Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nehéz ezek után bármit is írni.
Sajnos a verset én nem ismerem.

Végre volt időm visszaolvasni a hozzászólásaitokat. És kicsit szégyellem magam, hogy én jöttem közétek panaszkodni. Hiszen a Ti fájdalmatokhoz képest az enyém csekélység.
De ha már itt vagyok, hadd osszak meg Veletek valamit.
Az első babámat 2003. máj. 8-án vesztettem el. És 2004. máj. 8-án született egy egészséges gyönyörű fiacskám.
Ez lebegjen a próbálkozók szeme előtt. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


boeske: Figyelj, szerintem sokan érzünk hasonlót. Legalábbis én azt gondoltam az én fájdalmam bagatell, ahhoz képest, amiket itt olvasok! De tudod, azt gondolom minden baba elvesztése csapás, legyen bármekkora is! Szóval eszedbe ne jusson, hogy "minek is jöttél közénk!" Eszedbe ne jusson szégyenkezni! Nincs rá semmi okod! Adj Te is erőt a többieknek, csak úgy, mint tetted, és meríts belőlünk! ez így működik. Kezdem azt gondolni, hogy a világ nem is olyan bonyolult, csak mi látjuk soxor annak! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok lányok!

Voltunk dokinál, minden rendben van, méhen belüli rendes terhesség, igaz még mindig nincs szívhang, de 8mm a petezsák és 4mm a szikhólyag. A doki szerint szépen fejlődik. Egy hét múlva kell visszamennem, addigra lesz szívhang.
Nagyon boldogok vagyunk.

Kitartás, sikerülni fog mindenkinek!
A próbálkozóknak egy kalappal.
Vendég
 

 
 

chrissyy: Ez csodálatos! Gratulálok! Vigyázz magatokra nagyon!
Kép [/url]

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Kabóca: sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. :( Jól értettem, hogy a következő ciklusban már újra próbálkoznak? Vagy most még csak a szurikat kezdik adagolni?

Crissy: drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Mandala: a kislány édesanyját mindenképpen hívd közénk, várjuk és próbálunk neki támogatást nyújtani amennyire tőlünk telik. Az idézet nagyon szép volt, nekem is majdnem kicsordultak a könnyeim. :oops:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Lányok el sem hiszem,hogy eljutottunk eddig.Még életemben nem vártam menzit ennyire,de végre megérkezett,és elkezdődhet a próbálkozzás.

Akinek a történetére nem reagálam,azoktól elnézést kérek,de igazából annyira meghatottak,hogy nem is tudtam,hogy mit is irjak.Ti annyira szépeket irtatok,nem tudtam volna überelni.Igazából semmi okos nem jutott eszembe.

A várakozóknak további kitartást kivánok.

Tontica:Mi van veletek?Már nagyon régen jártál itt.Remélem minden rendben?

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Bobek: tokeletesen megertelek hogy nagyon felsz, azt hiszem egy veteles utan mindenki retteg egy lehetseges kovetkezotol, en is igy vagyok, 8+3 hetes babas vagyok, ha minden igaz ket baba van, vagyis az utolso ultrahangon ketto volt, a 6. het fele elkezdtem verezni es 4-5 napig tartott azota semmi. Van egy 2,5 eves fiam, Vele is barnazgattam, rozsaszineztem a terhesseg alatt megsem rettegtem de miutan elvesztettem a masodik babamat 16 hetesen azota mashogy latom a vilagot es azt hiszem ez a terhesseg mar nem lesz olyan szep es zavartalan mint a kisfiammal mert vegig fogom izgulni az egeszet.
Miert nincs vobalzod? Nem tudom hany hetes babas vagy!
En okt. 13-ra varom a baba/kat.
Szeretnel csatlakozni a tablaban is hozzank?
En nagyon orulnek Neked!!!

Mandala: borzalmas, Zsokuci innen kuldok sok-sok erot, bar tenyleg nem tudom hogy lehet ezt tulelni de muszaly, iszonyatos ami tortent!!! Oszinte reszvetem!!!!!!!!

Julika: nagyon emberseges es jo orvosod van! Nagyon nehez lehet most Nektek!


Na, ezt most el kell kuldenem de folyt. kov. nemsokara!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat. Sok erőt adtok nekem. Persze, mindenképp úgy állok hozzá, hogy nem lesz semmi baj, de például a fiamnak még nem nagyon merem mondani, mert amikor elment a picikénk, nem értette, megzavarodott tőle, hogy miért nincs már ott anya hasában a kistestvér. Nem tudom, szerintetek mikor szabad elmondani nekik?

Mindenkinek drukkolok, akik most próbálkoznak. Nekünk másodszorra sikerült. Most az arany disznó éve van a kínaiak szerint és ez annyira szerencséssé teszi az ebben az évben születetteket, hogy kínai nők direkt erre az évre időzítik a szülésüket. (bár azt hiszem csak 60 évente van ilyen) :)

Mindenkit üdvözlök: Bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Bobek: arany diszno ev??? Csucs!!! :lol: Remelem sok szerencset hoz Nekunk ez az ev es sok kis "coca" szuletik! :lol:
Szerintem varjal az 4-5. honapig amikor mar latszik a poci es akkor mond meg Neki!

Olyan rosszul vagyok! :( :? :evil:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Lányok!
Minden próbálkozónak sok sikert és 2 vonalat a teszten! :D
Tontica: jó hallani felőled! Már kezdtem aggódni!
Jó éjt lánykák, mindenkinek sok-sok puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Elnézést, rosszul írtam: az arany disznó éve csak 600 évente következik, úgyhogy mindent bele! :D
Jövő kedden megyek először dokihoz. Remélem, minden rendben lesz, és már látszani fog a picike szíve.

Tontika, neked az ikrek spontán jöttek?
Én is úgy gondoltam, majd csak a 16. hét után beszélünk a fiam előtt a babáról. De tegnapelőtt meghallotta, amikor anyuval beszéltem pár szót, és felkapta a fejét, hogy "milyen kisbaba?". Nagyon szeretne már kistestvért, imádkozni is szokott érte. :)

Mindenkinek a legjobbakat és sok pozitív tesztet kívánok!

Bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Sziasztok!

Nektek, és a topiknak köszönhetően úgy érzem a gyógyulás útjára léptem.
Ma boldogan és irigykedés nélkül mosolyogtam vissza egy ikres kismamára. :)

Egyébként rájöttem, hogy a környezetem "közönyössége" részben az én hibám is. Ha valaki megkérdezte hogy vagyok, akkor mindig csak a szokásos udvarias választ adtam: Köszönöm, jól. Mostanában, ha éppen rossz passzban vagyok, akkor azt felelem, hogy jobban is lehetnék, ha a baba még a hasamban lenne. És valahogy már ettől is jobban érzem magam, hogy nem játszom el azt, hogy minden rendben, jól vagyok.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske: Gratula Neked! Őszintén mondom! Én fel tudtam volna rúgni minden kismamát, aki pici babát tolt a babakocsiban! Hát még ha kislányt.....!!!!! :oops: :oops: :oops:
Roppant szégyelltem magam, most is pironkodom miatta..... de sajnos, ezt éreztem! Gyűlöltem mindenkit, amiért nekik lehet egy pici babájuk, nekem meg nem! Ráadásul a szülőszobán (amikor megszületett a halott babám) pont vajúdott egy csaj, és nagyon nyögött... pedig még az elején volt.... Hát, tudod, szívem szerint leugrottam volna a szülőágyról (ha lett volna erőm hozzá), hogy megfojtsam! Hihetetlen indulatok laktak ám bennem! Rémisztő!
De Te nagyot fejlődtél! És milyen kevés idő alatt! Bámulatos! És örülök neked! Szívből!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


bobek: nem baj... jó nekünk a disznó éve most is! Ugye lányok?!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bobek: Ha már így alakult, ne bánd! Szerintem mesélj a pici fiadnak a babáról. Mi is ezt tettük annak idején... Amikor a babánk meghalt, a kisfiunk 2 éves volt. Ő is várta a tesót. Aztán mikor a baba meghalt, azt mondtuk, hogy felment az angyalkákhoz, és ott csücsül a felhőkön. Lógázza a lábát, és ránk mosolyog. Azóta ha szépen süt a nap, sokszor mondja, hogy a kistesó küldi a napsugarakat.... pedig már ennek közel 5 éve... és még emlékszik. Hogy van ez?!
Szóval ha már így alakult, beszélgessetek vele a tesóról. Nem lesz úgysem semmi baj a babával! Ha meg ne adja az Isten mégis, akkor azt is elmondjátok Neki. Mi is szerettük volna titkolni, legalább a 12. hétig, de nálunk is kiderült.... ugyanúgy, anyukámmal beszéltem telefonon, és hallották.... Most már ne tagadjátok le előtte, mert ha rájön (márpedig egy idő múlva csak rájön), hogy nem mondtatok igazat, az nagyon fájna Neki! Hadd örüljön a kis lelke, hogy imái meghallgatásra találtak! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Tontica
Én másik topicból jöttem át és egy kérdésem lenne hozzád. Mikor mentél el először dokihoz, hány hetesen és mekkora volt a petezsák?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Sziasztok!

Mandala! Szerintem félreértetted ezt a 600 évente dolgot. 600 évente van, de most jött el megint az arany disznó éve, csak korábban azt írtam, hogy 60 évente. :oops:
Szóval Te azt mondod, beszéljünk vele a babáról? Teljesen igazad van abban amit írtál, de én azért kicsit félek. Bár mi is azt mondtuk neki, hogy a kisbaba visszament a Jézuskához, de félek, hogy másodszorra ez nagy trauma lenne. De az az igazság, hogy én is szívesen elmondanám neki.

Érdekes, amit írtok arról, hogy viszonyultatok más kismamákhoz. Nekem nem volt ilyen érzésem, senkire sem haragudtam. Az unokatestvérem 3 héttel utánam szült volna, de most csak neki lesz baba. Én nem haragudtam rá, csak nagyon sajnáltam, hogy így alakult. Jó lett volna együtt babázni. Nekem is talán ma már meglenne a baba, március 2-ra voltam kiírva. :(
De ez a terhesség nagyon sokat segít a feldolgozásban, talán most sikerül csak igazán. Eddig nem tudtam elengedni őt.

Bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Sziasztok!

Bobek!

Én is úgy képzelem,hogy ha megint babás leszek jó sokáig titokban szeretném tartani .Nem tudom,hogy egy 2 éves hogyan éli meg a kistestvér dolgot,de elmesélem az én esetemet.A fim 9 éves és mi azonnal elújságoltuk,hogy jön a tesó.Majd ki ugrott a bőréből.Aztán ugyanilyen őszintén elmondtuk,hogy sajnos az élet másként rendezte a dolgokat.Teljesen kiborult.Rengeteget sírt,vígasztalhatatlanul,és az iskolában órán is zokogni kezdett,alíg bírta az ofő és a kis társai megvígasztalni.Ő 9 évesen ezt azt hiszem hihetetlen képzelőerővel éli át.Mintha már megszületett volna és aztán ment volna el közülünk.Azóta is haragszik a világra és a Jóistenre ezért és nem akar látni hallani babáról,csak ha az ő kistesója lenne.Hát nekem mindenképpen tanulságos,mert habár nem óvhatjuk meg a gyermekeinket a világ ezer csalódásától,amin át kell esniük,hogy érett felnőttek legyenek,én ott és akkor beláttam,hogy ez az én felelőségem,mert ő gyerek és nem terhelhetem felnőtt problémákkal,gyásszal elengedéssel,ami még nekem is nehéz.Persze tudom,hogy azt sem garantálja senki,hogy ha már nagy a pocak,akkor meg is marad a baba,és hogy nem okozok újabb sebet azzal,hogy most meg miért nem bíztál meg bennem,miért csak most tudhatom meg?! Ez nem egyszerű kérdés,mindenki úgy dönt,ahogy az ő belátása szerint a leg helyesebb,de én tudom,hogy legközelebb titokban tartom,amíg lehet.

Tegnap voltam dokinál és most napokon belül várom mensit és aztán újra próbálkozunk.Drukkoljatok nekünk,hogy újra doboghsson bennem egy kis szív,ami velem marad 9 hónapíg odabent és vagy 100 évig idekint. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Képzeljétek tegnap produkáltam első mensimet, másfél év óta először egyedül, gyógyszer nélkül!!!!!!!!!!!! Úgy örülök!!!!!!!!!!!!Apró öröm ez, de bíztató, hogy akkor talán más is sikerülhet majd........pszt, ezt csak nagyon csendben mondtam, nem is biztos, hogy igazán el kell ezt hinnünk! De azért ha nem baj, mi hisszük..... :wink:
julika79
 
 


julika79: Higgy benne! Akkor biztos sikerül! :)
anubias: Tökéletesen megértem a hozzáállásodat! Én is titkolni szántam a dolgot, dehát kihallgatott a kis cseles..... :)
Összegzés: én is titokban tartanám.... talán még most is! Talán csak a 18. heti UH után mondanám el....de hát ugye arról a helyzetről beszétünk, hogy a gyerkőc már rájött magától... kihallgatta amint Bobek az édesanyjával beszélt a babáról....
Azt gondolom ekkor már nem jó hazudozni, hogy á, kicsim semmi nem történt, félreérted! Bár ha a helyzet úgy hozza, még bepróbálkoznék azzal, hogy úgy állítom be a dolgokat, mintha a mamával arról beszéltünk volna, hogy hát, milyen jó is lenne egy kistesó, és nagyon bízunk abban, hogy hamarosan anya boldogan jelentheti, hogy nemsokára tesó érkezik.
Szerintem egy kétéves gyerek még nem képes úgy összeállítani a képkockákat, ahogy pl. egy 9 éves. A lányom augusztusban volt kettő éves, tehát most két éves és 7 hónapos. Nem igazán foglalkozik a tesóval.... persze, mondja, hogy várja és örül, de csak ha megkérdezem Tőle. Magától nem faggatja a dolgot. Él a maga kis világában.... nem ez motiválja. Anubias! Azért egy 9 éves gyerkőc teljesen más! A helyedben azért én is jobban odafigyelnék! De higgyjétek el, egy kétéves még nem csinál akkora problémát az ügyből! Nála ez még nem olyan egyértelmű! Persze, nem érti a változást, hogy miért nincs már ott, mikor tegnap még ott volt a baba anya hasában, de ha nem tartod életben a témát, hamar tovább lép. Ok, igaz, hogy minden gyerek más, de szerintem ezek amolyan élettani dolgok.... Ez persze az én véleményem.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Anubias: nagyon sajnalom a fiadat, szegenykem!!! :cry: Nagyon joszivu, erzekeny kisfiu lehet. Nem minden gyereket visel ez igy meg, az en anyum akkor vetelt el 16 hetesen amikor en olyan 14 lehettem es egyalatalan nem viselt meg csak az hogy lattam Anyu szenved.
Mi lenne ha megbeszelned a fiaddal oszinten hogy bar babat varsz ne elje bele Magat mert sajnos barmi tortenhet, ez az elet rendje. Nem tudom mennyire lehet ezt eltitkolni egy 9 eves gyerek elol, Ok mar irto ertelmesek es valahogy biztosan kiszurna.
Nagyon drukkolok a menzihez es utana a babohoz!!!

Mandala: teljesen igazad van, az en fiam nemreg mult 2 eves amikor elment kisteso es abszolut nem fogta fol, nem foglalkozott a dologgal, szerintem el is felejtette. Most bar mondtuk Neki hogy van baba a mami hasaban de szerintem ebbol meg mindig nem ert semmit hisz van hogy kidugja az O hasat hogy ott is van baba. :lol: :lol: :lol:
Viszont az uh. felveteleket hihetetlenul jol ertelmezi :D mondja hogy itt van egy baba es itt a masik. :lol:

Julika: szuper, ez az elso lepes, ki tudja lehet hogy most siman, spontan sikerul a babuci!

Bobek: igaz, sokat segit az ujjabb terhesseg de en ugy erzem igazan "meggyogyulni" majd akkor fogok ha mar megszuletnek, sajnos iszonyatosan felek es nem merem kozel engedni Oket, nem beszelek Veluk, nem simizom a hasam nehogy tulsagosan megszeressem Oket. Tudom ez mar beteges! Tegnap meg is kaptam a dokitol hogy ha minden heten nezegetem Oket az uh-on akkor is bekovetkezhet aminek be kell kovetkeznie, semmi sem biztositek!

Boeske: hogy vagy?

Lanyok, tegnap voltam uh-on, jol leszurt a doki hogy minek megyek ha nincs semmi baj :evil: szornyen ereztem magam de megerte!

Jol vannak mindketten, dobog a szivecskejuk es nagyon aranyosak, mar van kezuk, labuk. :D
Ime a foto:
A baba: 22,2 mm
Kép
B baba: 20,9 mm
Kép
Sajnos B babarol nem lett jo a kep de a lenyeg hogy ott van. :lol:

Jovo het szerdan utazunk haza Mo-ra es egeszen marc.13-ig otthon leszunk. Felek nagyon az uttol de remelem nem lesz semmi baj.

Tunder: Nalad meddig volt ket baba?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!
Elnézést,hogy belekotyogok,csak egy rövidet szeretnék főleg Anubiasnak:
7 éves volt a nagyfiam,és 5 a lányom,amikor úyg döntöttünk,hogy szeretnénk még egy picit.Egyből sikerült,és nem bírtuk ki,hogy azonnal el ne újságoljuk Nekik a nagy hírt.nem igazán tudtak vele mit kezdeni,hisz előtte sosem beszéltünk róla,hogy legyen.De végülis nagyon örültek.Aztán sajnos 2 hét múlva elment az a baba.Gergő kb.egy hónapig fel sem fogta mi történt,akkor viszont nagyon kiborult.Simogatta a hasamat,és mondta,hogy vigyázzunk rá,nehogy baja legyen.Mondtam neki,hogy sajnos már nincs ott a kisbaba.Nagyon sírt szegénykém. :cry: Aztán teltek a hónapok,és nem akart sikerülni az újabb terhesség.A végén már annyira kiborultam,hogy kineziológushoz mentem.Ott mesélte nekem a hölgy,hogy vannak babák,akik betegen elmennek,meggyógyulnak és újra a pocakba költöznek.De az is lehet,hogy egy másik babát kapunk majd.Ezt elmeséltem a fiamnak is.Azt is mondta a kineziológus,hogy akkor fog újra jönni a baba,ha mindenki,akit érint az Ő világrajövetele,készen áll erre.Teltek a hónapok,és eljött a december.Az én nagyfiam még hisz a Jézuskában,és írta neki a levelet.Első helyen az állt,hogy kér anya hasába egy babát! És csak ezután írta a játékokat.Még ma is megkönnyezem,annyira szép ez. :) December 6-án teszteltem egy pozitívat,és 23-ra kaptam időpontot UH-ra.Addig nem mondtunk nekik semmit.Nálunk 23-án jön a Jézuska itthonra,reggelre itt voltak az ajándékok.Én már nagyon rosszul voltam,mondtam a gyerekeknek,hogy sajnos el kell mennem a doktorbácsihoz,mert beteg vagyok.Együtt mentünk,és amikor sírva jöttem ki a rendelőből a kapott fotóval,csak rám nézett az én nagyfiam,és azt mondta:miért vagy meglepődve?Ezt kértem karácsonyra,és meg is kaptuk. :lol: Azóta szerencsésen meg is született Bence,az egész család szeme fénye.Sokszor előjön még Gergőnél,hogy vajon Ő ugyanaz a baba,vagy másik?Szerinte igen. :) Egyszer talán elmegyek újra a kineziológushoz,hogy ezt megtudjam.
Hát csak ennyit akartam írni Nektek,nagyon sok erőt kívánok,és még sok-sok egészséges kisbabát!

Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!

Julika!
Persze, hogy sikerülhet.

Anubias!
Ilyen hamar? Már próbálkozhatsz is? De jó! Drukkolok, hogy rögtön sikerüljön!

Tontica!
Köszönöm az érdeklődést, megvagyok. Néha még vannak búskomor óráim, meg rengeteget gondolok arra, hogy hol tartanék, mi lett volna, ha.... És türelmetlen vagyok rettenetesen. Próbálom kihasználni az időt, a fiaimmal eljárkálunk játszóházba, meg sokat sétálunk.
De jó látni az UH képeket. És ha jobban érzed magad attól, hogy hetente lát orvos, akkor igenis menj. De úgysem lesz semmi baj.
Jó utat! Meddig leszel Magyarországon? Márc. 13 nem stimmel. 23-ig?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Vakili: egy kedves barátom látó. Ő azt mondta nekem amikor a 23 hetes pocaklakóm (kislány) elment, és két évre rá megszületett a kislányunk Enikő, hogy ő jött vissza hozzánk. Hát, nem tudom. Hiszem, hogy igaza van, csak akkor miért érzem úgy, hogy valahol mégis hiányzik az a másik baba, hogy úgy lenne teljes a család, ha ő is itt lenne? Furi dolgok ezek. Én azt gondolom, mindenki higgyen abban, ami számára a legmegnyugtatóbb... Puszi és köszönet a jókívánságokért!
Piroska

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Tontica: úgy örülök, hogy ilyen gyönyörűek és egszségesek a pocaklakók! :) Figyu, a barátnőm akkor szült, amikor én: az egyik babája 3,40, a másik 3,60 volt! Két gyönyörű félvér kisfiú! És a betöltött 40. héten császározták! :)

Ő Christopher és Michael
Kép

Látod, lehet ikrekkel is! :) Puszi és ne aggódj, minden rendben lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Lányok! Van egy ikerbabakocsi ajándékba. Ez amit a "kapuccsinó babáknál láttok!" Ha vkt érdekel, szóljon! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala! :D
Igen,olvastam a történetedet,és jókat bőgtem rajta.Meg a többiekén is. :cry: Már jó ideje olvasgatlak Titeket,de nem akartam írni,valahogy nem éreztem helyénvalónak.Az én esetem nem annyira "durva" talán,mint amiket itt olvastam,bár nekem maga volt a pokol.Nincs olyan nap egyébként,hogy ne jutna eszembe az elvesztett baba,de talán tényleg Ő jött vissza hozzánk,mert én meg úgy érzem,hogy most teljes a családom.Időnként még felmerül bennem,hogy jó lenne megint babázni,de nem akarnám kísérteni a sorsot,és úgy érzem,hogy a gyerekeknek már nem tenne jót.
Lehet,hogy hülyén hangzik,de nagyon irigylem az itteni társaságot,ennyi értékes embert egy helyen én még nem láttam.Csodálatos dolgokat írtok egymásnak,és hihetetlenül erősek vagytok,hogy ilyen tragédiák után fel tudtok állni.Ide járok töltődni és meghatódni,és nagyon drukkolok Nektek!

Puszi MIndenkinek!

Anikó
vakili
 
 


Aniko: most itt sirok mert elertem ahhoz a reszhez hogy: "es megszuletett Gergo" annyira orulok neki mert azt hittem rossz vege lesz ennek az egesznek. Annyira boldog vagyok hogy Nektek sikerult! Koszonom hogy megsirattal de oromomben!!! :D

En egyenlore ugy gondolom hogy azert kellett elmennie a babamnak hogy lehessen ket kisbabam hisz mindig ez volt az almom, akik ismernek tudjak hogy sosem akartam nagy korkulonbseget a gyerekeim kozott mert egyutt latni ket kis babat nekem valami gyonyoruseg es bevallom szomoru is voltam hogy 3 ev lesz a gyermekeim kozott erre megkaptam a JoIstentol amit akartam, el sem hiszem. A parom sosem ment volna bele 3 gyerekbe es most nincs valasztasi lehetosege! :lol: Azert meg nagyon felek nehogy ne happy and legyen az en tortenetem vege.

Boeske: jaj, persze, eltevesztettem, aprilis 13-ig leszunk otthon Pecsen! Ha van a kozelben valaki szivesen talalkozom Veletek!!! Milyen jo lenne egyutt sirni aztan egyutt nevetni!!! :roll:

Mandala: milyen edes babak es teljesen egyformak!!! De orulok hogy vegre latok egy pozitiv peldat!!!
Koszonom! Nalunk a csaladba ket egypeteju lany van, 30 evesek lehetnek most. Egyenlore babakocsiban meg nem gondolkodunk, majd a 7. honaptol. Koszi!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Vakili: Nézz be hozzánk gyakran! Örülünk minden Új-nak! :) Ne hidd, hogy nem helyénvaló itt lenned! Sajnos azt gondolom, minden kismamát (vagy legalábbis majd' mindegyikünket) ért már veszteség. Látod, Te is megjártad a poklot! Senki nem gondolja, hogy a Te veszteséged kevésbé fáj, mint pl. Chryssy-jé ake egy egészséges 39 hetes babát vesztett el! Ne gondold, hogy bárki azt gondolná, egy egész korai "terhesség" megszakadása nem fáj! Látod, én is közel 5 év távlatából találtam a lányokra, itt a fórumon. Én már (hellyel-közzel) feldolgoztam a történteket, remélem több ilyen "élményem" nem lesz! Ettől függetlenül cseppet sem érzem azt, hogy nem helyén való itt lennem! Mint ahogy (sajnos) Neked sem! Erőt adni jöttem, de sokkal többet kaptam Tőlük, mint amennyit én adtam ezeknek a végtelenül aranyos és szeretnivaló asszonykáknak.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Anubias! Sajnálom a fiadat, nehéz lehetett neki. Én ismerek egy 6 éves kisfiút, aki ugyanígy reagált a kistestvér elvesztésére, sőt valószínűleg ezért most másként viselkedik az újabb pocaklakó miatt: valószínűleg nagyon aggódik, nehogy megint baj legyen.
Drukkolok neked, hogy megfoganhasson a babátok!

Julika! Én hiszek abban, hogy mindenkinek lehet természetes úton babája, persze, ha egyértelmű orvosi akadálya nincs. Szurkolok nektek!

Mandala! Már emlegetjük a babát, de nem annyira egyértelműen, hogy most akkor ott van a pocakban, csak szóba kerül időnként. Gellért mindig azt mondja, hogy szeretne kistestvért, és lányt. :D De azért ő sem hozza fel már magától ezt a témát.

Tontica! Bár ebbe nem lehet és nem is szabad beleszólni, de szerintem nem jó így elhatárolódni a babáktól, mert akkor úgy érezhetik, hogy nem is kellenek. Én úgy gondolom, kell kötődni hozzá(juk), mert attól nem lenne nehezebb elveszíteni őket. Csak nekik rosszabb. De ez csak az én érzésem, mindenki úgy dolgozza fel, ahogy tudja, lehet, hogy neked van igazad.
Ja, és nagyon szépek a babáid! :lol:

Boeske! Nektek is drukkolok! Legyen mindenki pocakos! :D

vakili! Nagyon szép a történeted! Szerintem, egy ilyen szép családban jó helyre kerülne egy negyedik kisbaba. Mi négyen vagyunk testvérek, én nagycsalád párti vagyok. :)

Bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Bobek!
Alig több, mint 1 hét van a nagyfiaink között. Használtok még pelenkát? Barna sajnos még igen. Remélem most már lassan leszokik róla, nem szeretnék egyszerre 3 gyerkőcöt pelenkázni. (Persze a harmadikig még van idő. :( )

Tontica!
Ápr. 2-4-ig megyek Pécsre, ott tanulok az egyetemen. :)

Kismamik hogy vagytok? Hányinger, egyebek?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske! Sajnos, mi is pelenkások vagyunk még. Csak akkor pisil a bilibe, ha cseréljük a pelust. A kakilásról pelenka nélkül hallani sem akar. Remélem, nyáron sikerül megtanulni, mert szeptembertől oviba szertnénk adni.
Látom, nektek elég sűrűn jöttek a babák. Nekem sajnos az egyetem miatt várni kellet, aztán ugye elvesztettünk egy babát, és várni kellett 6 hónapot. Remélem, mostmár rendben leszünk.

bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Sziasztok!!!!

Nem tudom emlékeztek-e??Én a Rillisz révén jutottam ide hozzátok , elmeséltem velünk mi történt a 2 manó között volt egy vetélésem a 15-dik héten.Akkor még a kislányom sem tudta igazán mi történt(szerencsére)!A következő terhesség simán zajlott mint az első!
Szóval csak azért ugrottam be, hogy a Tonticának és persze mindenki másnak gratuláljak a pocaklakókhoz!!!!És az nagyon jó hír hogy ketten vannak a pocidban!!!!
Ne aggódj , szeresd őket, simizd őket!!!! Azt értem , hogy félsz kicsit ez normális, de NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!A mi topikunkban is van 2 ikres anyuka és semmi gond nem volt a kihordással, szüléssel!!!Persze nehezebb egy ilyen terhesség, de MINDEN RENDBEN LESZ!!!!Ez lebegjen a szemed előtt!!!!!

Aki még nyalogatja a sebeit , tegye azt nincs ezzel semmi gond, de tudnotok kell, hogy idővel enyhülni fog a fájdalom!!!! :wink: A többieknek kellemse pocakosodást , egészséget és sok boldogságot kívánok!!!!! :wink: :lol:

Márti

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok lányok!

Már egy pár napja nem voltam. Sajnos még nem tudtam minden visszaolvasni, de igyekszem pótolni.
Most nincs munka a gyárba, így örülök, hogy egy kicsit itthon lehetek és így is közelebb leszek a májushoz. Sajnos addig dolgoznom kell, mert akkor jár le a próbaidőm. Igaz, ha jól számoltam már olyan 13-14 hetes leszek.
Egyelőre még mindig nincs rosszullétem, remélem nem is lesz, mert nem akarok lebukni a melóhelyen.

Többiek hogy vagytok?
Tontica, Bobek, Boeske, Mandala? Hogy bírjátok?

Ha valami még eszembe jut, írok!
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ilyen kedvesen fogadtok. :D Nem ígérem,hogy rendszeresen írok majd,de ha olyan téma lesz,amihez esetleg hozzá tudok szólni,akkor nagyon szívesen.Addig pedig a háttérből drukkolok,gondolom jól jön minden pozitív energia. :)

Tontica:ahogy most olvastalak,megint hinni kezdek benne,hogy valami oka kell legyen ezeknek a tragédiáknak.Tessék,Te mindig titokban ikrekre vágytál,meg 3 gyerekre,és megkapod.MERT SIKERÜLNI FOG,HIDD EL!!!! :lol:
Én biztosan elfogult vagyok a gyerekeimmel,de mások is mondják,hogy nagyon jól sikerültek,főleg ez a kis Bence.Valami olyan varázs van benne,hogy még azok is imádják,akik egyébként nem túl gyerekpártiak.Anyukámék mondogatják mindig,hogy Ő még nagyon hiányzott Nekünk. :lol:

Bobek:én is szeretem a nagycsaládot,de azt hiszem már nem bírnánk többet.A korom miatt már félnék is.De minden tiszteletem azoké,akik bevállalják. :)
Egyébként ha néha felmerül a téma,a gyerekeim nem túl lelkesek. :?

Mandala:köszönöm! :)

Üdv Mindenkinek:Anikó
vakili
 
 


Szia Lányok!
Ne aggódjatok a pelus miatt! A nagy fiam két évesen már nem kakilt pelusba, de már elmúlt hat (!) éves, mire teljesen ágytiszta lett éjszaka! Már kezdtem aggódni, vittem mindenhova.... aztán semmit nem tudtak kezdeni vele... aztán egyik napról a másikra megoldódott..... azóta is minden OK.
A lányom most 2 és fél éves és már teljesen szobatiszta. Nappal egyedül bilizik, éjjel már soxor száraz a pelusa. Nappalra már fel sem hajlandó venni a pelust! Éjjel még ráadom, de már csak a belebújós kisnadrág-pelust veszi fel, azt is csak azért, mert azt modntam, hogy az nem igazi pelus, inkább kisbugyi....
Ne aggódjatok, én mindig azzal vígasztaltam magam, hogy nem így adom férjnek a fiam....
Egyet azonban hadd ajánljak: ha már akár csak 3-4 éjszakát is kihagy (nem pisil a pelusba), vegyétek le róla! Nem kellemes, tudom, a pisis ágyneműt cserélni naponta, ráadásul zokszó nélkül mosolyogva.... de az okosok azt mondják (és a tapasztalatom is ez), hogy nehezebben mond le a pelusról, ha éjjelente rajta van. hány, de hány ágyneműt mostam...... jesszusom! Vettem "gumilepedőt" a gyógyszertárban, így az ágy matraca nem lett nedves. Az még biztonság kedvéért most is rajta van. De már nem pisil be! A kislány nyárra ágytiszta lesz! Ma már a második éjszaka volt, hogy nem volt nedves a pelusa. Ha reggelre is száraz, holnaptól nincs éjjelre sem pelus..... :)

Jó éjt mindenkinek! Apát ideengedem, megy a Logan-klubba topicolni..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala!
Köszi! Bár én már annak is örülnék, ha nappal nem kéne pelus. Szeptembertől ő is ovis lesz (csak délelőttre), addig remélem leszokik róla.

Kerestem képeket a srácokról.

Barna:
Kép

Márk:
Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


boeske: imádnivaló a csipet csapat! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Lányok felteszek a családról én is egy-két fotót, nem tudom csináltam-e ilyet? Szerintem még nem....

Kép

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Most csak ezt találtam....
Jó éjt! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok Lanyok!

Jo regen nem voltam, de azert olvasgattalak benneteket!
Eleg rossz idoszakom volt az elmult ket hetben. Ramtort valami fele felelem, allandoan sirtam es nem tudtam hogy mitol....meg arra is gondoltam hogy en nem akarok probalkozni pedig mar jovo hettol elvileg lehetne ha az orvos mindent rendben talal. Szoval egy kicsit kifordultam magambol...nem tudom, lehet hogy valami fajdalom bennt ragadt es most ki kellett jonnie. Nektek volt valami hasonlo fazis?

Most mar jobban vagyok, optimistan es a nap is sut :) !!!!!!!!Lehet hogy megis probalkozunk majd :roll:

Ne haragudjatok hogy nem irok most szemelyesen de az ujakat udvozlom!!!!!! es a tobbieknek meg szoritok!!

Szep napot!!!!! :) :)

Zsuzsi
tn_zsuzsi
 
 


Szia Zsuzsi!Így ismeretlenül is üdvözöllek!

Teljesen természetes, amit leírtál. Én is éreztem hasonlót anno. Bár nálam mindent felülmúlt a gyermek utáni vágy..... a mindenáron AKAROM érzés.
A legjobb, ha kiadod magadból a fájdalmat! Sokszor bennragad egy "darab", de ez is természetes. Hidd el, az ilyen nagy fájdalom nem múlik el egy nagy sírástól. Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. A hullámvölgyeknél jön a legjobban ez a topic.... meg a hegyeknél, mert akkor tudsz erőt adni másnak... a völgyben meg kérsz.... ez így jó. Amikor én éltem át hasonlót, nem volt internetünk, nem ismertem ezt a helyet, nem tudtam a lányok létezéséről. Pedig mennyivel könnyebb lett volna! Nem ismerem a történetedet, de mindenképp azt ajánlanám, hogy a próbálkzást ne add fel! Ha azt tennéd, még jobban eluralkodna rajtad az önsajnálat (nem rossz értelemben), és a lemondás a legrosszabb! Én a kisfiamban leltem meg a továbbutat, más a munkájába öli a fájdalmát. Nem tudom nálad mi jöhet szóba, de mindenképp jó, ha az ember nem gubózik be.
Gyere gyakran közénk, hidd el, ezek a lányok tele vannak optimizmussal, pedig őket is taposta ám az élet, hidd el, rendesen!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!
Tontica!
Nagyon jó azt uh képed, bár megmondom öszintén hogy én csak az elsőt tudom dicsérni, mert a B babából nem láttam semmit, de ez biztos az én avatatlan szememnek köszönhető... :?
Boeske!
Édesek a gyerekeid!

Remélem mindenki jól van...
Élvezzétek ezt a gyönyörű időjárást!

Kép
faul
 
 


Nagyon szép gyerekek vártak az oldalon, mikor idejöttem, köszönöm őket mindnyájatoknak!!!!!! Tessék nagyon büszkének lenni rájuk, egyik szebb, mint a másik!!!!!!! :lol:

Ma voltunk Győrben a Kaáliban - tudjátok, nekem ott varázsolták bele a két kis csillagomat szeptemberben a pocakomba. No hát, augusztusban új beültetés, ha akarjuk, dr. bácsim szerint, több, mint valószínű, hogy sikerül (hiszen nekünk elsőre sikerült a két csillag is), így nagyon bizakodik ő is, kicsit szomorkodott velünk, de aztán látva a bizakodásunkat, mert ránkmosolyogni! Kellemes hangulatban telt a beszélgetés, majd a végén közölte, hogy augusztusban jobban örülne egy telefonnak, hogy lógassuk inkább együtt a lábunkat valami kellemes helyen pozitív teszt kíséretében, húzzunk bele ügyesen otthon stb....Na szép, gondoltam! Aztán lenn a recepción ugyanezt mondták az aszisztensnénik is, hogy tessék örömködni, s a nagy örömre sok kis lélek fog felfigyelni, és uzsgyi, hopp már a pociban is vannak......Hazafelé röpült velünk az autó=a fél év sem hosszú, de hogy ők addig is látnak esélyt, meg aztán akkor meg többet is mint lehetőséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék bízni, mindenkinek, nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!! Nekünk papíron nem is lehet kisbabánk, most mégis úgy repkedünk, hogy alig lehet befogni minket hálóba - bár minden csütörtökön számolom még a heteket, hogy hány hete is történt. Most volt 5 hete.........DE a mi picikéink azt szeretnék, hogy hagyjuk az új babának, hogy beköltözhessen, hogy mesélhessünk neki majd róluk minél hamarabb, hogy a mami gyorsan újra kismama legyen, mert akkor érezte magát a legszebbnek, s hiszem, hogy ez a két kis őrangyal felettünk segíteni fog nekünk abban, hogy ez a nagy hit és reménység valósággá váljon hamarosan!!!!!!!!!
julika79
 
 


Julika: Na, hát ez az! Így kell ezt! Ekkora hittel csak siker koronázhat minden vágyatokat! Kívánom a legjobbakat, hogy tényleg minden álmotok valóraválhasson! Sok sikert kívánok, és azt, hogy a lehető legrövidebb időn belül gratulálhassunk! Isten áldjon!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Julika, nagyon örülök neked, és irigylem nagyon az optimiznusod!

Nekem ma nem volt jó napom.. Kolléganőm babát vár, és ez rendesen összezavar. Persze örülök is neki, de... Hisz tudjátok..
Ma odajött hozzám panaszkodni, hogy milyen rosszul van, és hogy már nem is örül annyira.. és nem sok hiányzott, hogy azt mondjam, hogy: -Édes Istenem, mit nem adnék én egy kis hányingerért, ha baba lenne a pocakomban.. Nem sok kellett, hogy elbőgjem magam..
Ráadásul fáj a torkom is, megint beteg vagyok.

Nektek mennyi ideig tartott az első menzesz?

Zsuzsi, szerintem természetes, hogy vannak hullámvölgyek.. Azt veszem észre, hogy egyre több ideig vagyok jól, és egyre rövidebbek a depis időszakok. Azért persze vannak, és legtöbbször teljesen váratlanul jön a rossz hangulat..
zsálya*
 
 


Julika!
Le a kalappal előtted!
Ez igen!

Én most egy kicsit fásult vagyok. Férjem dolgozik, a gyerkőcök alszanak. Nekem meg mindenféle jár a fejemben. 4x voltam várandós, mind a négy az első hónapban összejött. Ezekből született egy egészséges gyerek, egy fejlődési rendellenességgel (ajak és szájpadhasadék), kettő meg.... :( Hát, nem túl jó arány. Remélem a jövőben ez már csak javulni fog.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Látom, nem túl jó az általános hangulat. Talán ad nektek is némi optimizmust, hogy én ma voltam dokinál, 5,44 mm a baba és szépen ver a kis szíve. Kapok utrogestant, megelőzendő a bajt, ami remélem, most nem következik be. Én boldog lennék, ha annyi erő és derűlátás lenne bennem, mint Julikában. Én azért aggódom, de igyekszem erősíteni magamban, hogy mostmár minden rendben lesz. Kívánom ezt nektek is, akiknek pedig még nincs a pocakban a picurka, annak azt javaslom, sétáljon egyet a párjával ebben a gyönyörű tavaszi napsütésben, és rögtön hozzanak össze egy kis szerelemgyereket. :D

Bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Bobek!
Ez remek hír! Örülök Nektek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Bobek! GRATULA!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?