Új privát üzeneted érkezett!

Dimet!

Praxisba -Győrfi Mátyáshoz,nagyon jó szakember és alapos.
Ha babaneten bejelentkezel kapsz 1000.-Ft kedvezményt is :wink:
De 21-e körül volt tegnap hely hozzá,ha csak közben valaki le nem mondta.
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Edit, gratula a 3. kukacoshoz :D

Bogi, neked meg a puncishoz gratula!

Bolha, remélem minden ok lesz a dokinál!

Én is mindjárt hívom a dokim, mikor mehetek uh-ra, jó lenne már a jövő héten, de majd kiderül.
A változatosság kedvéért ma éjjel csak 3 órát nem aludtam, ha így folytatódik, akkor lehet, hogy a ma éjszakát már végigalszom :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Bolha,
ne aggódj, biztos nincs semmi baj. Még kezdő kismama vagyok ugyan, de gyanítom, hogy ilyen viszonylag korai szakaszban még teljesen normális, ha nem mindennap érzed a babát, akkor is, ha neked már nem az első terhességed. És különben is, az "akció" után is mozgott, úgyhogy nem lehet baj. Szerintem is csak "lakberendezett". :D De a doki majd úgyis megnyugtat. :wink:

Móni,
nem kaptam meg a prividet. :( Küldtem neked privit én - ha itt nem működik, akkor az abban megadott emilcímre írj, jó? Köszi!

Jucu,
a kórházasdit ne is említsd, mert agyvérzést kapok. Persze tudni lehetett előre - itt semmi sem számít. Nemsokára megyek a védőnőhöz - majd megérdeklődöm tőle, hogy marad-e még kórház a környékemen, vagy marad a "százezreket fizetsz, különben mész a híd alá" változat. :twisted:

italoman
 
 

 
 

Franciska, Ildi !

Nagyon boldog névnapot kívánok, és mindenki másnak, aki mostanában ünnepel!
Kép

Zsuzsi! Nyuszifülű!

Hol vagytok? Mi van veletek?

Bogesz!

Gratulálok a kiscsajhoz!

Edit!

Neked pedig gratula a kissráchoz! Úgy néz ki, nálatok erősödik a férfiuralom. Szerintem nálunk is így lesz. 22-én megyek 4D uh-ra, akkor kiderül...

Szép napot mindenkinek!
bee73
 
 


Én is gartula Editnek és Bogesznek!! :lol: :lol:

Moni, én megyek ma tornázni, itt figyel a cuccom az asztal mellett.... :lol: :lol:

Tegnap voltam dokinál a szokásos kis rutin ellenőrzésen és szerencsére mindent rendben talált. :D :D Uh-on is megnéztük a babócát, csak nagyon rosszul volt a képernyő beállítva és olyan homályosan látszott minden :cry: :cry:
A genetikai ultrahangra meg majd csak akkor tudok menni, ha meglesz az AFP eredménye is, ami még kb egy hét... :roll: :roll:

Pattogobolha én is szorítok neked, kb most lehetsz a dokinál, úgyhogy kezem-lábam keresztbe.... :wink: :wink: , de biztos minden oké lesz....
Én még sajnos mindig semmit nem érzek a babóca mozgásából.... :cry: :cry:

Kép
kkarol
 
 


jucu: én is a praxisba járok, csak Hajdú Krisztinához. A Győrffy nagyon jó fej, egyszer voltunk nála is. két hét múlva megyünk mi is. Hogyan kell jelentkezni a babanaetről? Ez az ezer ft érdekelne.... elkakaózzuk a gyerekekkel ha megspóroljuk! :)
bogesz: úgy irigyellek! :) én is puncist szeretnék! puncist! puncist! puncist! Van már itthon pasi elég! Kéne még egy kiscsaj..... :)
bolha: ne aggódj, szívem! Biztos nem lesz a babának semmi baja! Én seggre ültem 25 hetesen a lányommal, mert az egyik fundi nagyon örült a vacsinak.... nem lett semmi, azt leszámítva, hogy UTE és Fradi színekben váltakozott a senekem..... a doki meg is dícsérte a szivárványt..... én persze úgy éreztem, hogy a belső szerveim egyszerre szakadnak ki.... Ültem a sárkupac tetején és vártam, hátha megérkezik a férjem és betessékel a lakásba..... aztán négykézláb indultam, és egész jó kis orangutan mozgással be is értem a házba.... kétszer majdnem elájultam, elég furi volt... azt figyeltem, a gyerek mozog-e? Hát naná, hogy szerzett nekem egy "kellemes, idegeskedés mentes" éjszakát.... hajnali 3-ig meg se moccant.... már indulni akartam a klinikára, hogy nézzék meg, amikor - szerintem jót röhögött a hasamban a kínlódásom miatt -, jót belém rúgott.... úgyhogy csak reggel mentem dokihoz. Tizenhat hetesen amúgy se várj túl nagy aktivitást a babától! Persze érezheted, de ne aggódj, ha nem "hallasz" felőle egy ideig. Olyan pici még, majd a 20. hét után.... na akkor indul szép lassan a karnevál! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

dimet ha felhívod az Istenhegyi klinikát, és megmondod, hogy neked hétfőn fontos lenne, tuti fogadnak :wink:
mi mingig bejelentkezés nélkül megyünk, ez szerdán is igy lesz :oops:
rendeltem tönköly tartalmú szopispárnát :)
Én sajnos nem érzem a babát, és hogy rugdalna, még soha nem éreztem :cry:
nálunk esik az eső, pedig piacra akartam menni :(


franciska, ildi, boldog névnapot kívánok.
Kép

Kép
mona76
 
 


Karol: én sajna nem tudok menni ma tornázni, borult az egész napom, a kislányom beteg lett.
Terveztem, hogy ha végzek ma a dolgaimmal, elmegyek és veszek egy kimama tréning alsót ( ezt még eddig nem szereztem be) , de most hogy így itthon van velem a manó, ráadásul betegen, így ebből sem lesz semmi.
Mindegy, ma is lenyomom azért itthon a Rékát, aztán majd legközelebb megyek én is. Légyszives írj majd beszámolót, hogy milyen volt, kiváncsian várom.
Pedig én is olyan szivesen mentem volna...

Jó tornázást, kívánok neked, érezd jól magad.

Szia,
Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Csatlakoznék lányok! Én is boldog névnapot kívánok minden ünneplőnek! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mona: ne aggódj, nemsokára érezni fogod... lehet, hogy már érezted is... :) Egyébként van, aki csak a 20. hét körül kezdi érezni a buborékpukkanást.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogobolha!
Már bizti túl vagy a vizsgálaton és megnyugtatott a doki... Jelentkezz, ha hazaértél!
Én nem megyek bababörzére, mert a genetikai UH előtt, ami 14-én lesz nem akarunk semmit venni.

De ha a szerdai UH-on minden rendben, akkor 15-én kimegyünk Ausztriába babakocsinézőbe. Persze még csak körülnézni, hogy néznek ki élőben azok a kocsik, amiket a neten kinéztünk. Már nagyon várom...

Edit!
Egyébként az egyik ismerősömnek a 7. hónapig azt mondták, hogy fia lesz, pedig többször volt 4D-en is és egy gyönyörű kislánya született.

Dimet!
Most én is a Praxisba fogok menni Győrffihez márc. 23-án.

Sajna még mindig nem érzem én sem a babóka mocorgását, vagyis nem tudom, hogy azt érzem-e vagy nem. De én is azt olvastam, hogy az teljesen normális, ha csak a 20. hét után érzi valaki.

Kép
mirosz
 
 


Lányok ha érdekel vk-t iker babakocsi, szóljatok! Van egy ajándékba! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Móni, sajnálom hogy nem tudsz jönni, főleg azért mert beteg a kislányod... :cry: :cry: jobbulást neki!!
és persze majd beszámolok...

Kari

Kép
kkarol
 
 


csajok most nézem az auchan újságot, és 350ft a bébi bady.
Mi sem veszünk semmit a genetikai uh elött, ezért nem megyünk a bababörzére sem :( bár a szopipárna kivétel.
móni, jobbúlást a kislányodnak :wink:
mirosz írnál nekem címeket, hogy a neten hol néztetek babakocsit Ausztriába?

Kép
mona76
 
 


Bee, Mona, Mandala,
köszi a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! :D

Most jövök a védőnőtől, hallgattunk szívhangot is. Szupi volt! :D

Nem tudom, hogy láttátok-e már a területileg kijelölt kórházak listáját, de azt hiszem, közérdekű, úgyhogy itt a link: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,4688926&_dad=portal&_schema=PORTAL

italoman
 
 


Bolha gyere!

Mona, melyik auchanos újságban láttad, mert én nem találtam :roll:

Móni jobbulást a kiscsajnak!

Képzeljétek felhívtam délelőtt azt a dokit akit amúgy is le akartam cserélni, hogy nem tudok elmenni hozzá a magánrendelésére, mert nincs kocsim és jó lenne, ha itt a kórházban megcsinálná az uh-t. A magánrendelése egy másik városban van, de nem akartam hozzá menni uh-ra, mert neki csak hüvelyi uh-ja van. Erre mit mond? 20-án menjek hozzá a magánrendelésére. Érdekes, mert amikor Rékával voltam terhes mindig megcsinálta itt a kórházban az uh-t, most meg majd 20 hetesen menjek hozzá hüvelyi uh-ra. Hát nem kicsit csalódtam benne. Eddig csak halogattam az orvosváltást, de most betelt a pohár.
Úgyhogy délután hívom a jövendőbeli dokim, ő ide fog küldeni a kórházba uh-ra. Szerintetek nem lesz gáz, hogy itt meg a volt dokim csinálja az uh-t? :shock:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mona!
www.hartan.de
Ha erre a lapra rámész meg lehet nézni, hogy Ausztriában hol kapható ez a márkájú kocsi. Bécs környékén elég sok bolt forgalmazza. Mi pár évvel ezelőtt a Shopig-City südben lévő bababoltban voltunk, ahol nagy választék volt belőle. Régebben nálunk a Kikában is lehetett kapni, de úgy emlékszem, hogy legutóbb már csak HOCOt láttam ott. ( www.hoco.at ) De nem volt túl nagy választék belőle.

Az oldalon található katalógusban benne van minden típus és az is, hogy melyik milyen színben kapható.

www.abc-design.de
Ilyen kocsit láttam már a Brendonban is.

Kép
mirosz
 
 


Remélem nem voltam túl érthetetlen az előbb

Kép
Kép
robcsi03
 
 


robcsi, tegnap kaptuk az újságot, és mától van az akció. :) egy férfi és egy miniszoknyás lány van az elején, és csak ruhák vannak benne :wink:
Robcsi, nem gáz szerintem. Én a régi nődokihoz járok táppénzespapírért, pedig vizsgálaton már több mint 1 hónapja nem voltam nála, és mikor megyek a papírért, csak azt kérdezi hogy jól vagyok-e, és hogy akkor majd találkozunk, hát ennyit róla is, igy figyel a pácienseire :?
mirosz köszi, már rá is kattantam, mi is megyünk majd ki körülnézni :)
csajok jelölgettem az iwiw-en :D

Kép
mona76
 
 


Mirosz: érdemes kimenni Ausztriába babakocsit venni? Olcsóbb mint itthon? Az az igazság, hogy engem is érdekel ez a babakocsi téma, és láttam is ezeket a babkocsikat a Kikában, és szó mi szó nagyon tetszettek, de szerintem a Kikában elég húzós áruk van. Ráadásul azt sem tudom, hogy a drága árhoz, társul e a jó minőség? Bár gondolom, hogy osztrák termék nem lehet rossz.
Kérlek, hogy ha van valami konkrét infód a "járgányokról" azt írd meg nekem, előre is köszi.

Köszi csajok a jó kívánságokat a kislányommal kapcsolatban, szerencsére nagy gáz nincs, megfázott egy kicsit. De most ma itthon maradt, meg jön a hétvége, és remélem hétfőre meggyógyul, és mehet az oviba :D Nagyon szeret oviba járni.

Robcsi: sajnos ezt most már mindenhol tapasztalhatjuk, ezek az orvosok ( tisztelet a kivételnek) már csak magánpraxisban akarnak rendelni. Csak az a gusztustalan ebben, hogy az ember fizeti azt a sok eü. hozzájárulást, tb-t, csak azt nem tudom, hogy mire?
Amikor már nőgyógyászhoz szinte mindenki magánrendelésre jár, fogorvoshoz úgyszintén, én járok bőrgyógyászhoz is elég rendszeresen ( van rajtam jó pár anyajegy) és már ezügyben is magándokihoz megyek, mert az sztk-ban semmibe veszik az embert.
Megértem a felháborodásodat, mert ez a téma engem is nagyon bosszant. De mit lehet tenni?! :evil:

Megyek, mert ebédelni fogunk.

Vigyázzatok magatokra.

Karol! Várom a beszámolót, és légyszives írd majd meg, hogy mikor mész legközelebb. Köszi.

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Mona köszi megnéztem az oldalt, mert mi másik újságot kaptunk.

Ez a másik doki azért lenne jobb mert hozzá ide be tudnék menni a kórházba és annyit adnék neki amennyit gondolok, mellesleg ő az osztályvezető főorvos, sokat van benn a kórházban, így még arra is van esélyem hogy ott lesz a szüléskor, mivel fogadott orvosom sajna nem lesz köszönhetően az egészségügyi miniszter úrnak :cry:
Egyébként meg ha azt nézem, hogy mennyi szükség van a dokira egy komplikációmentes szülésnél, hát ahhoz képest már iszonyat tarifákkal dolgoznak. Persze sajnos nem csak komplikációmentes szülések vannak, de itt mindenkinek az lesz :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


robcsi, 20 hetesen hüvelyi UH????? :shock:
szerintem ne aggódj, azt tedd ami a neked a legjobb, a dokikat meg szard le.
ja, van időpontom. hétfőn megyünk az istenhegyire. és legalább 100%osan megnyugszom
itt esik. és szomorú idő van:(
én már ebédeltem: 1 tányér kelkáposzta főzelék+1 fasírt+ 1 kis szelet rozskenyér. tele vagyok,mint a duda.....pfffff.
dimet
 
 


ja, és szerintme mindneki annyit ad a dokinak, amennyit jónak lát. nem is akarom tudni,hogy mennyi a dokim tarifája. vagyis tudom, de ha ő nem közli, nem fogok annyit adni. 9 hónapig járok hozz, alkalmanként 6 ezer Ftért. És ha nincs gond a szülésnél, akkor a szülésznő dolgozik meg értünk. Mindenki annyit kap, amennyi a munkájáért jár :D
dimet
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a névnapi kedvességet :)
Sajnos én nem vagyok túl figyelmes, úgyhogy legtöbbször elkerüli a figyelmemet a jókívánságok viszonzása.

Mona!

Ne izgulj, Benusnál én is csak a 20-21. héten éreztem először, hogy mozog. Pocibaba most nálam sem túl aktív, de igaza van Mandalának, nem kell tőlük elvárni, hogy folyton ugráljanak.

Pattogobolha!

Remélem, minden okés veled!

Ma felhívtam a kórházat afp-eredményért, mert az ismétlést ott csinálták és most jó lett az eredmény, 0,95MoM. Jövő héten megpróbálom megkérdezni uh-n, láthatjuk-e már a babó nemét, merthogy ez szerdán fel sem merült. Egyrészt ott volt egy gyakornok-doki is, másrészt elég sokan voltunk és inkább arra kérdeztem rá, lát-e valami olyan elváltozást, ami bajra (genetikai rendellenesség, Down-kór) utalna. Dokibácsi végignézte és mondta az ilyenkor megfigyelhető szempontokat. Mindegyik jó (negatív) volt.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Robcsi: nekem hiába volt orvosom az első szülésénél, amikor oda került a sor, ki volt kapcsolva a telefonja. Igaz, hogy a 37. héten szültem, és lehet hogy ő nem számított erre, de azért egy orvosnak tudnia kell, hogy a szülés az nem feltétlenül a 40. héten zajlik. Végülis nagyon meglepődött másnap a vizitnél, amikor meglátta hogy szültem, utána maximálisan odafigyelt rám, úgy mint szülés előtt is. A lényeg az egészből annyi, hogy engem különösebben nem zavart, hogy nem nála szültem, bent volt az ügyeletes doki, akit előtte életemben nem láttam, és szépen megszültem nála. Én úgy gondolom, hogy nem azon múlik egy szülés, hogy kinél szülsz...
Egyébként most másik dokihoz járok, mert időközben elköltöztünk, és a Tétényiben kerestem dokit, és én tudatosan olyan orvost kerestem, aki nem fix áras, persze nem mellékes a tudás, és a hozzáállás sem... Attól kész vagyok, amikor egy orvos megmondja, hogy mennyibe kerül a szülés, egy állami kórházban.... Szerintem ez nagyon durva. Épp elég pénzt ott hagyunk a 9 hónap alatt a magánrendeléseken.

Na most már nem háborgok tovább, csak ez a téma mindig felbosszant.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973
 
 


Ebéd:
Beninek: ananászkockák+túrós tészta+nutellás keksz :)
Anyjának: rántott leves+túrós tészta

Az a ciki, hogy szülésznőt sem fogadhatunk. Szerdán találkoztam az "enyémmel" , aki azt mondta, júl.1-től nem vállalhatnak senkit.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Dimet: abszolút egyetértek veled a doki témában... Én szóba sem állnék olyan dokival, aki a szülésért fix összeget kér. Ez vicc!
Egyébként is a szülésznő az, aki "végig" ott van, mi épp ezért az első szülésem alkalmával egy kicsit átcsoportosítottuk a szülsére szánt összeget, és a szülésznő többet, a doki kevesebbet kapott, mint amennyit szántunk rá.

Kép
Kép
moni1973
 
 


csajok nektek csináltak ilyen vizsgálatot, mint amilyenen Edit van ma? Mészály, és méh ellenőrzés. Nekem ezt még csak nem is említette a doki, vagy majd ezután?

Kép
mona76
 
 


én amikor havonta elmegyke dokihoz, mindig megvizsgál.
anyósom szülésznő (de már "csak" tanítja), és ő is mindig morci a dokikra, hogy leakasztják a nagy pénzt, közben meg a szülésznő dolgozik a legtöbbet. persze, ha gond van kell a doki.
névnaposoknak boldog névnapot!!!!!!!
nálunk lehet szülésznőt választani, ez jó.
dimet
 
 


Na itten vagyok csajok.
Voltunk barinőmmel 4D-n nagyon nagy élmény.
Szóval 150%,hogy kukacos bébink van :-)
Nem fértem be teljes 20 percre ,de nagyon rendi volt "a nemét legalább megnézzük" azt mondta a doki,hagy húzzák egymást a fiúk. :lol: :lol:
Úgy kell jelentkezni,hogy babatenre felmész-4d ultrahangra és lap alján ott van kedvezményes vizsgálatra jelentkezés.Utána kapsz emilt,és csak azután kapsz 4 jegyúű kódot amit be kell diktálni amikor telefonon bejelentkezel.Így 9000.-Ft 20 perc +fénykép.
Hú apa tisztára örült,sírt is.

Kép

Kép
jucu
 
 


jucu gratúlálok a kukacoshoz :D

Kép
mona76
 
 


Jucu, gratula a kukishoz!

Felhívtam új dokimat és 19-én megyek uh-ra nem magánrendelésre, hanem "ingyé" a kórházba! Most nagyon happy vagyok!

Mona, nekem is nézett eddig mindig méh nagyságot és méhszájat.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mindenkinek gratulálok a babák neméhez, Azért ez elég érdekes hogy szinte mindenki kisfiút vár.
Elküldtem a táblázathoz az adataimat, most kitől is kell várnom az infokat??
találtam én is pár oldalt ahol nagyon olcsók a babakocsik, meg a kiegészítők:

www.babaholmiolcson.hu

www.gportal.hu/portal/bedoli

www.gportal.hu/portal/bababoltcsepel

Hát így ennyi!
De azért jóval kedvezőbbek az árak mint a Brendoné
Pusz nektek

jaj a lényeg: Apa este puszilgatta a hasamat és bébike ott bizsergett apa fejénél. Annyira megható volt, imádom

Kép
sziszike77
 
 


robcsi és ezt is uh-val nézik, vagy hüvelyi vizsgálattal?

Kép
mona76
 
 


Hello Lányok!

Jucu: gratula a kukacoshoz! Bár én most nagyon punásért szurkolok, de azért Nektek örülök! :)

Nem tudom, bocsi, de már nem emlékszem ki kérdezte, hogy a II nőin milyen doki a Szabó? Nos, mi csak Casanovának hívjuk.... jóképű hatalmas kék szemekkel. Amikor vajúdtam a szülőszobán a halott babámmal, ő volt az egyetlen ember, aki odaült a szülőágyra és símogatta a homlokomat és fogta a kezem! Mindenki otthagyott, miután elfüggönyöztek, legalább ne lássa - ha már hallania muszály - más a szenvedésemet! Mondom, Ő volt az egyetlen ember..... doki létére! Úgy, hogy egy fillért nem adtam neki, ott sem kellett volna lennie körülöttem.... hát, csak annyi, hogy ő nagyon EMBER! Jó doki, csak elszaladt vele a ló. Még a magánrendelésén is órás csúszások vannak, hiába jelentkezel be, mert annyi nőci jár hozzá. De jó doki, azt hallottam.

Dimet: 20 hetesen hüvelyi?! Na, az gáz! Ne röstellkedj, az ilyen dokit én is lecserélném!
Mondjuk most én is gázos helyzetben leszek. Tudjátok, akihez járok doki (nála született a legkisebb babánk), nos ő nem tud segíteni abban, hogy császározzanak meg csupán azért mert én így szeretném..... most ha minden igaz, találtam egy dokit aki segíthet (azért talán, mert még nem beszéltem vele személyesen, csak ajánlották), csakhát..... ő a II. női volt igazgatója a Paulin prof. Az én dokim meg ugye a II. nőin dolgozik.... jaj, de gáz! Szóval: én zokszó nélkül lecserélem a dokim, ha a prof azt mondja, OK a császár.
Ne ítéljetek el emiatt, ha vkt érdekel elmesélem miért szeretném a csaszit. Szeretném?! Az túlzás! De jobban "örülnék", mint a sima szülésnek..... van rá okom, higgyétek el!
Dimet: egyetértek Veled! Teljesen igazad van! Az első dokim kint kávézgatott anyukámmal a folyosón, míg én nyögtem odabenn..... a szülésznő volt velem végig (bocsi, de többet adtam a szülésznőnek, mint a dokinak... he-he!). Csak vizsgálgatni jött be, meg kvázi kinyomni belőlem a gyereket.... mivel gátvédelemmel szültem, semmi dolga nem volt, csak gratulált.....
Pfranciska: gratula a jó eredményekhez! És kérünk fotót a babóról!
Italoman: na, ez a nem semmi! Szóval mégis.... azt reméltem, mi még megússzuk!
Basszus! Én a Jánoshoz tartozom?! Azt se tudom az hol van?!!! Életemben nem jártam ott! Nekünk egyébként is a legközelebb a Rókus van (de azt bezárják asszem...), vagy az ORFI. Na erre köss csomót! És akkor ha kifizetek 100 rugót, akkor a választott orvosom is ingyen jön be a klinikára megcsaszizni, vagy azért még külön csengetek egy kis pénzt?! Ja, és a kórházi napidíjat is fizetem szülés után?! Na, az már igen! És akkor még azt nem említettünk, hogy - amit Dimet is érintett: - otthagyunk a magánrendeléseken egy nagy csomó pénzt... ezek után már csak elvárhatnám, hogy a dokim betolja a képét a szülőszobára ha itt az idő.... Hol van a bizalom?!
Ja, még valami. Akkor mi van, ha kivérezve, sokkos állapotban - ne adja az Isten - kerülsz be?! Honnan tudja egy vadidegen doki (amit pl. az én nőgyogyóm becsukott szemmel is), hogy milyen előzményeim voltak?! Hogy milyen komplikációk léptek fel az előző szülések alkalmával, stb.... Na, hagyjuk is!
Szép napot lánykák! Ezeken meg töprengünk később...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bocsi, nem Dimet, hanem moni1973 pedzegette a magánrendelőben hagyott sokezret.... :oops:
ja, csak nyalánkság: ismerek egy dokit... aki a barátnőmet császározta, nos ő közölte, hogy mivel ikrek, így 170 ezer a császár.... a sote II-n, úgy, hogy egy fillérjébe nincs, be se kell jönnie külön, mert akkor csinálta amikor amúgy is ügyeletes volt... nos, ehhez kell ám jó vastag arcbőr.......

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mona, nekem úgy szokta csinálni, hogy a méhszájat természetesen hüvelyen keresztül az egyik kezével, a másikkal meg kitapogatja a méh tetejét.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Ja, de a méhszájat uh-val is meg lehet állapítani, a méh nagyságát nem tudom, de valószínűleg azt is.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mandala, helyesbítek :D
- nem fizetsz 100 ezret a kórháznak, csak kb. császár után 50-et :D Jó mi?
- nem fizetsz kórházi napidíjat sem, mert ez "jár". Hipp-hipp-hurrá!
- hát az orvosnak annak bizony perkálhatsz még a kórház mellett.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Csajok, segítsetek!!
Tudom, hogy ez az orvos és kórház választásos téma mindenkit kiborít, de én most a felháborodáson kívül kicsit össze is zavarodtam. Nézegettem az Ildi által közreadott linken a területileg kijelölt kórházak listáját, én a IX kerületben lakom ami elvileg a Szent István kórházhoz tartozik, ez eddig oké is, viszont kb 10 perces sétára lakom a Sote II klinikától, ahol szülni is szeretnék és ami "területileg" közelebb is van hozzánk, mint a Szent István. Tudom, hogy a "területileg"-et nem méterben kell érteni, viszont egyik környező kerülethez sem dobta ki Sote II klinikát.
Most a klinikák és kórházak teljesen más funkciót fognak ellátni? Azt tudom, hogy a klinika végzi elvileg az egyetemisták oktatását, de akkor ki tud ott "szabadon", extra fizetés nélkül szülni? Ti tisztában vagytok ezzel a kórház-klinika megkülönböztetéssel?

ja én is nagyon szép napot kívánok az ünnepelteknek, akár névnap, akár szülinap... :lol: :lol:

Köszi,
Kari

Kép
kkarol
 
 


csajok, képzeljétek!!!
Kiderült a program írta el a terhességi koromat, és nem csak nekem!!!!! és nem tudják kijavítani, mert mindig elírja (16+0 helyett 17+5öt ír.....és az uE3 tekintetében sem mindegy).....no comment.....ha én nem zargatom őket fel sem tűnik...szegény nők, akiknek emiatt lett pozitív. mert nekem még szerencsére nem lett az. de akkor is.....ah.
dimet
 
 


Mandala, én nagyon szívesen vennék bármi infot a Sote II-ről. Írtad korábban, hogy ott szülted a gyerekeidet, úgyhogy gondolom sok tapasztalatod van. A Bánhidyt ismered? Remélem nem róla beszéltél, mikor a 170 ezres császárt említetted.... :roll:
priviben is írhatod.

Köszi,
Kari

Kép
kkarol
 
 


Mona!
Nekem is minden hónapban ellenőrzi a doki a méhszájat, illetve a méh nagyságát úgy, ahogy azt Robcsi is írta.

Móni, Dimet!
Tökéletesen egyetértek veletek doki témában, én is megszívtam a választott dokimmal amikor Balázs született. Tomit is nála szültem, akkor sem ugrált túl sokat körülöttem, burkot repesztett, aztán ott hagyott. Bazsónál hajnalban mentünk be a kórházba akkor már órák óta szivárgott a magzatvíz és 3 perces fájások voltak.Megvizsgált aztán órákra elment a terhestanácsadóba, ahol éppen ő volt a "soros", bár ha szülésük van el szokták cserélni.11-kor nézett meg újra és adott egy szurit, mert nem tágultam.Na, akkor felgyorsult a dolog, de ez sem izgatta, 12-kor elment az ultrahangba, onnan rángatta vissza 12.20-kor a szülésznő, amikor már majdnem kint volt a kismanóm feje. Azt hiszem ennyi erővel akárkinél szülhettem volna...

Jucu!
Gratula a kis kukishoz, de én azért úúúúúúgy szeretnék egy kislányt!!!Kukisom már van otthon elég...
bee73
 
 


Karol,
nem csoda, hogy a felháborodáson kívül össze is vagy zavarodva. Ez az egész kórházasdi teljesen követhetetlen. Ma a védőnő azt mondta, még az égvilágon semmi infójuk arról, hogyan is fog működni az egész. Egyébként szerintem ez esetben nem számít, hogy klinika vagy kórház, csak az a lényeg, hogy területileg kijelölt legyen. És, Karol, ha ki vagy akadva a pesti terülei beosztások miatt, nézz meg találomra néhány vidéki várost! :shock:

Dimet,
örülök, hogy nálad is egyértelműen kiderült a furcsa eredmény oka.

Franciska,
boldog névnapot! :D És látod, éreztem, hogy megelőlegezhetem a jó AFP-t. :wink:

italoman
 
 


Sziasztok!
Na, túl vagyok minden vizsgálaton,4 hét nyugi.
Viszont,bezárják az én korházamat,most váltottam orvost,úgyhogy mi lesz, nem tudom.Mondtam apának,semmi gond, megszülöm itthon.Majd neki fizetek. :oops: :lol:
Mocorgás:nekem is keveset mozog,van amikor egy napig nem is érzem,aztán bepótolja.befordult befelé,a háta van kívűl,úgyhogy alig érzem,pedig tudom,hogy mit kell figyelni.Nyugi lányok.
Boldog névnapot,szülinapot és a fiaim nevében utólag nőnapot.Ja,egyben akkor már húsvétot is. :lol:
Aushan:ma vettem bodykat 350-ért,de van 5 db-os 1800-ért,mintás.
Iwiw.Köszönöm a jelöléseket,sajnos csak visszajelölni van időm,nem nagyon tudok vele foglalkozni,már ez az oldal is sok,mindig piszkálnak,hogy minek olvasok el ennyi pletykás nő véleményét.Na hát, ilyen jó ennyi férfival.Már a kicsi is beszólogat,hogy na már megint a nőcis oldal,akkor ő már soha nem fog tudni játszani??? :?
Sziasztok,jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!!
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Méhszáj vizsgálható UH-val... méhfenék kívülről is nagyon jól érezhető, sőt külső tapintással a baba elhelyezkedése is vizsgálható...

Én a lányomat is az éppen ügyeletes orvosnál, szülésznőnél szültem... most is a kórházi ambulanciára járok terhesgondozásra...
Vendég
 


Boldog névnapot a Franciska, Fanni nevű kedves fórumtársaknak!
Vendég
 


Robcsi

Én úgy tudom és ebben ma Győrfi megerősített ,hogy napidíjat is kell fizetni minden kórházban.Csesszék meg.

Boldog névnapot a Franciska!!!!!!
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Vásárlás
Az tévedés, hogy Ausztriában olcsóbban lehet babaholmit kapni, mint Mo-n. akkor, ha éppen kifogsz egy akciót!
www.neckermann.at
www.universal.at
www.jako-o.at
www.dohnal.at
www.pepino.at
www.babyone.at
www.kinderparadies.co.at

A C&A, H&M, KIK boltokban szoktak lenni akciók!
(aki vásárolni jön... vasárnap zárva vannak a boltok!!!!)

Napidíj, kórház-választás témakörben.... www.eum.hu
Vendég
 


Jucu,
én egy napig kórházban voltam, amikor megbökték a pocimat, és NEM kellett napidíjat fizetni. És úgy tudom, szüléskor sem kell, legalábbis úgy rémlik, ezt olvastam valahol, de mindjárt utánanézek. Mintha Robcsi tett volna fel egyszer erről egy jó linket, de mikor is? :roll:
Erről jut eszembe, lányok, szerintem a közérdekű linkeket témánként csoportosítva elküldhetnénk a gmailre is, merthogy ott - ha megadjuk tárgyként a témát - sokkal könnyebb lenne visszakeresni.

italoman
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?