Hello!
Most anyukáméktól nyomom, mert Gyuri elment munkaügyben vidékre én meg átjöttem. Ki kell használnom az időt, mert este nem enyém a gép.
Hosszú leszek
Bettus!
Dehogy veszünk ki a táblából.
Kanálutálat: nem akarom elkiabálni, de tegnap sütőtöklevet kapott Kata min. 5kanállal megevett, többet nem mertem neki adni és ma amennyit kiadagoltam mind megette, utána szopi. Reggel fél 10 felé amikor ébred akkor kapja tízórai gyanánt, de utána még kér szopi. Előbb utóbb csak gyümit kap és szopi elmarad. Holnap is levet kap, utána meg alma-sütőtök.
Nem tudod az úszópelust eladni vkinek a baba-mama klubban?
Kiskádban fürdetünk, de már velem is és apával is fürdött Kata. Nekünk nagy kiskádunk van.
Melódia!
Pistikét hányszor húzod fel egy nap ülő helyzetbe?
Timi!
Azért mégsem volt olyan felejtős a börze, ha vásárolgattál.
Fényképezzed le egy kupacban milyen rucikat sikerült venni, ok? Milyen árakon mennek ott a ruhák? Újak, használtak?
Nem kapott anyukám olyan Pamperst, még nem kaptak soha olyat az Auchenben, ezt mondták az eladók, meg hogy ez új. Majd én megnézem a Dm-ben holnap.
Sue!
Visszaolvastam mind a két hsz-ed a hozzátápival kapcs. Na Bettusnak írtam feljebb a kanálutálatunkról. Remélem megoldódott. Nálunk Kata almapépet 6, répapürét 3napig kapott. Szerintem a répa jobban bejött neki. Az őszi-alma az nagyon nem tetszett neki. A sütőtöklé igen. Remélem így is marad. Kedden már sütőtök-alma pürét kap, ha nem jön be neki, hígítom sütőtök-alma lével. Utána mit adok nem tudom. Lehet, hogy sima almát. Jó lenne ha megszeretné, mert majdnem minden almával van párosítva (bébiételeket adok neki, később fogok főzöcskézni).
Te mivel kísérletezel legközelebb? alma-répa után
Kata is szokott olyat csinálni, hogy behúzza a nyakát, csücsörít és felfújja az arcát. Harapni is szeret és evés közben kicsavarja a fejét. (cicivel a szájában)
Szerintem se idegeskedj, hogy nem forgolódik. Dokival sikerült beszélned végül?
Beuka!
Ok, nem említem a sorozatot.
Jó a járokátok, hol vettétek és mennyiért? Mi is akarunk venni anyukámékhoz, ott elfér. Főleg ha Kata mászni fog meg menni kezd, akkor ellesz benne (remélem).
Kanalazás: feljebb Bettusnak és Suenak már leírtam a dolgot.
Engem eddig Kata csak egyszer akart megenni (az arcomat)
Gesztenye!
Tudsz vmit Angel-ékről?
Na jó, hogy nektek már csak 5szopi van. Nálunk 7-10x. Átlag 8x. Nem bánom, de tényleg jobban tudnék progit szervezni ha ritkábban és normálisan enne. Majd ha már kap gyümit és főzeléket ebédre, szerintem jobb lesz a helyzet. Késő délután meg majd lehet, hogy kap gyümit teljes kiőrlésű rízzsel nem tudom, de ez még odébb van.
Nálatok is zajlik az élet.
Masszőr hmmm, de jó, bevásárlás, én is szeretnék.
Tényleg, csajok hol tudnék venni vmi jó, szép fazonú egyberészes fürdőruhát? (bikini kizárva)
Ági!
Mensi: sokkal de sokkal erősebb, mint régebben. 2óránként ha nem sűrűbben betétcsere, nem normál betét, hanem vmi extra szuper, hosszú. És nem fáj.
Tök jó lehet a hármasban fürcsi.
Többieknek is puszi : Edit