Márti,
én is nagyon bízom benne,hogy a tubus végleg megoldja a gondot!Szegénynek lassan már nem lesz immunrendszere a sok Ab-tól!
Edit,
nagyon jó cipőt vettél.A Hannáé is ez a márka,csak az előbb amikor írtam nem jutott eszembe és lusta voltam felkellni megnézni.
Ibolya,
akkor mi ketten "még nem akar menni a gyerek"táborába tartozunk!
hát nálunk nagyon pocsék idő van.Fúj a szél és esik az eső!FÚJJJJJJJJ!!!!
Kiakadtam az UPC-n!Tudjátok írtam,hogy nem tudtam kifizetni.Nos fel is mondták a telefon és az internet szerződésemet.A kábeltévét meg korlátozták.Ne kérdezzétek,hogy akkor honnan van netem,mert nem tudom.Szerintük nincs!
Sebaj,ez az egy jó van a dologban.
Na,szerdán befizettem az összes tartozásomat,azt mondta a nőci,hogy akkor a ktv-t visszakapcsoltatja csütörtökön.(a többit nem tudja,oda új szerződést kell kötnünk)Tegnap este még mindig nem volt tv,ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot.Azt mondták,hogy a számítógép szerint kint is jártak visszakötni a tv-t és nem értik miért nincs adás nálunk.Utána néznek.Na erre én ma ismét teloztam nekik,de most a hiba bejelentést kértem.Most is azt mondták,hogy valóban megtörtént a visszaállítás,így felvette a csajszi a hiba bejelentést,mert azt mondta,hogy ezzel előrébb jutok,mint hogy azt keresgessék,hogy mit rontottak el tegnap!
Na kiváncsi leszek!Ez a csajszi tök normális volt és segítőkész,csak az akasztott ki,hogy tegnap 3-an teljesen mást mondtak.
De az már tényleg igaz,hogy tegnap kint voltak a számítógépen leadott munkalap szerint,mert ezt a mai csaj is megerősítette.De akkor hol a hiba?????Ha tényleg itt voltak,miért nincs tv??????
Tehát netem nem tudom meddig lesz,de amíg így van,addig nem megyek be az új szerződés miatt!Meghát az is egy csomó lové lenne,mert most semmijen akciót nem vehetünk igénybe a felmondott szerződés miatt!Tartozásom nincs,ezért úgy érzem nem vagyok hibás,hogy nem szólok,hogy van netem.
Hát emiatt-meg ugye a múlt havi 70ezres minusz miatt,ennyivel kapott a párom kevesebb manit-ez a hónapom is anyagilag a padlón van,vagy még azalatt!Most minden csekket duplán kellett feladnom,így maradt ezer ft-unk!Nem tudom mi lesz,a párom megkérte a nagynénjét-neki már csak ő az egyetlen rokona-hogy segítsen.Szegény megpróbál,nagyon rendes velünk,pedig neki is sok baja van.Már idős és elég sok gondja van az egészségével.De neki is csak a Bandi van,a férjén kivül.
Hát erre kényszerültünk,nagyon bánt és szégyenlem is magam!Remélem a köv.hónap tényleg jobb lesz!
Ne haragudjatok,hogy ismét ilyen problémákkal fárasztalak titeket!Ti legalább meghallgattok,és lekileg mellettem vagytok,ami nagyon jól esik!Muszáj(a gépem azt írja így a helyes a leírása a szónak) kiírnom magamból,talán így a gyerekekkel szemben is könnyebben tudom tartani magam!
Mindenkinek kívánom soha ne kerüljön ilyen helyzetbe!
Puszi