Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon eltüntetek! Csak nem vagytok betegek! :(
Én nesokára kész vagyok! MÁr csak a felhő hiányzik, és a körbe hímzés.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!

Komolyan mondod, hogy mindjárt készen vagy? Ezt hogy csinálod a kislányod mellett ? Vagy olyan jó gyerek, hogy napközben is hagy alkotni?

Nekem most éppen begörcsölődött a fonal, úgyhogy 2 napja nincs is kedvem hozzányúlni. :roll:

Egyébként szerencsére nem vagyunk betegek, "csak" farsangra készültünk. Tegnap volt az oviban. Még csütörtökön este csináltunk itthon egy jelmezes főpróbát. Grétike magyar kislány volt, Gergő pedig Ludas Matyi.

Ilyenek voltak:

Kép

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok! Hát nekem nagyon pocsék volt az elmúlt hetem...sajnos lehalt a gépünk és elveszett egy csomó számunkra fontos kép:(..Nagyon szomorú vagyok miatta...ma sikerült újra éleszteni, dehát egy új vinyó kellett és a régin lévő adatokkal még nem tudom mi lesz...talán elvesznek:(:(:(...Bőgni tudnék, mert azok a dig.képek nem pótolhatók..velem csak ennyi történt..vagyis nem egészen..mert befejeztem az egérkét Fanninak..majd valamikor teszek fel képet és most az egyik afrikai nőciset varrom...nincs valami jó kedvem:(..Menek is...Majd jövök..sziasztok! Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!
Gandi: nagyon aranyosak a gyerkőceid:):)Klassz lett a jelmezük.

Fiona: ugye teszel majd fel képet?

Képzeljétek valamelyik nap...(gondolkodtam: múlt hét pénteken) voltam a camponában kézimunka boltban és megtaláltam azt a macsekot a férjikémnek...13 e pénz:(...egyből letörött a szarvam, de majd titokban megveszem egyszer csak aztán és akkor majd szépen megvarrom...most egy afrikai nőcis képet varrogatok...biztos láttátok az orosz oldalon is fent van
egy nőci karjában egy kisbaba és csak az arcuk meg a nőci keze, meg a ruhájából szerintem leginkább a libegő kendője látszik...a baba arca kész, most anyukájáét varrom:):):):)..szerintem szép ez a kép..

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Lassan kész leszek, igen. Már csak körbe kell hímezni egy soron, meg a mérő részét megcsinálni. Azzal még variálok, mert az eredetin szín nem tetszik. Aztán meg, nekem a varrógép pedálja romlott el. :( Szóval a végső befejezés várat magára. Pedig a gépem kellene a kiságyos rácsvédőhőz is. :cry: Nem élhetek gép nélkül.
Mák sajnálom a winyos esetet. Egyáltalán nem műkszik?
Egyszer a párom véletlen letörőlte a karácsonyi képeket. Ráadásul azokat is, amiken Lilla első olyan ünnepe volt, amikor már élvezte is. Szerencsére azt vissza lehetett menteni. De ha tropára ment...... :(

Melyik afrikai kép? Kép Ez? Ez nagyon szép!!!! Én is elmentettem. :mrgreen: MIlyen anyagra készíted? Milyen fonallal?

Andi én itthon vagyok, azért haladok olyan gyorsan. Meghát egy csomó dolgot nem is tudok már elintézni, így több időm van. :twisted: Pl. Lilla délben alszik, az ált.1-2 óra, ilyenkor varrok, meg este 9-től 1-2 órát. :wink: Főleg ha a párom éjszakás. :( Azt nagyon nem szeressem....

Mák macsekos kívánságod nem felejtettem el, ha látom valahol, kiáltok! A Dimensions katralógusban is benne van, egyből eszembe jutottál. Én is sírtam volna legszívesebenn mikor az árakat megláttam.
Megyek: Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Jaj tényleg, a jelmezek nekem is nagyon tetszenek. :wink:
Egyszer bátyám is Ludas Matyi volt! :wink: Kisérteties a jelmez hasonlósága!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Fiona: én normál kongrét vettem...nem tudom mi a neve...én csak bemegyek és megveszem, úgy, hogy rábökök, hogy ezt szeretném:):):)...és Venusszal varrom...igen ezt a képet varrom, de hát az a minta ami fent volt nem használható egyébként..és nem arról varrom......:(na nem baj, ez a minta megvan...Ugyan az egész gyűjteményem is elszállt:(...de majd újra gyűjtöm meg talán cd-n is van egy kettő....fenébe:(:(:(hüle winyó...Hát nem indult el..nem tudom mennyire ment tropára...Kürt Kft biztos tudna vele mit kezdeni de nincs 197e Ft-om...

Mindegy...ne is beszéljek erről mert bőgni tudnék miatta..én voltam a béna minek nem mentettem le...most meg olyan új ez így semmit nem találok..persze mert semmi nincs rajta:):).

Na itt tarok a képpel:

Kép

Ezekkel legalább beköltöztem ebbe e béna gépbe...már megkezdtem a megfertőzését a keresztszemes képeimmel..meg sikerült egy két Fanni képet is rátennem már...alakul...

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Először is a jelmezekről: töredelmesen bevallom, hogy a Grétikéét örököltük a keresztlányomtól. Semmit nem kellett vele csinálni, csak mosni-vasalni, és Grétit beletenni. De a végeredmény gyönyörű lett :lol: Áááááá, nem vagyok elfogult :lol: A Gergőét pedig turkálókból szedtem össze. Illetve a nadrágot meg az inget turiztam (az ingnek volt egy nagy gallérja, azt leszedtem róla, kicsit szakadt lett, de annál jobb lett a hatása), a kalapot nagyapámtól kaptuk, a libatollat a szomszédtól, tarisznyát Apa szerkesztette a nagymamámtól kapott vászonzsákból, a libát pedig a nagynéném turizta. Csak szegénynek kék volt a csőre, meg nem volt lába, így szét kellett szedni egy másik plüss jószágot, annak a csőrét meg a lábát átvarrtam a libára, és már kész is lett Ludas Matyi :lol: :lol:

Mák! Sajnálom a gépedet, illetve amik elvesztek róla. :cry: Velem Apa közölte kb. 1 hónapja, hogy "ugye lementetted a képeket CD-re, mert letöröltem őket?" Isten bizony kicsordult a könny a szememből, mikor láttam, hogy tényleg letörölte őket, és még a "Lomtárból" is kitörölte, nehogy vissza lehessen állítani őket. Mikor látta, hogy mindjárt sírva fakadok, akkor bevallotta, hogy ő lementette CD-re. Hát igencsak megkönnyebbültem, de közöltem vele, hogy ez hülye vicc volt. :twisted:

Nagyon szép lesz, amit varrsz. Nekem nem lenne türelmem ilyen sok színárnyalatot különválasztani.

Fioona! Az én párom is éjszakázik. Minden másnap egyedül vagyok a gyerekekkel. Én leginkább olyankor szoktam varrni, mert ha itthon van, akkor vele kell foglalkozni, meg nem lehet égve a villany, valami mást akar nézni a TV-ben stb. Valahogy gyorsabban eltelik az idő, ha itthon van. Mikor nincs itthon, akkor a gyerekeket gyorsan lerendezem, és utána enyém az egész este. Kicsit önzően hangzik :oops: Persze jobb, ha itthon van az egész család :wink:

Úgy néz ki, hogy hétvégén festjük a konyhámat (pirosra :roll: :lol: ) és oda szeretnék majd varrni 1-2 gyümölcsös képet. Megyek keresek mintákat, és eddigi elveimmel ellentétben lehet, hogy egy kicsit félreteszem Micimackóékat. Pedig már a szeptember is készen van :lol:

Na most már eldugulok, mert rámuntok. :roll:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok! Jó munkát mindenkinek.

Mák: nagyon sajnálom a gépedet. Sajnos én is jártam már majdnem így csak én mikor feltöltöm a képeimet dupla mentést készítek róla így vissza tudtam tölteni az elszállt képeket. De nagyon bosszantó azt tudom. Ez a munkád szerintem gyönyörű lesz! Már most tetszik. Biztos sokat fogsz dolgozni vele.

kérdésem lenne hozzátok: Amikor olyannal találkoztok, hogy egy kockában 2 féle színnel kellene ölteni mit tesztek?
Kaptam Anditól a gőzmozdonyos képet és van benne ilyen "trükk", csak nem tudom mit kezdjek vele?
Csajok van esetleg DMC-ről Venusra átváltó táblátok?
És hol szoktatok rendelni fonalakat? Ha rendeltek?

Fioona: Milyen katalogust rendeltél, és honnan?

Andi: Szuperok a gyerköcök, és ezeket a jelmezeket te készítetted? Ügyes vagy!

Kép

móni
bedmona

azt hiszem egyszerre írtunk Andi. Vettem a szöveget nem kell mégegyszer leírnod.

csáó jó keresgélést.

Kép

móni
bedmona

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Keresztszemes micimackós növekedésmérőre mintát keresek. Nem tudna nekem valaki küldeni e-mailben. Babát várok, otthon vagyok, és időm rengeteg. Nagyon megköszönném.
címem: kaczedina@freemail.hu
kaczedina

Kaczedina!

Küldtem mail-t, remélem jó lesz.

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!:)

Gandi:):):)nagyon jópofa amit írtál:):):):) a jelmezekről..egyébként ez nem látszik és lám lám mire jó ha az ember lányának vannak keresztgyerkőcei:) (nekem is van...pályázok egy katica és egy tigrincs jelmezre:):):))....Lusta anya:):):):)...
És lám lám megfertőztünk a picit néha pihentetni kell egy egy munkát és mást is csinálni elvvel:):):)...Egyébként én is fogok az afrikai nőcis közben mást csinálni, mert húsvétra szeretnék egy terítőt és azt meg kell addig varrni...meg hát van egy ígéretem egy tigrincsre a keresztlányomnak...így....de az arcát megvarrom még az anyukának mert szerintem olyan szépek...és addig tuti nem tudok leállni vele amíg nem jön a sziszifuszi rész a kendővel...de van már tervem hova rakom fel a hálószobánkban és be van "x-elve" a helye a falon, úgyhogy muszáj megvarrnom:):):):):)...

Bedmona: én is két helyre (partícióra) mentettem...csak hát mivel a winyó szállt el...mindegy most majd cdre is mentem amilyen gyakran csak lehet...mondjuk éppen egy hete töröltem le a dig.gépről ezeket a képeket...mert már túl sok volt rajta és gondoltamúgyis előhívjuk..hát nem...de ma cserébe csináltam a lánykámról egy két képet:):):) (120 db:):):), hogy lehessen miből válogatni..imádom a csajót, ma éppen spenótot maszatoltunk kanállal ( életében először engedtem neki ezt), meg lány ruhában is van (kertészoknyás) meg olyan kis mosolygós volt) ...

Amikor két szín van egy négyzetben akkor én két színt varrok...vagy átlóban van megosztva vagy felesbe függőlegesen, vagy visszintesen...ha átlóban akkor attól függően, hogy melyik irányú az átló osztom meg. Ha az alsó szálra esik az átló akkor a felsőt csak fele, fele szoktam ölteni, ha a felső szálra esik akkor az elsóval ugyan ezt...(ez most így érthető?)..megvarrni könnyebb.:) :D Ha függőleges felező vonalra esik a határ akkor a négyzet felére varrom az x-et...XX így kerül egy négyzetbe, vagy visszintesen is ugyan így csak 90 fokkal fordíts el a fejed...

KépKép
KépKép
makviraga

Most nincs időm, csak annyi, Mák megtaláltam a macskás képet neked!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Csak, hogy jobb kedved legyen, és sírjál!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mailbe küldöm! Remélem örülsz!

KépKép
KépKép
fioona

Javítás: És NE sírjál persze!

KépKép
KépKép
fioona

Fiona!Hűűű...hálám üldözni fog:):):)..Nem sírok, mert úgysem segít..majd csinálok sok sok új képet, meg új gyűjteményt..nagyon aranyos vagy!!!!

KépKép
KépKép
makviraga

Ja és nem sírok, mert most nagyon örülök ennek a macskának!!!!!Köszönöm!!Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Kaczedina nekem ezek vannak. Ha valamelyik kell, írj, hogy melyiket szeretnéd.
Kép

Kép

Kép

A katalógust inen rendeltem. http://www.evakezimunka.com/index.php?pmPage=actual

Most megyek, mert éhenhalok!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona! Hááát igen, akinek laknak a pocakjában, az igen hamar megéhezik :lol: Nekem egy ismerősöm mindig azt mondta, mikor mondtam, hogy megyek kajálni, hogy "mi van, rángatják a köldökzsinórt, hogy dobjál már valami?" :lol:

Neked megvan a második magasságmérőnek a mintája? Pofátlan lennék, ha elkérném? Nem tudom, mikor varrnám meg, de nagyon tetszik :roll: Ha nem is magasságmérőnek csinálnám meg, hanem csak képnek a falon, úgyis jó lenne, mert mire elkészülnék vele, lehet, hogy a gyerekeim már meghaladnák a 120 cm-t :roll: :lol: Most olyan 102-105 cm körül vannak.

A harmadiknak a mintáját én elküldtem Edinának e-mail-ben, de lehet, hogy a Tieid majd jobban tetszenek Neki.

Ma megvettem a festékboltban a festéket a konyhába. PIROSAT :twisted: Apa nem rajongott az ötletért, de majd megszokja a színét. Úgyhogy hétvégén festés.

Andi

Kép
gandi75

Andi elküdenéd megint a mailcímed? :oops: Cserébe küldöm a mintát! :wink: Amúgy én is csalok, nem 70-cm-nél kezdem a skálázást, hanem 80-al, és onnan megyek felfelé. 70cm-es baba még úgyse áll a falhoz. :wink: Bár még 80 centisen se tudja a sarkát pont oda tenni. Az is lehet 85-el kezdem. :roll:

Piros!? Jó karakteres szín! :wink: Az idő mindent megold, csak nehogy a szín legyen a kifogása a mosogatásra. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok lányok:):):)!
Andi Gandi:):):) (most fedeztem fel, hogy ott van a keresztneved:), végülis jobb későn mint soha....))szóval szerintem a piros szín az tök jó és végülis a konyhában a nő az úr:).Úgyis te töltöd a konyhában az életed egy negyedét nem?Legalább akkor olyan legyen mint amilyenre te szeretnéd...mondjuk én párom mindenben megalkuszik, de mi a hálószoba színével voltunk így...én mályvát szerettem volna és az is lett...És mikor készen lett a férji elismerte, hogy tényleg tök jó...úgyhogy hajrá piros konyha..

Fiona:):):):ez nem is rossz ötlet, mármint az átcentizés:)...böngészgettem ám...:):):):):)egyébként hogy találsz ilyen oldalakat?

KépKép
KépKép
makviraga

Egyébként én nem várok babust de én is mindjárt éhen halok :wink: ...bár be kell vallanom,hogy kimaradt az ebéd:) és csak reggeli volt eddig...lehet ezért?:):):)Éles logikával kikövetkeztettem 8) :lol: Na jó most ne mondjátok, hogy ej ej...mert tudom...nagyon rossz ütemben kajálok:). De hát egy mák már csak így eszik:):):).

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok :)

Már néhányszor írtam ide, de még mielőtt ti jöttetek volna. Brigi vagyok és nagy kézimunkázó, már amikor nem az ikerlányaim töltik ki a napot teljesen. Hónapok óta egy MP kisházas képet csinálok, de még mindig hátra van a kontúrozás. De majd teszek fel képet, ha tényleg kész lesz.

Fiona :)
Elküldenéd nekem is az első és a második micimacis magasságmérőt? Lehet, hogy a jövő héten hozzáfogok, úgyis megyek anyukámhoz nyaralni. :)

palotas.brigitta@gmail.com

Előre is köszi.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Fioona!

Tényleg nem is rossz ötlet átszámozni a magasságmérőt. :wink:

Az e-mailem: gemesek@freemail.hu

Előre is köszi. Habár tegnap kinyomtattam 6 db gyümölcsös képet, amit a konyhámba szántam, úgyhogy nem tudom, mikor jutok el a magasságmérőig, de hagy legyen meg. :wink: :lol:

Megyek a dolgozóba :roll:

Andi

Kép
gandi75

Andi elvileg most tölti fel a képeket, de nem tudom elküld e ennyit egyszerre. :? Ha nem, darabokba küldöm!

KépKép
KépKép
fioona

Ok! Nekem azt írja elküldte! Azért jelezz vissza, mert ez a freemail trükkös rendszer. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Brigi neked is mentek! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!

Köszönöm szépen, megkaptam, elmentettem. Nem tudom, mikor jutok odáig, hogy meg is varrjam, de legalább megvan.

Andi

Kép
gandi75

Kép

Sziasztok!

Ezt a képet még multkor elfelejtettem feltölteni.

Megnéztem az éva kézimunkabolt honlapját, hát majd leestem a székről. :shock: :shock: :shock: Gyönyörű dolgok vannak, de iszonyú drágák. Gondolom ti is megnéztétek.
Én most a Thomas mozdonyt készítem és közben óvodát keresek a kisfiamnak. Szeptemberben ovi kezdés, április 3-4.-én beiratás, gyorsan elrepült ez a 3 év. :cry: Tegnap voltunk nyitott-napon és csodálkozva ültem a sarokban, hogy a kisfiam milyen jól el volt, nem is keresett az idő alatt míg ott voltunk. :P Remélem a beszoktatás is könnyen megy majd. :wink:

Na megyek is, vár még egy kis munka. Holnap is megyünk egy másik oviba kukucskálni.

Sziasztok.

Kép

móni
bedmona

Sziasztok Lányok!!

Látom mindenki nagy centi varrásban van:)..Mondjuk nekem jó, mert mivel még nem nagyon akar egy pillanatra sem megállni egy helyben ezért ez eddig még eszembe sem jutott hogy ilyet varrjak:):):)...De azért lassan kezd motoszkálni a fejemben ez a mérőcske varrocska...legalább tudom kitől lehet mintát kérni:):):)...

Bedmona: hát igen..szép árai vannak ezeknek...Én is a múltkor nézelődtem a Camponába az egyik kézimunka boltban és majdnem lehidaltam...az a macskás kép amire férjikém ácsingózik és végülis nekem is tetszik 13 e Ft...és ugye akkor az ember belegondol, hogy mennyi idő megvarrni még...szóval nem semmi...Mondjuk nem azért, de mikor kint voltunk egy hónapot Londonban ott vettem néhány helyi keresztszemes magazint..azokat legalább érdemes volt megvenni, volt bennük szép minta is...Nem úgy mint az itthoniakat....azokba szerintem nagyon kevés használható szép minta van. Néha sikerül kifognom egyik üzletbe ilyen kis füzeteket, ami tetszik, de hát azért azok sem olcsók..és akkor még az ember nem vett kongrét, himzővásznat, és fonalat sem..Szóval drága a mi hobbink.No most megyek, mert ha nem végzek a házimelóval nem lesz időm a hobbinkra:)..Sziasztok! Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Már tobb honapja figyelgetem az oldalat, és komolyan mondom, fantasztikus dolgokat produkáltok. Én még csak most probálkozom, remélem egyszer majd én is ilyen ügyes leszek. Igaz az anyaságra még csak gondolatban készülök, remélem nem baj, ha én is csatlakozom itt-ott hozzátok. Van egy tundéri unokahugom, neki szeretnék én is micimackós magasságmérőt készíteni, ugyhogy ha nem volna gond Fioona, elkuldenéd nekem is a micimackós mintákat? Nagyon koszi, mail címem: efi@inmail.sk
efi

Sziasztik!
Fiona: tudnál nekem dmc-venus átváltót elküldeni? Egyszer már küldtél tudom, de tudod elszállt...láttam egy van fent, de mintha nekem valamilyen színeset küldtél volna..de lehet nem..:)

Efi: Szia! Üdv köztünk.Szerintem senkit nem zavar, ha neked még nincs gyerkőcöd:), legalábbis engem tutira nem..majd lesz...csak azokat a részeket ,ahol éppen azt beszéljük ki hogy húú semmire sem jut időnk a gyerekek miatt, mert napi 24 órás ügyeletben vagyunk hagyd ki nehogy elijesszünk:):):)...Nagyon jó ha van az embernek egy kisbabája, persze a megfelelő időben:).Meg az is ha van egy efféle hobbija:).

Na mentem..(efi most ne nézz ide: elég hangosan (ordít:):):)) hív a kötelesség:)....Sziasztok!Mák

KépKép
KépKép
makviraga

Hello!

Romokban a konyhám :roll: Majd csinálom egy "ilyen volt - ilyen lett" képet. Most megyek súrolni. :cry:

Andi

Kép
gandi75

csinálom = csinálok (bocs :oops: )

Kép
gandi75

Igen az egy kombinált váltó táblázat, mindjárt küldöm, és efinek is a mérőt, de az csak részletekbe fog menni.
Tegnap végeztem a mérő keresztszemes részével. Ma nézek anyagot, ha nem zuhog az eső. De, hogy este mit csinálok. :cry:
Hüpp-hüpp, gyorsan rendelnem kell. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Mák, férjem is ezt mondogatja, hogy ennyi pénz, és még sokára is lesz kész. Én meg ilyenkor azt mondom, ha 13000Ft, legalább hosszú időre nyújtson szórakozást. :twisted:

Az újságokra meg nagyon igaz amit írtál. A keresztszemes magazint 3. alaklommal vettem meg. Az első nagyon tetszett, de a másik 2! :shock: :roll: Főleg most, hogy láttam külföldi újságokat.
Még a párom is megjegyezte, hogy az a baj, hogy itt mindenki a pénzre utazik, és ezért tesznek be ilyen nyomorék mintákat.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok! Esik ez a mocsadék eső...bár jó a földnem bizti kell...de minket meg korlátoz, meg vizes meg minden...Tisztára álmos vagyok tőle...

Fiona: Köszönöm a táblázatot!!!:) A mintával kapcsolatosan a szórakozás rész igaz...de mivel annyi minden másra kell a pénz...és hát ugye a GYEDnek fergeteges összege van, bár a GYES-nél azért jobb....azért én is ki ki harcolok magamnak egy két jó kis mintát..néha ilyen füzeteket szoktam venni...vagy ezt már mondtam:) :oops: ?..lehet...most lusti vagyok visszaolvasni, bocsi ha ismétlem magam...Mikor kint voltam Londonba 4 számát vettem meg a cross stich magazinnak, + 1 különszámát...hááááát...zongorázni lehet a különbséget...de mondjuk a magazin árát is, mert ha kint veszed 3,5 angol (az ha nagyon jó a font akkor is max 1200 Ft) font itt meg most nem akarok nagyot mondani de mintha 2100 Ft körül láttam volna, de lehet 2800 volt, és még nem is lehet kapni...Hát rablók...az biztos..mondjuk én mást is szoktam ügyködni, varrok, kukorica csuhéj figurát gyártok stb., ezért meg szoktam nézegetni a Praktikát és azt kell hogy mondjam, ha nagy ritkán van a mellékletében keresztszemes,az jobb mint a keresztszemes magazin mintái..Hát igen..Kint Londonba bevetődtem egy hobby áruházba, hát lányok nem tudom ki volt ilyen helyen, de ott 2Tesco sor polcnyi keresztszemes minta volt töményen, szebbnél szebb változatokban...én csak lestem..Mondjuk az ottani árakhoz képest azért ott sem olcsó az ilyesmi, de magyar pénzbe átszámolva ott még mindig jobb árban van, mint itthon. Na mindegy nem fárasztalak benneteket tovább ezzel...
Egyébként a magyar keresztszemes újságot én nem veszem meg... ha nincs becsomagolva belenézek és általában ezért nem veszem, meg, ha meg be van csomagolva, akkor azért nem veszem meg, mert zsákba macskát nem szeretek:):):):)...így marad a net, meg a meglévő mintáim...Na mindegy...Gondolom ti is így vagytok ezzel..

KépKép
KépKép
makviraga

Jaaa..gandi- Andi: és milyen? Tetszik a szín???Férjed békülget vele?Tuti jó lesz...ha kész lesz:).De már legalább egy-két lépéssel közelebb van a készhez nem?:)

KépKép
KépKép
makviraga

Fiona! Már nem kell szakács minta?Mert vletlenül találtam, bár lehet te is találtál;).De ha kell szóljál.:)Leszedtem neked:).

KépKép
KépKép
makviraga

Fiona 6 félét találtam:).Na múltkor egy sem volt most meg ennyi félével szolgálhatok.Mit szólsz?

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok!

Fioona, koszi a magasságméroket, ugyan nem tudom mikor látok még neki, mert most máson munkálkodom. Azt hiszem hirtelen ugrottam bele a dolgokba, most egy lantos "lovagot" és egy uriholgyet himzek, amit majd fel is rakok, de érdekel minden, mert a kozeljovoben megyek férjhez, szoval tervezem a "kicsi meleg otthont" is. Már annyi elképzelésem van, milyen mintákat szeretnék a konyhába, meg igy ossze - vissza, de fogalmam sincs mikor fogom mindezt megvalositani. Majd fokozatosan.
Mák, ne aggodj, nem riasztotok el, sot.
efi

Sziasztok!

Na megjöttem az ilyen volt - ilyen lett képekkel. Igaz, még csak a csupasz fal, de látszik a különbség. Férjem szerint eléggé "JAJ" színe van. "JAJ DE PIROS" :lol: Egész délután sóhajtozott, meg jajgatott :lol: De nekem naggggyon tetszik.

És a képek:

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Ma még nem érkeztünk visszapakolni, az a holnapi program lesz. Istenem! Még annyit kell súrolnom holnap :cry:

Jó éjt, megyek megmasszírozom Apát, mert ez volt a feltétel ahhoz, hogy fessen :roll: :lol:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok! Andi-gandi nekem is tetszik:)!!!Szerintem sokkal jobb mint ami volt...az előző nem tetszett, ez meg tetszik:):):)...

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok! Ha valakinek kell a víztornyos kép megvan gépen...Szóljon..

KépKép
KépKép
makviraga

Sziasztok
ma találtam aranyos képeket, amik számomra még nem igazán aktuálisak, de lehet a ti babácskáitoknak tetszene. Ha már megvannak, nembaj, ha pedig kell valakinek, szoljon. Kép Kép Kép Kép Kép
efi

Efi, köszönöm nekem megvannak.

Lányok!Nagy a csend!

Gandi új kész konyhás képek?????Már nem azért de na..Hát várjuk ám!!!

Fiona nagyon csendben vagy.

Vagy csak lehet nekem van túl sok időm???De hogy csinálom, hogy mégis úgy látom nem érek rá semmire....

KépKép
KépKép
makviraga

Mák!

Van kép, csak még nem töltöttem fel a számítógépre. Most nincs időm, mert megyek dolgozni, meg viszem a gyerekeket az oviba, de délután megpróbálom. Amúgy tök jó lett :lol:

Addig is ki ne fúrja az oldaladat a kíváncsiság :lol: :lol:

Andi

Kép
gandi75

Andi-gandi: na szép, hagyod, hogy egy fiatal anyuka legyek oldal borda nélkül?????? :wink: Délutánig csak nehogy kikezdje a másik oldalam is..Na mindegy: Jó munkát neked!Bár most ezt te nem látod csak majd tudod du ha megnézed...Sziasztok!Mák

Ja igen FIONA:)!!!Most még neked is elő kéne kerülni:):):):)!!!

KépKép
KépKép
makviraga

szia Mák!

ajánlatoddal élve, szeretném elkérni a víztornyos képed.

Sajnos még azt az esküvői képet nem tudtam feltenni, a barátnőm fogja elküldeni ha minden igaz de addig is lefotózom majd az újságból és azt felrakom ide.

A Thomast készítem méééééééég mert nem mindig van időm. Ha elkészülök vele már kiválasztottam a következő képet. Leszeretném írni, hogy milyen de azt hiszem ezt is inkább lefotózom mert nehéz lenne leírni.

Kép

móni
bedmona

Sziasztok!

Itt vagyok, csak kicsit megnőtt mostanában a pihenés igényem. Na, azért fotóztam neketek! :wink:
Kép

Kép
Az esőcseppekbe csempésztem egy kis kék fényszálat, nem feltünő, de azt is akartam.
Pont azokat a képeket néztem ki, amiket Efi feltett. :lol: Pontosan 3-at, a fejvédő 1-1 oldalára. Apa kérésére, 2 olyan lesz, amin aludnak, meg a zsiráfnyak mászós. Tegnap utaltam pénzt, remélem hamar jön a csomag. Vénuszt rendeltem, de képzeljétek 2 hét múlva már itt is lehet kapni az új fonalat! ...... :mrgreen: Nagyon kíváncsi vagyok rá, és szupi lenne, ha nem kéne rendelgetni, meg elvileg jobb is.
Nekem a kosaras nincs meg a sorozatból, meg a pitypangos. Viszont vannak mások. Efi elküldenéd nekem ezt a 2-öt? Ha érdekel a többi, akkor szólj, teszem fel a képet, és ha tetszik átküldöm. :wink:

Andi jó a konyha. Gondolom a bútorok finomítanak majd rajta. Tegnap eszméletlen jó konyhai képeket láttam, de letölteni még nem volt időm. Legalábbis nekem, nagyon bejönnek. :D
A szakácsos képeket megtaláltam, köszi Mák. :wink:

Most a tűpárnát varrom, igaz kicsit más színekkel, mert azt használom, ami épp itthon van. :roll: Majd fotózom azt is. Sztem ma készlesz, de a varrógépem még mindig nem jó, szerelő most holnapot igért. :roll:
Közben rendeltünk pelenkázó szekrényt. Az 2 hét. Az én bordáim is odalesznek addigra.
Megyek pihizek leánnyal.......... vagy hímzek. :twisted: :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?