Sziasztok, lányok!
A tegnap, Nőnap alkalmából, már délelött hazaengedtek és a párom elvitt anyukámhoz
- olyan jól telt!!!
- este pedig, miután hazaértünk, még elmentünk a haverokkal egyet....
Látom, megint jó sokat termeltetek
Éva, tényleg úgy érzed, hogy meg fog jönni??
- érdekes, amit irtál, hogy feltelsz vizzel. Én a mensi elött, általában, rengeteget járok WC-re - igaz, hogy olyankor többet is iszok, mint általában, de majdnem rögtön ki is megy belőlem. Az az érdekes, hogy most is elég sokat kell járjam a klotyót, de olyan is van, hogy alig jön valami....(bocsi, hogy igy irtam, de nem tudtam másképp).
Pandácska, egy részből sajnálom, hogy megjött, de remélem, hogy ezzel közelebb kerültél a babához. Aztán következőkor + tesztet kérünk
Pedig annyira reménykedtem, hogy ma reggelre tesztelsz....
. Olvastam a másik topicban, hogy a tesódnál voltál - hogy telt?
Zora, most akkor te hogy állsz? Volt pé., vagy nem volt pé????
Mo, annyira várom már, hogy tesztelj!! Remélem meglepsz
- hisz a görbéd nagyon babásnak néz ki
.D
Ági, tényleg igaza van a lányoknak, és Ind is irta, hogy ilyenkor még nem mindenkinek látszik a petezsák, és nem biztos, hogy az UH gép is megfelelő volt. Ne stresszeld magad, hisz annak semmi értelme! Meglátod, hogy minden rendben van!
Krisz, igazat adok Évának – a második kép irtóra tetszik nekem is
Ind, csak ne add fel a hőmérőzést, hátha ki tudunk olvasni belőle valamit. – 3 napi hőből egyáltalán nem látszik semmi, még akkor sem, ha van mensi.... légy egy kicsit türelmes!
Különben a szivem mélyén én is vágyom lányra, de ha fiam lesz, annak is ugyanúgy fogok örülni!!!
Puszi mindenkinek!
u.i. már elég rég elkezdtem irni, de időközben valami munkám is volt - ha újabb témát irtatok, akkor bocsi
Még jövök