Sziasztok!
Még jó, hogy nem küldtem el amit wordben írtam eddig, mert bizti megígérem, hogy megyünk a farsangra. De ebben az időben tuti nem indultam volna el! Bocsika!
Ez volt 2-3 napja…. Nem megy nekem ez a piszkozatban írás, mert sosem küldöm el….
Egyik nap Anyósnál voltunk, ma meg levették az AFP-t. Na ez kicsit problémásabb volt, de sikerült leadnom!
Ezt írtam eddig:
Most nem kezdem el mesélni, hogy mostanság hogyan is alszik az én „pici” lányom…. Csak annyit mondok, hogy 3-10 ébredés/éjszaka.
Még jó, hogy az első harmadon túl vagyunk. Bár az émelygés még nem múlt el véglegesen, szerintem már marad is! Néhány szagtól totál kész vagyok! Legütősebb a kakis pelus!
Most már jól van Dóri, de a hányás után hasmenése volt pár napig. Na az betette a kaput nekem!
Még jó, hogy eljutottam a mosdóig, pedig nem nagy távolság!
Végül is ezen is túl kellett esnem!
Már napok óta rámolok a lakásban…. Konyhában több polcot átrendeztem, a ruhásszekrényeinket átválogattam, csak az iratválogatást halasztgatom már egy ideje… Ráadásul megtaláltam a Kismamás szabásmintáimat és megint bezsongtam, hogy varrni kéne…. Gondolom ebből sem lesz semmi sem!!!!
Azt monnyátok meg nekem mikor fogja Dóri betartani, hogy ne fogja meg a klotyót??? Ettől az egy dologtól borulok ki! Milliószor elmondom Neki, hogy nem, nem szabad és akkor is! Miután egész nap a nyomomban van, elkerülhetetlen, hogy bejöjjön utánam a fürdőbe, pl. mikor teregetek, mosógépet rámolom be…
A másik ami érdekelne, hogy pl. mekkora egy ilyen minimanónak a kajsziadagja? A reggelivel még mindig komoly fejtörést okoz nekem…
Ezzel az ovi témával is jól beleraktátok a bogarat a fülembe, már az ovival álmodok!!!!!!!!
Ja! ÉS MINDEN ELISMERÉSEM A TÖBBGYERMEKES ÉDESANYÁKNAK!!!!!!!!!!!!!
Andi!
Az, hogy „elvándorolt” az egy újabb UH eredménye????
Gratula a pici lányhoz!!!!! Én is kíváncsi vagyok a nevére!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ne olvasgass ilyeneket! Egyszer véletlen összetalálkoztam egy rosszul végződő történettel, azóta inkább nem is olvasgatok! Volt az iwiw-en is egy ilyen rémtörténet, ami után bömböltem! Inkább nem kíváncsiskodok! Persze mi is szorítunk a Piciért!
Ildi!
Én nem kérek a kilóidból!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!
Amit Dórival leadtam, azt már sikerült is visszaszednem, hála, hogy mindig vacakolt a gyomrom, ja és, hogy itthon vagyok! Most minden nap kotyvasztok vmit, rendszeresen sütök is, így nem nehéz!
Bevallást inkább hagggyuk!
Bár hatalmas hálával tartozom Neked!!!!!!!!!!! Elmentem ahhoz a könyvelőhöz, akit szereztél nekem, mert jó pár kérdésem volt, amivel nem boldogultam. Hát nagyon jó fej, rendes nőci! Szóval KÖSZIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ígértem Neked micimacis rajzfilmet is! Most jutott eszembe! Máskor lécike figyelmeztess, mert továbbra is lukas az agyam…
Anett!
Nálam szereztetek egy óriási piros pontot a Pároddal!
A szülinapos meghívásra gondolok! Nálunk sosem volt otthon divat, hogy „lelki” dolgokkal is törődjenek az Anyuék… Én viszont fontosnak tartom… Örülök, hogy ennyire jó szülei vannak gyönyörű Taminak és Szonjának!!!!
Gyöngyi!
Én nem akarom elhinni, hogy ennyi idős vagy!!!!!!! Simán fiatalabbnak gondoltalak volna magamnál!
De tök jó, hogy mondtad ezt a kézzsibbadást, mert azóta nem érzem magam annyira hülyének, hogy éjszakánként mindig erre ébredek. Bár egyik nap a kisujjamat feküdtem el és azt már súlyosnak minősítettem!
Szandra!
Ez a kötvény dolog naon teccik nekem! Eszembe sem jutott eddig! De most, hogy Dóri kapott egy tök ugyanolyan babát, amilyenünk már volt, a rengeteg meglévő játékról nem is beszélve, szerintem bedobom az ötletet én is!
Szorítok, hogy Apuddal jól sikerüljön minden és most már ne veszítsétek el egymást! Én a vérszerintit már 21. éve lesz, hogy nem láttam. Eccerűen nem jött többé… Pár próbálkozás után én feladtam, hogy strapáljam magam a kapcsolatfelvétellel! Nagyim és tesója után nekem nem kellett keresnem, csak Ő nem volt rám kíváncsi… Azóta viszont engem nem érdekel! De örülök, hogy ennyire szereted még a mai napig is! Bizti jól fog sikerülni!!!!!
Bocsika akinek nem írtam most, de el kell küldenem, mert a hétvégén megint nem fogok géphez férni, jövő héten meg végre (talán) meg lesz csinálva az újratelepítés is és akkor megint nem jövök!
Nóra!
A dokis dolgot megírom legközelebb! Megígérem!!!!!!!
Kedden megyünk a dokihoz! Második tali….
Puszika, Dóra, Jutka + Pocaktörpi 16+4