Új privát üzeneted érkezett!

Edit, tök jó az a cipőcske amit vettél. Nagyon aranyos. Virág is kapott virágot? Nagyon komoly!!! Igazi kis mininő. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok Barni mit mond, hogy érezte magát az oviban. Hogy ment neki az újrabeilleszkedés.

Mi ma voltunk először gyalogos sétán. Babakocsit sem vittünk (na meg telcsit sem mert itthonmaradt). Leszűrtem a következtetést, NAGYON messze van még az az idő, hogy 3-asban sétáljunk a csajokkal és mindenki fogja a kezem és arra menjen amerre én akarom(de legalábbis nem ketten háromfelé). A seggreesésekről és az azt követő "akkor sem fogom meg a kezed!" hisztiről már nem is beszélek. Pedig én holnap be akartam menni Árpi elé babakocsi nélkül gyalogosan. Illetve tömegközlekedéssel. Asszem ennyire még nem vagyok vagány. És most emiatt kicsit magam alatt is vagyok. De tudom, hogy ez a korszak is hamar elmúlik és lassan (nagyon lassan) megtanulják, hogy merre lehet menni és szót kell fogadni. Szerintetek nyárra erre van esély? Akkor már kb. másfél évesek lesznek.

KépKép
kgiulia
 
 


Zsu, bocs, hogy kötekszem, de azt írod, hogy Bence azért lett lúdtalpas mert a lábának nem volt ingere a boltozatot kialakítani... Nos, ezért nem kell a gyerek lábát cipőbe rakni addig, amíg meg nem erősödik annyira, hogy önállóan menjen. Akkor meg már a menés miatt úgyis kell cipő...

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Nálunk nem sok változás van, csak annyi, hogy magasabb letta hője, 37,8-at mértem most este, de szerintem több volt, csak már nem volt nyugta egyhelyben maradni. Ma egész nap nem adtam semmit neki, d emost éjszakára kapott egy kanálka Nurofent. Nem tudom, mi baja lehet, most már csakis a fogára gyanakszom, mert semmi más nem jelentkezik. nem folyik az orra, nem köhög, az étvágyát normálisnak mondhatom, úgyhogy fogalmam sincs, mi lehet. De ha a foga, azt megtudom ma éjjel. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Cipőtémához nem tudok hozzászólni, mert járócipőt eddig nem kapott a lábára, amik voltak a télen, csakl a hideg ellen kapta, most meg fogalmam sincs milyet vegyek. Az általatok említett márkák közül nem tudom, itt mit lehet kapni, de szerintem a Nike-n kívül egyiket sem. Bár azért meglehet, hoyg csak én nem tudom. Mindenesetre, én most szülinapja körül szándékszom a ruhatárát-cipőtárát feltölteni.
Az is igaz, hogy sógornőmtől kaptam rengeteg kiscipőt, amivel szerintem az ő gyerekei sem jártak túl sokat, de már többen is mondták, hogy a cipő, az mindenkinek a saját lába szerint idomul, és nem szeretnék galibát okozni. Szóval, nálunk a kérdés még nyitott. :roll:

Edit, gyönyörű a kicsi Virágod, és már virágot is kapott! :) Igaz, Kriszta is kapott az István édesapjától, fréziát. És ő is sárgát. Én meg egy gyönyörű vörös rózsát Istvántól, aminek igazi rózsaillata volt. Pedig tudja, hoyg én nem igazán szeretek a "kötelező" napokon virágot kapni, de azt mondta, hoyg ezt nem hagyhatta ki az illata miatt. Ja, és még kaptam egy száraz kompozíciót, valami fatörzs, nagyon szépen, ízlésesen kidekorálva, talán jobb lesz, ha lefotózom, mert másképp nem tudom elmagyarázni.

Tojás: én 9 hónaposan adtam Krisztának először keményre főtt tojássárgát, azóta pedig vagy 3-4x kapott. Múlt héten viszont palacsintát sütöttünk, és miután már evett Kriszta belőle jutott eszembe, hoyg a tojást egészben tettem bele :oops: :oops: :oops: . Úgyhogy nálunk már megvolt a fehérje-keresztség, és nem látom, hoyg valami baja lenne tőle.

Amőúgy az idő itt gyönyörű volt, akár pólóban is ellehettem volna kint. Sétáltunk is vagy 2 órát. Vajon ez a hirtelen meleg is kihathat a lázára? Mármint attól is lehet?

NA, megyek, mert jó fáradt vagyok. Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Sziasztok,

Reggel még az eszemben volt, mégis majdnem elfelejtettem:

Boldog Nőnapot minden anyukának és kiscsajnak!

:lol:

Árpi
Vendég
 


Julcsi, nem kötekedsz, de amíg nem jár a gyerek, addig nem is alakul ki boltozat :) Se mezitláb, se cipőben. Katának sincs még, szerintem a tieidnek sincs. A boltozat a járás első 2 évében alakul ki ha jól emlékszem....

De még véletlenül se szertnék vitatkozni :) Ez is olyan dolog hogy kinek az orvosa mit javasol. Mi bízunk az ortopéd dokinkban....

Jó éjt :)

(most lett kész a torta...)

Jaj és du elfelejtettem írni, hoy köszi hogy megnézted a dekorációt!

Végülis hercegnős lesz, de csak 10 lufi meg egy füzér, nem visszük túlzásba. És az is a jövő heti banzájon :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Árpi mi köszönjük szépen :)

Idén az uram se felejtette el, ami nagy szó :) Bár virágot nem kaptunk :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu!

Nagyon boldog első szülinapot kívánok Katicának!

Ápri!
Köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, én is belefutottam. Nem ilyen gyászosra szerettem volna, hanem pirosra. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Katicának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Árpi, köszönjük szépen! :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, tudom mit akartam még írni.

Edith, hogy van Kriszta?

Ibolya, te?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Boldog szülinapot kívánunk Katának!!!!

Én is azért loholtam ide a pakolászás és a mosás között, hogy megtudjam mi van a Krisztával!!!!! :roll: Remélem semmi komoly!!!!!


Ibolya:te hogy vagy????

Árpi :de aranyos vagy!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Mi kaptunk tegnap a fiúktól virágot és a Zsombi adott vagy 3 puszit a tesókájának(nekem már napok óta nem ad, csak megsímogat, de én nem is számítok!!!! :wink: 8) :lol: végülis egész nap vele vagyok mit puszilgasson!!!)
És tegnap szétröhögtem magam!!!!(aki depis annak receptre felkéne írni 2 ilyen kismanót :wink: )Szonó aludt, Zsombi meg azt gyakorolta, hogy hogyan tud kapaszkodás nélkül felállni!!!!Nagy nehezen felállt és nagy lendületet vett, hogy akkor majd elindul, de olyan kis rozoga volt, hogy mindíg elterült...............én meg csak nevettem, nevettem, nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csodáltam is hogy a kisbanya nem ébredt fel!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Boldog első szülinapot Katicának!


Sikerült!

Zsu, még csak annyit, hogy én nem hiszek egy orvosnak sem, addig amíg a gyerekeim egészségesek. Szerintem nem véletlenül születtünk mezítláb, és szerintem nem véletlenül nem jártak cipőben az őskorban sem, és mégse volt ennyi gerinc problémás (persze miután lemásztunk a fáról és szépen egyenesen járunk) és lúdtalpas. Bízom a gyerekeimben (tudom te is) és szerintem majd ők tudják mikor kell nekik már cipő. Pl. amikor már stabilan mennek. Csak azért jegyeztem ezt meg mert nekem némileg ellentmodnásosnak tűnik amit erről a témáról írsz. De te tudod mi a jó a te gyerekednek, én meg mi a jó az enyimeknek. És ennyi. :lol: Képeket kérünk majd.

Azt azért hozzátenném aranyos Árpihoz, hogy beállított egy tábla csokival, mondta, hogy boldog nőnapot és közölte, hogy virágot nem kapok mert nagyon drága, rengetegen álltak sorba és majd inkább veszünk cserepest. :lol: :lol: :lol: (Merthogy azok kihaltak a költözéskor.) Azt hittem kifekszem rajta. Az én gyakorlatias, romantikus Árpikám...

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Előszöris
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KATICÁNAK!!!!!!!!!!!!!

Azután meg, nagyon köszönöm, hogy így aggódtok értünk, de sajnos, nincs jó hírem. Az éjszaka különösebb incidensek nélkül telt, keltem vagy 2x, de csak cumi miatt, amúgy most kelt fel Kriszta fél 9-kor. De ... :( 38,7 a láza most reggel. Adtam is egy kevés Nurofent neki, de ha nem megy le, akkor besegítek még egy kis hűtőfürdővel is. A dokinőnek is meg szeretném muttni, de azt sem akarom, hoyg a semmiért kijöjjön, mert más tünete nincs. Most sem szörcsög vagy ilyesmi. Először mindenképpen felhívom, hoyg elmondjam, és lássam, hogy ő mit tanácsol. Talán a torka is lehet, mert azt én nem tudom megnézni. Bár én még mindig a fogaira gyanakszom. A két felső rágó, aminek a múltkor kibújtak a külső csücskei, nagyon piros és duzzadt, sőt egy-egy fehér pont is látszik a belső felén. Nagyon remélem, hoyg csak ez okozza a lázát! :roll:
Különben ugyanúgy viselkedik, mint eddig, "rosszaságban" :wink: verhetetlen! :) :D :D :D

A többi babó remélem, jól van! :)

Nem tudom, hogy akartam-e írni még valamit. Ha eszembejut, jövök. :oops:
Puszi és szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:sajnálom nagyon!!!!!De most mikor a Szoni beteg volt neki sem volt egyéb tünete csak először hőemelkedés aztán 2 napig láz és kész!!!!Na jó hányt 1x de az lehet hogy attól volt, hogy a méztől felfordult a gyomra!!!És ő nem igazán evett, de szerintem azért mert őt nagyon megviseli a láz!!!!
A fog nem hinném, hogy ilyen lázat produkál, de majd a dokinő megmondja!!!!
Mennek a gyógypuszik!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, jajj! Én sem hiszem, hogy ilyen magas lázat produkál a fog. Mennek továbbra is a gyógypuszik, remélem most már végre oda is érnek, bár messzire kell eljutniuk. :lol:

Képzeljétek, tegnap az Ádám akkorát borult, hogy a homlokán belilult egy folt. Fáradt volt nagyon, persze aludni nem akart. Még szerencse, hogy nem ma jön a védőnő, rögtön szólna a gyámügynek, hogy verem a gyereket. :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok

Megpróbálok néhány szót írni magunkról. Sote I. klinikán szültem, Csabay doktornál (hátha van még valaki, aki ott szült). Laura 10 óra vajúdás után, végül császármetszéssel jött világra, 1 hét túlhordással. Még így is meg kellett indítani a szülést, annyira nem akart kibújni. Elég nagy baba volt, 4150g és 56 cm.

Majdnem 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, utána még két hónapig szopott, de már pótlással. Még mindig nagyon igényli a tejet. Szeretném is megkérdezni tőletek, hogy még kb. mennyi tápszert iszik meg a babátok naponta?

Elég későn kezdett forogni, de mikor elkezdte, akkor néhány napnyi különbséggel forgott, mászott, felállt és utoljára felült. Karácsony után már el is indult kapaszkodva, a múlt hét óta pedig egyre több lépést tesz egyedül, kapaszkodás nélkül.

Nagyjából mindent eszik, tegnap próbáltam ki a tejszínt (készülök a szülinapi tortára :) ).

Már kimondta az első szavát, ez a cumi németül (ez a másik nyelve). Innen is látszik mennyire fontos tárgy ez neki :) .

Nem is tudom mit írhatnék még, most hirtelen nem jut más az eszembe. Lassan talán én is megismerlek titeket.

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Kinga!Ha nem haragszol így hívlak, mert a másik nagyon bonyolult a kisagyamnak!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: A Julcsival is így voltam!!!!! :wink:
Na szóval, nagyon ügyi már a lánykád!!!!!
A lányomat én is ott szültem, csak én 1 másik dokinál...aztán volt egy vetélésem mikor is nagyon nem foglalkozott velem így kiábrándultam a kórházból is! meg a nőgyógyászomból is!!! :lol:
Az nagyon jó hogy 2 nyelvű lesz a csajszi, a férjed miatt (német esetleg???) vagy nem ????
Zsombi is kimondta az első tudatos szavát, meséltem?????A naplójába leírtam, de hogy ide is arra nem emlékszem!!!! :oops: Szóljatok ha nem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi drága!!!!Te meg ne kenődj el amiatt, hogy még kezelhetetlenek séta terén a csajok!!!!Majd lassan rájönnek, hogy néha azért szót is kéne fogadni anyának, mert vagy kiborítanak vagy nem is mész velük hármasban egyenlőre sehova!!!!Szerintem 1.5 évesen már könnyebb lesz velük ilyen téren(vagy nem akkor tévedtem!!! :oops: :lol: ) nekem még nem volt 2 egykorú csibém, de Szoni szerintem ebben a korban már kooperatív(ha jól írom :oops: ) volt!!Akkor voltunk a bim-bamnál(Alsópáhok :oops: ) először és már ügyesen ment jóapjával kézen fogva a medencéhez!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

KATICÁNAK ÉN IS NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!


Zsu-milyen tortát sütöttél?

Árpi-én köszönöm ,hogy felköszöntöttél -e nemes nap alkalmából.

A gyógypuszik egy darabig hatottak,de aztán tovább küldtem Krisztihez,mert azért egy kis manónak nagyobb szüksége van rá.Én meg majd csak kilábalok belőle.Tünetem továbbra is csak a nátha enyhe fejfájással,de valahogy ilyenkor nekem még a közérzetem is olyan pocsék.Holnapra nagyon szeretnék jobban lenni,mert lesz ez a Babymakt-os börze nagyon be kéne tankolni ruhákkal.

Cipőt én a lányomnak olyan 5 éves kora körül vettem először használtat,de azt is nagyon megnézem ,hogy a talpa,sarka ,orra egyáltalán ne legyen lejárva,megkopva.Én edzőcipőt is csak ovodás korában vettem.

Edit-nekem is nagyon tetszenek a cipők amit feltettél.Én is mindig hasonlóan csinos cipőket,ruhákat vettem illetve veszek még mindig a lányomnak.Sőt,most már igényei is vannak ,hogy mit vehetek meg neki.Én valahol ezért is örültem hogy lányom született,mert őket olyan szépen lehet öltöztetni.Félreértés ne essék, a fiukat is lehet csinosan öltöztetni,de szerintem közel sem olyan szépen mint a csajszikat.

Julcsi-nehogy már depis legyél a séta miatt!!!Hidd el még 1 gyerekkel sem lehetne ilyen idős korban elindulni babakocsi nélkül nemhogy 2-vel.Igen,majd olyan másfél éves koruk körül már ez nagyon simán menni fog ,addig meg csak "gyakoroljatok" ott a környéken.Különben merre fele költöztetek,panelbe,emelet ?Lehet,hogy már irtad akkor bocsi figyelmetlen voltam.Szerintem ebben a korban már arra is "büszke" lehetsz ,hogy minden gond nélkül lejutsz a csajokkal a kapuba.

Sedith-gyógypuszikat tovább küldtem,remélem már megérkeztek és hatnak a láz ellen.További jobbulást kívánok a kis manódnak.Szerintem is a fog nem csinálhat ilyeneket,de már hallottam olyanokat,hogy a hátsó fogak kibujása bizony van akinél ennyire lázas állapotot csinál.Ilyenkor kicsit gyengül az immunrendszer,és könnyebben elkapnak bármilyen betegséget.

Márti-látod milyen jó,hogy az ember lányának 2 ilyen édes gyereke van?Ez teljes gyógyír a depis hangulatra.És ha szép idő van ,keressetek a közelben egy játszóteret és ott biztos tudsz beszélgetni más anyukákkal,ez is egy nagyon jó kikapcsolódási forma./ Én ezért várom a holnapi börzét,végre 4-5 óra gyerek nélkül :oops:

Kinga-örülök ,hogy újra köztünk.Tényleg szép súllyas született a lánykád,most mennyi?
Ha javasolhatom akkor növényi tejszint egyél az nem viseli meg annyira a szervezetet.Ha meg már majd mindent eszik akkor,ne félj annyira a tortától,süssk vagy vegyél rendeset neki.Ugysem fog megenni 1 szeletet,ami tojás meg van benne ,az meg jó lesz kezdésnek.Ti két ajkuak vagytok?Ezért a német a másik anyanyelve?

Látom,itt már mindenkinek megy a manója,csak az enyém ilyen lusta.Még mindig homokzsákosat játszik.Állni áll,de 1 lépést sem tesz,inkább eldöl.

Na,jó hagyok mást is kibontakozni az írásban.Gondolom "ebben" a szép időben ugyis jön még mindenki 1-2x.
bibolya
 
 


Sziasztok!

De sokat írtatok,amíg nem voltam!

SAMU NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Kép

KATICA NEKED IS NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kép


Edith,
sajnálom,hogy Kriszta is beteg lett.Jobbulást kívánok neki!Mennek a gyógypuszik és a gyógymanók! :)

Árpi,
köszönjük a nőnapi köszöntést! :lol:

Én is a mezítlábra esküszöm.Itthon senki nem hord lábbelit.Hannának van egy járnitanuló cipője,amiben az utcára megyünk.Igaz nincs használva,mert nem akar menni.Már a lakásban szívesen lépeget,ha fogom a kezét,és pár pillanatra már megáll egyedül.Sőt!Tegnap két lépést tett már egyedül! :lol:
Szerintem az Elefanten jó márka,szandiban ilyen van a Hannának,a Zsolti is ilyet hordott.A Siesta is jó,de nekem nagyon drága!

Tojást mi már ettünk,palacsinta,nokedli,süti formájában.Nem volt probléma vele.

Hanna már jól van.Tegnap voltunk kontrollon-eddig mindennap vinnem kellett-a füle is javult,már nem folyik a genny!Hétfőn kell visszavinnem,remélem akkor már azt mondja a doki,hogy teljesen rendben van!Az antibiotikumot még ma megkapja és az is lejár,hál'istennek.Kell egy kontroll labort csináltatni,akkor majd kérem az immunszint meghatározást is.De lehet,hogy mégsem csinálják meg,nem tudom az AB mennyire befolyásolhatja az eredményt!

Edit,
CRP ügyben én sem vagyok profi. :wink: Annyit mondott a gyerekgyógyász,hogy a CRP-nk azért lehetett norm.tartományban,mert már szedte az AB-t és ez befolyásolta az eredményt.A fehérvérsejt szám és az egész vérképe viszont bakteriális gyulladásra utal!

Puszi
Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Nagylány Katának boldog első szülinapot!

Krisztának pedig minél előbb lázmentességet kívánok! Az a lényeg, h nem viseli meg a dolog.

Most csak gyorsan bekukkantottam, épp megjöttünk a bevásárlásból Samuval (aki ma reggel fél 6 óta ébren van, és az álmosság legcsekélyebb jeleit sem mutatja), az idő pocsék, a fejem fáj (pedig szinte sose csinál ilyet), és nincs kedvem készülődni holnapra...
Majd még jövök, de most Samu itt ugrál rajtam.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Timi:jaj de jó, hogy meggyógyult a drága!!!!Remélem most már végleg!!!! :roll: :lol:

Ibolya:van játszótér csak kicsit messze, le kell menni hozzá a hegyről, és hiába nem egykorúak, de szerintem így sem lenne könnyű velük!!!!Zsombi nem egyhelyben ülő típus és 2 felé még mindíg nem tudok szakadni :roll: bár már próbáltam!!!!! :lol: Majd ha már tényleg jobb idő lesz és apa 24-48-ban dolgozik akkor rendszeresítjük ezt a programot és akkor mindenkire jut 1-1 gyerek!!!!!Lehet hogy én vagyok nyuszi :oops: sőt...de én tavaly is frászt kaptam néha mikor a nagyobb gyerkők a játszótéren felmásztak a magasabbnál magasabb dolgokra!!!!Kicsi lányom meg amúgy is kicsit rozoga néha, még ha áll akkor is képes simán elesni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ez tavaly decemberben készült, mikor Alsópáhokon voltunk, na akkor is csak kamilláztam lentről!!!! :shock: :roll: :oops:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert mindjárt ébred a kiscsaj.

Samunak utólag nagyon boldog születésnapot!

Katicának is boldog születésnapot kívánok!

Julcsi: vettél végül gyerek pórázt? Én totál egyetértek veled. Anno Angliában láttam, hogy szinte mindenki azt használ, akkor döntöttem úgy, ha nekem lesz gyerekem tuti beszerzek egyet.

Megyek, mert már fel is ébredt.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti,
én is nagyon bízom benne,hogy a tubus végleg megoldja a gondot!Szegénynek lassan már nem lesz immunrendszere a sok Ab-tól!

Edit,
nagyon jó cipőt vettél.A Hannáé is ez a márka,csak az előbb amikor írtam nem jutott eszembe és lusta voltam felkellni megnézni. :roll:

Ibolya,
akkor mi ketten "még nem akar menni a gyerek"táborába tartozunk! :lol: :lol:

hát nálunk nagyon pocsék idő van.Fúj a szél és esik az eső!FÚJJJJJJJJ!!!!

Kiakadtam az UPC-n!Tudjátok írtam,hogy nem tudtam kifizetni.Nos fel is mondták a telefon és az internet szerződésemet.A kábeltévét meg korlátozták.Ne kérdezzétek,hogy akkor honnan van netem,mert nem tudom.Szerintük nincs! :shock: :? Sebaj,ez az egy jó van a dologban. :lol:
Na,szerdán befizettem az összes tartozásomat,azt mondta a nőci,hogy akkor a ktv-t visszakapcsoltatja csütörtökön.(a többit nem tudja,oda új szerződést kell kötnünk)Tegnap este még mindig nem volt tv,ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot.Azt mondták,hogy a számítógép szerint kint is jártak visszakötni a tv-t és nem értik miért nincs adás nálunk.Utána néznek.Na erre én ma ismét teloztam nekik,de most a hiba bejelentést kértem.Most is azt mondták,hogy valóban megtörtént a visszaállítás,így felvette a csajszi a hiba bejelentést,mert azt mondta,hogy ezzel előrébb jutok,mint hogy azt keresgessék,hogy mit rontottak el tegnap!
Na kiváncsi leszek!Ez a csajszi tök normális volt és segítőkész,csak az akasztott ki,hogy tegnap 3-an teljesen mást mondtak.
De az már tényleg igaz,hogy tegnap kint voltak a számítógépen leadott munkalap szerint,mert ezt a mai csaj is megerősítette.De akkor hol a hiba?????Ha tényleg itt voltak,miért nincs tv??????

Tehát netem nem tudom meddig lesz,de amíg így van,addig nem megyek be az új szerződés miatt!Meghát az is egy csomó lové lenne,mert most semmijen akciót nem vehetünk igénybe a felmondott szerződés miatt!Tartozásom nincs,ezért úgy érzem nem vagyok hibás,hogy nem szólok,hogy van netem.

Hát emiatt-meg ugye a múlt havi 70ezres minusz miatt,ennyivel kapott a párom kevesebb manit-ez a hónapom is anyagilag a padlón van,vagy még azalatt!Most minden csekket duplán kellett feladnom,így maradt ezer ft-unk!Nem tudom mi lesz,a párom megkérte a nagynénjét-neki már csak ő az egyetlen rokona-hogy segítsen.Szegény megpróbál,nagyon rendes velünk,pedig neki is sok baja van.Már idős és elég sok gondja van az egészségével.De neki is csak a Bandi van,a férjén kivül.
Hát erre kényszerültünk,nagyon bánt és szégyenlem is magam!Remélem a köv.hónap tényleg jobb lesz!

Ne haragudjatok,hogy ismét ilyen problémákkal fárasztalak titeket!Ti legalább meghallgattok,és lekileg mellettem vagytok,ami nagyon jól esik!Muszáj(a gépem azt írja így a helyes a leírása a szónak) kiírnom magamból,talán így a gyerekekkel szemben is könnyebben tudom tartani magam!
Mindenkinek kívánom soha ne kerüljön ilyen helyzetbe!

Puszi
timiban
 
 


Edith, mennek a gyógymanók! Remélem "csak" egy kis legyőzött akármi és nem is lesz semmi komolyabb belőle. Tömd Krisztát C vitaminnal!!!

Zsuzsi, még nem vettem gyerekpórázt, de ma szándékozom. Tegnap anyukám is rájöhetett miről is beszéltem, mert ő is ott volt velünk a sétán. Legalábbis amikor kérdeztem, hogy most már érti miért akarok gyerekpórázt nem mondott semmit. Szerintem ez nála a beismerés volt...

Timi, végre jól van Hanna. Nagyon remélem, hogy most már befejezet ezt az egész betgeskedést. Nem adsz Hannának aloe verát (húú lehet, hogy nem így kell írni), itt többen adják, azt viszont nem tudom mennyibe kerül egy adag. Meg azt se, hogy mennyire tuti a hatása. De lehet, hogy nem ártana kipróbálni.

Képzeljétek tegnap Árpival nagyot néztünk. A csajok összevitatkoztak valami játékon (mint mindig), helyesebben szólva Dorina elvett valamit a Livitől. Dorka el akart iszkolni, Livi utána Szuperman-esen (Ádám után szabadon) és hajtogatja, hogy ADD IDE, ADD IDE! De ilyen tisztán és érthetően, mint ahogy a felnőttek teszik. Úgy meglepődtünk Árpival, hogy csak összepislogni volt erőnk. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Timi, most látom, hogy írtál, amíg én is írtam. Csak lelket szeretnék önteni beléd. Azt nem tudom mivel, meg hogy mit is mondhatnék, de nagyon szeretném ha nem lennél elkenődve. Hát én most le sem írom milyen remek helyzetben vagyunk. Az első havi itteni rezsi (ami ugye magasabb mint eddig), + az új magasabb törlesztőrészlet... és bónuszba még most jött ki a negyedéves életbiztosítási díjunk és az ELMŰ átalánydíjas fizetésén kívül a többletfogyasztási számla, amik plusz 60 E-rel terhelnek minket. (Na ennyit arról, hogy nem írom le...) De én optimista vagyok, mert valahogy csak lesz. De az optimizmusomon felül azért be vagyok tojva, hogy miből fogunk enni... És asszem az ilyen jellegű problémáidat itt többen is megértik. Szóval írd ki magadból nyugodtan, nem fárasztasz és nem zavarsz vele. Ha segíteni nem is tudunk (kivéve, ha megnyerem a lottó főnyereményt) a kezed meg tudjuk fogni. Segítséget kérni meg nem szégyen, ezt felejtsd el. Oké, nem szívesen tartozol, de hidd el erre való a szeretet. És mivel nem használjátok ki szándékosan a nagynénit, ne szégyelld magad. Próbáld meg úgy felfogni, hogy ez csak átmeneti dolog.
Nem tudom, hogy tudtam-e segíteni, de remélem egy picit igen.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi,
köszönöm.Nekem már az is segítség,ha meghallgattok és nem ítéltek el!Hát neked sem lehet könnyű!
hát a lottó nyereményből én is adok aki kér,de előbb meg kéne nyernem!Most vettem szelvényt,legalább esélyt adok! :wink:
timiban
 
 


Dobok képeket...

Kép Bezárva a gyerekszobába...

Kép
A háttérben a két gyerekszivacs a szülői ágy :)

Kép Megtépem a Hugit


Kép Megtépem a Nővérkémet

Kép Szeretjük egymást

KépKép
kgiulia
 
 


Nagyon jók a képek!Jól mutat a sárga!Élőben biztosan még szebb!
Hanna is imádja így "megszeretgetni"a tesóit! :lol: Zsoltika ilyenkor meg visít,de nem bántja a hugicáját,pedig Őnagysága tépi a haját!
timiban
 
 


Drága Timi!
Először is, örülök, hogy Hanna jól van, remélem ez most már végleges.
Másodszor a pénztelenségről sajna én is tudnék mesélni. (és még sokan mások itt)
Nem részletezem, mert a lap betelne, de nem vagy egyedül. Tudom ez ilyenkor marhára nem vigasztal, engem sem. Amikor felhív a barátnőm, és elmeséli milyen szarul állnak, én meg dettó.
De nyugodtan gyere és öntsd ki a szíved, ha segíteni nem is tudunk, legalább elmondhatod.
Nálunk is én vagyok az optimista, csakúgy mint a Julcsi. De van, hogy már én sem tudok pozitívan hozzáállni, főleg hó elején, mikor pl. összerakom a csekkeket, és szembesülök, hogy a bevételünk messze nem elég a kiadásokra. Ilyenkor meg az István nyugtat, hogy majd csak lesz valahogy.
Csajok, talán egyszer könnyebb lesz. :?

Julcsi, nagyon jók a képek. A lányok még mindig gyönyörűek, a szobájuk meg csodaszép. Tetszik nekik?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, azt elfelejtettem, lehet tényleg bukósisakot kellene vennem az Ádámnak.
Az előbb megint akkorát esett! A szobában játszottunk, és csak egy pillanatra mentem ki a kaját megkeverni. Addig felállt, és mivel már fáradt volt, esett is. Most megint lenyúzta a bőrt a fején, azonnal belilult.
Még jó, hogy az anyu hozott az Aloe Vera Först-jéből, azzal fújom, így gyorsan begyógyul.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Örülök, hogy ti még tudtok optimistán tekinteni a jövőbe!!!!Én már nem :( így most vígasztalni sem tudok semmit...sz@r a helyzetünk és nem biztos hogy valaha jobb lesz!!!!!! :?

Barbi:szerintem majd ügyesedni fog Ádámod az esésben is...ezt ugyebár tanulni kell, és olyan gyorsan történt most minden nála.....egy kis idő kell!!!!!Addig is fújogasd bőszen az okos fejét!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Bogyó alszik, kacsaleves fő, megittam végre a kávémat, betoltam egy tonna C vitamint, és azon aggódom, hogy nehogy lebetegedjem (akkor szoktam így érezni magam).

Kinga, tényleg szép nagy születési paraméterei vannak a lányodnak! Ha jól rémlik, itt a topikban Márti Zsombija büszkélkedhet még nagy számokkal a születése körüli időkből. Most mekkora a lányod?
A napi tápszermennyiség fogyasztás épp nemrégiben volt terítéken, ha néhány oldalt visszaolvasol, akkor találsz erről infót. Én ahogy kivettem a csajok hozzászólásaiból, nagyon különböző a gyerkök tápszerigénye mostanság. Samu épp kezd róla leszokni, sokszor nem issza már meg, amit adok neki. Ő egyébként hajnalban (5-6 körüli ébredésekor) kap kb 1,5 dl tápit, aztán 8 körül ismét másfelet (azt már nem minden nap kapja, sokszor nem is kéri, ilyenkor rendes reggelit, pl. vajas kenyeret adok neki sajttal, felvágottal és inni vizet). És nagyjából ennyi a napi tápifogyasztás. Napközben folyadékként vizet vagy almateát iszik, és már rendes kajcsikat eszik. Ja, és ha autózunk, akkor útközbeni éhségcsillapításra tápszert kap. Laura mennyi tápit iszik egy nap?

Timi, nagyon örülök, hogy Hanna jobban van! És sajnálom, hogy ez a hónap sem könnyű anyagilag. Nekünk is voltak kemény időszakaink, tudom milyen. És mi is kényszerültünk arra, hogy segítséget kérjünk.

Julcsi, nagyon szép lett a gyerekszoba! Egyébként Balázs és én szintén szivacson alszunk, de mi nem is szeretnénk ágyat... A hálószobánk 8m2-es, oda nem fér be semmilyen ágy :) A két csajszi együtt pedig zseniális a fotókon! És gratulálok Livinek az első mondatához!
Gyerekpóráz: nálunk Balázs szeretne, én úgy gondolom, hogy Samuval még elbírunk :) Külföldön én is sok helyen láttam, pláne bevásárlóközpontokban használják előszeretettel a szülők a gyerköcök fékentartására. Ja, és leginkább apukák :)

No, mire eddig jutottam, Samu felkelt, Balázs befutott, szóval lépek én is!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Barbi,
tudom,hogy sajnos nem vagyok egyedül ami a pénztelenséget illeti!
Egy barátnőmnek tudom kiönteni a szívem,de ő most nagyon beteg.Róla írtam a múltkor.Igaz mondta,hogy ezentúl is elmondhatom neki a bajomat,legalább addig se az ő betegsége a téma!
Szerencsére a leletei jók lettek,most várom a hívását.Hétfőn kezdi a kemot!Most sokkal jobb már a kedve,és pozitívan áll a dolgokhoz.Nagyon drukkolok neki!
Én is pozitívan állok a dolgokhoz!Csak egyre nehezebben megy!
timiban
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hoyg tudassam a helyzetünket. Krisztának nem meg 37,8 alá a hője, és ma mégiscsak kihat a közérzetére. Az a tipikus semmi se, sehogy se jó napja van. Délben laza 40 percet aludt, azalatt épp elkészült az ebéd fele (hús és saláta) a konyha és a ház többi része meg szörnyű romokban. István hamarabb hazajött ... enni, és már vissza is ment, állítólag max 5 óráig. Pedig bíztam abban, hoyg 4-kor jön, és amíg én kitakarítom a lakást, ő Krisztázik. Na, de hátha mégiscsak összejön.
A dokinőt felhívtam, azt mondta, csillapítsam a lázát, ha szükséges. Mivel más tünete nincs, ő sem tudott mit mondani, de ha muszáj, akkor egykettőre ki tud jönni, nem baj, ha hétvége is. Szóval így állunk.

Köszönöm a gyógypuszikat, raktározzuk őket keményen, mert szükség van rájuk! :)
A betegeskedőknek mi is jobbulást kívánunk, Évi, neked meg megelőző puszikat küldünk, hogy nehogy kidőlj! :)
Bocs', hogy most csak ennyi vagyok (már megint csak magunkról írtam) de egyszer csak bepótolom én is! :)

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na,itt voltak a kábeltv-sek!Ennyit mondott a hapsi:Most már visszakötöttük!Ennyi volt a mondadója,aláíratott egy papírt és kész!
Akkor most,ki tévedett?Borzasztó,hogy előfordul ilyen!A központban a számítógépen már tegnapra az volt írva,hogy visszakötötték!
Most már van ez a lényeg!Meg netem is!(remélem így marad!)

Márti,
ezek szerint nálatok se lett jobb ez a hónap?Nagyon le vagy törve!Gondolom van rá okod!Adok neked is a nyereményemből!(feltéve,ha enyém lesz :lol: )
Vettem a Hannának DM-es tápit,a 3-ast.Ízlik neki! :lol:

Puszi

Timi
timiban
 
 


Timikém, engem is sokszor elhagy a humorom, és már nem is vagyok olyan optimista.
Mint most, amikor 40.000.-ből kellene kb. 130.000.-et befizetnem. És semmit sem halaszthatok, ez már mind sos.

Teszek fel én is pár képet, hogy kicsit jobbkedvre derítsen.

mi csináljuk neki bőszen a buborékokat, ő meg inkább a habot eszi
Kép


na, itt élvezi is
Kép

itt aludnia kellett volna, erre szétszedte a baldahint
Kép

és így álldogál már
Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!

Na, lejárt az éjszakánk. Elég sz@r ügy. Kicsi Krisztámnak 39,3 volt az este a láza, és ma reggel is annyi. Éjszaka volt lemenve, de nagyobbrészt mégis forró volt. Az este hűtőfürdőztünk, ma reggel vizes ruhát tettem a csuklóira, a bokáira és a homlokára. Tegnap délután kicsit jobb lett a kedve, aludt is egy kicsit, de alapjában véve nagyon bágyadt volt.
Most már nagyon a 3 napos láz jut eszembe. Ma mindenképpen kihívom a dokinőt, vagy mi megyünk hozzá (de így a lakására kell mennünk), de a sürgősségre nem szeretnék menni, mert lehet benntartanának. Lázat meg, itthon, a saját környezetünkben, én is tudok csillapítani. Bár egyelőre nagyon eredménytelenül, mert minduntalan visszakúszik a higanyszál. Ha minden igaz, holnap már lejár, nem? És akkor jönnének a pöttyök. Persze, ha a 3 napos lázról van szó!

Bocsi, hogy ismét csk magunkról írok, de még nem tudtam visszaolvasni. A képek viszont nagyon jók!!! A csajok szobája nagyon szép, látom, jól is érzik magukat benne, és persze, az egymást megtépázó csajok is tündériek; baldachinszétszedő és álldogáló Ádám pedig tüneményes! :)

Legyetek jók, lányok, sok-sok puszi, kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbi annyira szép kisfiú Ádám!!! Kis szöszke. ÉS jó kis huncut lesz, ahogy a baldachint is szétszedte és kukucskál... :lol:

Edith, sajnálom, hogy Kriszta szarul van. A 3 napos lázról annyit, hogy Livinél 4 napig tartott. Nem elkeseríetni akarlak, csak, hogy ne ijedj meg, ha nem 3 napig tart. Mármint ne ijedj meg annál jobban, hogy éppen beteg a gyereked. Na jó ezt most nem tudom kimagyarázni, de érted mit akarok.
Amúgy Dorka is két napja orrfolyós, kapott oscit, ma teljesen tiszta az orra. Más baja nincs, kivéve, hogy a 2. rágófogánál szét akar durranni az ínye. Mert az első már nagyon szépen kibújt, nem tudom írtam-e... :oops:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Látom, anyagi helyzetünk nem egyedi sajnos :( Én is optiomista vagyok, nálunk is az uram az ügyeletes pesszimista...

Edith, jobbulást Krisztának!

Julcsi, nagyon jól néznek ki a csajok, és a szobájuk is szép (már amennyi látszik belőle)

Barbi, még mindig nagyon szép a szeme a fiadnak :) És milyen ügyes :)

A szülinap tegnap jól sikerült, kicsit talán túl jól is estére :oops: :oops: :oops:

Mindjárt teszek fel képeket :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Akkor a képek :)

A torta:

Kép

Kép


Hárman párban :)

(Kata, Bence, és Marci, aki MA két éves :))
Kép

A kíváncsi Bence:
Kép

A szülinapos:

Kép

Kép

Nálunk mindig a szülinapos vágja meg a tortát :) (Egy pár évig még segítséggel :))

Kép

Nyugati kényelem :)
Kép

És a legjobb kép: Talán az év legjobb képe:

Kép



Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Edith!
Krisztának mennek továbbra is a gyógypuszik, remélem tényleg a 3 napos láz. Akkor már lassan vége. És legalább nincs más tünet, a láz is épp elég.

Zsu!
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap, nagyon jók a képek. Látom Katának ízlett a torta, nagyon szép volt. Ezek szerint fini is. :)

Barbi!
Nagyon szép ez a Ádám fiú, és nagyon kis huncut. Nagyon megtáltosodott, hallod. A baldachinleszedős turnéja is jól sikerült, látom. :D
Meddig tervezed/tervezitek (akinél van) a baldachint fenthagyni? Én már gondolkoztam, hogy leszedem, mert nálunk is volt már lerángatás, mondjuk azóta megint érintetlen. A zenélő forgót már leszereltem, az már okafogyottá vált.

Julcsi!
Szuper jó képek a csajokról, haláliak. A szobájuk is nagyon szép lett. Jó az ágyatok. :wink:
Gyerekpóráz: már nekem is megfordult a fejemben. Ezzel egyidőben elképzeltem, hogy egy ilyen helyen, mint ahol mi lakunk (falu), milyen megrökönyödést keltenék vele. Mindenesetre nem fogok ezzel foglalkozni, ha arra kerül a sor. És már látom az előjeleket, Marci szokott sétálni a babakocsi mellett, vagyis ez lenne az idill, de ő mindig a másik irányba halad. De következetes, soha nem rontja el. Ha minketten menni fognak, nem is tudom, hogy mi lesz. Ráadásul nagy a forgalom nálunk, szóval még veszélyes is, a zéró haladás mellett.

Timi!
Abszolút egyetértek az előttem szólókkal. Ha segíteni nem is tudunk, de mindenképpen meghallgatunk, esetleg megosztjuk a mi hasonló problémáinkat csöpp reménnyel, hátha attól is jobb kicsit. Úgyhogy írj csak bármiről nyugodtan. Én örök optimista vagyok nagy általánosságban, de azért most én is elgondolkodtam. Ugyanis kiderült, hogy Zsolti mégsem kap pénzt a kiképzés ideje alatt, és a munkába állásának időpontja is bizonytalan még. Így viszont nagyon kemény lesz négyőnknek az én gyedemből megélni. Olyannyira, hogy nem tudom még, hogy hogy is fog menni, de reménykedem, hogy megoldjuk.
Örülök, hogy Hanna jól van, remélem így is marad!!!!!

Ibolya!
Nem megy mindenki babója, az én Flórám sem megy még önállóan, és elég messze is van tőle. Szóval nyugi, mindennek eljön majd az ideje, nem maradnak így. :wink:

Edit!
Csodaszépek a gyerekeid! És nagyon jók a cipik is, amiket Virág kapott!
Hogy mentek Barninak az ismét oviban töltött napok?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, igen nagyon finom volt a torta, és sokan megdicsérték :) Ez nagyon jólesett:)

Póráz: Nekünk is volt, azaz Pankának is és Bencének is. Pankának az elrohangálás miatt, Bencének meg a járáshoz, mert séta közben nagyon sokat esett. Katánál is használtuk egy ideig, amikor csak kézenfogva tudott menni, én meg ne mbírtam annyi ideig görnyedni. Ha gondolod, odaadom a mienket, vagy ha neked nem kell, akkor Julcsinak :)

Kata is imád az ellenkező irányba menni, de ugyanakkor szépen fogja a kezem, és jön melllettem. És nem is én fogom a kezét, hanem ő az ujjamat :) A múltkor azért kezdett el hisztizni, mert csak az enyémet fogta, és a Bencéét is akarta :) Pedig szegény Bence a babakocsit akarta tolni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Andi, nálunk marad a baldachin, még a gyerekágyon is :) de max átmeneti időszak amikor nem lesz fent :) De az tuti hogy a 2-2,5 éves királylányok már könyörögnek érte :) De mondjuk Kata nem tudja lerántani, mert ez alul és felül is rögzítve van az ágyhoz. Max a függönyt szokta elhúzni :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Az eső esik, az Ádám tiszta nyűg, az apja csak későn ér haza mert dolgozik, szóval :x

Edith, ha látta Krisztát a doki, jelentkezz. De remélem már sokkal-sokkal jobban van!

Julcsikám, nem írtad Dorka rágófogát, de gratulálunk neki!

Zsu, tényleg nagyon szép lett a torta. És milyen ízű?
A maszatos kép nagyon aranyos. Meg a többi is.

Márti, és mi volt Zsombi első tudatos szava?
Ma tartjátok a bulit? Ha igen, akkor jó mulatást.

Edit, tényleg, mi volt az oviban? Még nem írtam, de a kiscipők tényleg tündériek. Igazi csajos.

Kinga, szia. Az Ádám is Laura lett volna, ha lány. Illetve sokáig fütyis Laura volt, mert nem találtunk olyan fiú nevet, ami mindkettőnknek tetszett volna.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Látom nem került fel az előző hsz-em! :evil: Pont az elküldéskor fagyott le a gépem! :evil: Akkor még egyszer neki futok!

Edith,
nagyon sajnálom Kriszta babát.A 3 napos lázhoz nem tudok hozzászólni,mert nálunk nem volt.Vagyis a Rebi 8 hónaposan kórházba került,mert nem tudtuk 3 nap alatt sem lejebb vinni a lázát.Másfél nap után hazajöhettünk,természetesen semmit nem találtak nála!Így utólag lehetett ez is,mert kiütései is voltak!
Gondolom most már ilyenért nem kell bemenni.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki és sok sok puszit küldök innen a távolból! :wink:

Julcsi,
az orrfolyás lehet a rágó fogak kijövetele miatt is.Hannát nagyon megviselte az alsó rágók kibújása.A felsőkkel már nem volt annyi gond!De az inye tényleg olyan volt,mint ami ki akar durrani!

Barbi,
gyönyürűséges a fiad!Azok a szemek.....

Zsu,
szép lett a torta,és Katica nem különben!Igazi első szülinapi kép,ahogyan összekente magát. :lol: Anno,én hozzá sem nyúltam a tortához,pedig még fotóst is hívtak a szüleim a nagy eseményre!Így,hogy legyen maszatos kép,ők kentek össze a csoki tortával! :roll:

Andi,
köszönöm a biztatás!Nekem tényleg nagyon jól esik,hogy elmondhatom nektek,és tudom,hogy sokan vagyunk akik ilyen nehézségekkel küzködnek!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Barbikám:nem most tartjuk, mert ma mindenki dolgozik, kivéve a páromat!!!! :lol: :lol:
Tündéri a huncut Ádámod!!!!! :wink:

Zsu:jók a képek, látszik hogy az ünnepelt nagyon jól érezte magát és ízlett neki a torta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Szülinapi buli vége, anyuék fél3-ra jöttek, bő egy órával az ígért időpont előtt. Nyilván nem voltam még kész a kajcsival, meg persze a takarítás sem (Balázs délelőtt dolgozott, nem tudott segíteni), de sebaj (a menüből a frissensültek vártak még a frissen sülésre...) Emiatt az eleje kicsit rohanós lett: ingáztam a konyha, a nappali, és az éppen felébredt Samu között, de aztán minden a helyére került, és jól sikerült Samu első birthday partyja. :)

Barbi, Ádádmfotók nagyon tutik, igazi csibész kisfiad van! Nálunk nem volt és nincs baldachin, így az ilyen kalandokból kimaradtam...
Andi, a zenélő forgó csodakütyüt már én is leszedtem egy ideje az ágyról.

Edith, Krisztának jobbulást! Elég magas lázakról írsz, elhiszem, h a kiscsaj nagyon bágyadt. Dokinéni mit mondott? Ő is a 3 napos lázra tippel?

Zsu, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen tortát tudsz készíteni. Tényleg szép lett! És jók a képek is, amiket feltettél!

Megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok, és továbbra sem érzem magam 100%-osan...
Szép vasárnapot holnapra!
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ibolya:milyen volt a börze????Kicsavarogtad magad????????????? :wink:

Edith:Krisztával mi a helyzet????? :shock: :shock: :roll:

Évi:örülök, hogy jó volt a buli, neked is jobbulást!!!!!
Majd kérünk ám képeket!!!!

Fiam ma 5kor kelt, szóval más nem is jut eszembe csak a kávém!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Ja vettünk tegnap Zsombinak cipőt a Syma csarnokban!!!Persze mint kiderült neki is magas a rüszje!!!De találtunk egy pont neki valót!!!!Úgy lépked benne mint 1 részeg matróz, nagyon vicces!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?