Új privát üzeneted érkezett!

Szia Éva! Most csak velem kell beérned és én is mindjárt megyek! De Ági mindjárt jön, Ildinél pedig igen izgi a helyzet!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok, lányok!

A tegnap, Nőnap alkalmából, már délelött hazaengedtek és a párom elvitt anyukámhoz :D - olyan jól telt!!! :D :D - este pedig, miután hazaértünk, még elmentünk a haverokkal egyet....
Látom, megint jó sokat termeltetek :D :D

Éva, tényleg úgy érzed, hogy meg fog jönni?? :( - érdekes, amit irtál, hogy feltelsz vizzel. Én a mensi elött, általában, rengeteget járok WC-re - igaz, hogy olyankor többet is iszok, mint általában, de majdnem rögtön ki is megy belőlem. Az az érdekes, hogy most is elég sokat kell járjam a klotyót, de olyan is van, hogy alig jön valami....(bocsi, hogy igy irtam, de nem tudtam másképp).

Pandácska, egy részből sajnálom, hogy megjött, de remélem, hogy ezzel közelebb kerültél a babához. Aztán következőkor + tesztet kérünk :wink: Pedig annyira reménykedtem, hogy ma reggelre tesztelsz.... :( . Olvastam a másik topicban, hogy a tesódnál voltál - hogy telt?

Zora, most akkor te hogy állsz? Volt pé., vagy nem volt pé????

Mo, annyira várom már, hogy tesztelj!! Remélem meglepsz :wink: - hisz a görbéd nagyon babásnak néz ki :D .D :D

Ági, tényleg igaza van a lányoknak, és Ind is irta, hogy ilyenkor még nem mindenkinek látszik a petezsák, és nem biztos, hogy az UH gép is megfelelő volt. Ne stresszeld magad, hisz annak semmi értelme! Meglátod, hogy minden rendben van!

Krisz, igazat adok Évának – a második kép irtóra tetszik nekem is :D :D :D

Ind, csak ne add fel a hőmérőzést, hátha ki tudunk olvasni belőle valamit. – 3 napi hőből egyáltalán nem látszik semmi, még akkor sem, ha van mensi.... légy egy kicsit türelmes!
Különben a szivem mélyén én is vágyom lányra, de ha fiam lesz, annak is ugyanúgy fogok örülni!!!

Puszi mindenkinek!


u.i. már elég rég elkezdtem irni, de időközben valami munkám is volt - ha újabb témát irtatok, akkor bocsi :oops:

Még jövök

KépKépKép
ildiko74
 
 


Na ez itt a ma reggeli: Kép

Zoráét elnézve már egyáltalán nem tűnik olyan bíztatónak!

Éva

Kép
balimama
 
 

 
 

Ja, bocsi - elfelejtettem helyzetjelentést adni: tehát ma vagyok a 29-ik napon, és nincs a mensinek jele (kopp-kopp) - a hőm pedig 36,7, ami az én viszonylatomban magas :D :D - reménykedek!!!!

Éva, nálunk most olyan szépen süt a Nap!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia Ildi! Már nagyon hiányoltunk. Holnap dől el, volt e pém, mert akkorra kell jelentősen emelkednie. Hát jó lenne, mert a testem most elég furán viselkedik, ha nem volt pé, akkor passz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva, miért nem néz ki biztatónak????? Ne kezd már megint! - semmi baja nincs, és remélem, hogy nem is esik le a napokban a hőd!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ugyan Éva! A végeredményt nézzük! Kevésbé bíztató görbék sokkal bíztatóbban végződnek!
Ildi! Ez szupernek tűnik! Egyáltalán nem jellemző, hogy éppen mensi idején emelkedne, viszont, ha az én babásomat nézed, éppen akkor emelkedett, mikor a Tied! :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként csajok, egy napja csinálom a diétát és esküszöm, érzem a hatását! Már sokkal jobban vagyok, nincs felpuffadva a hasam és kezdem komfortosan érezni magam, tudom, hogy ez pszihés érzet, de mégis klassz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, a babás görbéd tényleg gyönyörű - erre mondják, hogy háromfázisu :D :D

És a görbém:
Kép

KépKépKép
ildiko74
 
 


Kép

Zora
Kép
zora7
 
 


Az enyémről annyit, hogy érzésem szerint 13. napon volt a pé, az Lh teszt is erre utal, akkor pedig a holnapi nap minden reményem. Na majd meglátjuk. Most sajna mennem kell, du. jövök még.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, tényleg sokszor nagyon sokat számit, ha pszihésen jól érzed magad a bőrödben!

Mo, elfelejtettem válaszolni, hogy miért nincs ott, mikor voltunk együtt - azért, mert ebben a hónapban nem akartam számon tartani.... amikor jegyeztem, közben rágódtam rajta, hogy most pl. délelöttől ennyi óra telt el, és akkor együtt kell legyünk 2 nap múlva stb..... Igy, olyankor voltunk együtt, amikor jólesett, és nem tartottam számon.

KépKépKép
ildiko74
 
 


Nagyon jól tetted Ildi! Ez az első lépés vissza a normális életbe!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora, a 12. napra szerintem nem fogja bejelölni a pé-t, mert a 14-ik napon kevesebb hőt mértél, mint a 13-ik napon...és a ferti szerint, a pé. utáni minimum 3 nap nagyobb kell legyen, mint a pé elötti 6 nap... Igaz, ez csak egy program, de kiváncsi vagyok a folytatásra is!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Tudom Ildi, csak én így érzem, meg ebben reménykedem, különben nagy szarban vagyok..... :cry: Mert akkor ez egy anovulációs ciklus, és ugrott még a hormonvizsgálat is, meg az egész hónap, szóval lennie kellett és kész!

Zora
Kép
zora7
 
 


A testem csak úgy ordít a peteéréstől, nem lehet hogy ez a tetves hőmérő meg cserbenhagyjon! :evil: Na megyek, puszi

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Felírta a szurit kiváltottam (baromi sokat emeltek az árán ) és már be is adtam az elsőt. Szerdán megyek uh-ra és kb. jövőhét szombat, vasárnap lesz az inszem. Ha nem sikerülne akkor április elején kezdem a fogigátlót a lombikhoz.

Ildikó,
Jó volt a nővéremnél :D . Voltam közben fodrásznál meg kozmetikusnál is mert oda járok ahol ő lakik. Megy neked a sok sok drukk ++++++++

Éva,
szerintem meg szép a hőd maradjon is így!!!
Vendég
 


Na kiváltottam a utrot. Ez egy nagyon pici golyócska. Szerintem nem kell utána felüdni, nincs ráírva, lehet hogy nagyon gyorsan felszívódik. Pl. a canestennél direkt ráírják, hogy feküdni kell. Szójabab leticinből és földimogyoróolajból áll.

Ind
Akkor szedjed csak a szójádat!

Balimama, Zora
A Duphaston mire van? MIkor a Petrával voltam terhes akkor az elején azt kaptam. Ennek is az a szerepe mint az utronak?

Balimama
Ne kezdjed már megin el. Nagyon jó a görbéd. Nekem is meg a Titinek is ilyen cikk-cakk volt és látod, hogy jó lett a vége. Hogy állsz tesztügyileg? Mikorra tervezed a következőt?

ZOra
Én sajnos nem tudok még mindig hozzászólni a görbédhez pláne a decemberi után.

Pandácska
Szerdán mit néznek a tűszőt?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági,
Igen a tüszőket hogy mekkorák és akkor kiderül az inszem pontos dátuma is. A Duphaston is progi mint az Utro nekem pl azt kell szednem napi 3 inszem után.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Előző hónapban én is Duphastont szedtem, de a laborok alapján semmi nem szívódott fel belőle. Ezért próbálkozunk most az Utrogestan-al.
Kapszulában kaptam nem kúpban, de nagyon rossz a gyomrom tőle. A kúpnak nincs ilyen mellékhatása, legfeljebb egy idő után picit irritálja a nyálkahártyát.

Ági!
Igazából csak azért érdemes vele feküdni, mert kifolyik. De lehet ám, hogy nem, mert ilyen hüvelykúpot még nem próbáltam.
Majd beszámolsz a tapasztalatokról.

Pandácska!
Ez jó hír!
Én is olvastam valahol, hogy milyen sokkal emelték meg a gyógyszereket, amik az inszem és a lombik előkészítéséhez kellene. Szerintem jobb nem utána számolni!
A fogi gátlót csak 1 ciklus alatt kell majd szedned?

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama
Te melyik osztályon voltál a MÁV-ba? Ismered a szülész-nőgyógyászokat is? Olyan rossz, hogy azt írtad, hogy inkább a kuka mellett. Miért utálod ennyire?
Ha ennyire rosszul vagy a gyógyszertől miért nem mentél vissza és lehet, hogy neked is adtak volna hüvelytablettát. Nekem rögtön mondta a doki, hogy azért ad ezt mert nagyon sokan rosszul vannak tőle.

Pandácska
És Te most milyen szurit kapsz? Olyat, hogy legyen pé-ed?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Sziasztok!

Ági, miért írtad, hogy csak a szóját szedjem mikor épp most vettem meg a macát.
Már tényleg úgy van, hogy ott kell szülni, ahová tartozom? Azt hittem ez későbbi terv. Szerintem én egyenlőre szerencsésen odatartozom, ahol az orvosom van (Jánosba), de nem akarunk túl sokáig itt lakni már. Ez lesz az, hogy akkor fizetni kell a kórháznak kb. 20at, ha síma és 36ot, ha császáros szülés van? Azt gondolják, hogy milyen jó nekünk, mert már nem kell hálapénzt adni az orvosnak. De sztm mindenki fog ugyanannyit, vagy nem?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Én különben úgy hallottam, hogy a Máv szülészete a legjobbak között vam.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ezek szerint nincs itt senki. Én is mindig a legjobbkor érek rá.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind
Én nem úgy értettem, hogy "csak" a szóját, szedjed nyugodtan a macát is. Csak azért írtam mert amit kaptam most gyógyszert az is szóját tartalmaz és biztos jó lesz neked is.
Pnt most néztem meg az Eü. Minisztérium honlapját és én Kerepestarcsához tartozom. Mindegy ezzel még nem akarok foglalkozni mert nagyon korai lenne. Majd lesz valahogy.

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ági!
Személyesen ismerem mindegyiket!
Ez csak egy rossz emlék! Nem az orvosokkal szülésznőkkel kapcsolatos. Nagyon klassz kis társaság van ott! Nagyon szép a szülőszoba is! Téged nem érint, de én inkább nem! Személyes ügy.
Bocs, ha megijesztettelek, de nagyon megrémültem! Már elmúlt :lol:
Egyébként az intezíven dolgoztam, de a szülészeti gyakorlataimat a főiskola alatt ott töltöttem.
Nekem csak 10 napig kell szednem, szóval nem akartam váltani, amíg ki nem derül, hogy egyáltalán feslzívódik-e.
Azt az 5-6 napot meg kibírtam. Holnap van az utolsó nap!

A hálapénz dolog nem ettől függ. Ha nekem elvárásaim vannak, olyanok pl., hogy szabadidejében is jöjjönbe az orvosom, akkor azt nem várhatom el pusziért!

Egyébként megnyugodtam, mert az Újpesti kórházas topikban az egyik szülésznő azt írta, hogy a Honvéd lesz a körzeti kórházam!
Persze én egyébként is választhatom a Honvédot, met a férjem hivatásos.
Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy hol lesz az orvosom???
1 hete még nem tudta.

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama,
Kb3 hétig kell majd szednem a fogigátlót aztán jönnek a szurik. Nem számolgatok utánna elég feltünő a 14 ezer forintos különbség :(

Ági,
Igen tüszőnövelő szurikat.
Vendég
 


Annyira felháborító!!!
Mármint, hogy ekkora áremelés volt. Ezt nem is gondoltam volna!
Mintha tudnák, hogy az ember annyira vágyok rá, hogy úgyis kifizeti!

Éva

Kép
balimama
 
 


Vágyok= vágyik!
De egyébként én is! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
Hát igen pontosan azért csinálják mert tudják hogy akinek kell az meg fogja venni... Igazi szemétség hogy pont azokat büntetik ezzel akik már így is szenvednek eleget...
Vendég
 


Na csináltam mafamnak ilyen kis bigyuszt, annyira kértétek. Csak kár, hogy semmi értelme. Elkezdtem vezetni a görbét is. Rengeteged szórakoztam vele.

A hálapénzről nekem is ez a véleményem, de azt mondják a nagyokosok, hogy ebből amit a kórháznak fizetünk, kap majd a választott orvos is.

Ági, akkor én értettem rosszul. Már azt hittem feleslegesen költöttem. Egyébként, ha figyelembe vesszük az én "állítólagos" 30naponkénti pé.megindulásomat, akkor most lenne a mens. ideje.
Hát szerintem nem lesz, pedig tornázom minden másnap, de már nem remélek tőle semmit. Legalábbis nem merek.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


És ez a kis vonalka mit fog csinálni, ha nekem sose jön meg illetve nem lesz pé? Hol tudom megnézni, hogy mit jelentenek ezek a kiírások? Cd4 és a többi

KépKép

KépKép
lnd
 
 


A cd a ciklus day,azaz ciklus nap rövidítése.Tehát annyit jelent,hogy a mensi első napjától 4 nap telt el.

Kép

Kép
anubias
 
 


ÁÁÁÁÁ, köszönöm szépen. máris okosabb lettem.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind!
A ferti automatikusan hosszabbítja majd a vonalzódat.
Erre nem lesz szükség! Mikor is mész orvoshoz?

Éva

Kép
balimama
 
 


Ha letelik a mostani 30 nap és nem lesz páfrányosodás, vagy pedig megint csak elkezdődik a pé, de nem fejeződik be.
De ő akkor valószínűleg vmilyen pé-t serkentő gyógyszert fog adni. Amikor utoljára beszéltem vele, azt mondta, hogy márc elején jelentkezzek, ha nincs semmi. De most még megvárom, hátha segít a torna, a maca, meg a szója.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


és mi a dpo? van más írás is?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


A DPO a peteérés utáni napokat jelenti. A ferti azt is automatikusan beállítja Neked.
Másról nem tudok, de majd menet közben! :wink:
Ne várj túl sokáig az orvossal! Én is sajnálom azt a sok időt, amit számolgatással és reménykedéssel töltöttem! Már rég meogldódott volna a problémám!

Éva

Kép
balimama
 
 


De eddig ti mondtátok, hogy semmiképpen ne kérjek pé.t serkentő gyógyszert. Én nem az orvosdt halogatom, már rég elmentem volna. Csak csak akkor szeretném bevenni a gyógyszert szoptatás mellett, ha már látom, hogy nincs más út. Az orvos ugyan nem mondta, hogy utána nem szoptathatok, de azért biztos, ami biztos.
Benit sem lehet túl sokáig egy helyre llerakni kb 2 hónapos kora óta, nagyon gyorsan fejlődött, minél hamarabb el akart indulni és azóta se pihent még le.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok,hogy csak így rátok török. Sajnos nekem is volt nem olyan régen egy vetélésem, és mot van az első próbálkozós hónapunk.Szeretném megkérdezni,hogy tudtok e valamit arról,hogy a folyadékbevitelnek van e valamilyen szerepe a hormonokra. Én nem vagyok nagy ivó,szinte porzik a vesém olyank eveset iszok. Most viszont,ahogy olvasgattalak titeket elkezdtem én is szedni azt a szója tablettát, mert inkább a természetes szereket részesítem előnyben. Azóta baromi sokat iszom, állandóan szomjas vagyok. Lehet,hogy ettől?

Dido
Vendég
 


Balimama
Írtam nekd e-mailt, remélem jó a cím.

Ind
Tornázzál, biztos hamar meglesz az erdménye. Mennyi ideje is csinálod?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Szia Didó! Én szedem a szójakapszulát és egyálalán nem vagyok szomjasabb, pedig én is nagyon keveset iszom. Kifejezetten oda kell figyelnem, nehogy kiszáradjak.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Rendesen az egész tornát kb egy hete. Előtte is tornáztam, de akkor csak néhány gyakorlatot.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Dido
Üdv. közöttünk! Nem hiszem, hogy összefüggés lenne az ivás és a vetélés között. Én is nagyon keveset iszom. Szinte egy litert sem és sajnos a gyerekeim is ugyanilyenek pedig apa egy "kacsa".
Mi volt veled? Mennyi idős terhes voltál? Van már gyereked?

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ind
Akkor adj egy kis időt még magadnak ez még szerintem nagyon kevés. Vagy mit ír a könyv, mennyi idő múlva van hatása?

Kép
[/url]
ági2
 
 


2 hét

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok Lányok! Nem mutatok görbét, meg vonalzót sem, mert reggel óramű pontossággal megjött, de ma nagyon sokáig dolgoztam és nem jutottam gépközelbe a munkahelyemen, itthonról meg nem tudom megnyitni a fertit. Nem vagyok elkeseredve, hanem borzasztóan örülök, hogy jól működök!!! Szóval, vannak normális ciklusaim is....

Dido! Most csak a te kérdésedre hadd válaszoljak! Nézesd meg a vércukrodat!! Ha mostanában feltűnően sokat iszol és örökké szomjas vagy, akkor cukorproblémák lehetnek. Ne ijedj meg, csak ez sem kizárt. Számtalan oka lehet még a nagy szomjúságnak... mondjuk az is, hogy egyszerűen olyanokat eszel mostanában, amire jobban kívánod a folyadékot... de ha van néhány kiló plusszod, és a felesleg rögtön a hasadon van, akkor érdemes megnézetned a cukrodat. Előfordulhat, még az is, hogy ez a szójás micsoda csinálja a cirkuszt.
Vendég
 


Jaaa, és ha babát szeretnél, akkor sokat kell innod!! VAN HATÁSA!!!!
Vendég
 


Na, mégis sikerült elküldeni a vonalzómat.... Ne nézzétek!! Nem érvényes!!!

Zora! Látom, osztottad a Lányokat!! Na, itt vagyok. Én már "nagyobb" falat leszek!! :lol: :lol: He-he. Rajtam ugyan nem fogsz ki!!
Szeretném megköszönni a tornagyakorlatokat! Ma megkaptam őket. :wink:
RENDI VAGY! HÁLÁS KÖSZÖNET!

Éva! Ildi! A görbétek tetszik, semmi gond velük. Ti is jól működtök. :lol:

Krisz elutazott!? Visszaolvastam, és azt írta, hogy oltásra megy utána meg haza. Hova haza???

Ind! Ügyi vagy. Jó a vonalzód. Mérd a hődet és pötyögd a fertibe! Néhány hét, és majd kiderül, hogy mi a helyzet...
Vendég
 


Ági! Kereshetnél már egy édi babás görbét!! Olyan jó lenne abban gyönyörködni!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?