Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mamy
Humana 2: Ákos szereti, Ő már az Humana ha 1-et is evett újszülött korában a kórházban, mert ott azt mondták hogy amit én mértem az hülyeség és a gyerek semmit nem evett, most a 3-ast kéne próbálni, de azt nem eszi meg (ízesített, és szerintem is undorító íze van), De az 1-et és a 2-őt is simán elfogadta, de most találtam Pesten picit másféle 2-es-et, és ezt fogja vacsizni üvegből, remélem ez is izleni fog neki!

Anyuci
érdekes hogy amit receptre vettünk a gyógyitárban Humana Ha2-őt 1 doboz 650g és kb. 2400Ft, míg most amit pesten a Kaiserban és valamelyik drogériában vettem az 900g-os és ugyan annyi, és ml-g eltérés van 1-2 dologban csak, és persze remélem nagyon hogy ennek az íze ugyan olyan mint a gyógyitáras, habár nem láttam rajta sehol hogy ízesített lenne!

Bárány
a képet Szindiről priviben is elküldheted, de szerintem a képek alapján nincs is elálló füle

Fül téma: apjuk Ákosnál már kb. 6 hónaposan ha nem hamarabb megállapította, hogy a gyerek 2 füle nagyon nem egyforma (végülis senkinek sem az), elővett 1 szalagmércét és azzal méricskélte szegény gyerek füleit, hogy mennyivel nagyobb ill. kisebb az egyik füle mint a másik, én meg azt mondtam neki erre, hogy ennyi hibája legyen ne több, és akkor én leszek a legboldogabb ember a földön, habár már most is az vagyok, de azért néha még méricskéli :oops:

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

150ezer :shock: :shock: :shock: :evil: azt a rohadt anyjukat....bakker. ez nem semmi összeg. akkor nem tudok olvasni, mert ugye én 15nek láttam. :oops: email-be leszel kedves küldeni fotót, mert eddig nekem sem tűnt fel hogy Szindi fülével bármi is lenne. Nem altatják??? És akkor milyen érzéstelenítés? Vagy hogy?

Erika!
Apjamérés-fül :shock: :lol: jó fej nagyon. És lehet már érdeklődni??? Tudod, a tesó témában. csütörtököt mondtál csak nem tudom holnap vagy még egy hét? És tesztelni tesztelhetnél nem? És miért nem teszed? NEm nagy a kísértés? Annyira izgulok, mintha én te lennék-érted?!Tökre átélem.

Na nem tudom mit akartam még! Most ennyire emlékeztem.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon vehettétek észre,Szindinek mert tudatosan úgy fénykepezkedik,hogy ne látszódjon,de tényleg gáz...Majd priviben!
Nszöke:tényleg sok a 150E de ,nem ez a baj,végülis ez egy szépészeti műtét,ez nem muszály.A beteg gyerekeket és a lombikos anyákat kéne ingyen kezelni,de ott is leveszik a sápot!!!
Vendég
 

 
 

Jó reggelt!

Csak gyorsan bekukkantottam, mert megyünk méricskélésre.

Mamy, a plexus ciszta, egy értágulat a baba koponyaűrében. Kb. minden negyedik-ötödik terhességnél megvan, a magzati fejlődés egy bizonyos szakaszában. Jelenleg nem tudják, hogy mitől alakul ki, feltételezik, hogy gyorsan nő a baba agya, a koponyája pedig nem tudja ezt az ütemet követni. Minden esetben legkésőbb a 26-dik hétig eltűnik nyomtalanul és maradandó károsodás nélkül. Kb. az esetek 3 %-ában párosul genetikai rendellenességgel (pl. down-kór), ezért javasolták a genetikai vizsgálatot. Az annyira nem volt vészes, csak egy pillanatig fájt, és nekem a méhlepényből csinálták. Viszont utána 2 hét szigorú ágynyugalom a vetélés veszély miatt (kb. 1-1,5 % az esély rá). Borzasztó volt, ráadásul mindez a 19-dik héten, képzelhetitek, ha akkor kiderül, hogy beteg... :cry:

Képzeljétek tegnap Máté kb. fél percig ült egyedül az kanapén úgy, hogy a háta neki volt támasztva a háttámlának. Őrültül élvezte, vigyorgott, mint a vadalma. Persze aztán dölt minden fele. Ja, és két napja felfedezte, hogy neki lába is van. Azóta, ha ül, mindig próbálja megfogni, csak a pocijától nem megy neki. Vettem hordozókendőt, illetve a net-en rendeltem, fantasztikus. Este Manó veszett nyűgös és van úgy, hogy két órát cipeljük felváltva az apjával. Nos azóta, hogy megvan a kendő beleteszem és tők jól elvan. Rettentően élvezi, nézelődik, "magyaráz", ja és eszi a kezét. :D Tegnap még vásárolni is azzal voltunk, tök jól érezte magát benne. Persze voltak, akik furcsán néztek, de kit érdekel. Még ilyen lesajnáló tekintetek is voltak, biztos gondolták, hogy nincs pénzünk babakocsira. :evil:

Ja, és még annyi, hogy már 4 napja késik. Csináltam tesztet, és negatív. Olyan vegyes érzéseim vannak. Persze nem akarunk még kistesót Manónak, ki szeretnénk élvezni a "babaságot", de azért valahol mégis csalódott vagyok. :(

Húúúú, ez jó hosszúra sikerült. Megyek is, mert elkésünk. Még Manót fel kell öltöztetnem, és az felér egy kisebb háborúval nálunk. Állandóan pucérkodna! :D

Sziasztok, majd este még jövök.

Anita

goodfairy
 
 


Jó reggelt!

Erika a 4800 az két doboz tápira értendő.Sajna igaz az is , hogy nem egyformák a patikák én debrecen környékén élek ti pedig jó messze nem is csoda, hogy vannak eltérések.A popsikenőcs is drágább lett infantumot használunk az bevállt de mig 4darab volt 200 ft most az is 1200 lett kész téboly milyen árak vannak.Legalább a babócákat kímélhetnék jobban.

Bárány nem semmi ez az ár de a gyermekért sok áldozatra képes egy szülő.

Godf gratula Máté babának az ülésért.

Most megyek még benézek.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Jó reggelt mindenkienk!

Tegnap nem engedett be reggel ez a hülye babanet, este meg elaludtam.
Először is gratula mind a két babának, az ülő és az állónak is. Annyira édesek tudnak lenni ilyenkor, úgy örülnek maguknak.

Most hirtelen nem tudtam mindent végigolvasni, de ha lesz időm megnézem.
A tápiról annyit, hogy nekünk a humana nem jött be, azt kapta születése után, és állandóan bukott tőle. Váltottunk bebára, ráadásul antirefluxosra, és azóta minden rendben, de ha mást kap, még mindig visszajön.Viszont az íze sokkal jobb volt a humananak. Az árról annyit, hogy nekem most hogy elmúlt 1 éves, két doboz kerül 7000-be, kész vagyon. A szülinapja előtt bespájzoltam 4 dobozt, de az is 5400 volt kettesével, előtte pedig "csak" 3400.Mondta a gyógyszertáros, hogy január 15-én emeltek árakat. szerintem irtózatosan sok, úgy érzem, hogy büntetnek azért, mert nem tudok szoptatni.Szemétség!

Mamy!
Tali ma vagy holnap?Egyenlőre jó időnek néz ki.

Puszi mindenkinek

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok

Nszoke
jövőhéten csütörtökön kéne tesztelnem, de mi jövő szerdán megyünk vérvételre, Ákosnál sem teszteltem, ezért most nem is kértem tesztet,.
úgy vagyok vele most is, hogy REMÉNYKEDEM nagyon nagyon, agyilag felkészültem a rosszra is, de most sokkal rosszab lesz ha nem sikerül mert tudom, hogy nincs tovább, akkor pedig Ákosnál ügye nem volt kérdés hogy ha kell végig csináljuk az 5-öt. úgyhogy most nagyon nagyon REMÉNYKEDEM, reménykedem csak mert most nem vagyok olyan rosszul mint Ákosnál voltam, de mindenki azt mondja hogy minden terhesség más, és hát én ebben bízom nagyon nagyon, de ha mégsem jönne össze akkor sem lehetek szomorú mert ahhoz képest hogy a természet azt mondta hogy 1 gyereke sem lehet egyikünknek sem, ahhoz képest ügye itt van Ákos. És akkor azon leszek hogy minnél hamarabb ahogy csak lehet költözzünk vissza Esztergomba, de ha sikerül akkor is - a gyerekek miatt - iskola különóra stb. stb.

Anyuci
igen értem hogy 2 doboz 5400, én 1 dobozra írtam 2400-at ezek alapján itt is ugyan annyi mint nálatok
nekem csak az furi mint írtam is, hogy a gyógyitáras 650g-os 2-es 2400Ft, és a bolti 2-es 900g-os is ugyan annyi és az eltérés a minimálisnál is minimálisabb.

Anita
Máté nagyon nagyon ügyi babóca

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Jó reggelt!!!

Tápiárak :shock: :shock: el vagyok hűlve miket olvasok itt...
Zsutita nem akarod levenni a tápiról? Csak kérdezem, helyette kakó, forrócsoki...stb. Nekem a védőnő azt mondta meg az orvos, hogy nem baj, sőt inkább biotejből csináltunk neki az elején ilyeneket, most meg már mindegy miyen, ha baja van tőle azonnal látnád, de egy egyszeri próbát megér, apránként hozzászoktatod és olcsóbb-már bocs hogy belekotty, de csak a pénztárcid akarom kímélni és Bazsinak is valószínűleg izlene. Mi utáljuk a tejet, de zsebi is csak kakó meg ilyesmi formában issza, viszont ha adok neki egy jó hideg adagot azt szívesen fogyasztja.
Tudod eleinte én is nehezen hittem el, hogy vége a nagy óvásnak, meg kicsit más lett abból az én kisbabámból és nem akartam neki ilyen "nagy-felnőttes" dolgokat adni neki, de ez az élet rendje...ugyhogy adtam-félve, de legalább mostmár mindent megeszik. Kivéve a gomba, azonkívűl mindent.

Máté ülés Gratulálok! :D

Anita, ez elég szörnyű amit olvasok! Huuu. Akkor nektek is meg kellett szenvedni rendesen...ez szomorú.

Bárány!
Az hogy mit támogatnak meg mit nem azt még az orvosok sem tudják már manapság. De ebbe nem folyok bele, mert ezek nagy politikai, meg egyéb nézetek konfliktusaihoz tud vezetni már csak tudom. :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Most tényleg csak bekukkantottam,nincs sok időm.
Erikának nagyon szorítok,remélem összejön neki vagy kettő...
A tápszerezéshez már nem tudok hozzászólni,elég rég volt..
Vendég
 


Sziasztok!

Noémi!
Egy pár hete pont erről írtam, hogy szeretném elhagyni a tápi, de egyszerűen nem megy. Reggel még hajlandó megenni vajas kenyeret, felvágottal, de este semmi szín alatt nem fogad el mást. A tejtől félek, bár nagyon régóta eszik tejtrtméekt, nem volt baja(lekopogtam), és tejjel készült dolgokat is evett már.Csak nem tudom elképzelni, hogy az én drágámnak elég a tejből készült kakaó, a tápszernek nagy a tápértéke.Szerintem ennek a ma kapható tejnek nem sok, néha úgy írzem, hogy fehér víz az egész.Nem hiszem, hogy jóllakna vele, és félek is.Biotejen már gondolkodtam, de még nem vettem Inkább az ízesített szójatejet akarom kipróbálni, hátha az abejönne.

Egyébként ma roppant nyűgi napunk volt, csikorgatta a fogát, biztos jön neki valamelyik hátsó.Nem engedi megnézni a száját, így nem tudjuk nyomon követni őket.A doki se látta az összeset, annyira küzdött ellene. Elvileg 12 van, szerintem az nem rossz arány, hiszen 20-nak kell lennie.A fele már megvan biztosan. Járni még mindig nem akar, viszont irtózatos sebességgel motorozik, és rendesen tudja már irányítani.Nagyon édes vele.

Mamy!
Nem jeleztél a talival kapcsolatban.Remélem minden rendben van, jól vagytok.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Erika!

Én is szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsutita
 
 


Egy történet: vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de bemásolom nektek. Komoly nagyon. :roll:

A végzet takarítónője

Egy külvárosi, lepusztult kórházban (nem Magyarországon) furcsa halálesetekre figyeltek fel az orvosok. Az intenzív osztály egyik ágyán átok ült, ugyanis akit belefektettek, másnap délelőtt már nem találta életben a doktori vizit. Először kicserélték az ágyat, nem segített. Azután különböző mérőeszközökkel megvizsgálták, van-e esetleg olyan sugárzás, vagy egyéb külső befolyás, ami mérgező lehet a beteg számára, de nem találtak semmit. Már éppen be akarták zárni a kórtermet, amikor az egyik furfangos ápolónak ötlete támadt. Kölcsönkért ismerősétől egy kamerát, elrejtette a szóban forgó ágyra irányítva, és hazament. Másnap a kórházigazgatónak megmutatta a felvételt, amelyen éjszaka nem történt semmi. A kamera a kora reggeli órákban viszont rögzítette, amint a kórház takarítónője becsoszogott a terembe, elővette ásatag porszívóját, odament az ajtóhoz legközelebb levő konnektorhoz - ami egyébként a végzetes ágy mellett volt -, kihúzta a lélegeztető gép dugóját, bedugta a porszívót, és komótosan dolgozni kezdett. Ezek után a takarítónő, mint aki jól végezte dolgát, visszadugta az életbentartó szerkezet csatlakozóját, és továbbállt egy teremmel.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Alszik a családom. Mondjuk már régebb óta, de így most nyugi van s tudok írni.

Bocs Zsutita, most hogy mondod beugrott. Szójatej próbáld ki, bár nem nagyon értek a tejtémához, főleg hogy életemben nem ittam egy centet sem. De ugytudom hogy a bió meg a szójatej jó, de szerintem vigyázz ha izesített szójatejet adsz neki, nehogy ne igya meg később a sima tejet, mert végülis a tápi is egyfajta ízzel rendelkezik. Adj tej mellé vitamint (pl.azt a vitacolort vagy mit, multivitamin.), de amúgy mivel már ő is rendesen táplálkozik így többnyire minden bejut a szervezetébe amire szüksége van, ha rendszeresen eszik húsit, gyümit, főzeléket, leveskét, meg mindent. Szerintem az ilyesmiért már nem kell aggódj. de ahogy te jónak látod. ahogy mondod hogy ÍZESÍTETTszójatej én egyből arra gondoltam, hogy eszünk az ízesített cuccok nélkül is elég izfokozóval és egyéb bizgerével felturbzott kaját, italt, szándékosan ne adjunk még pluszba ha nem muszáj. De ez csak 1 vélemény... :?

Na milyen a történetecske??? Hátborzongató mi??? :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Szia Noémi!

Most indulunk a boltba, majd megnézem a választékot. A szójatejből én csak ízesítettett láttam eddig, de nem is nagyon figyeltem rá. Én ritkán iszom tejet, a párom meg egyáltalán nem, nem vagyunk nagy tejfogyasztók. A családban pedig van tejérzékeny, ezért félek tőle.
A kajákkal az a gond, hogy nem eszik gyümit, és a vitacolant se nagyon tudom belediktálni. A tápiba, ha belerakom, meg se issza, a kanállal sem veszi be, mindenben megérzi az ízét.Már kifogytam az ötletekből. Most vettem neki kecskemétis alma-banánpürét, abból eszik néha egy fél üveget, ez a gyümifogyasztás.Ha én adok neki, nem fogadja el. A banánt a múltkor egybe adtam nek(harmadát), és szívesen ette volna, csak kicsúszott mindig a kezéből, és mérges lett.Összetörve, vagy tőlem el sem fogadja. A mandarint egyszer próbáltam, de arra meg kiütéses lett, pedig az ízlett neki.Mikor megszületett, és volt egy kis tejcsim, akkor is kiütötte a mandarin, amit ette, de azt mondta a védőnő, h megpróbálhatom.Sajna nem jött be.Az almától pedig hidegrázása van. Szóval tök jó!

na megyek, mert tízóraizni kell.Puszi mindenkinek! :lol:

Kép
zsutita
 
 


Huu Zsutita ez így nem is olyan könnyű. Barack (a konzerves-vannak jó minőségűek) és szőlő, bár nagyon drága, de én mindig veszek egy neki valónyit. És imádja. Hátha nektek is bejönne. Mert ugye az elég nagy baj ha nem eszik gyümit, jó nem dől össze a világ, de jó ha fogyasztunk gyümölcsöt. Ja körte?
Szerencsére Zsebi jó evő, sőt inkább zabál. Egész nap eszik-mert ugye mindig van a családba valaki jóakaró aki a kezébe nyom valamit, én meg ilyenkor nyúlok a szívgyógyszerenért, bár mostanában igyekszem tartani hogyha kaja van csak akkor ehet, de nem lehet parancsolni a családnak, itt meg aztán mindenki máskor reggelizik, ebédel és vacsizik, így Zsebi jól bevan kavarva ebből a szempontból.

Bárány ma még nem volt? :shock:
És nem emlékszem hogy mondad-e hogy most akkor jársz e melózni vagy nem?!

Sziasztok és szép napot mindenkinek-ebbe az esős trutyiba.
Ja remélem jóidő lesz a hétvégén, merthogy vasárnap mennénk a medveparkba...juhéjj

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Amig kicsik voltak az enyémek sem nagyon ettek gyümölcsöt.Én ital formájában juttatam be...Télen narancslé kicsi vizzel higitva,kis cukorral.Nyáron töménytelen mennyiségű őszibarackot,a gyümölcscentrifugából,napi 4-5 szemet.Így azt hiszi a gyerek,hogy csak iszogat,közben bent van a gyümi :D
A gyümölcs fogyasztást fontosnak tartom,a tejet eggyáltalán nem.
Nem azért mert félek tőle,hanem mert nem tartom fontosnak.Én is a nélkül nőttem föl,mert utálom és a fogaim is jók :lol:
Vendég
 


Nszöke,nehogy összefussunk a medvéne... :D :D :D
Na ez hangsúly nélkül kicsit félreérthető.Szóval ha a kölkeimnek lenne kedv kimennék velük csak azért,hogy veletek talizzak.Tök jó lenne.Csak szombaton névnapozunk ,és nem tudom mennyire fogok"élni"
Vendég
 


Ja elfelejtettem válaszolni.Még nem járok melózni...Remélem minnél hamarabb összejön :D :D
Vendég
 


Ok! Többiek medvepark??? :roll: :roll:
a tej meg nekem sem föntös, mert mi is utáljuk, de mintha ezt már írtam volna.

És Láss Csodát: Zsebi a mai naptól 100%osan egyedül jön megy, de egyenlőre még csak itthon (probáltuk). Tök jó! El sem hiszem hogy egyedül megy a gyermekem. Sipp supp ott van mindenhol és már garázdálkodik is. Lemászik az ágyakról simán, fel is mászik, meg ha bizonytalan négykézlábra huppan. Szóval olyan jó.
Na de nem ömlengek.

Ja voltam kozmetikusnál, szitává nyomták a ragyás képemet. Úgy fájt, huu, rettegek tőle. a kozmetikust meg a fogorvost utálom a legjobban a világon.
És a frizkóm is új. Haladok a szőke melírhoz. Olyasmit szeretnék mint bárányé, csak nekem eléggé le kell ahhoz szippantani. Meg egy kicsit erősebb melírcsíkokat szeretnék mint a tied.

Na megyek. Jó éjt csajok.

Pedig valamit akartam kérdezni csak nem is tudom mit... :oops:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nekem jelenleg,nincs melirom,nagyon tönkrtette a hajam...Majd talán nyáron lesz :D Most sima dodozos festékkel van festve,egyszinűre.Kasmirbarnával,de nevezném inkább sima sötétbarnának a végeredményt. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Na de nagy lett a csend itten...
Eddig nem tudtam belépni.
Viszont én láttam olyan képet Bárány amin melíros a hajad. Az iwiwen. És ott tök jó volt.

Mindjárt indulunk a medveparkba, majd ha hazajöttünk mesélek.
Jó lenne összefutni Bárány mert ugye említetted hogy lehet hogy ti is jönnétek.

Puszi mindenkinek.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Szkiasztok!
Sajna mi nem megyünk medve parkba,metrt a férjecském elment dolgozni.Ha csinálsz képeket majd küldjed :D
Vendég
 


Sziasztok!

Megkopasztottam a fiamat!!!Muszáj volt, éjszakánként csorgott a tarkóján a víz annyira melegítette a haja.Ha lesz időm, majd csinálok róla képet, felrakom, meg rakok egy régebbi hajas képet is róla. NAgyon szokatlan most kinézetre, de nekem így is tetszik.

Most estére ivott először tejet!Bio tej macikávéval. Szerintem észre sem vette a különbséget.Remélem beválik, és a tápit elhagyhatjuk.

Veletek minden rendben?Látom nagy volt a pangás a hétvégén.
Rengeteg dolgom volt, apósom itt van pesten kórházban, tegnap nála voltunk, ma a barátunknak szülinapja volt, őt köszöntöttük, egyszerűen a gépig se jutottam el. Másfél nap után most kapcsoltuk be először.

Mamy, tali a héten?Ugye nincs veletek semmi baj, régóta nem jelentkeztél.

Puszi mindenkinek, jó éjt!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok

Noémi
milyen volt a medvepark???????

Zsutita
mennyire vágtad le a haját? Mert én most gondolkozom rajta hogy jó rövidre kéne, mert most is hogy le vettem a fejéről a sapkát, úgy néz ki mint egy kis torzonborz, feláll a haja.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

No én is megérkeztem...
Kicsinyítem a képeket és teszek fel. Nagyon élveztük, meg igazából ez a két legjobb barátnőmmel egybekötött találkozó is volt. Bár többre számítottunk mint ami volt, de tetszett így is. Mert ugye "csak" két vagy 3 nagy medveketrec van meg 2farkasketrec, egy őz, ló, meg disznó, meg kos, meg ilyenek, kutya van még, ilyen menhelyszerűen, de végülis jól éreztük magunkat, főleg a kajáldába, tök olcsó volt és egy jót palacsintáztunk.

Jövőhétvégén meg az unokatesómhoz megyünk látogatóba. Kis unokaöcsihez. 3hónapos, pont ma. Azután pedig szívesen vennénk ötleteket ilyen látnivalókat, hova menjünk ahova érdemes, szabadba és ha van állat az jó, vagy vár meg minden. Ahol a gyerek is jól érzi magát.

Zsutita gratulálok a tejcihez, mondtam én hogy jó lesz az, csak próbáld meg többféleképpen, hidegen melegen, langyosan, majd meglátod hogy izlik neki leginkább. Hajra kíváncsi vagyok. Én kb.1-2hónapja voltam vele fodrásznál, mert olyan összevissza állt a haja.
Mi a baj az apóssal???

Erika hogy álltok??? Kistesóval mi van? Lehet már tudni valamit vagy majd csak ezen a csütörtökön???

Na megyek mert mindjárt felkel Zsebi.
Ma egész nap takarítottam idáig. Fürdőt, babakocsikat, meg szobákat porszívó-mondjuk azt mindennap szoktam, de jaj, utálom. Viszont a kupit is, rosszul vagyok tőle.

Más: képzeljétek tök rossz kedvem van, megmértem ma (is) a vérnyomásom és rohadt magas 164/116 ahhoz képest hogy ugye mielőtt szültem még 110 is alig volt. Mégiscsak megmaradt a magasvérnyomás, ezért is jó lenne lefogyni, de most azóta már nem megy le egy deka sem, mit csináljak mert nemakarok 22évesen vérnyomitablettát szedni. Hogy fogyjak le hogy megtudjam hogyha kevesebb lennék 20-30kiloval akkor az is jobb lenne. Mindig 160 és az sok. Ötlet csajok? Meg ugye itt a babakérdés, ezért sem merjük bevállalni. Ha terhes lennék megint 260 lenne vagy már 360, mert 260 csak a 110re volt... :cry: :cry: :x :evil:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Noémi,pedig szerintem is a fogyás segitene,a doki is tuti ezt mondaná..De azt én sem tudom,hogy kell :twisted: :twisted:
Nagyon sok a 160 a te korodban főleg.De ha nincs más megoldás inkább szedjél valami bogyót rá.A "betegség"sajnos nincs korhoz kötve.
Medvepark:valamit rosszul néztél akkora helyen vannak a medvék mint az állat..és szerintem ,alsó hangon,van vagy 30 példány :P
Igaz gyakran el vannak bújva.Egyébként ehez hasonló tippek engem is érdekelnek hétvégi kirándulás céljából(a fővárosi állatkerten kivül)Reméljük jön a tavasz és lehet menni!!
Egyébként bekaptam valami kórságot,még szerencse,hogy itt írni kell mert hangom az nyista.Biztos influenzás vagyok.Egyébként Szilveszter csoportjában 19 gyerekből 10 van plusz az ovónéni is beteg.Ti,hogy álltok influenza ügyben???
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, zajlanak a napok és mindig csak azt veszem észre, hogy hoppá, már megint este van... :roll:
Hát lányok, Geszti nem akarja megenni a humana 2 tápszert, undorodva lökte el a kezem, kicsorgatta a száján, fintorgott, majdnem öklendezett, és végül sírva fakadt. Megkóstoltam, és tényleg elég fura íze van, kicsit keserű. Most mi a fenét csináljak? Szerintetek fontos egyáltalán hogy adjam? Mert egyebeket szépen megeszik, (gyümi, főzi, sinlac, és még egy kis anyatej is csurran-cseppen).
Próbáltam adni neki milupa tejpépet, gyümivel ízesítettem, meg is ette de megfájdult tőle a hasa, nem tudom biztosan persze, hogy ettől, csak sejtem, mivel mostanában már nem hasfájós. Most kapott először tejpépet, ezért gondoltam hogy ettől volt a hasfájás. De azért még próbálkozom, mert amúgy ízlett neki. Remélem, hozzászokik.
Szóval tápszerrel nem tudom mit csináljak.

Nagyjából visszaolvastam, de már nagyjából el is felejtettem miket írtatok, bocsánat... :oops: tiszta zizi vagyok. Ráadásul Geszti mostanában megint azt játssza, hogy napközben no alvás, max. 20 perc és akkor le kell előtte borulni, hogy annyit egyáltalán hajlandó volt aludni. Délután 5-től meg már olyan nyűgös, hogy nem lehet bírni vele. Ma is 7-kor már ágyban volt, mert nem bírta volna tovább ébren. Ez jól hangzik persze, de ennek az a következménye, hogy éjjel 2 óra felé mindig megébred. Most már majdnem 2 hete ez megy, félek hogy hozzászokik (de már lehet hogy késő a félelmem). Ilyenkor kap cicit és általában fél óra múlva már újra alszik, reggelig. De én már zombi vagyok az éjszakai kelésektől. Persze nem panaszkodom, mert tudom hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők is, csak ugye az ember hozzászokott hogy este letettük 9 körül, és aludt reggel 6-7-ig. Hát most ez kicsit megváltozott. De azért így is jókat alszik éjjel. Csak a nappali alvás, azaz nem alvás, hát az valami kritikán aluli! Na mindegy, most biztos ilyen fejlődési szakaszban van. Foga még nem jön, azaz én nem látok semmit, de lehet hogy az is közrejátszik a mélyben.

Bocsi lányok hogy most nem reagálok személyesen, de agyilag zokni vagyok, megyek aludni... Holnap igyekszem jönni.

Jó éjt nektek!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert a párom tűkön ül, h idejusson.

Mamy!
Próbálj más márkájú tápit, de az is lehet, hogy elég ha ízesíted.Nekem se eszi meg BAzsi, csak ha kakó vagy kávé van benne. A kakót nem ajáénlom, de a kávé az nálunk bevált, egy kis kanállal a tápba, épp, hogy íze legyen.
A nappali alvásra pedig tipp, hogy vidd a levegőre, jót tesz neki, el fogja nyomni!Az enyém mindig így alszik, leviszem, és sitty-sutty durmol.Itthon valami miatt nem alszik, csak a levegő.

Erika!
A haját géppel vágtam, 9-sel, a legnagyobbal.Nekem is ez volt a másil problémám, hogy borzalmasan nézett ki sapka után a feje. Szerintem nyugodtan vágd le géppel, biztos, h nem sérül, és még erősödik is.

Noémi!
Após vesebeteg(transzplantált 10 éve), és valami eredménye nem volt jó a múlt héten, amikor jött kontrollra, de holnap már engedik haza, semmi komoly.Sokat iszik, de ezen meg nem akar változtatni.Mindegy, bevittük neki a gyereket megmutatni.
A programra egy ötletem van hirtelen, itt Kőbányán van egy magánállatkert valahol, biztos rá tudsz keresni neten.Valahol az Óhegyen.Én még nem voltam ott, de a tanítványaim mondtzák, hogy jó hely. Ha megtudsz valamit, írsz róla?
Gáz a mags vérnyomi, vigyázz magadra.Fogyi is biztos kell, de szerintem se hanyagold el a gyógyszert.Menj el dokihoz.Nekem hála' nem maradt meg a mags vérnyomás, már a szülés utáni mérésnél se volt gáz, csak az a két óra, míg megműtöttek végre. Riasztgattak, h nekem is visszamaradt, de nem.Szóval tényleg vigyázz!

Puszi mindenkienk, és szép álmokat babáknak, mamáknak, papáknak!

Kép
zsutita
 
 


kakó=kakaó

Most, h visszaolvastam, vettem észre, h mindenhol lemaradt az a

Kép
zsutita
 
 


Sehol senki???? :( :( :( :(
Vendég
 


Sziasztok

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a drukkokat!!
:lol: a vérvétel eredménye pozítiv, 22-én megyünk népszámlálós kukucsra :lol:

Remélem mindenki nagyon jól van!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Mindenekelőtt Erika, hadd gratuláljak!!!! De jó, ezek szerint sikerült!!! Látod, megérte a próbálkozás, és biztos a mi sok pozitív energiánk is segített. :lol: Gondolom, alig várod már a 22-ét, emlékszem én is amikor pozitív lett a vérvétel, mennyire izgultam, és mennyire vártam a kukucskálást. Egyszóval nagyon örülök, hogy sikerült neked!

Zsutita!
Bocsi, hogy nem reagáltam a talira, tényleg nehari, de annyira zizi vagyok, borzasztó zűrösek a napjaink mostanában, Geszti szinte semmit nem alszik napközben, levinni sem tudom mindig mert ezer dolgom van itthon, szalad a lakás... Nem tudom mi lesz, de hát előbb-utóbb remélem mégiscsak tudunk már talizni.

Képzeljétek, Gesztikémnek jön a foga!!! :lol: :lol: Biztos, hogy emiatt volt nagyon-nagyon nyügi már kb. 2 hete. Olyan hullámzó a kedve, van amikor nevet teli szájjal és ragyog a szeme, aztán hirtelen elborul a kis arca és már sír. Nem tudtam mire vélni, de hát ezek szerint a foga volt a ludas! Minden nap megnéztem neki mostanában az ínyét, és ma éreztem, hogy szúr! Nagy nehezen sikerült megnéznem, és a két fog helyén két kis "kráter" szerűség van, a baloldali meg már kibukkant, de csak a csúcsa. Kenegettem is neki dentinoxal, úgy tűnik hatott, de napjában csak max. 3-szor szabad. Most este is bekentük, utána úgy üvöltött, (gondolom ahogy hozzáértünk) hogy alig lehetett lecsillapítani. Aztán végül elaludt. Kíváncsi vagyok az éjszaka milyen lesz.

Na megyek én is aludni mert zombi vagyok.
Jó éjt nektek.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Erika!
Nagyon-nagyon örülök én is a hírnek, vigyázz magadra.

Mamy!
Nem baj a tali, majd csak lesz valahogy. Ma sétáltunk délelőtt, és megtaláltam a harmadik plust, most már mind a hármat ismerem, h hol van.Gratulálok a fogacskákhoz, és csak kívénom, h a többivel ne legyen ennyi probléma.Nekünk fordítva volt, az első kettő minden nyűg nélkül kijött, azóta megszenvedünk mindegyikkel.Most jön a 13. és a 14. Már alig várom, h kinn legyen mind a 20. Egyébként a dentinoxról én azt hallottam, h nem túl hatásos, lehet, h Geszti is azért viselte nehezen.Én íratok ki a dokival gyógyszertári lidocainos valamit, amit a hűtőben kell tartani, és hűti is az ínyét, és zsibbasztja is. Nekünk éjszaka a gáz, egy hete minden éjjel 2-től 3-ig üvölt.A másik a hűtőrágóka, gyakran cserélgesd, az jó az első fogakra.Hátra már sajna nem tudja benyomni.És van még egy javaslatom, a dm-ben lehet kapni fogkefekészletet, 3 db-os, az első olyan, mint egy minibuzogány, az nagyon jó az ínyvakargatásra(puha gumiból van).A fiam imádta, mindig tudtam, hol jön a foga, mert képes volt fél órát is suvickolni, jól esett neki. A második darabja rücskösebb, és az is nagyon tetszik neki. Mi már a harmadikat használjuk, fogkefét, minden reggel beállítom a kádba, és együtt mosunk fogat, ő a sajátjával, és nagyon élvezi.Meglátja a fogkefét, és minden repül a kezéből, egyből kezdi vakargatni a kis ínyét.Próbáld ki, szerintem megéri, a szomiasszonyomnak is ajánlottam, és nagyon hálás volt érte, mert nekik is sokat segített.És kb 700 ft, nem sok érte.
És kitartást hozzá!

Mindenkinek puszi, remélem nem lesz ekkora pangás.
Jó éjszakát!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

ERIKA GRATULÁLOK!!!
De még mindig nem akarok elkiabálni semmit, nehogy baj legyen, de érzem hogy sikerült, s szerintem ikreid lesznek...jaj de örülök, mintha az enyémek lennének... :oops: :lol: nagyon boldog vagy akkor most ugye? A pocidban...huu tök jó érzés.

Nekünk a fogakkal szerencsénk van, igazából-lekopogom-sosem volt nagy gond. Nekünk a dentinox bejött, mindig kentem neki, s így átvészelte, most is mindjárt kibújnak a szemfogak (vagy mi is a nevük) már félúton járnak, de semmi kenést nem igényel. Egyenlőre. Viszont én a hisztiről ebből a szempontból lemaradtam aminek nagyon örülök.

Zsutita hogy álltok a tej bevezetésével és ilyen tejes holmikkal?
MAmy mi a helyzet a fotópályázattal?
Bárány Szindi fülek?
És Anyuci te mondtad hogy tudsz nekem ilyen munkával, adózással kapcsolatosan segíteni?

Rólunk: ZSebivel egésznap kint vagyunk, egyszerűen ha bejövünk az ajtó elé áll és akár vergődni is képes amíg ki nem megyünk. Szóval huligán utcagyerek a lányom :wink: :lol:
A játszón a csúszda a nagy kedvenc meg a hinta. A csúszdáról le sem bírom szedni. Én kinlódok a sulival, probálom beszerezni a beszerezhetetlen könyveket-már jó úton vagyok-tanulni igyekszem. Csavargunk meg csavarognánk is közbe, de ugye a pénz is eléggé ki van számolva. Ja pénz. Képzeljétek a munkahelyem csinált egy új munkaszerződést mindenkinek miszerint 1jétől-1jéig kapjuk a fizetést minden hó 10én. Eddig legkésőbb elsején rajta volt de már a hónap utolsó napján is, és most jön a legrosszabb, hogy valami faramuci oknál fogva ők jártak jól(ahogy ez lenni szokott), mert 30000rel kb. kevesebbet kaptam. Majd holnap hívom fel a bérosztályt. Azért ez szemétség. Főleg hogy minden csekkem 5 ill 7-éig kell fizetni. Neeeeeem robban az agyam!!! :evil: :evil: :x
Közben itt szarozok az adóbevallással...jaj de utálom, nem tudna valaki egy kicsit segíteni rajtam? Le is fagyott az abeves program ugyhogy abbahagytam.
Közben ugye még mindig izélünk a kocsival is, meg várjuk a lakáspályázat eredményét, már csak 1-2hét. Dec.23hoz képest marha gyorsak, de azt mondják türelem rózsát...na mindegy, csak úgy legyen.
Még tudnék mit írni, de azért nem akarom teli írni a babanetet, majd hagyok holnapra is.
Ja anyukám tök rosszul van...ma kijutott a jóból.
Holnap még mesélek.
JA hol vegyek cipőt Zsebinek? Ötlet? olcsó, de jó?
Holnapra tuti jut még téma, mert most sok van ám a tarsolyomban... :roll: :P
Jó éjt és puszi mindenkinek!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Először is gratula,Erikána

A tavaszt mi is élvezzük ovi és suli után,kint voltunk a játszótéren,ezren voltak,imádom a jóidőt.Remélem már igy is marad.Talán könnyebben kilábalok a kórságból,mert már kezdem unni a saját köhögésem,nembeszélve arról ha majd a gyerekekre is ráragasztom :evil: :evil:
Szindivel,holnap megyünk a korházba,de ez még csak megbeszélés lesz,nem a műtét.Biztos megkapjuk a beutalókat vérvétel stb,meg a sárga csekket :D :D Majd leírom mi volt hzolnap este.Most mennm kell.Kitartást a foguktól nyűgös babákhoz,mindenkinek szép napot :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Megdöbbentően jó éjszakánk volt. :lol: Gesztikém az esti sírás után 8-kor elaludt, és hajnali fél 4-ig meg sem nyekkent szegénykém. Akkor kapott cicit, és visszaaludt, fél 8-ig. :lol: Nagyon stramm kiscsaj, és tényleg csak akkor nyüszög, ha baj van. Hát most elég nagy baj neki a fogzás, el tudom képzelni, mennyire fájhat, amikor sírt, én is bőgtem vele, úgy sajnáltam... :cry: Nem nagyon tudok mit tenni mást, mint hogy kenem a dentinoxal. Nekem eddig úgy tűnik, hogy beválik. Tegnap este szerintem inkább a fáradtságtól sírhatott. Most az előbb is evett egy kicsit, aztán bekenegettem neki finoman óvatosan, persze sírt, de hát érthető. Viszont kb. 10 perc múlva megnyugodott és elaludt.
Ja és érdekes, hogy csak a bal oldali fogacskája jön, viszont annak már kint van a teteje, egy pici fehér vonalka. :) olyan aranyos!
Felhívtam a dokkert hogy dentinox helyett van-e valami (biztonság kedvéért) mondta hogy ír valami gyógyszertári ecsetelőt.
Mondtam neki a tápszert is, hogy nem ízlik neki, közölte hogy "hát anyuka, minden tápszernek ilyen íze van" - iszonyú gáz ez a doki, alig várom hogy elköltözzünk és új dokink legyen, remélem az jobb lesz. Szóval mondtam hogy írjon fel valami mást. De majd a gyógyszertárban is rákérdezek, úgy tudom van kanalas tápszer is, (sűrűbb állagú) mert ezt a folyékonyat nem fogadja el, kanállal meg horror lenne megetetni vele, folyna mindenfelé.
Bár nem is nagyon akarom erőltetni a tápszert egyébként, mert szépen eszik gyümit, főzeléket, sinlacot, és még anyatej is van egy kevéske.

Noémi!

Fotópályázatról azóta semmi hír, már írtam nekik mélt hogy legalább közöljék, egyáltalán miről van szó, de nem is reagáltak. Úgyhogy részemről nem is érdekel a dolog. Biztos valami humbug. Csak azért bosszant, mert az ember tényleg látatlanban küld képet, megad adatokat (igaz csak a telcsiszámomat adtam meg), de akkoris, legalább arra méltatnának, hogy válaszolnak.
Na mindegy, nem is érdekel.

Zsutita!
Fenti okok miatt halvány gőzöm sincs, mikor tudunk talizni, mert Geszti most nagyon kiszámíthatatlan, még az evési időket sem nagyon tudom tartani.

Na mennem kell, megébredt... hihetetlen, aludt 20 percet, mint mindig. Őrület. De legalább nem sír.

Kép
mamy
 
 


Lányok!
Tudna nekem valaki küldeni egy meghívót az iwiw-re? Fontos lenne!
Köszi!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Hát Bárány szurkolok nektek, hogy olcsóság legyen és minden kitartást nektek.
Remélem hamar és fájdalomkímélően túl lesztek rajta. Meg gyógyulj meg.
Ja képzeld szemtetkóról ugye beszéltünk, hát ugy néz ki hamarosan lesz...mert a kozmetikusom, most tanulja és a vizsgára engem vinne kísérletinyúlnak(persze addig azért gyakorolnia kell) meg ott is vannak vele meg igyekszenek korrigálni is...de lesz és ami ebbe szupi, hogy ugye bátorságomért cserébe mindez ingyen. :P

Megyek most majd jövök, mert alvás van.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Klassz, hogy ingyen meglesz a szemtetkó. Bátor vagy, hogy így bele mersz vágni, azért ez nem kis dolog. Szorítok, hogy jól sikerüljön. Aztán majd beszámolsz remélem! Képet majd teszel fel?

Senkinek nincs iwiw meghívója?..... :cry: :cry:

Kép
mamy
 
 


Ja iwiw meghívó. Mindjárt megnézem de szerintem nincs, legfeljebb pár nap múlva. :(
Addig bírod még?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Mamy!
Tápszerről akartam még. Bár igaz hogy Geszti még igencsak baba, de tápszer az az anyatejhelyettesítő, de mivel neked van tejed, akkor én nem adnám a helyedben főleg hogy nem is ízlik neki. Mivel ugye adsz neki már gyümit, főzeléket és lassan szépen ahogy elmarad a tejed ha nem lesz több, akkor szinte hamarosan mindent kapni fog. Így nem lesz éhes és ha mindent kap már enni, már ha nincs tejed vagy csak csekély, akkor minden vitamint és egyebet megkap a rendes ételből amire szüksége van.
Na de okos vagyok. :oops: :wink: :lol:
Lassan elmegyek tanácsadónak, vagy dietetikusnak. :shock:
Na jó befogom. A szemtetkónak én is örülök, már csak azt nem tudom, hogy barna vagy fekete legyen. ? Bárány? Többiek?
Na de a fájdalomtól nagyon fosok
Jó éjt.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noémi!
Szerintem attól függ, milyen színű a szemed? Ha világos, akkor barnát érdemes, ha sötét akkor feketét. De ez csak az én véleményem. Nekem barna szemem van, és valószínűleg feketét csináltatnék (ha csináltatnék egyáltalán). Persze nem kell ám rám hallgatni! :wink: :lol:
Köszi ha megnézed a meghívót, pár nap múlva is jó lesz természetesen. :P
Tápszer: én is valahogy így gondolom... Nem is értem, a dokkerünk minek erőlteti? Az az érzésem, nem fogta fel teljesen, hogy Geszti már mindent eszik. Csak annyit kérdezett, van-e elég tejem, mondtam hogy nincs, és már írta is fel. Mindig úgy rohan, mintha üldözné a tatár, holott egy bizonyos időben ott kell lennie a rendelőben, nem értem miért siet mindig, olyan futószalag szerű az egész. Utálok oda menni. Nem sok értelmét látom egyáltalán. Kéne találni egy jó házi gyerekorvost....
Jó éjt!

Kép
mamy
 
 


Miért nem keresel egy másikat? ott helyben is akár, mármint dokit? A mienk egy hiper szuper nőci-imádom. Az utcán is megáll velem trécselni-persze számomra fontos dolgokról- pedig eleinte nem szimpatizáltam vele.
Iwiw meghívó nincs de kértem most csak azzal az a gáz hogy lehet hogy 3nap és adják, de lehet csak 3hónap... :cry:
Sötétbarna, majdnem fekete a szemem és a hajam is eredetileg.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Én febr.7.-én kértem meghívot(iwiw)és még sehol semmi! :lol:
Most nincs időm,majd jövök...
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit elvesztem, mert betegek vagyunk, de próbáltam visszaolvasni. :(

Tápszer: Máténak a dokinéni a Mulipa HA2-est írta fel, bár ő még csak 1 hete eszik tápszert, azóta nem kapunk tejet a tejcsianyutól. Nagyon ízlik neki, pedig abszolút nem hasonlít az íze az anyatejéhez. Egyébként nem igaz, hogy minden tápszer egyforma. Megkérdeztem a barátnőmet, mert az ő kislánya is elég válogatós ilyen téren, és azt mondta, hogy nekik ugyanez jött be, ami nekünk van egy kis Sinlaccal keverve.

Noémi, szemtetkó: nekem is van, fekete, mert az én szemem is nagyon sötét barna. Egyébként a fájdalomtól ne félj, mert közben érzéstelenítik, bár így is lehet érezni. Egyébként magától a "szúrkálástól" elzsibbad a szemhéj egy idő után, meg persze pihennek is közben. Nekem kétszer csinálták, mert kb. 4-5 évig látszik szépen, és bár éreztem, nem fájt. No persze attól is függ, milyen géppel csinálják, hányszor kell "átmenni" rajta, mennyire fogja a bőröd a festéket. De összességében nem gáz, ki lehet bírni.

Erika, gratulálok, vigyázzatok magatokra. :D

Annyi kismama van az ismerőseim között, komolyan írigykedek rájuk. Én imádtam kismama lenni, na persze ez az állapot is jó, mármint, hogy itt van a Manóm. :D

Most megyek, Máté nagyon köhög, bár alszik. Próbálok jönni rendesen, de amíg ilyen betegesek vagyunk nem biztos, hogy sikerül.

Szép napot

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Mamy!
Van meghívóm!
privibe írd meg a részleteket, küldöm.
Most nem érek rá, de puszi mindenkinek!A betegeknek gyógyulást!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most csak rövid leszek: lányok, mennyi idő, amíg teljesen kibújik a fog? Mert Gesztinek még mindig ugyanolyan, mint mikor észrevettem hogy jön. Csak két kis kráter, meg a baloldalinak a hegye szúr. De nem látom hogy nőne.

Most mennem kell mert nyügizik, de igyekszem ma még jönni.

Kép
mamy
 
 


Zsutita!
De jó! :lol: Köszönöm szépen!!! Küldöm a privit gyorsan!

Kép
mamy
 
 


Zsutita!
De jó! :lol: Köszönöm szépen!!! Küldöm a privit gyorsan!

Kép
mamy
 
 


Mamy!
Elment a meghívó!
a fogak változó mennyi id alatt jönnek ki, de nem egy-két nap.

Pusszancs

Kép
zsutita
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?