Új privát üzeneted érkezett!

Húúú Ági ez a doki egy elmebajos lehet. Hogy lehet ilyet csinálni????
Meséltem a páromnak, még ő is összerázkódott, hát még szegény Matyika. Nem is tudom ha fiam lenne mit kéne vele csinálnom.
Jobbulást neki :!: :)

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Hahó csajok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.Nem tudom mi lesz,majd ha jön a védőnő őt is megkérdezem,addig meg marad a szopi meg a gyümipempő,azt megeszi :lol:
Laura már alszik,nagyon álmi volt már,délután alig aludt.Ma este sem kellet neki a tápszer,csak szopizott.Ha nem lesz elég neki akkor majd úgy is felébred és akkor megszoptatom.
Azért majd elpasszolom később a tápot a főzelékekbe ahogy Tina írta :wink:
Edi,hát nem egyszerű ez az egész az biztos,sok türelem kell úgy gondolom,kell egy kis idő mig hozzászoknak az új ízekhez a babák.

Ági,Matyika tényleg egy hős!Jó hogy megbeszéltétek a szurit.De az a kukac..... :o :cry:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, de az utóbbi napokban valahogy nem volt időm jönni.
Nagyon felületesen olvastam csak, ráadásul csak a végét, úgy hogy bocsi, ha valakinek nem válaszolok!

Tegnap reggel el kellett küldenem anyukámmal sétálni Botondot, mert majd meghaltam úgy fájt a fejem + róka koma sem hagyott békén :( gondolom vérnyomi gond lehetett, mert aludtam egy ¾ órát, és jobb lett.

Ma voltunk dokinál 4 hós oltáson, egész jól viselte, most a hő sem ment fel.
Dokinéni engedélyével ma picit döntött háttámlával mentünk sétálni. Na kinyílt ám a világ! Tök jó volt :)

Tina köszi a kérdést, szerencsére elmúlt a szájpenész. Nem volt olyan durva, de nekünk is mondta a védőnő, hogy ha ez az ecsetelő nem használ, akkor jön a „lila rém”. Ma megnézte a dokinéni is, szépen elmúlt.
Nagyon jó a kocsi! Mi még nem veszünk sportot úgy döntöttünk, majd nyáron.

Hettie apósod nagyon durva :(

Betti nagyon cuki a kis Rózsaszín nyuszid :)

Beusa mielőbbi jobbulást Neked!! Majd megpróbálok privit írni, mert lenne pár kérdésem A Kolpiggal kapcsolatban.

Linda sajnálom, hogy ilyen dolgokon mentek most át :? nyomatod a sört?
Na olvasom, hogy ma azért volt elég szopi! Az jó nem? Akkor azt add neki, amit megeszik.

Melódia itt vagyok, aranyos vagy! :) de sajna ezen már én is elgondolkodtam, hogy van aki már egy hónapja nem volt, és szerintem már nem is fog jönni. Nagyon sajnálom, de úgy néz ki lecsökkentünk :( de bízom benne mindig, amikor belépek, hogy látok „régi” neveket :?
na milyen volt a kenguruzás? Írd ám meg majd mennyit nyomott a mérleg!
Botond most 6400 gr.

Edi nagyon ügyes Kata, hogy már csőrös pohárból iszik!! Ne is mondd én még nem is etetek mást, de már azon jár az agyam, amiken Te most vívódsz. Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerül majd összehoznotok. Ugye megosztod majd velem :)
miért kell a gyógyi?

Ági akkor tényleg egy hős votl a kisfiad! Szegény, elhiszem, hogy megviselte a kikufelrántás :)
jobbulást Pannikának!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 

 
 

Ági!
Ez a doki nem semmi, végigolvasni is elég volt, szegény Matyika biztosan fáj/t neki. Hogy van, majd írjál tud-e pisilni.

Nekünk is felírta a doki a calcimuskot, mert apa is beteg volt 2 hete, nekem meg kezdődött vmi náthaszerű, kapar a torkom, picit fújom az orrom...aztán Kata is köhögni kezdett. Ez már olyan hurutosszerű, tegnap reggel, este, éjjel meg ma is volt, de nem sokszor. Cebiont kapja ahogy eddig is, plusz reggel és most este is bekentem a hátát BabyLoof kenőccsel, olyan mint a vietnami balzsam, finom illatú (kámfor, eukaliptusz stb. van benne) és gondolom ahogy fekszik (jól betakartam) jön a háta felöl az illat és a légutakat tisztítja. Amúgy nem folyik az orra.
De ha a köhögés durvább lesz vagy sűrűbb akkor kapja a calcimuskot.

Linda!
Holnap kecskeméti őszi-alma próba lesz, már elő is vettem :)
Bocsi, legközelebb lassabban nyomulok az msn-en :lol:

Beuka!
gyógyi: fentebb írtam
elrontottad a gyomrod? biztos vérnyomi gond volt?
Boti jó súlyban van. Miket tud mostanában?

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Helóka!

Na megállmodtam a dolgokat:nem görcsölök a tejcin,hisz tegnap is elég volt:este 9-től reggel fél 7-ig aludt Laura :lol: A déli meg a délutáni szopi után meg adok neki egy kis gyümüpürét,azt szereti ugyebár,aztán majd ha elhagyta a 6.-ik hónapot,(addigra úgy is megszokja a pépes dolgokat) akkor jöhetnek a főzelékek,szépen fokozatosan.Bízom benne hogy így jó lesz :wink: Nem lehet annyi mindennel egyszerre megterhelni a pici anyatejes pociját,más kisbaba aki eszik már mindent,gondolom annak is volt hozzászoktatási idő ,ő sem evett meg mindent elsőre.Nem de??
Remélem nem fárasztottam le senkit eme gyötrelmeimmel,de egy kicsit beparáztam és jó volt hogy mindenki írt véleményt!!!Köszi!!!!

Edi,remélem Katának ízleni fog a pempő,először én is csak egy két kanállal adtam neki,aztán szépen fokozatosan egyre többet.Légy türelmes!!!A délutáni szopi után Laura már egész sokat megeszik,nem merem két evés közbe adni nehogy még kevesebb legyen a tejem szopi időre.Majd valamikor , később ,a délután a gyümi lesz a hami.Nagyon édi ahogy eszik,szinte rácuppan a kanálra és magyaráz közben,mikor már elég akkor elkezd bürrögni és repülnek a pempődarabkák mindenfelé :lol: aztán elviszem megmosni az arcát:attól meg gurul a nevetéstől :roll: miért tetszik neki ennyire ,nem tudom,de jobb mintha bömbizne.

Beuka,nekem is szétment az agyam tegnap,de ma sem százas :?

Na megyek mert ma a konyhatünci(ahogy Bettus írta),vagyis én, paradicsomos gombócot fog gyártani :lol:
Ja és most megnézem ki milyen receptet írt odaát.Legyen ám ott valami :!:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Teszek fel két képet:egy meglátom a fényképezőt és nem mosolygok meg egy alszom és közben kukucskálok :lol:

Kép

Kép


Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szép jó napot Mindenkinek!



Tina!


Marvin annyira drága, h mindjárt odamegyek, és szétcsókolgatom :lol: :lol: :lol:

Ági!


Majdnem elhűltem amit olvastam :cry: :cry: Sajnos ezeknek az orvosoknak fogalmuk sincs, h egy ANYÁT mennyire paffra tud vágni, ha ilyet csinálnak a gyerekével. Úgy rá.......... volna a kezére, h csak na :( :( :( :( BOSSZANTÓ. Remélem azért már kihevertétek egy kicsit :lol: :lol:


Linda!

Na végre :lol: :lol: :lol: !!!!!!Képek :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!! Szép
LAURA , és Rólad kép????? Örülök, h megoldódott a problémád. Azért szerintem amíg tejcid van, addig egy kicsit könnyebb :) Én most azon töprengtem, h miként fogom majd adni Dórinak a kaját. De nem paráztatom magamat :( Jó nektek, h ilyen szépen aludt. Dóri amióta azt hiszi a ringlispiren van, azóta többször felébreszti magát. :lol: Majd érkezik a nagyobb ágyacska. :lol:


Beuka!


Látom a másik fórumon is írogatsz. Tudnék mit írni, h miken mentünk kersztűl, h megszülessen kicsi Dóri :( :( :( Olyan kilátástalannak gondoltam akkor mindent. Nem láttam az alagút végét :( :( Jó, h ennyi helyre tudsz írni, és bírom, h tökre képben vagy.


Edit!


Látom, h jön a nagy nap. HURRRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: NAGY LÁNY LESZ KATA 1/2 ÉVES HIIPPP-HIIPPP-HUURRÁÁÁ :lol: :lol: :lol: Látom, te aztán jól belecsaptál a dolgokba. Eteted a csajt rendesen :lol: :lol: :lol: Én még várok egy kicsit :lol: :lol:





Ui: Már írtam, h tényleg klafa, h Bettivel így járogatunk ide-oda??? :lol: :lol: :lol:


Bettus!

Neked is írok jó???

:lol: :lol: :lol: Integetünk egymásnak???? Most nem megyek le, mert megyünk anyuékhoz. Baromi sok sablon van fent. K......jó :lol: :lol: :lol:


Ma már nincsen annyira tuti idő, mint tegnap volt :cry: :cry: :cry:





Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Betegek vagyunk Katával. :(
Apa 2hete volt náthás, köhögött. Nekem mára taknyom-nyálam egybefolyik (bocs), fáj a fejem, alig látok, fújom az orrom, könnyezik a szemem, néha köhögök.
Kata "csak" köhög, de tegnap reggel és este bekentem a hátát BybyLoof-val és ma eddig csak 1x köhögött. Remélem nem kapja jobban el. Úgyhogy löttek a holnapi baba-mama foglalkozásnak :(

Ja és reggel annyira fájt a gyomrom, hogy görnyedve sem bírtam menni. Szerencse Kata visszaaludt 7kor és fél9kor kelt, addigra már nem fájt. Apa hozott kakaós csigát megettem, aztán a hasamon aludt még egy órát Kata. Örülök, hogy legalább többet pihentem.

Kecskeméti őszi-alma nekem jobban ízlik, mint a Hipp alma, de Katának nem. Vagyis ahogy a kanalat teszem oda összeszorítja a száját és homorít. Elkezd sírni. Ha a kanalat odaadom neki, akkor lenyalja és kellene neki, de akkor átöltöztetés a min. meg a játszószőnyeg minden olyan lenne...

Na megyek pihizni, most Kata levegőzik, nem megyünk sétálni nem bírok.

Kép
Kép
edi78
 
 


Linda!
Látom te is jól betakarod Laurát. :)
És dettó, ma akartam a Katát fényképezni, hogy holnapra a hat hós összehasonlításra legyen egy szép kép. De ahogy meglátta a gépet, csak nézett...
Huncutnak néz ki Laura, vmin járt az esze az biztos :D :lol: (lehet, hogy még egy adag kecskemétin?? :D :lol:

E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Tímea,tessék itt egy kép az "exemmel" :lol:

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!
Csak a ruházatod nem illik az exedhez... :D:D
lehet ezért történt a szakítás?? :D:D
(ocsmány öltöny... mobil a nyakadban ;) stb. )
És az ex mellett az a szőke cicababa bizti mélyebb benyomást keltett ;)
tessék poénnak venni! :):):)
Vendég
 


Edit!

Jobbulást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Linda!


Na végre!!!! Klafa a kép :lol: :lol: :lol: Nehéz volt gondolom a talit megszervezni :lol: :lol: :lol:



Nagyon pangás van gyerekek :cry: :cry: :cry: :cry:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Csak egy kérdésre erejéig ugrottam be:
Sue, Gesztenye, Angel!!!!!!!!! :cry: :shock:

Hol vagytok? Ti szoktatok irogatni.

E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Csak én is bekukantok hogy mizus,nálunk egész éjjel ment a gép,most fogom kikapcsolni(dvdt írtunk,aztán így maradt)

Tényleg hol van mindenki??!!

Edi,remélem már jobban vagytok,Kata bizti nem lehet annyira beteg mint te ,mert őt megvédi a tejci,Laura sem kapta el múltkor a vírust tőlem :lol: Tegnap nem bírtam és bevettem egy panadolt a fejemre,elmúlt aztán este megint rázendített,de most mintha nem fájna :?

Tímea,nem szólt semmit Tom,csak vigyorgott mellettem :lol: A talit én szerveztem én mentem hozzá el :oops: :lol:

Gyugyó,mi bajod az "ármáni" öltönnyel?????? :lol: :wink: meg a telcsimmel???az egy 2 megapixeles szupertalálmány 8) a ruhám meg "guccsi" a milánói kiállításról,ok???!!!!!! :wink: A szőkeség meg elég alacsony termet volt,fel sem ért hozzám...... 8)
Ja és még nem mondtad mit is melózol,??

Tegnap este is csak szopizott Laura ,most szép nyugodtan ,nem is bömbölt utána sem úgyhogy nem kapott már semmit,reggel fél 7 -ig aludt,most meg már megint alszik,megyek én is még egy kicsit.


Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Jajj Gyugyó már tudom mit melózol,végre meg tudtam nézni a privi üziket,eddig nem ment... :oops:

na megyek aludni

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Gyugyó!
Nekem miért nem privizel :?: :!: :?: :wink: :evil:
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Elég húzósak a napjaink.... :shock:

Matyika még mindig nem mer pisilni, eléggé megviseli ez a kuki dolog. Naponta 3x ültetem kammilás vízbe, de már tulképpen csak azért, hogy engedje már ki a fáradtgőzt, ui nem fáj már neki, ezt mondja is...no majdcsak túl leszünk már rajta.

Pannika is elég nyügi, de a calcimusc használ, mert már csak hébe-hóba köhög, és az orra sem folyik. Adok még neki, napi 3x lándzsás utifű szirupot, az nagyon jó nyákoldó, és köhögés csillapító. Ezt is 5 napig kapja.
Ja és ma reggel megjött ez az átok menses, :roll: de szerencsére Pannikát nem igazán zavarja...legalább ez :P


No megyek, végre alszik mind2, úgyhogy lehet munkálkodni... :wink:

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Edi,mindig ám Ő ír én meg csak válaszolok :lol: remélem nem baj :o
Kata 6 hónapos!!!!!!!!Képet teszel fel?

Mi lehet az ikrekkel?Meg Jubival.meg Jadeyel,Bujkával,Simigabival,Sibával,Nózival,Csengővel,Beusával............................................meg a többi kismamával?????

Tina,Marvinnak az új babakocsija az összecsukhatós?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Edi először is NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT KATÁNAK!! Hihetetlen, hogy már Ő is betöltötte a 6 hónapot. VÁROM A KÉPEKET!!!!
Sajnálom, hogy így megbetegedtetek :( Mielőbbi jobbulást Nektek
Azért nagyon rendes a pici lányod, hogy hagyott kicsit regenerálódni! Mi volt a gyomroddal?
Én azért gondolom, hogy nem gyomorrontás volt nálam, mert 1 órán belül 3× hánytam, utána már nem. A fejem viszont eszméletlenül fájt.
Köszönjük a kérdés, nos Boti egyenlőre csak hasról hátra fordul (néha) szeret hason lenni, magyaráz, sikongat, mosolyog ezerrel mindenkire. Újabban mint egy tigris nekem esik, és eszi az arcomat :lol:
Kata hogy áll a forgolódással, ülés esetleg?
Hogy eteted Katát? Az öledben van ilyenkor?

Linda örülök, hogy van tejcid! Nagyon édes lehet Laura, ahogy köpködi szanaszét a kajcsit :lol:
Nagyon édes Laura! Szép kis pofi!! Nincs ott semmi gond a kajálással úgy látom :wink:
Cuki az exed :lol:
Fejfájás :(

Timi igen, egy másik topicban kezdtem több, mint 2 éve. Sajnos mostanában olyan sokan vagyunk, akiknek nehezen jön össze a baba :(

Ági jaj szegény Matyika :( mennyire megviselte.
Menyus :(

Tegnap megvettük a járókát! Nagyon jó!! Ma telepakoltam mindenféle jóval, egész délelőtt elvolt benne a pici fiunk.

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka,messengerbe nem jelentkezel be?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Szép napot, lányok!!

Bár uuutálooom ezt az időt, mindjárt elalszok!! :cry:
A tetejében az egész családom, beleértve a lányomat is, már fél 6 után kukorékoltak, pedig én még úgy aludtam volna!! Máskor meg alig tudom kiszedni az ágyból háromnegyed 7-kor! :roll:

Tegnap megtörtént az oltás, szerencsére jól viselte, nem lett lázas se! ma pedig ortopédia kontrollon voltunk, szerencsére teljesen negatív, nem kell többször mennünk! Kisfiam mostanában rekord alvásokat rendez napközben a levegőn, olyan 3 órákat nyomat! :lol: Legalább el tudom végezni a dolgaimat! 8)

Beuka!!

Pistike is szereti a járókáját, majd dobok egy képet róla!! Nagyon jó bizniszt csináltunk vele, kefe állapotban van, és 4 ezer volt!!
Pistike még egyáltalán se forog, de nem is csodálom, nehéz a segge!! :wink: Habár a lányom is 8 hónaposan volt hajlandó először megfordulni, oszt 1 évesen meg már ment! :roll:
Ja, beírhatid a tábliba az 5 hós méreteket, igaz tegnap mérték, de nem baj, 1 hét nem számít!
9250g :!: és 71 cm!! :!: :wink: ma meg is jegyezte az ortopédus, hogy jó erős baba, elég lehet anyukának tartani!! :wink: Hát ez igaz, még jó, hogy edzett ápolónő karjaim vannak!! :wink:

Rózsaági!!
Sajnálom Matyikát, olyan szörnyen fájhat ez neki!! Én az ilyen hüle orvosoknak húzkodnám meg azt a bizonyosat!! :evil:
Frontok jönnek-mennek, nem csodálom, hogy nyügösek a bébikék!! :cry:

Linda!!

Ej-ej, hogy ezt a jó pasit nem tartottad meg!! :lol: Vagy a mostani gazdagabb?? :lol: Nagyon jól nézel ám ki!! :wink:

Edi!!

Jobbulást neketek!! veled azért nem privizik apa, mert személyesen intézi el veled a dógokat!! :wink:

Tényleg!! Ki mit kapott nőnapra?? Én egy nagy csokitolást!!! :lol: Az legalább meglátszik a sejhajomon!! :lol: :lol:

Lányok-lányok!! Igaz, mai igaz, nagyon pang a topic!! Annyira félek, hogy befuccsol!! :cry: :cry: :cry:
Tessék írogatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halihoooooooooooo!!!!!!!!!!!

Mentem, futok a lányért a sulibaaaa!!!!!

Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Igen, Kata ma fél éves. Hihetetlen, hogy megy az idő. :(

Linda!
Jól nézel ki az ex-eddel. :D Jó a hajad, jól nézel ki. (rövid a hajad itt jól látom?)
Most is ilyen a frizkód?
Nálunk sokszor megy a gép nappal reggeltől estig, megy a töltés...de legalább nem kell kapcsolgatnom ha benézek ide-oda :lol:
(villanyszámlának nem kedvez az állandó bekapcs. de nekem ez a szórakozás :oops: )

Ági!
Jobbulást nektek! Én nem adtam végül a calcimuscot, ma is csak 2x köhögött Kata és nem ronda, inkább száraz. Éjjel sem köhögött. Baby loof kenőcs jó, és az illata is szupi.
Mensi :( Erős, fáj?

Beuka!

Köszi. Nem tudom mi volt a gyomrommal, de tegnap még este is éreztem kis hasgörcsöket. Bakonyit ettem tegnapelőtt és tegnap este, meg ettem konyakos meggyet, lehet hogy utána kettőt, nem tudom. Meg narancslé...aztán vmi betett. De mára jobban vagyok, csak néha köhögök hurutosat. Már nem csavar a szemem és nem fújom az orrom. Este nagyon szarul voltam, hőemelkedésem is volt, de a forró fürdő nagyon jót tett. Meg persze a szökés köv. részét ágyból néztem, na attól teljesen rendbejöttem. :oops: :lol:
Kata néha hasra fordul azt kész. Csak ülben ül. Hason repülni próbál, keze lába repdes. Remélem ebből lassan kúszás, mászás lesz. Etetés: ölben, hordozóban, de nem fogadja el. Ahogy a kanalat a szája felé teszem összezárja, sír. Nem erőltetem.
Tegyél fel képet a járókátokról ha tudsz, oksi?

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


Melódia!
Írtam privit a topikpangással kapcs...
Nagyon szép méretei vannak Pistikének ez igen :lol:
Jó a játszókátok.
Lánykád szép és jó kislánynak tűnik. :D

Beuka!
Táblába beírhatod 8000g és 65cm. 5hósan nem voltunk valszeg 65cm esek, oda tegyél +egy kérdőjelet.
Szerintem akik nem írtak már legalább 2hete töröld a táblából!! Minek nézegessük, ha úgysem írnak.

Akkor a féléves képeink:
10 perce születtem:
Kép
1 hetesen:
Kép
6 hónaposan:
Kép
Kép Kép

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi!!
írtam privit! :wink:
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért,napjaink a lehető legnyűgösebbek lassan 1 hete,felül jön a lányka hatalmas lapát fogai :)
és ez most sokkal jobban megviseli,mint a két alsó.
Éjjelenként 8x is fentvan dobálja magát,én meg megint zombi lettem,pedig már kezdtem jól lenni.Tejcsim megint eltűnt tegnap óta fene egye meg letelt az a bizonyos 21 nap ,de szerencsére nem jött meg,csak megcsappant a tejcsi.MA egész nap cicin lógott ,de nem az igazi a bébim.Próbálok neki almácskát adni,de nemigazán fogadja el 10 mokkáskanál után ,trüszköl,köhög ,öklendezik.....úgyhogy nem is erőltetem,este a péppel detto ugyan ezt eljátsza,kanálért 2 manccsal nyúl,mindenünk olyan.:)MA sárgarépa levét kapta,mert voltunk védőnéninél,mondtam Neki a dolgokat és azt mondta adjak neki mást,na ebből 4 mokkáskanalat kibírt,de nem is adtam volna többet.7350g és 65 cm.Ma rámhozta a védőnő a frászt,mert néha ferdén tartja fejét Viki erre mondta vigyük fejlődés neurotikushoz vagy kihez ja meg nem is forog ezért is tanácsos elvinni.:(
Dokit ma nem értem el telefonon majd hétfőn.
Viszont ami idegesí,hogy álandóan a fülét fogja,most vagy fáj Neki,de ha fájna akkor sírna ha megnyomom,egyébként csak pofikat vág és semmi,vagy ez a hobbija vagy a foga kisugárzik.Nem tudom.Ti tapasztaltok ilyen fülgyömöszöléses dolgot?JAj és képzeljétek elneveztem hörinek,mert álandóan felfújja a kisarcát megfeszíti magát és összeszorítja a száját.olyan édes úgy néz ki mint egy "gonosz kismanó" :oops: Szopinál Titeket nem tól el?Engem álandóan tologat megfeszíti magát rángatja a cicimet,ami nem fáj,de eszik és hallom is hogy nyel csak ezeket csinálja.Na mindegy ezek vannak Velünk.

Edi,
boldog féléves fordulót

Timi ,
ma vesz a párom chamomillát 15ch-t,mennyi vízben kell feloldani és beadni?Kipróbálom,hátha segít neki,azt tudom 5 bogyó,de mennyi vízban oldjam fel?

Beuka,
elintéztük a keresztelést,április 8 11 körül a körmenet után,és szűk családi kör hama.

Melódia,
Pistike ügyesen ül,Viki is ezt csinálta ,mostmár ahogy fogom így a kezéz és felhúzza magát,rögtön el is engedi a kezemet és egyedül próbál ülni,de feldől :lol:

jaj felsírt,megyek
pusz mindenkinek
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!


Edit!

Engem is érdekel, h miért tüntek el a többiek :oops: Megírod Nekem is :lol: :lol: Elfelejtettem írni Neked, h az az Active Fit pelusnak valóban gumis a tépőzára. Holnap megyek baba börzére, és remélem kapok olyat. Meg tavaszra bevásárolok a művésznőnek. Jók a képeitek. Majd én is felteszem Őket. Tetszik, h a férjed ilyen laza, h így elvagytok :lol: :lol: :lol:

Melódia!

Ez aztán kiságy :lol: :lol: Ebben Dóri foroghatna össze-vissza. Mi Nőnapra kaptunk apától virágot :lol: :lol:



Sue!

Jó régen voltál már itt

:lol: Dóri is mostanában ugyan ezeket műveli, mint Viki lányod. Este iszonyatosan sokszor felébred. Nem azért mert éhes, hanem azért, mert nem fér el a kiságyban, és ide-oda teszi magát éjjel. Tettem fel képet Róla, majd nézzed meg. Keresztbe fekszik az ágyban. Nekem is cibálja a cicimet amikor eszik. Ilyenkor áttérek a másik cicire. Sőt szinte kitekeredik, és átfordul a hasára. Hihetetlen.
5db bogyót összetöröm, és egy pici vizzel beadom. De bármilyen folyékony itókával össze lehet keverni.




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi!
Én nem tudom miért tűntek el a többiek! Lehet, hogy félreértettétek amit Melódiának írtam, hogy írtam neki privit a pangással kapcs. Csak a véleményemet fejtettem ki. :)
Ennyi.
És nem is érdekel a továbbiakban ez a topik pangás. A lényeg, hogy ti, mi itt vagyunk és írunk. Ugye írunk? :lol:

Sue!
Én úgy hallottam, ha jön a fog akkor tünet lehet a fülfogdosás.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edit!


Hogy a viharba ne írnánk? :lol: :lol: :lol:







U.i: Mindjárt indulunk a baba-börzére.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sue!


Szerintem azért ha fájna a füle, akkor nagyon sírna. Nem lesz semmi gond. :lol: :lol: :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Edi,na ná hogy írok!Szeretek irogatni és jó olvasni másokról is :wink:
Kata baba igen édi a képeken és ngyon csinci rucikban van!!!!!
Még mindig a Mérnök úrra hasonlit :wink:
A Tom-os képen a hajam olyan fél rövid volt,tavaly januárban készült ,most kb vállig ér,de van neki fazonja kicsit tépett,a teteje meg rövidebb hogy be tudjam szárítani,majd keresek friss képet.
Ja és jobbulást!

Melódia,Pistike is nagyon helyes a képeken és szépen tornászik,Laurát még mindig tornásztatom ,mo meg majd 19.-én megyünk vissza a neuróra kontrollra.
Fati is aranyos,nemsokára 8 éves lesz. :D Komoly szófogadó lánynak néz ki.
Én krémes kaptam nőnapra,nem birom ezt a műnőnapi baromságot hogy virág meg ilyenek,nekem vegyen máskor is ne csak akkor :!: :lol:
A mostani pasim,vagyis Laura baba apukája,ő is igen jó képü és jól megy a sora és nem csak angolul beszél ,mint Tom :wink:

Sue,jó hogy írtál te is :lol: Nem semmi hogy már fennt is jönnek a fogai Vikinek :o Lauraának még nincs,de szokta tépdesni a fülét,de nem hagyom mert félek hogy majd akkor eláll neki,inkább akkor valamit a kezébe nyomok.Valamikor meg a haját szokta hátul a kis kezével taperászni :roll:

Tímea,van már új ágyikója Dórinak?

Beuka,Boti nem szokott aludni a járókában? Kiveszed ha elaludt?Vagy inkább hagyod ?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Jajj Edi,még ez lemaradt:Látom hogy Kata a csőrős poharat fogja,mit iszik belőle?Szereti?Én is rendeltem egyet a Tupperwariól ,mert annak szilikonos a csőre ,nem olyan durva kemény.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!
Nekem is lemaradt vmi: privizés : dehogy baj :wink:
Csak poénkodtam, hogy nekem nem ír. :lol:

Én a DM-ben vettem a csőrös puharat, szilikonos az eleje, Nuby márkájú. 4x ivott belőle, almalevet tettem bele + a Normaflore-e, mert kanállal a fele kiment, így vmennyit megivott belőle.
Nem fogok gyümilé itatásból rendszert csinálni, de tanuljon meg ebből is inni, ha megyünk vhova. Szokta dobálni és nem jön ki belőle, csak ha ráharap és szívja. Szerintem jó.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Linda!
Ja várjál, most olvasom csak az első hsz-ed. Igen a mérnök úrra hasonlít, de a mérnök néniből is van benne :shock: A füle, orra és szöszi feje olyan, mint az én kiskori képeimen.

Köszi, szeretem öltöztetni szép ruhácskákba, de azért itthon nem farmerban van, csak ha néha elmegyünk vhova. Itthon puha nacika, vagy harisnya, meg pulcsika. Van most Katának 7 :oops: harisnyája, 1éves korig van méretezve. Találtam egy tök jó helyet, ahol 600ft-ért szuperjó harik vannak és jó minőségűek. Asszem H&M-ben 1490Ft.

Már jól vagyok, néha köhögök. Kata meg nagyon ritkán köhög, de azért vigyázunk.

Timi!
Miket vettél a börzén? Én ma hozatok anyukámmal Pampers fit-et.


Szerintetek is van alapja annak a mondásnak, hogy a lányok az apukára, a fiúk az anyjukra hasonlítanak? Nálatok hogy van?

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!
Én ezt nem értem,eddig jó vaolt a titkos jelszavam,most meg 1 betűvel több van benne,és nem akar beengedni.Szerintetek ez ,hogy lehetséges?

Timi,köszi a bogyoval a segítséget,tegnap Gergőnek a patikus néni is elmagyarázta hányszor hányat lehet belőle beadni és hogy hogyan.De ez is vicces a védőnéni azt mondta fél -1 óránként 5 golyot,erre meg a gyógyszertárba azt mondták 3x 1 nap de ha gáz akkor 4x.Nem értem,de nagyon úgy néz ki Vikinek bejött,nem olyan kipirosodott és szétrágokmindjártmindent amit kapok és nem olyan mérges.Nektek bevállt vagy nem?

Edi,
kérdezted ,hogy kinél kire hasonlít baba,Nálunk egy az egyben apja a gyerek,de most jöttünk unokatesóméktól,és a kislány tiszta anyja Milán pedig apja.
Nagyon szépek Katáról a képek :)tegnap ez lemaradt :(

Melinda,
nekem álandóan marcangolja,még szopi alatt is ,ezért féltem,hogy fáj Neki,de szerencsére nem és nekünk ahogy növögetünk egyre jobban eláll,persze szerintem,nem a rángatástól,,nekem is elállt annyira. :)

Megyek megmosom a hajamat amíg alszik.
sue

KépKép
suezika
 
 


Rakok fel képeket,az egyiken almalével szenvedünk a másikon pépet nyamogunk matróz sapkában meg így ülünk.

KépKép
suezika
 
 


aki siet az a képeket elfelejti csatolni :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
suezika
 
 


Sue!
Nagyon szupik a képek. Viki nagyon szép kislány.
A szemét kitől örökölte? Tényleg, hogy így mondod tényleg a párodra hasonlít. Főleg a matrózsapkás képen.

Hogy álltok a hozzátápival? Almalé, almapüré az megy?
Fekve adod mindig neki a levet, vagy ez csak véletlen?

Titokban ettem egy gyrost, de apa meg ne tudja :oops: :lol:

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Na én jó rég voltam, de azért nem 2 hete. Úgyhogy ki ne vegyetek a táblicskuból. Köszi :lol:

Beuka: teszel majd képet a árókáról?_Nekünk nem nagyon jött be, még szerencse hogy kölcsön kaptuk, pipa is lettem volna, ha megvesszük, de így azért jobb :wink:

Linda: nagyon kis hunci Laura ahogy kukucskál a takaróhalom alól
:D És jó a kép a (sz)exeddel :lol:

Melinda: dobd majd Te is a képet a járókáról! Én virit kaptam nőcinapra. Párom mondta boldog nőnapot, én mondtam neki: Boldog névnapot :lol: (Zoltán az "uram") Ja és valamelyik nap bosszankodtam hogy milyen sz@r az egér, és erre meglepett még egy koplett vezeték nélkli billentyűzettel és egy egérrel. Úgyhogy most az ágyba fekve írok, és rajtam alszik a csajszi:)
Pistike nagyon ügyi, én is ezt szoktam csinálni a Kitivel, és már vissza se akar feküdni annyira szeretne ülni, de én gonosz anya vagyok és nem hagyom neki :oops:

Edi: amikor Kata megszületett valóban a párodra hasonlított, de szerintem nincs alapja annak, hogy ki kire hasonlít. Én annyira hasonlítottam anyámra, hogy apám összekevert minket annó a képen. :lol: Kata baby jó nagyot változott. Megoldódott a kanálutálat?

Sue: szopinál eltolás, rugdosás, csípkedés, markolászás stb. nálunk is van, és nagyon idegesítő tud lenni. Nagyon kis csini a Viki Csenge, nekünk is olyan pancsi könyvünk van. Meg még mellette kb. 3 darab mert egy időbe mindenkitől azt kapta.

Timi: Te merre voltál ma? Börzézni? Védőnő ajánlgatott (így kell írni?) valami utalványt a baba-mamában, látod ha jöttetek volna
:D

Jaj már nagyon ránkfér ez a 4 napos ünnep. Megyünk esztergomba az aquaszigetbe, az is egy bababarát pancsis hely. Holnap megyünk veszünk neki úszó pelust. Habár nem szívesen vennék meg egy egész csomit mert mit csinálok még 9 darabbal?

Körkérdés: Csajok ti még hogy fürdettek? Nálunk még a kiskádba van a maci ami tartja őt, de már igen szőkösen fér el bele. Láttam ilyen fürdetőkarikát a nagykádba, szerintetek azt mikortól lehetne használni, majd ha ül?

Pusszantás: Dugultam: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Szép estét lányok!!

Na, csak így tovább, azért ma volt egy kis forgalom!! :wink:
Edi!!

Igazad van, nem is éri meg a pangással foglalkozni, mi itt vagyunk, az a lényeg!
Igaz, én csak most jutottam géphez, de azért igyekszem!! :wink:
a hasonlítással kapcsolatban szerintem van egy kis igazságtartalma, amit írtál, az én lányom elég apja, Pistike meg szerintem inkább én vagyok!! de szerintem ez változó!! Én például az apai nagypapám vagyok dettó!! :lol:
sue!!

ne félj a fejlődés neurológustól. lehet, hogy csak le van egy izom tapadva a kis nyakán, azért tartja ferdén!! Megfelelő tornával fel lehet lazítani onnan!! Majd írd meg, hogy mit ajánlott a doki!! A forgásról meg annyit, hogy a fati se forgott 8 hónapos koráig, csak hanyatt feküdt, és kézzel-lábbal kalimpált, aztán egyszerre mindent behozott!! Igaz, én hordtam neurológushoz, mert vákummal született, és volt egy kis hematóma a fejecskéjén, de nem lett semmi baj!! Nagyon szép baba Viki!!

Timi!!

Az nem kiságy, ami a képen van, hanem az a járókánk!! :lol:
A kiságyunk nekünk is olyasmi, amilyen neketek van, pistike is szokott keresztbefordulósdit játszani zsákostól!! :lol:
Az én párom se bírja az ilyen "muszályvirágotvinni" dolgokat, ezért kaptam csokikát!! :wink:

Bettus!!

Már ahogy fent írtam, raktam fel képet a járókáról! :lol:
Ennyire nem lehet felismerni?? :roll: :lol:
Én se ültetem még sokáig pistikét, nem akarom megterhelni a kis gerincét!! Ahogy felül, rögtön engedem is vissza!! :wink:

Én mostmár a fürdőszobában fürdetek, a nagy kádba teszem a kiskádat, alá egy lavórt teszek, hogy ne kelljen akkorát hajolnom!!
nekünk nincs benne tartó, én tartom a karomon a bébikét!! Alatta egy textilpelus van! akkor települtünk át a fürdőbe, mikor már kezdte élvezni a fürdést, mert nagyon sokáid sírt közben!!

De jó neketek, hogy mentek pancsolni!! :lol:
Mi állatkeretet :wink: , meg Normafára kirándulást szerevezeünk, tervezünk a hosszú hétvégére! :wink:

Na, menetem, mert már kezdek álmos lenni!!

Pussz!! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Linda!


Kiságy folyamatban van. Most kókuszmatracot veszünk bele, és akkor jöhet az ágy.Ez most anyuéknál van. De lényeges nagyobb, mint ez. Azt hiszem az 80cm széles. Majd meglátjuk, h abban művésznő mit fog csinálni.


Edit!


Szerintem felejtős volt a mai baba-börze :( :( Szinte rosszul éreztem magamat amikor kb 1 óra eltelt, és még nem vettem semmit. De persze azért belehúztam,és sikerült sok szép dolgot venni :lol: :lol: Pimasz árakon próbálták a rongy ruhákat eladni :cry: :cry: Most kimostam az összes ruhát, de felteszem majd a képeket. Szép csini lesz a drágám :lol: :lol:

Igen sajnos :( :( ez tényleg úgy van, h a kislányok az apukájukra hasonlítanak :( :( Persze sokan azt mondják, h rám, sokan azt, h apukára hasonlít Dóri. De nem baj :lol: ,fő az egészség :lol:

Kiváncsi leszek, h fog neked tetszeni a pampers.


Sue!


2*adtam neki :( Szerintem még nem jön a foga :lol: :lol: Szépek a képek. Tündéri kisbaba :lol: :lol:



Bettus!

Talizunk hétfőn jó :lol: :lol: :lol:





Pusz: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,

Írtam Bujkának a másik topikba,szegény Marcika volt beteg sokat hányt.
Amit írtam Neki,nektek is mondom,
ha egyszer baba már nagyobb lesz és össze-vissza rókázik,próbáljátok ki a coca-colát,kikeverni a szénsavot belőle először 2 kiskanál,majd fél óra múlva már kicsit többet,keresztanyámnak a gyerekdoki mondta és mindkét fiánál használt mikor sugárba hánytak,sőt meséltem szomszédasszonynak is és neki is bejött.Tudom colára kiakadtok én se fogok majd neki adni,de mindenképp kipróbálom,ha Viki rókicázik.
Ja és megkérdeztem Tőle,mivel oda ír,ide már nem is fog jönni?
De szerintem egyértelmű ,innen Ő is elment és vajon Ákata,meg többiek is? :(

Köszönjük a dícsérő szavakat,egyre duckóbb a Vicsek manó,de majd ha elindul..... :)

Melódia,
Hétfőn hívom dokibát beutaló miatt, és el is viszem a csajszit,remélem nincs semmiféle letapadása,mert nem mindig tartja úgy a fejét.

Edi,
Hát igen,mindig fekve eszünk,szopit is csak fekve hajlandó,bölcsőbe egyeltalán nem szopik,próbáltam neki ülve adni ,de úgy nem eszi,álandóan a szájában van így is a keze,mindig nyalogatom lefelé a pépet róla,és fogja a kiskanalat,igen nehézkes ez az etetés,nem tudom miért.Alma nem jött be neki ,se a répa lé amit 2 napja próbálok belenyomni,de semmi.Azt hiszem futkosni fogok utána mire megetetem majd. :)
Csak reménykedem hétfőn már keverem az almát és a répalevét,hátha az bejön.Ja csak lét adtam eddig neki és esténként pár kanál Humana pépet,de az is minimális mennyiséget,mert nem kell Neki.

Bettus,
akkor jó,hogy Nálad is huzogatás van szopikor :)
Már azt hittem Nekem van csak ilyen sajtkukac kislányom :)

Beuka,
hol vagyol?
Na mentem,jó éjt mindenkinek
sue

KépKép
suezika
 
 


Haihóóó

VIGYÁZAT hosszú leszek!!!

Még én is sokszor kelek Botihoz, de mi még nem fogzunk, max "belül".
Reggel 5-kor letettem, 7-kor mire bementem megfordult az ágyban. Fejjel az ablak felé tettem le, és átkerült a buksija az ajtó felé. Mit szenvedhetett szegénykém, hisz keresztben azért nem fér el teljesen.

Melódia örülök, hogy minden rendben (szuri és ortopédia) :) alvás nálunk is csak kinn megy. Vagy nálatok benn is?
Jaj nem mondod, hogy Pistike ilyen súlyos??? Valóban nem csoda, hogy nem mozdítja meg a seggét :shock: Nem semmi! Akkor a lányod hirtelen kezdett el mindent :)
Én minirózsát kaptam nőcinapra. Nem ettem meg :lol: jaj pedig tegnap este már mindent feltúrtam egy kis csokiért.
Annyira édes Pistike, ahogy néz Rád! Hogy a bánatba bírod kiemelni ilyen mélyről??? Tényleg jól edzett vagy!
A nagylányod is csodaszép!

Edi én úgy gondolom, hogy ha Kata már hasrafordul (tehát megemeli a hátát/hasát) nem lehet valóban messze a kúszás nálatok :) tök jó! :)
a szökést légyszi ne említsd többször, mert megsárgulok, hogy mi nem tudjuk nézni :( :wink:
nagyon jók az összehasonlító képek!!!! Hihetetlen milyen nagynak néz ki Kata a születésekor.
Úgy látom Katának is más az arca ülve és fekve is! Nagyon csini lányka!!!
Most akkor jól értem picit szünetelteted a kiskanalas kajcsizást?
Nálunk Boti inkább az apukájára hasonlít.

Sue örülök, hogy jöttél, és köszönöm a hiányolást :)
fogak, éjszakázás :( szegény. Drukkolok a tejciért!!!
Érdekes ez a füles dolog. Szorítok, hogy csak tényleg hobbi legyen.
Nálunk is van ilyen hörcsögözés cicizés közben, csak az a baj, hogy összeszorított innel elhúzza a mellbimbómat, na ez nem túl kellemes.
Ügyesek vagytok a keresztelőszervezéssel. Ez így lesz a legjobb :)
Nagyon édes Viki! Csodaszép a szeme, és olyan szép a haja, meg mindene! Úgy látom jól elvan abban a rattan fotelban :)

Linda Boti is piszkálja hátul a haját, főleg, ha az egyik kezével szopizik a másikkal piszkál, de inkább a fejbőrét kaparássza.
Még nem aludt el a járókában, szerintem nagyon nehezen menne, de ha mégis elaludna nem venném ki.

BettiMilyen úszópelust vettél (vagyis fogsz venni) én csak DM-eset kaptam a méretünkben, remélem jó lesz.
A többit elrakod későbbre, lehet, hogy 2 hét múlva újra mentek :)
Mi is nagykádban fürdetünk már egy ideje, mert a kiskáddal összepancsolta az egész nappalit. Én fürdök vele a nagykádban. Szerintem igen, akkortól lehet olyan használni, ha már biztosan ül.

Tegnap óta Boti ha a kezemben van, átöleli a nyakam (már amennyire tudja) vagy belekapaszkodik a hajamba (na eh nem kellemes) és bekapja az arcomat, harapdál finoman. Annyira édes, olyan hihetetlen érzés!!! :D

Ma megedzettük a jövő heti fürdős nyüzsihez: elvittem a sportcsarnokunk megnyitójára, na ott volt ám kiabálás, tapsolás, …. Meg se rezzent. Nézte a focistákat, meg a fényeket :)

Kép
Kép
beuka
 
 


bevallom, nem teljesen értek egyet azzal, hogy mindenkit vegyünk ki a táblából, aki nem jelentkezik. lehet, hogy valóban nincs ideje, vagy nem jó a gép...
viszont az igaz, hogy egy mondat erejére azért lehetne jönni...
na mindegy.
ha valakit kiveszek, és mégis jönne, ne sértődjön meg, mindenkit szeretettel vátunk vissza!

Kép

most nézem,
Beusa BOLDOG feledik szülinapot Minnának!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Szép jó reggelt!

én zárok és én nyitok?? :shock: :shock:
"még a csapból is én folyok" :lol: :lol:

Ez tegnap lemaradt:
Kép

szép idő ígérkezik! Jó sétálást ma mindenkinek!!!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka!


Ez aztán a klafa járóka. Én ilyet Dórinak kiságynak el tudnék képzelni :lol: :lol: :lol: Láttad azt a képet, h alszik Dóri? Szörnyű. Most is éjjel többször át kellett menni hozzá, mert iszonyat mit művel. Mostanában meg reggel 9-től 3 órákat alszik. Legalább Ő kipiheni magát :lol: :lol: Tényleg le a kalappal, h ilyen precíz táblázatot csinálsz ide is, és oda is. :lol: :lol: :lol: Ügyi vagy nagyon, és naprakész :lol: :lol: :lol: :lol:


LÁnyok!


Majd még jövök :lol: :lol: :lol:



Ui: Ki a szabadba :lol: :lol:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Melódia!


Véletlenűl nem ismerősöd Hingyi Gábor?




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de ez a hét egy kicsit túlzsúfoltra sikerült. Vigyázat maratonira sikerült az írásom!!!!

Timi!
Barni is gyakran keresztbe fordul és kimászik a takaró alól. Ráadásul az egyik reggel ő is 180 fokot elfordult és a másik oldalon volt a feje :shock: .

CzMelinda!
Szopit mikor kap, hogyha már hozzátáplálod? Ez elég nagy kérdés nálunk, mert a legtöbben tízóraival és uzsival kezdik a hozzátáplálást (mármint a kóstolgatás után), viszont nálunk a tízórait is ciciből kapná, különben szétdurranna a mellem (éjszakai termelődés miatt). Nálunk kb. másfél hete ötször eszik egy nap és így már azért nekem is kényelmesebb, mert jobban tudok tervezni. Mi a kóstolgatást 6 hósan kezdenénk, hacsak addig nem lenne egy újabb szopis hullámvölgy. Remélem csak megcsappant egy kicsit a tejcsid és hamarosan újra többet tudsz adni Laurának. További sok sikert a hozzátápláláshoz. Egyébként Laura nagyon tündéri a képeken.

Tina!
Szerintem mi viszonylag közel lakunk egymáshoz, de a közlekedés egy kicsit nehézkes. Mi a Honvéd kórháznál lakunk, ti meg, ha jól emlékszem a Duna Plazanál. Melyik piacra jársz :?: :lol: :wink: .

Rozsagi!
Matyi igazi kis hős, a doki meg elmehet a náthásba. Remélem most már jobban van. Egyébként mibe ülteted lavórba vagy kádba?

Beuka!
Jó hogy elmúlt a szájpenész :wink: .

Edit!
A BabyLoof-ot mi is használtuk és nagy sikere volt. Katának boldog féléves fordulót kívánok, így utólag is. A képek nagyon édesek.

Sue!
Én úgy tudom, hogy a kicsiknek egyszerre csak 1 homeos golyót kell adni (nekem egy homeos drnő mondta, akiben nagyon megbízom). 3 vagy 4 alkalommal lehet naponta, így mi Dentinoxot is vettünk, hogy váltogatni tudjuk (remélem azért annyira nem kell sokszor egy nap, de fő a biztonság). A védőnő szerintem elég nagy butaságot mondott, mert a felnőttek szoktak 5 golyót szedni a higítási aránytól függetlenül. A kicsik testsúlya pedig legtöbbször a tizede a felnőttének, így belegondolva még logikus is a 3*1 bogyó :roll: .

Bettus!
Nagyon irigyellek az Esztergomi út miatt, remélem jól fogjátok magatokat érezni. Azért néha gondolj ránk, itthonragadtakra is.

Melódia!
A jövő héten melyik napra tervezitek az állatkerti sétát? Mi is megcéloznánk a 4 nap alatt, de még nem tudom, hogy mikor mennénk (egyedül a péntek nem jó, mert akkor vidékre megyünk). Esetleg egyeztethetnénk, ha érdekel titeket is a dolog, hátha össze tudnánk ott futni.

Az elmaradt emberkékről pedig csak annyit, hogy ennyi hónap után jól esett volna, ha legalább beköszönnek, hogy ők többet nem kívánnak jönni. Csupán 3-4 ember közölte, hogy őt már ne várjuk többé és 2-3 ember jelezte, hogy kevés ideje van netezni (főleg a kétgyerekesek, akiket meg is tudok érteni). A többiek felől pedig semmi hír :cry: .

És akkor rólunk is írok pár szót.
Kedden Barnit elvittük a barátnőmmel a Margitszigetre és nagyon jól éreztük magunkat. Barnus másfél órát aludt, pedig itt a ház körül max fél órát szokott. Ennek örömére most már minden héten ki szeretnék menni 1-2 alkalommal. Esetleg aki tud csatlakozhatna :wink: .
Szerdán babalátogatóban voltunk egy 2 és 1/2 hónapos kislánynál, akinek Barni pár perc után megfogta a kezét. Kicsit korán kezdi a csajozást, nem :?: :lol: .
Csütörtökön a Syma csarnokba mentünk anyuval és Barnival, így még próbálgatni is tudtam. Vettem magamnak 2 nadrágot, fürdőruhát (legnagyobb mellmérettel :shock: ), táskát és Barninak egy tündéri szandált (neki már a múltkor bevásároltam, de ennek nem tudtam ellenállni :roll: ).
Pénteken a szomszédba jött egy masszőr és az én hátamat, vállamat, nyakamat is jól megdögönyözte. Már éppen ideje volt és nagyon jól esett egy kis kényeztetés. Délután pedig vendégünk volt, így azért nem tudtam fellépni. Tegnap ünnepeltük a nagymamám szülinapját és csak este jutottam a géphez, így most bepótoltam a lemaradást.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert ezt a szuper időt kihasználjuk, Apa most altatja Matyikát, de nem is bánnám ha nem sikerülne...

Edit!
Mensi...hát nem tudom miért, de dől belőlem. Fájni nem fáj, de Matyika után nem volt ilyen dúrva, pedig ez már a 3. nap :shock:
Katának boldog feledik évet!!! Csudaszép!

Akinek megjött már, mindenkinek ilyen erős?

Bettus!
Nálunk Matyikával meg Apával, vagy velem megy a fürcsi=tehát 3-n vagyunk egy nagy kádban. Szerencsére elférünk benne. Ha Pannus ülni tud már majd akkor ketten fürdenek. Szerintem együtt már nagykádazhattok! A karikáról nem tudok nyilatkozni...

Bea!
Micsoda járóka, és micsoda klassz helye van benne Botondnak! Hű de elviselném én is!!! :wink:
Táblát köszi, írom is az 5 hós adatainkat: 6280gr 64 cm


Sue!
Vikibaba gyönyörű!!!


Na mennem is kell...

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Hello!

Most anyukáméktól nyomom, mert Gyuri elment munkaügyben vidékre én meg átjöttem. Ki kell használnom az időt, mert este nem enyém a gép. :)
Hosszú leszek :lol:

Bettus!
Dehogy veszünk ki a táblából. :wink:
Kanálutálat: nem akarom elkiabálni, de tegnap sütőtöklevet kapott Kata min. 5kanállal megevett, többet nem mertem neki adni és ma amennyit kiadagoltam mind megette, utána szopi. Reggel fél 10 felé amikor ébred akkor kapja tízórai gyanánt, de utána még kér szopi. Előbb utóbb csak gyümit kap és szopi elmarad. Holnap is levet kap, utána meg alma-sütőtök.
Nem tudod az úszópelust eladni vkinek a baba-mama klubban?
Kiskádban fürdetünk, de már velem is és apával is fürdött Kata. Nekünk nagy kiskádunk van. :D

Melódia!

Pistikét hányszor húzod fel egy nap ülő helyzetbe?

Timi!

Azért mégsem volt olyan felejtős a börze, ha vásárolgattál. :wink:
Fényképezzed le egy kupacban milyen rucikat sikerült venni, ok? Milyen árakon mennek ott a ruhák? Újak, használtak?
Nem kapott anyukám olyan Pamperst, még nem kaptak soha olyat az Auchenben, ezt mondták az eladók, meg hogy ez új. Majd én megnézem a Dm-ben holnap.

Sue!

Visszaolvastam mind a két hsz-ed a hozzátápival kapcs. Na Bettusnak írtam feljebb a kanálutálatunkról. Remélem megoldódott. Nálunk Kata almapépet 6, répapürét 3napig kapott. Szerintem a répa jobban bejött neki. Az őszi-alma az nagyon nem tetszett neki. A sütőtöklé igen. Remélem így is marad. Kedden már sütőtök-alma pürét kap, ha nem jön be neki, hígítom sütőtök-alma lével. Utána mit adok nem tudom. Lehet, hogy sima almát. Jó lenne ha megszeretné, mert majdnem minden almával van párosítva (bébiételeket adok neki, később fogok főzöcskézni).
Te mivel kísérletezel legközelebb? alma-répa után
Kata is szokott olyat csinálni, hogy behúzza a nyakát, csücsörít és felfújja az arcát. Harapni is szeret és evés közben kicsavarja a fejét. (cicivel a szájában)
Szerintem se idegeskedj, hogy nem forgolódik. Dokival sikerült beszélned végül?

Beuka!

Ok, nem említem a sorozatot.
Jó a járokátok, hol vettétek és mennyiért? Mi is akarunk venni anyukámékhoz, ott elfér. Főleg ha Kata mászni fog meg menni kezd, akkor ellesz benne (remélem).
Kanalazás: feljebb Bettusnak és Suenak már leírtam a dolgot.
Engem eddig Kata csak egyszer akart megenni (az arcomat) :lol:

Gesztenye!

Tudsz vmit Angel-ékről?
Na jó, hogy nektek már csak 5szopi van. Nálunk 7-10x. Átlag 8x. Nem bánom, de tényleg jobban tudnék progit szervezni ha ritkábban és normálisan enne. Majd ha már kap gyümit és főzeléket ebédre, szerintem jobb lesz a helyzet. Késő délután meg majd lehet, hogy kap gyümit teljes kiőrlésű rízzsel nem tudom, de ez még odébb van.
Nálatok is zajlik az élet. :) :D Masszőr hmmm, de jó, bevásárlás, én is szeretnék.

Tényleg, csajok hol tudnék venni vmi jó, szép fazonú egyberészes fürdőruhát? (bikini kizárva)

Ági!

Mensi: sokkal de sokkal erősebb, mint régebben. 2óránként ha nem sűrűbben betétcsere, nem normál betét, hanem vmi extra szuper, hosszú. És nem fáj.
Tök jó lehet a hármasban fürcsi. :)

Többieknek is puszi : Edit

Kép
Kép
edi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?