Sziasztok!
Elnézést,hogy belekotyogok,csak egy rövidet szeretnék főleg Anubiasnak:
7 éves volt a nagyfiam,és 5 a lányom,amikor úyg döntöttünk,hogy szeretnénk még egy picit.Egyből sikerült,és nem bírtuk ki,hogy azonnal el ne újságoljuk Nekik a nagy hírt.nem igazán tudtak vele mit kezdeni,hisz előtte sosem beszéltünk róla,hogy legyen.De végülis nagyon örültek.Aztán sajnos 2 hét múlva elment az a baba.Gergő kb.egy hónapig fel sem fogta mi történt,akkor viszont nagyon kiborult.Simogatta a hasamat,és mondta,hogy vigyázzunk rá,nehogy baja legyen.Mondtam neki,hogy sajnos már nincs ott a kisbaba.Nagyon sírt szegénykém.
Aztán teltek a hónapok,és nem akart sikerülni az újabb terhesség.A végén már annyira kiborultam,hogy kineziológushoz mentem.Ott mesélte nekem a hölgy,hogy vannak babák,akik betegen elmennek,meggyógyulnak és újra a pocakba költöznek.De az is lehet,hogy egy másik babát kapunk majd.Ezt elmeséltem a fiamnak is.Azt is mondta a kineziológus,hogy akkor fog újra jönni a baba,ha mindenki,akit érint az Ő világrajövetele,készen áll erre.Teltek a hónapok,és eljött a december.Az én nagyfiam még hisz a Jézuskában,és írta neki a levelet.Első helyen az állt,hogy kér anya hasába egy babát! És csak ezután írta a játékokat.Még ma is megkönnyezem,annyira szép ez.
December 6-án teszteltem egy pozitívat,és 23-ra kaptam időpontot UH-ra.Addig nem mondtunk nekik semmit.Nálunk 23-án jön a Jézuska itthonra,reggelre itt voltak az ajándékok.Én már nagyon rosszul voltam,mondtam a gyerekeknek,hogy sajnos el kell mennem a doktorbácsihoz,mert beteg vagyok.Együtt mentünk,és amikor sírva jöttem ki a rendelőből a kapott fotóval,csak rám nézett az én nagyfiam,és azt mondta:miért vagy meglepődve?Ezt kértem karácsonyra,és meg is kaptuk.
Azóta szerencsésen meg is született Bence,az egész család szeme fénye.Sokszor előjön még Gergőnél,hogy vajon Ő ugyanaz a baba,vagy másik?Szerinte igen.
Egyszer talán elmegyek újra a kineziológushoz,hogy ezt megtudjam.
Hát csak ennyit akartam írni Nektek,nagyon sok erőt kívánok,és még sok-sok egészséges kisbabát!
Anikó