Sziasztok!
Először is a jelmezekről: töredelmesen bevallom, hogy a Grétikéét örököltük a keresztlányomtól. Semmit nem kellett vele csinálni, csak mosni-vasalni, és Grétit beletenni. De a végeredmény gyönyörű lett
Áááááá, nem vagyok elfogult
A Gergőét pedig turkálókból szedtem össze. Illetve a nadrágot meg az inget turiztam (az ingnek volt egy nagy gallérja, azt leszedtem róla, kicsit szakadt lett, de annál jobb lett a hatása), a kalapot nagyapámtól kaptuk, a libatollat a szomszédtól, tarisznyát Apa szerkesztette a nagymamámtól kapott vászonzsákból, a libát pedig a nagynéném turizta. Csak szegénynek kék volt a csőre, meg nem volt lába, így szét kellett szedni egy másik plüss jószágot, annak a csőrét meg a lábát átvarrtam a libára, és már kész is lett Ludas Matyi
Mák! Sajnálom a gépedet, illetve amik elvesztek róla.
Velem Apa közölte kb. 1 hónapja, hogy "ugye lementetted a képeket CD-re, mert letöröltem őket?" Isten bizony kicsordult a könny a szememből, mikor láttam, hogy tényleg letörölte őket, és még a "Lomtárból" is kitörölte, nehogy vissza lehessen állítani őket. Mikor látta, hogy mindjárt sírva fakadok, akkor bevallotta, hogy ő lementette CD-re. Hát igencsak megkönnyebbültem, de közöltem vele, hogy ez hülye vicc volt.
Nagyon szép lesz, amit varrsz. Nekem nem lenne türelmem ilyen sok színárnyalatot különválasztani.
Fioona! Az én párom is éjszakázik. Minden másnap egyedül vagyok a gyerekekkel. Én leginkább olyankor szoktam varrni, mert ha itthon van, akkor vele kell foglalkozni, meg nem lehet égve a villany, valami mást akar nézni a TV-ben stb. Valahogy gyorsabban eltelik az idő, ha itthon van. Mikor nincs itthon, akkor a gyerekeket gyorsan lerendezem, és utána enyém az egész este. Kicsit önzően hangzik
Persze jobb, ha itthon van az egész család
Úgy néz ki, hogy hétvégén festjük a konyhámat (pirosra
) és oda szeretnék majd varrni 1-2 gyümölcsös képet. Megyek keresek mintákat, és eddigi elveimmel ellentétben lehet, hogy egy kicsit félreteszem Micimackóékat. Pedig már a szeptember is készen van
Na most már eldugulok, mert rámuntok.
Andi