Sziasztok!
Igérem ide is felteszem a képeket, csak lehet némi fáziskéséssel...
Képzeljétek, tegnap sikerült több mint 300 ml-t lefejni azon felül amit Szilvi megevett! Hurrá!
És még nagyobb hurrá, hogy teljesen kulturált éjszakánk volt... igaz, egy több órás ébrenlét után este, ami csakis kézben volt jó őnagyságának, én meg már kilenckor majd elájultam a fáradtságtól. De kb 10 óra felé ő is elaludt, és aztán 2:30-kor jelentkezett újra, 3-ig szopi, utána 6-kor újra (ekkor már Zsuzsa is kelt) utána 8-kor újra és azóta alszik. És a bölcsőjében! igaz beleraktam a puha mózest is megtévesztésképpen
Zsuzsa viszont olyan oltári hisztit csapott tegnap este hogy ilyet ritkán láttam tőle... teljesen belelovalta magát, pedig David be is vitte őt a lehomályosított szobájába (time out), és ott is csak hisztizet...
Nem egyedül, persze. A hiszti kiváltó oka hogy engedtük hogy TV-t nézzen, de aztán kikapcsoltuk. Hát erre teljesen kikelt magából. Nagyon sajnáltam. Aztán hálistennek Szilvi éppen kidőlt és akkor tudtam vele játszani egy kicsit. Az az érzésem, hogy anyahiánya van.
Reggel tudok vele egy-két órát foglalkozni mielőtt anyukám elviszi, meg délután mikor hazahozza, de akkor is csak úgy ha Szilvi éppen nem szopizik.
Jövő héttől azt csináljuk, hogy én viszem ki anyukámhoz, és akkor mindkét lánnyal ottleszünk, legalább egy ideig, hogy legalább együtt legyek Zsuzsával, és ha kell akkor anyu tud segíteni. Csak az annyira nem gyerekbarát az a lakás... no mindegy. Alig várom hogy olyan erőben legyek, és Szilvi annyira rendeződjön alvásügyileg, hogy Zsuzsát be merjem vállalni egész napra, és akkor kimehetünk a játszótérre meg programot csinálni mint régen.
Egyébként korán kezdtem a kimenetelt, tegnapelőtt a DM-be mentünk (20 perces kiruccanás össz-vissz, autóval mentem, az előkészület kb 3 óra volt, és jóóóól kifáradtam bele). Tegnap elsétáltunk a gyógyszertárba meg a piacra kenyérért. Szintén több órás rákészülődés. A Graco-ra raktam az autósülést, és abszolút meglepődve konstatáltam, hogy kocsi+autósülés+gyerek még mindig lényegesen könnyebb mint kocsi+Zsuzsa.
Mára anyukám visszahozta az ősrégi Peg Peregómat amin van testvérfellépő is, kimostam a huzatot, összeraktam, és ma már azzal mentünk ki pár percre sétálni reggel, mivel Zsuzsa azonnal rájött hogy mire való a testvérfellépő, és a lakásban kellett körözni a böhöm nagy babakocsival "tütüzve", úgyhogy megigértem neki, hogy kimegyünk vele "tütüzni". Igen ám, de akkor Szilvi még szopizni szeretett volna, akkor Zsuzsa bekakilt, akkor mindkét lányt meg magamat is fel kellett öltöztetni, szóval nem semmi összeszedni magunkat.
De aztán kimentünk sétálni, Zsuzsa IMÁD a testvérfellépőn utazni, összetalálkoztunk anyukámmal, elmentünk a sarki boltba zsömlét venni, és aztán haza. Bár fárasztóak még ezek a 20 perces kiruccanások is, jót tesznek a lelkemnek.
Majola!
Te hogy csináltad? Mert pl a délutáni órákban Szilvi igenis kézben akar lenni, és akkor ha Zsuzsa szeretne valamit, akkor max félkézzel tudok vele foglalkozni, és helyhez vagyok kötve... úgyhogy most elég sokat hallja, hogy most várni kell egy kicsit, vagy kérje meg az apját... már ha éppen otthon van. Szóval nem tudok egyszerre két helyen lenni, és ezt tudom hogy muszáj megszoknia, de akkor is sajnálom őt és lelkiismeretfurdalásom van miatta.