Sziasztok!
Igaza van Megann-nak, nagyon nagy a pangás
Juci!
Kipakolták a szekrényből a kutyasampont, hátmosó kefét, potpurit
Hajni!
Örülök, hogy a profibb tornások, fogyósok is azt mondták, amit én gondolok.
CSAK tornával szerintem se lehet lefogyni
Azzal szálkásítani tudod magad, formálni az alakodat, de fogyni csak akkor fogsz, ha az étkezésen is drasztikusan változtatsz.
A rántott padlizsánt én is nagyon szeretem
Megann!
Hú, én is tegnap ettem meg egy egész csomag újhagymát és retket vacsira, vajas pirítóssal......
Nolcsi is áprilisi, szerintem is tök ideális volt, nyáron már mentünk a tengerhez vele. Meg lehet sokat a kertben lenni, jókat aludt a levegőn.
Csibb!
Fanninak nagyon sok boldog névnapot!!!!!
Én is elvinném fogorvoshoz, az a tuti, ha látja, max. azt mondja, nem kell vele semmit csinálni.
Prüntyi!
Hú, de régen tanultam már
Én is szigorlatoztam annó matekból, de már nagyon sokat felejtettem
Te hol is végeztél? És mikor?
Ma Gabi anyukájánál voltak a fiúk, én meg vásárolgattam egy kicsit. Gabi a cégben kapott H&M utalványt, sikerült megállnom, hogy csak a felét költsem el.......
Gabi húgai tegnap jöttek meg Fokvárosból, képeket még nem láttam, de az élménybeszámóló pazar volt.
Jaj, de elmennék egyszer én is egy ilyen luxusnyaralásra.
Voltak helikopterrel a Jó reménység-foknál, bortúrán, szafarin, egyik este a szállodában kibéreltek egy termet, jött profi sminkes, fodrász, mindenkinek megcsinálta a haját, sminkjét, utána nagyestélyi ruhába öltözötten elszálították őket 30-as évek beli oldtimer autókon egy kastélyba estélyre........
Na többet nem is írok
Fiúk kaptak édes szafaris pólókat.
Holnap Gabi dolgozik, mi meg megyünk a dédihez ebédre. Csinál fini paprikás krumplit, mer mákos gubát.
Ott megpróbálom lerakni a fiúkat aludni, csak délután jövünk haza.