznek a bőrével. Én még a mai napig hidrophylben fürdetem őket és semmiféle Gabi, Johsons, stb fürdetőt nem használunk. :?
Viszont a kaja okozta bőrkiütés múló állapot, volt már nekünk tejterméktől ill. vaníliától és epertől is. Itt a mennyiség számított, ha sokat evett..
Fenistil-csepp és kálcium: nekünk ezt javasolta a dr-nő- ez (szerinte) minden allergia tipusú betegségre jó és ártani biztos nem árt. :wink:

Most mennem kell..

szép hétvégét!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :lol:

Szerencsére volt ma is rendelés igy elvittük Danit. A dokinőnk teljesen tanácstalan volt, hát mit mondjak, nem nőtt a szememben... :? Telefonált a bőrgyógyra, h felküld, nézzék már meg mi lehet. Hát a bőrgyógyász is azt mondta, h az Augmentintől van :? Kaptunk rá fürdető kenőcsöt + krémet és a Fenistil cseppet kell továbbra is adni neki. Hétfőn kell visszamennünk. Kérdeztük, h kb. mikorra fog elmulni :?: ....1-2 hét :!: :cry:
Kalciumot nem mondták, de hozattam apával és már kapott is egy kis adagot :wink:

Móni
Próbálok én ügyeskedni a főzéssel, de nehéz ugy, h 2 hete nem voltam vásárolni és a tartalékok is szép lassan elfogynak :? Mivel kicsi a lakás, a fagyasztóm nem nagyon tudok tetemesebb mennyiséget betartalékolni az elállós dolgokból sem :(

Na igy néz ki az én gyönyörü kisfiam :( :shock:
Kép
Kép

Ja, egyébként Gabival még minden változatlan! Épp azt beszéltük, h iparkodhatna a kisasszony ha e jeles napon szeretne megszületni :lol: (Dávid szülinap+az én névnapom :lol: )

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Rég voltam itt. Vagyis voltam olvasni, de időm írni már nem volt.

Dávidnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Timi! Nagyon édesek a gyerkőcök, látom végre sikerült a vonalzódhoz rendelni. Nekem is nagy erőfeszítésem be került.

Ildi! Neked pedig Boldog névnapot kívánok. Én sajnos ilyen szép képeket feltölteni nem tudok.

Szegény Dani!!! Én ilyet még nem láttam soha. Ez fáj is neki, vagy viszket? Szegény, még a bárányhimlő szinte le sem múlott, s most újabb pöttyök.

Gabinak üzenem, hogy kitartás! Esztikének meg, hogy kicsit jobban igyekezzen, ne stresszelje az anyukáját. Már holnap vasárnap.... Ha holnap semmi, hétfőn indítás? Bújjon már elő az a kishölgy!!!

Egyébként azért nem voltam sokáig, mert ezerrel élveztük a tavaszt! Sokat voltunk kinn sétálni nézelődni. Amikor meg rossz idő volt próbáltam magam a házimunkában utolérni! Ma bébi kaját gyártottam a fagyasztóba 13 üveggel. Meg egy kicsit takarítottam is.

Olvastam, hogy valamilyen "rémtörténetet olvastatok" egy Emese nevű kislányról. Hát én is mesléhetnék sajnos. Tömören: 2004 karácsonyára vártuk első kisbabánkat, aki kislány volt. Nagyon nehéz terhességem volt, hol a pici, hol meg én voltam veszélyeztetve... A 37. hétben amikor már azt hittem, hogy itt már semmi rossz nem történhet, hiszen a kicsi már érett. A tüdeje is érett a súlya is jó, s ha lesz velem valami akkor császár és kész..
Ekkor ütött be a mennykő. (3,5 hónapot voltam kórházban, s az egész terhességemet végig feküdtem) Éppen hétvégére akartak haza engedni a kórházból, hogy még meg tudjam venni a hiányzó dolgokat a kicsinek, amikor kértem, hogy mielőtt elmegyek-hogy nyugodt lehessek- nézzenek szívhangot. Sajnos ekkor már nem volt.......
Ezt nem kívánom senkinek. Egy ilyet átélni, egy ilyenbe belenyugodni nagyon nehéz. Azóta sem sikerült elfogadnom a megmásíthatatlant.
Azóta ha ilyen történetet hallok én is végig sírom, sőt utánna méh hetekig nem tudok megnyugodni....

Na megyek
Sziasztok

Kép
szuzy
 
 


Ildi, téged elfelejtettelek. Bocsi.
Kép

Gabi, hát még mindíg egyben? Nem sieti el a kisasszony tényleg.

Danit sajnálom, remélem hamar kigyógyul.
Nálunk is bepirult Levi segge, elaludt kakisan :arrow: , nem tudtam átpelusozni és elég csúnya lett a végeredmény. Most pancsizott, majdcsak javul ő is. Neogranormonnal próbáltad bekenni? Nekünk jó volt.

Mikor voltatok bőrgyógynál? Ma mi is voltunk reggelről, kb.9:20 volt, mire sorrakerültünk.Párommal kellett visszamenni, még mindíg pöttyös, de már múlik. Úgy néz ki, öblítő nélkül kell mosni a ruháit, az a gond.

Szuzy, Zita merre vagytok?

Amúgy olvastátok? Írt ide egy csaj valami álláslehetőség félét.Mit szóltok hozzá?
Mentem, aludni kellene Levinek, és nem bír magával.

Jó éjt csajok, holnap jövök.


Most jut eszembe, ilyenek is voltunk:
Kép
ez csikizés utáni kép, sőt ha jól emlékszem, 6hónapos Levi rajta.

Tényleg mentem. Majd jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Visszajöttem. Találtam még egy képet: Levi pont 1hónapos. Karácsonyfa alatt van 25.-én.

Kép

Szegény rugi 3-szor van visszahajtva, 3hónapig hordtuk ezt a ruhát, olyan pici volt és a legkisebb méret.

Szuzy, egyszerre írtunk az előbb. Olvastalak, hát nagyon sajnállak, de Szilárdot szeresd még jobban, mint kellene. Vigasztaljon ő tégedet mindenben. Mostmár tényleg megyek. jó éjt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Jó reggelt!

Ildi! Dani bőre: :shock: :cry: :cry: :cry: Megvallom, ilyet még életemben nem láttam. Bízom benne, hogy hamar elmúlik! Ha csak a popóján lenne, azt gondolnám, a pelus+barihimlők miatt, d ugye az arcán is nagyon kijött... :(
Kaja+ vásárlás: megértem. Pici helyen nehéz raktározni. Nálunk 20nm a konyha, mégsem férek, és a tartós kajákat nem is itt tartjuk, mert nincs helye. Mi áltban havi nagybevásárlást csinálunk, amit ha kell hétvége előtt pótolunk néhány dologgal. Bár most ez elmaradt, mert annyi minden megmaradt, hogy elég csak 1-2 hozzávalót venni a főzéshez. De volt, hogy alig találtam itthon valamit, úgy kellett ügyeskedni a „semmiből” – mert ide a falusi boltba nem szeretek járni. 8)

Szuzi!
Nagyon sajnálom a történteket, megrázó, amit írtál! :cry: :cry: :cry: Nekem gyermekkoromban az egyik unokatesóm született így, és a család a mai napig nem bírta feldolgozni… Kívánom, hogy érkezzen hozzátok egy kislány is, aki megvígasztal és pótolja, akit elvesztettetek!
Természetesen, tudom, hogy Szilárd is hatalmas boldogságot jelent számotokra. :wink: :D

Timi!
A kislány és más hasonló babák története nagyon szomorú, én is hasonlóan érzek. :( Alig több mint félidős kismama voltam tavaly, mikor egy velem egyidős kismamának meg kellett szülni a babáját, mert mindketten veszélybe kerültek és így legalább neki volt esélye az életben maradásra. Nekem másodkézből mesélték amin keresztülmentek, hát az ellenségemnek nem kívánnám… Annyira felzaklatott a dolog, hogy kérdeztem anyósomat (mint szakmabelit, bár akkor ő már nem dolgozott és nem is hallott az esetről), hogy nem lehetett volna időben kezelni, észrevenni, kikerülni stb. ezt az egészet?! Az volt a válasza, hogy higgyem el, őket is szörnyen megviselik ezek, amit csak tudnak, igyekeznek megelőzni, kikerülni, de vannak olyan alattomos betegségek, amiket egyszerűen nem lehet kiszámítani. Sokszor több tényező játszik közre, szóval nagyon nehéz…. :(

Egyébként hozzád hasónlóan nekem is van sztorim amit, direkt nem írtam le, Gabi miatt, tapasztalatból tudom, hogy tényleg nem jó hatással van a kismamikra. :wink: Ez az én lányaim szüléstörténete. Majd leírom, de röviden csak annyi, hogy a nagylány hihetetlen gyorsan jött és ha nem vagyunk épp a kórházban, hát nem is tudom hol pottyant volna ki :shock: – és ugye Gabi nem igazán díjazza az otthonszülést…. :wink: :lol:
A másik a kisebb lányom. Röviden csak annyi, hogy a 32. hét körül kezdődött azzal, hogy nem fordult le a baba. Eleinte csak annyi idegesített, hogy hozzá nem értők mondták, hogy akkor császár (aminek nem örültem volna a lassabb felépülés miatt). Egy hónap múlva még változatlan volt a helyzet, bár akkor –bölcsen- már nem meséltük el ezt senkinek. A dokim javasolt különböző praktikákat, hogy „fejreállítsam” a babát. Én persze szót is fogadtam, a baba is, de „félúton” mindig visszafordult és néhány próbálkozás után nagyon-nagyon erős késztetést éreztem arra, hogy felhagyjak ezzekkel a rásegítő módszerekkel. Aztán mikor megindult a szülés, a sznő rögtön az elején felfektetett az ágyra, hogy minnél lassabban jöjjön a baba, legyen időm tágulni. (Hosszú, miért, de a lényeg, hogy ugye áltban a babák feje a nagyobb és mikor azzal törnek utat, a szülőcsatornának van ideje a megfelelő méretre tágulnia, és a fej után a többi test más csak csusszan. HA lábbal jön, az kisebb körfogat, és a fej gyorsan követi, ha szoros a járat, netalán beszorul, könnyen oxigénhiányos állapot léphet fel, ami ugye agykárosodást stb is okozhat.) Aztán mikor megszületett, kiderült, hogy rossz helyen tapadó köldökzsinórja volt, ez ritka rendellenesség. Elég lett volna egy kisebb nyomás a szakadáshoz, ami tudjuk mivel járt volna. Ez ugye a méhen belüli mozgolódáskor megtörténhetett volna – valszeg ezért nem is tudott megfordulni a drága, holott a szándéka megvolt, és a szüléskor pedig kifejezetten előny volt, hogy lábbal jött és a zsinórkáját szépen tolta maga előtt. Szóval ez egy olyan helyzet volt, hogy minden adott volt egy tragédiához, annak ellenére, hogy egész terhesség alatt maximálisan figyeltek rám szakmailag. Hála Istennek, hogy semmi baj nem ért minket!!!! :lol: És most itt vagyunk egy csodás csajszival és páratlan szülésélménnyel. :lol:

Móni, ne aggódj Levi súlya miatt, gyönyörűen fejlett, látszik a képeken!!! :D
Egyébként tényleg alkati dolog. Én pl. Gabival vagyok egy magasságban, a férjem nem sokkal van fölöttem, a gyerekeink mégsem nagy növésűek. A fiam kimondottan kicsi. 7 és fél éves lassan és alig lépte túl a 120 cm-t és kb 23 kiló. A nagylány már átlagos a kortársai között, a kislány pedig picivel van az átlag fölött, de igazából nagynak nem mondható. De rengeteget változhatnak még. :wink:

Na, most pótoltam egy kicsit. További szép napot mindenkinek! :D
zichy
 
 


Sziasztok!

Gabival a szokásos, keményedések vannak, de ez ugye nagyon kevés... Mondtam Neki, h beszélje már rá Esztert a szülétésre, ma igazán gyönyörü nap van ehhez :wink: Ha ma sem történik semmi, akkor már száz százalék, h holnap reggel inditják :(

Szuzy
Hu nem is tudok mit irni! Csodálom azokat a szülőket akik tul tudják ezen tenni magukat (tudom, h teljesen nem lehet!), többek között Gabit is aki ugye 26 hetesen veszitette el az első babáját :cry:

Móni
Hát ezekhez a kiütésekhez kevés lenne a neogranormon, a bepanthen sem használt... Reggelre az arca sokkal szebb lett, még piros, de nincs ugy bedurranva mint tegnap és nem is lángol neki :lol: Szilárd nagyon aranyos a képeken, a fél évesen nem is látszik, h pici baba volt. :wink:

Zita
Annyiban szerencsés voltál, h a harmadik baba volt faros! Az elsőnél lehet, h nem usztad volna meg a császárt. Az én lányom már most 20 kg! :lol:

A multkor elszomorodtam mert uj csatornákat kaptunk, két régi helyett. Az egyik megszüntetett a német RTL, amin volt két kedvenc müsorom: az egyik uaz volt mint a nálunk is vetitett szülőszoba, a másik lakberendezős. Kaptunk helyette story tv-t :twisted: :twisted: :twisted: sztárpletykás müsorokkal :x

Megyek, megreggeliztetem a családot :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Az előbb kicsit bezavarodtam :oops: Szóval Móni, Levente nagyon aranyos a képeken :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Valami lemaradt az előbb:
Szilárdnak boldog névnapot!
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Gondoltam még bejelentkezem mielőtt elindulnánk. Ma Anyukáméknál leszünk s csak estére jövünk haza. Szerencsére 7 ágra süt a nap. Így lehet kicsit sétálgatni, levegőzni. Főznöm sem kell, így remélem ma tudok egy kisit pihenni. Sajnos Szilárddal az utóbbi napokban nem lehet birni. S még mindig nem bujt ki a 3. fogacska. Pénteken 5x kakilt, s állandóan a fülét fogdossa. Már tiszta var neki. Voltunk dokinál is, de ő azt mondta a fogzási fájdalom sugárzik ki.
A héten voltunk mérekezni is. 72 cm és 8004 gr. Mi 52 cm-vel és 3280 gr-al születtünk.

Mókuska! Gabiról mi híred van?

Zita! Tényleg jó lenne egy kislány, de nem biztos, hogy lesz erőm belevágni az egészbe még 1x. Örülök, hogy végül jól alakult minden nálatok.

Mindenkinek szép napot kívánok.
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


BOLDOG NÉVNAPOT SZILÁRDNAK!!!

Kép Kép
zichy
 
 


Sziasztok, köszi a képekre vonatkozókat.Már alakulunk.

Ildi, Daninak gyógyulást, már haladás az is, hogy csökken neki a pirosság. Javulást továbbra is.

Nálunk süt a nap, lehet hogy kimegyünk később, csak melegetjen fel az idő. Tegnap azt hittem orvost kell hívni estére. Kinmentem délután levivel sétálni, akkoráka belehasított a vesémbe, hogy majd begörcsöltem. Szomszédok mosolyogtak, hogy begörnyedve mászkálok, ráadást Levi elálmosodott, vele sem bírtam. Egy kis semicilin, annak lett hatása. Ma viszont takarítani is kellene, de még mozogni nem bírok ahogy kéne.
Estére visszanézek, hátha tudok valamit alkotni.

Csajok jobbulást, gyógyulást mindenkinek akinek van kínja-baja.

Szilárd BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Jövök egy kicsit írogatni. A család alszik: apa és gyerekek. :lol:
Sajnos nem volt jó éjszakánk, mert Beni lázás és köhög. Egész éjjel felvoltunk(kivéve Dávid), próbáltunk enyhíteni a köhögésen, nem sok sikerrel.
:cry: Végül úgy tudott valamennyit aludni, mint a kisbabák szoktak: a mellkasomon. :wink:
Tanácstalan vagyok, mert 1 hét ovi után, most már 2X is beteg lett. Tudom, most nagyon sok a köhögős és taknyos gyerek, de azért bosszantó, hogy elviszem őt oviba egészségesen eltelik pár nap és ismét ott tartunk ahol a part szakad. :wink: Nem is tudom....
Jövő hét megint doki és maradunk itthon. Dávidot sem szoktatom, csak ha véget ér ez a vírusos időszak.

Egyébként nagyon betyár Beni. Olyan szövege van, hogy majd hanyat dobom magam. A közösség személyiség-formáló ereje. :wink: :lol: :lol:
Beszélgetünk, olyan dologról ami neki nem passzol (most ez a kakilás-ügy volt, mert még mindig gond) erre azt mondja nekem: " hanyagoljuk a témát, baby!" :roll: Meg ilyen: " na, mi a pálya?"

Ildi!
Nekem 8 hós volt Beni, amikor kiütéses lett az antibiotikumtól. Akkor kapott először és ő is Augmentint. :x Mondjuk ilyen összefüggő pirossága neki nem volt, de a pöttyökre ráismertem.
Az a fürdető kenőcs nagyon jó- mindig íratok, ha a dokinál járok. :wink:

Gabi tágult valamit, nem tudod? Úgy szorítok neki, hogy ne azzal a brutális módszerrel indítsák el a szülést. Inkább akkor már burokrepesztés, nem?

Szuzy!
"Mikor pedig meghallá Jóbnak három barátja mind ezt a nyomorúságot, amely esett vala rajta: eljöve mindegyik az ő lakóhelyéből: a témáni Elifáz, a sukhi Bildád és a naamai Czófár; és elvégezék,hogy együtt mennek be, hogy bánkódjanak vele és vígasztalják őt.....
És ülének vele hét napon és hét éjszakán a földön, és NEM SZÓLA EGYETLEN EGY SZÓT EGYIK SEM, MERT LÁTJÁK VALA, HOGY IGEN NAGY AZ Ő FÁJDALMA" - Jób könyve 2

Nem tudok mit írni a kislányod halálával kapcsolatban. :cry: :cry: :cry:

Szilárdnak nagyon nehezen jön ki az a 3. fogacska, jól megszenved vele szegényke. :cry:

Boldog névnapot Szilárd! Kép

Az idő tényleg gyönyörű én is kimostam 3 adag ruhát. :roll:

Most mennem kell, de este felé - ha sikerül- folytatom. Ezt most ne vegyétek fenyegetésnek. :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Na itt vagyok!

Még mindig Suzy! A kép feltöltéssel nem lett volna probléma. Inkább azzal szórakoztam el egy darabig, hogy olyan képet kicsinyítsek le, ahol nem torzul el a kép. Ja, és előtte még ki is vágtam az eredetiből. :wink: Ne tudd meg, eltartott egy darabig.

Irigyellek ezért a hétvégén anyuéknál eszünk- ért. De jó is lehet, én is kibírnám...

Szilárd még mindig olyan lelkesen teper négykézláb?

Láttad, hogy mikor indultatok anyukádékhoz, legalábbis a hsz. ideje szerint? :wink: :lol:

Zita!

Igen, felköszöntöttük Dávidot. Volt torta, de ajándék most nem, majd Benus szülinapjakor kapja meg ő is. Így szoktuk, mert így nincsenek könnyek. :wink:
Nem tudom, hogy mit kellene Dávidnak venni. :roll: Játékot nem nagyon akarunk(így is több van, mint kéne..)
Épp ma beszélgettük a férjemmel, hogy jó lenne bicikli, de akkor már mindkettőnek azt kellene venni a vita elkerülése végett. Ezt 35-40 e alatt nem úsznánk meg, erre pedig most nincs keret.
Így valószínűleg ruhákat kapnak majd mindketten, mert erre úgyis szükség van, hisz itt a tavasz. Ráadásul meg ugye Dávid az ovit is elkezdi, fel kell szerelkezni hacukával.
:lol: Én úgy vagyok vele, hogy meg kell tanulniuk a dolgok értékét és megbecsülni amit kapnak. Ez a ruhákra is igaz, azt sem akasztjuk le a cseresznyefáról, apa sokat dolgozik, hogy minden meglegyen.

Szóval ruha és Beninek már megvan a könyv, Dávidnak kéne még valami apróság.

Képek a szülinaposról és tortájáról: Kép
Kép

Tényleg nagyon szerencsésen megúsztátok a veszélyes helyzetet a kicsilányoddal. :lol:

A kert hogy áll, fel van már szántva? következhet a Kép ? :?:


Móni!

Levike nagyon kis csibésznek látszik a képen. A combocskái nem úgy festenek, mint akinek súlyproblémái vannak....

Voltatok kinnt? olyan szép idő volt, habár egy kicsit csalóka...

Búcsúzom, megyünk pancsizni.

Jó éjszakát!

Holnap már mindenféleképpen Esztike születésének fogunk örülni. :lol:

Sziasztok!

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Bejelentkezek én is az éjszakai alvás előtt.

Timi, tényleg csibész Levi, de ez a kép csikizés után volt. Naná hogy olyan is. :lol:

Esztikével mi van, tud valaki infót?

Voltunk mink is kint a levegőn többször is. Van egy pár sztori róla.
Nálunk minden indulás előtt a köv folyik: Gyere, megyünk sétálni :arrow: futás 2kör a lakásba, majd jön Levi a cipővel. Hiszti, ha én előbb kész vagyok, szintén 2körrel ízesítve. Jöhet a kabát, zipzár lemarad, mert belémbújik mire felhúznám. Az utcán nem tudja merre induljon. Tovább nem sorolom.

Elindultunk, 20m-re közvetlen a játszótér, kicsit átlósan a játszó és köztünk keriapáék. Nehéz a választás a két helyszin között. Meglát a rokonságból valakit, akkor arra, ha a játszón van ismerős, akkor arra megyünk. Krimi. :roll: Majd holnap jelentkezem.

Timi, a fia igazi fiatalember. :lol:

Na legyetek jók elzsibbadtam, a fiam a lábamon alszik.

Jó éjt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Gabinál semmi változás, ugyhogy reggel inditják. Még nem tudta pontosan hány órára megy be a szülőszobára...

Délután mi is kimentünk a gyerekekkel, először a garázshoz aztán Lili nagyon szeretett volna bicózni igy kimentünk Dolinkába. Nagyon élvezték a kintlétet :lol: Holnap már Lili is megy oviba, nagyon várja. Igazság szerint én még hagytam volna itthon erre a 3 napra, de ő már nagyon szeretett volna menni :lol:

Timi
Szegény Beni :( Nagyon rossz lehet szegénynek mikor elkapja egy köhögő roham :( Dávid nagyon aranyos a szülinapos képeken :lol: Még én sem tudom mit vegyünk Lilinek a szülinapra. Szeretnék rendelni neki Logicos feladatlapokat, a többit még nem tudom. Apának már felvetettem, h biciglit lehetne mert ami van az már jó lenne Daninak. Egyenlőre nem döntöttünk, de nagy költekezésbe mi sem akarunk esni mert a nyáron mindenképp ki kell a két szobában cserélnünk a radiátorokat + akkor már festeni is kell :?

Lili örökölt egy klassz Adidas sportcipőt, az jó lesz tavaszra, de Daninak majd muszáj lesz venni mert amit ősszel vettem már kicsi :?

Beni beszólásain nagyon jót nevettem :lol: Lili is szokott ilyen meglepő dolgokat mondani :lol:

Ma ahogy hazaértünk -este 6 körül- apa még leszaladt a cukrászdába egy kis sütié. Jó mérgesen jött haza, kérdem mi a baj? Menet közben hivták, h munka van (eszébe sem volt, h ügyeletes) igy csak hazajött a sütivel és már ment is el :( Csak hajnal körül fog hazaérni szegény :(

Most megyek, holnap amint tudok vmit jelentkezem!!! A sógorom már meg van bizva, h küldjön nekem fényképet is Eszterről, remélem nem felejti el!!!!!!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Izgatottan várom a híreket Gabiékról!!!Rengeteget gondolok rájuk!!! :D

Timi!
Nagyon aranyos Dávid a tortájával, tiszta apja fia a képeken! :D

Ajándék: mi is hasonlóképp vagyunk vele. Nálunk is nagyon közel vannak a szülinapok, úgy szoktuk megoldani, hogy köztes időpontban tartjuk nekik egyszerre,torta + ajándék, akkor jönnek a vendégek is. De volt már, hogy pl. a férjem szülei külön rendeltek nekik tortákat, és a szülinaphoz közeli hétvégéken náluk is külön köszöntöttünk. A hónap végére ilyenkor már sütikiütéseink vannak, igazából nem olyan jó, de hát nekik ez okoz örömöt… Most már 3-at ünneplünk majdnem egyszerre, hát, nem tudom hogyan lesz majd… :roll:

Bicajok: nem tudom milyenre gondoltatok, és hol néztetek, de Gy-on tudok egy helyet, ahol nagyon jó gyerekjárgányok feleennyiből kijönnek (természetesen újonnan)… :wink:

Beni: tudom, nem megnyugtató, de a mi ovinkban is ez megy. :( Múlt héten az egyik anyuka mesélte, hogy most azért nem viszi a gyereket, hogy legalább pár hétig egészséges maradjon. Reméljük, ez a jó idő már elűzi ezeket a göthős bacikat! Jobbulást Benikének!!!

Aranyköpések: nagyon jók!!! :lol: :lol: Én is szoktam jegyezgetni! :wink:

Ildi!
Dani hogy van?
Férjed-meló: :( Mit dolgozik?
A bicajozóhely Szloviban van?
Felújítás: Nálunk is hamarosan folyt. köv., most folynak az egyeztetések, ha minden igaz, lesz normális mesterember, talán így hamarabb végzünk. :roll:
Lili-ovi: az a jó, ha így szeret járni!!! :D
A bébiről nagyon várjuk a képeket, de kedves, hogy erre is gondoltatok! :D

Móni: Levi-séta :shock: :lol:
Görcsölés :( Mitől?

Szuzy: sztem teljesen jók Szilárd adatai. Nagylányom is kb ugyanennyi volt ennyiidősen, csak 2 cm-rel rövidebb és 10 dkg-mal több, a pici meg fél éves most, hasonló adatokkal, pedig ő csak 3 kilóval és 47 centivel született. :wink:

Kert: ne is kérdezd, Timi! :( Én feladom… :( Múlt héten majdnem kész voltam, már csak viszonylag kis részt kellett volna összetakarítani és a jól kiszáradt gyomokat tüzelni, erre jött az eső. Még vasárnap is csupa sár volt, így csúszik minden ( szántás meg a többi) – megint. De nem unatkoztam, mert azt első virágoskertet rendbetettem ( virággumókat lenyomtam meg egy helyen frissíteni kellett a gyepet) és nekifogtam a leendő játszótér virágágyásának. Kép Az udvar összes évelőjét az ott kialakított helyre ültettem át – ill. csak egy részét.Már teljesen ki voltak hajtva, elég nehéz volt velük dolgozni, tovább már nem is halaszthattam volna. Közben apósom kérdezte a férjem, hogy metszeni mikor akarja a gyümifákat. Mondtam, hogy ezt én szoktam csinálni, de még nem volt rá időm (fontossági sorrend), erre szó nélkül hozta az ollót és megcsinálta, úgy örültem neki!!!! :lol: Kép
Közben a férjem már majdnem befejezte az ágyat, mikor a gyalu (vagy a csiszoló) kipurcant. Kép Pont a létra hiányzott már csak az ágyról.Szerencsére apósom hozott segítséget a szomszédból, így estére meglett a hiányzó darab – bár még nem összerakva. Azért a legény már ott aludt! Este apa felrakta, reggel meg kukorékolt, hogy valaki vegye már le. :D
A hétvégi csúcs az volt, hogy délután a kerti, asztalosi munkáinkat félbehagyva nekifogtunk sorban pancsizni, öltözni, mert vendégségbe kellett menni. Volt egy gyors ebéd is közben, de az asztalt már le sem szedtem, közben a lakás is szaladt a szétszedett gyerekszoba miatt. Utolsóként én libegtem ki a fürdőből, becsavart fejjel, mikor jött szembe apósom a lakásban meg a szomszéd srác (jöttek megbeszélni a létrát)…. :shock: Nagyon kellemetlen volt. :oops: De ez még nem a vég, mert este a férjem egyik barátja is beállított ebbe a káoszba…. :? :oops:

Megyek megszüntetni ezt a rumlit...Bár most semmi kedvem, inkább Kép
zichy
 
 


Sziasztok!

Majd később jövök... , gratulálással egybekötve!
:lol: :lol:

Gabi, nagyon szurkolunk! Legyetek ügyesek!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Bekukkantottam..., hol vagy Ildi, mit tudsz?

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Gabiról még semmi hir :? Reggel fél 7-kor beszéltünk, hangjából itélve jól be volt tojva szegény. Fél nyolcra kellett a szülőszobára mennie. Fél 1 körül hivtam sógoromat, h esetleg ő nem-e tud már vmit, de sajna még semmi... Krisztiánnal is csak a második inditás lett sikeres, de reméljük Eszter ügyesebb lesz :wink:

Lányok! Én ma olyan pipa lettem, h azt hittem szétrobbanok!!! Ugye ma kellett Danival visszamenni a bőrgyógyra. Mivel apa hajnal 3 után ért haza nem keltünk hajnalba, fél 9 körül indultunk el itthonról. Én Lilit bevittem az oviba, addig apáék sorszámot huztak (9 ó előtt nem sokkal) Majdnem 40-en voltak előttünk!!!!! Ráadásul olyan csigalassusággal haladtak, h volt mikor fél órán keresztül senki nem ment be v. jött ki :x 11 óra körül meghozták az ebédjüket, mondtam is apának, h remélem nem fognak elmenni ebédelni, hiszen teli a rendelő. Na ekkor a drága főorvos asszony is el kezdett vizsgálni, igy már két rendelőbe hivogatták be az embereket és szó szerint dobálták ki őket. Egy óra alatt alig maradtunk a váróban. Negyed egy körül kijött 3 asszisztens, persze ebédelni. Az egyik ránk nézett és megjegyezte, h jajj a kisgyerekkel is itt várnak :evil: Hozzáteszem többször kijöttek hivogatni, szóval láthattak egész délelőtt :evil: Aztán kijött a főorvos is és beszólt, h 20 p szünet, addig egyenek a büfében vmit :evil: :evil: :evil: Apával nagy dühösen kijöttünk, haza akartunk jönni.... Aztán mivel apa nem tud a héten több napot itthon maradni jövő hétig meg nem akartunk várni meggondoltuk magunkat és visszamentünk :? Épp jókor, mert már mi következtünk...már csak kb. fél órát kellett várnunk :? Fél 2-re értünk haza!!! Ja, mikor bementünk a rendelőbe pofátlanul beszólt az asszisztens, h rossz napot választottak mert a hétfő sajna ilyen zsufolt :twisted: :twisted: :twisted: Mondom mára voltunk visszarendelve!!!!! Mindegy, tul vagyunk rajta, de megbeszéltük apával, h ha ujabb bőrgyógyászati gond lesz irány Bgy, több ismerősünk is odajár és az utazással együtt nem töltenek el annyi időt ott mint itt helyben :roll:

Na, bocsi, h igy kidurrogtam magam, muszáj volt :wink: :lol:

Zita
Ma mi is ugy mentünk el, h még be sem ágyaztunk, de ugy döntöttem már nem is fogok, mire Dani felébred mehetünk Liliért az oviba és amilyen jó idő van nem nagyon fogunk sietni hazafelé :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Mire leirtam az előző hsz-t hivott Gabi!!!!

Ma 13 órakor 4100 g-al és 59 cm-el megszületett Eszter!!!!!!!!!

Jól van, csak egy kicsit kába mert a méhlepény nem akart leválni igy el kellett altatni. Azt mondta, h nagyon szép kiscsajszi, jó kis pufóka :lol: Remélem sógorom nem hagyja otthon a fényképezőt és este már képet is tudok felrakni Nektek!!!!!

Na, oda a dühöm, most nagyon happy vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Szia Timi, látom, h itt vagy :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Igen, csak vacakol a rendszer... pont most!

Kép

Kép
thimó
 
 


De jóóóó!

Isten hozott Esztike!

Kép

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?