Sziasztok!
Megdöbbentően jó éjszakánk volt.
Gesztikém az esti sírás után 8-kor elaludt, és hajnali fél 4-ig meg sem nyekkent szegénykém. Akkor kapott cicit, és visszaaludt, fél 8-ig.
Nagyon stramm kiscsaj, és tényleg csak akkor nyüszög, ha baj van. Hát most elég nagy baj neki a fogzás, el tudom képzelni, mennyire fájhat, amikor sírt, én is bőgtem vele, úgy sajnáltam...
Nem nagyon tudok mit tenni mást, mint hogy kenem a dentinoxal. Nekem eddig úgy tűnik, hogy beválik. Tegnap este szerintem inkább a fáradtságtól sírhatott. Most az előbb is evett egy kicsit, aztán bekenegettem neki finoman óvatosan, persze sírt, de hát érthető. Viszont kb. 10 perc múlva megnyugodott és elaludt.
Ja és érdekes, hogy csak a bal oldali fogacskája jön, viszont annak már kint van a teteje, egy pici fehér vonalka.
olyan aranyos!
Felhívtam a dokkert hogy dentinox helyett van-e valami (biztonság kedvéért) mondta hogy ír valami gyógyszertári ecsetelőt.
Mondtam neki a tápszert is, hogy nem ízlik neki, közölte hogy "hát anyuka, minden tápszernek ilyen íze van" - iszonyú gáz ez a doki, alig várom hogy elköltözzünk és új dokink legyen, remélem az jobb lesz. Szóval mondtam hogy írjon fel valami mást. De majd a gyógyszertárban is rákérdezek, úgy tudom van kanalas tápszer is, (sűrűbb állagú) mert ezt a folyékonyat nem fogadja el, kanállal meg horror lenne megetetni vele, folyna mindenfelé.
Bár nem is nagyon akarom erőltetni a tápszert egyébként, mert szépen eszik gyümit, főzeléket, sinlacot, és még anyatej is van egy kevéske.
Noémi!
Fotópályázatról azóta semmi hír, már írtam nekik mélt hogy legalább közöljék, egyáltalán miről van szó, de nem is reagáltak. Úgyhogy részemről nem is érdekel a dolog. Biztos valami humbug. Csak azért bosszant, mert az ember tényleg látatlanban küld képet, megad adatokat (igaz csak a telcsiszámomat adtam meg), de akkoris, legalább arra méltatnának, hogy válaszolnak.
Na mindegy, nem is érdekel.
Zsutita!
Fenti okok miatt halvány gőzöm sincs, mikor tudunk talizni, mert Geszti most nagyon kiszámíthatatlan, még az evési időket sem nagyon tudom tartani.
Na mennem kell, megébredt... hihetetlen, aludt 20 percet, mint mindig. Őrület. De legalább nem sír.