Hello Lányok!
Jucu: gratula a kukacoshoz! Bár én most nagyon punásért szurkolok, de azért Nektek örülök!
Nem tudom, bocsi, de már nem emlékszem ki kérdezte, hogy a II nőin milyen doki a Szabó? Nos, mi csak Casanovának hívjuk.... jóképű hatalmas kék szemekkel. Amikor vajúdtam a szülőszobán a halott babámmal, ő volt az egyetlen ember, aki odaült a szülőágyra és símogatta a homlokomat és fogta a kezem! Mindenki otthagyott, miután elfüggönyöztek, legalább ne lássa - ha már hallania muszály - más a szenvedésemet! Mondom, Ő volt az egyetlen ember..... doki létére! Úgy, hogy egy fillért nem adtam neki, ott sem kellett volna lennie körülöttem.... hát, csak annyi, hogy ő nagyon EMBER! Jó doki, csak elszaladt vele a ló. Még a magánrendelésén is órás csúszások vannak, hiába jelentkezel be, mert annyi nőci jár hozzá. De jó doki, azt hallottam.
Dimet: 20 hetesen hüvelyi?! Na, az gáz! Ne röstellkedj, az ilyen dokit én is lecserélném!
Mondjuk most én is gázos helyzetben leszek. Tudjátok, akihez járok doki (nála született a legkisebb babánk), nos ő nem tud segíteni abban, hogy császározzanak meg csupán azért mert én így szeretném..... most ha minden igaz, találtam egy dokit aki segíthet (azért talán, mert még nem beszéltem vele személyesen, csak ajánlották), csakhát..... ő a II. női volt igazgatója a Paulin prof. Az én dokim meg ugye a II. nőin dolgozik.... jaj, de gáz! Szóval: én zokszó nélkül lecserélem a dokim, ha a prof azt mondja, OK a császár.
Ne ítéljetek el emiatt, ha vkt érdekel elmesélem miért szeretném a csaszit. Szeretném?! Az túlzás! De jobban "örülnék", mint a sima szülésnek..... van rá okom, higgyétek el!
Dimet: egyetértek Veled! Teljesen igazad van! Az első dokim kint kávézgatott anyukámmal a folyosón, míg én nyögtem odabenn..... a szülésznő volt velem végig (bocsi, de többet adtam a szülésznőnek, mint a dokinak... he-he!). Csak vizsgálgatni jött be, meg kvázi kinyomni belőlem a gyereket.... mivel gátvédelemmel szültem, semmi dolga nem volt, csak gratulált.....
Pfranciska: gratula a jó eredményekhez! És kérünk fotót a babóról!
Italoman: na, ez a nem semmi! Szóval mégis.... azt reméltem, mi még megússzuk!
Basszus! Én a Jánoshoz tartozom?! Azt se tudom az hol van?!!! Életemben nem jártam ott! Nekünk egyébként is a legközelebb a Rókus van (de azt bezárják asszem...), vagy az ORFI. Na erre köss csomót! És akkor ha kifizetek 100 rugót, akkor a választott orvosom is ingyen jön be a klinikára megcsaszizni, vagy azért még külön csengetek egy kis pénzt?! Ja, és a kórházi napidíjat is fizetem szülés után?! Na, az már igen! És akkor még azt nem említettünk, hogy - amit Dimet is érintett: - otthagyunk a magánrendeléseken egy nagy csomó pénzt... ezek után már csak elvárhatnám, hogy a dokim betolja a képét a szülőszobára ha itt az idő.... Hol van a bizalom?!
Ja, még valami. Akkor mi van, ha kivérezve, sokkos állapotban - ne adja az Isten - kerülsz be?! Honnan tudja egy vadidegen doki (amit pl. az én nőgyogyóm becsukott szemmel is), hogy milyen előzményeim voltak?! Hogy milyen komplikációk léptek fel az előző szülések alkalmával, stb.... Na, hagyjuk is!
Szép napot lánykák! Ezeken meg töprengünk később...