Sziasztok!
Tegnap voltunk Pécsen, elvileg utoljára...
Nagyon hosszú nap volt, bár az UH-on gyorsan végeztünk és mindekutána a doki megtudta, hogy toxo gyanú miatt vagyunk itt (mivel megint másik dokit kaptam) nagyon készséges volt.Lemérte babót, és képet is mutatott róla bónuszban a gépen 4D minőségben...annyira beszélt beszélt beszélt (a doki) hogy nem jutottam szóhoz és mire kionyögtem volna, hogy nyomtassa már ki ezt nekem, kifizetem, tovább léptette!!!!Pedig olyan tündéri pofikát sikerült elkapnia nála és annyira jól látszottak a vonásai...Késő bánat, eb gondolat, igaz?
26 és 27.hét között vagyok és a mért eredmények:
BPD:6,96 cm
HC:26,5 cm
AC:22 cm
FL:5 cm
OFD:9,6 cm
Most már mondta a becsült súlyát, ami most 1000gr
! Már elértük az egy kilós kenyeret, knőttünk a cipóságból
!
Alaposabb UH-t néznek nekem mint általában és az egyik agykamrát kicsit tágabbnak találta az átlagosnál
ami miatt naon megijedtem, de azt mondta, hogy ez még a norm határon belül van
Remélem.
Nnna, hát ennyi történt tetgnap velünk, a választott dokim holnapra randit beszélt meg nekem egy érsebésszel(persze magánrendelésen
) mert szerinte megérett már a visszeres lábam egy szakorvosi megkukk-ra...Tökjó.
Ha van valakinek 26-27.heti adata a piciről, felírná?Kíváncsi vagyok, hogy megint óriásbébit várok-é vagy normalizálódtunk mostanra az Elevit nélkül.Köszike előre is!
Sziasztok!Szép napot!petra