Heny1979
1 héttel a szülés után még természetes, hogy féjdogál a gát környéke, nekem úgy a 6. hétig volt érzékeny, de tulképpen az elsõ 2 hét volt inkább kellemetlen, mint nagyon rossz. A sebnek idõ kell, hogy bebgyóyuljon, de nyugdtan ülj le rá, mertcsak rosszabb, ha álldogál az ember lánya.
Vérzés
Nekem kb. 2 hétig volt erõs, aztán már elég volt egy éjszakai always betét is, aztán kb. a 6. hétre már csak nagyon kicsi maszatolás volt.
Sasha
Majd számolj be mindenképpen a babafotózásról!
Ági
Mi 1x használatos víz alatti fényképezõt vettünk, der még nem lõttük el mindegyik képet, így nemtudom milyenek lesznek a képek, de egy próbát megér. Egyébként néha szokott lenni fényképezés is külön fotós is jön.
Pénteken mondták, ,hogy még 1 hónap és Dani mehet át a haladó csoportba! Most már kiülünk a partra és a nyakánál (mi csak nyaklevesnek hívjhuk a férjemmel) támasztjuk onnan "ugrik" a vízbe és a víz alá. Nagyon cuki, ahogy belendül, egybõl csukja a szemét és csücsöríti a száját. Ezek szerint már megtanulta, hogy mit kell ilyenkor csinálni, A kádas gyakorlás tényleg jó lehetett, biztosan nem lesz gond így, hogy kimaradt néhány foglalkozás.
Ma volt a 2. éjszaka a fõzelékezés megkezdése óta, hogy végigaludta az éjszakát, lehet visszaszokik eme jó szokására. Reggelre majdnem kipukkadtam, nekem is ágynemût kellett húznom
Ilyenkor elgondolkozom, meddig lehetne így bírni feszülõ cicikkel.
Andy, Brokkoli
Dani is elõször 2 hónapos korában fordult meg elõször a hasáról a hátára, de ze szerintem csak véletlen volt, mert mostanáig nemnagyon csinálta.
viki
Gratula a kismamisághoz! Nagyon irigyellek, hogy ismét átélheted ezt a csodálatos érzést, ami ezzel jár! Mi még várunk, ahogy már soxor írtam, ,mert még el kell költöznünk anyóséktól és a második babát, már ott szeretném, ez kb. még 1-2 év, így a korkülönbség is pont jó lesz.
Nyuszi
Rendes Teavajat használok, mivel a margarinban van vmi cucc, ami nem jó a babának, de eddig csak a gümölcsös anytejberiszbe használtam, abba is csak keveset, egyébként olivaolajat használok.
Nyuszika
Azért görbül a szája idegenek láttán, mert már elérte azz a kort, amikor már válogat az emberek közül, na meg már meg tudja különbözetetni az õt állandóan körül vevõ és idegen emberkéket.
Dani nem sír tõlük, csak mérgesen néz és méricskéli õket, aztán aki megtetszik, azokat kitünteti 1 mosollyal.
Egy anyuka mondta babaúszáson, hogy a HIPP nemrég pert vesztett, ugyanis kimentek egy területre, ahol mindenféle bio cuccokat termesztettek és hát enyhén szólva egyáltalán nem találták a termõföldet bionak illetve különféle szerekkel volt kezelve... Ezt nem a HIPPá-et adó anyukák ellen tettem közzé, csak hát elég elszomorító, mert azt hinné az ember, hogy ennyi pénztért tényleg minõséget kap, és lehet hogy nem is?
Kedves X és Virág!
Elõször is nem valami gyakran látogattok ide, és ilyen alapon mivel szinte egyáltalán nem ismerünk benneteket, hogy merészeltek ítélkezni mások felett? Mindenki úgy csiná
lja, ahogy tudja, még a tápszeresek is biztosan mindent megtettek, hogy csak a végsõ esetben kelljen a táphoz nyúlni és ha igen akkor abból is a legjobbat próbálják adni!
Én szoptattam véres mellbõl, csillagokat látva és hidd el, jó volt a mellretétel hiába papol itt nekem akárki LLL es errõl, mert nem csak ezen múlik, a szíváserõt nem tudod egy babánál beszabályozni! Ja, és neked akkor ezek szerint sikerült? Miért nem azt teszed közzé, miért szólsz le másokat? Én mai napig szoptatok és mindig úgy alakítottam, hogy legyen egy kis szabadidõm, lefejtem a tejet és kicsit kikapcsolódtam. Remélem ez nem bûn? De ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél - ami ugye a sikeres szoptatás egyik feltétele - kell néha az anyának ilyen is!
A világát pedig mindenki úgy élje, ahogy neki a legjobb!
Lucával is egyetértek!
pusz, persze csak az igazi topictársaknak!
gumicukor és Dani