Helló Csajok!
Jó hírrel érkeztem ma: Angyalkánk Jankája megérkezett közénk
:):) Részleteket nem tudok, majd jön Angyalka és mesél.
Mi is eltűntünk, mert családi hétvége volt. Pénteken anyukámék, szombaton anyósomék nyomultak nálunk, vasárnap meg Polett családdal volt közös programunk. Hihetetlen, hogy mennyire imádják egymást a gyerkőcök, mármint Bí és Flóra. Meglátják egymást és majd kiugranak a bőrükből, olyan jól eljátszanak együtt. Mindenki azt mondja, hogy ez tök furi ebben a korban. És teszteltem, Bí figyelme külön Flórának szólt, mert múltkor átjöttek hozzánk az ikrek és velük nem játszott, nekik nem is örült annyira.
Köszönöm szépen az érdeklődést a Fiatalúr egészsége iránt, illetve a jókívánságokat is! Mostmár sokkal jobban vagyunk, sőt (lekopogom) gyógyultnak nyilvánítva, tegnap már az orrát se kellett szívni. A kedve is a régi, szóval szép az élet újra. Viszont mióta meggyógyult nem akar aludni.
Nappal se, és éjszaka se. Először hagytam, hogy jól van kisfiam, ha nem akarsz, hát ne. Eredmény, estére dög fáradt volt, nyűglődött, szétdörzsölte a szemét. Aztán leraktam az ágyába, délelőtt is és délután is erőszakkal. Sírt 1 percig, aztán kiabált, aztán kb félórát dumált, levetkőzött egy szál bodyra (zokni, gatya le) majd elaludt. Bementem, betakartam, aludt másfél órát.
Éjszaka már húzósabb. Megfürdettük, szopi, elaludt. Aztán fél óra múlva üvöltve sírt, kivettem az ágyából, nyugtattam, nagyon nehezen nyugodott meg. De nem hiszti, rendesen könnyekkel sírt. Szopiztunk, visszalaudt. Egy óra múlva újra sírva ébredt. Megint simi, éneklés, szopi, visszaalvás. Egy óra múlva megint ébredt. Akkor már magunk között hagytuk, és aludt reggelig.
Ez mostmár két éjszaka zsinórban. Tök jó. Kb egy hónapig végigaludta az éjszakát, még a betegsége alatt is és most újra kezdődik...
Vajon a betegség, a sok orrszívás, meg a kínlódás törte így meg? Lehet rosszat álmodik és azért sír fel ilyen keservesen sokszor? Szerintem csak lelki oka lehet, mert közöttünk alszik békésen. Figyeltem, mikor köztünk aludt, volt hogy megébredt, fordult kettőt és aludt tovább. Az ágyában meg gondolom észrevette, hogy egyedül van, és ezért sírhat...
Na bocs a hosszú eszmefuttatásért, csak keresem a válaszokat. Esetleg ha van valakinek ötlete szívesen veszem.
Anid: Fogcsikorgatásra sajnos nem tudok ellenszert, ha tudnék már alkalmaznám. Nálunk is megy, megőrülök tőle. Ilyenkor bedugom az ujjamat a szájába, jól megharapja, aztán abbahagyja a csikorgatást egy időre. Enyém gyerek nappal csinálja.
Asszem Sára írta anno, hogy Vince csikorgatott...
Sára: Nálatok van ez még? Vagy megszűnt? Hogyan, ha igen?
Huncut: Szegény Sanyika, én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne vidd el orvoshoz, hívd ki az orvost, ha baj lesz, mert nálunk ott kezdődött a tortúra (orrfolyás és társai) mikor elvittem dokihoz, előtte mi is csak lázzal küzködtünk, na meg hasmenés volt. Remélem tényleg nem lesz komolyabb bajotok!
Ez a nemalvás is visszatért nálatok is??? Végülis egy hónap van a fiúk között, ez lehet életkori sajátosság is akkor?
Timi: Sajnálom Hanna betegeskedését, a kórházat!!! Küldök gyógymancikat ezerrel!!! És szívből kívánom, hogy gyógyuljatok már végre meg. Ez hihetetlen, hogy miért kell szenvednie szegény kislánynak! És hát Neked is gondolom nagyon rossz lehet.
Prücsök: Nekem még régebben nagyon ajánlgatta a védőnő (még Trianon előtt, mikor utoljára láttam) a Virbucol kúpot fogzásra. Azt mondta, hogy mindenkinek nagyon bejött, akinek ajánlotta. Én nem éltem vele, mert nálunk jó volt a Chamomilla is.
Ennyi infót tudok neked a kúpról.
Gabek: Nahát miféle kis hévizi kiránduláskán voltatok? Na mesélj csak részletesen! Gergő is volt? Melyik szállóban voltatok?
Manó: Boldog felediket Iminek!!!
Örülök, hogy ilyen hamar túl lettetek ezen a betegségen.
Szilvia hogy vagy??? Helyzetjelentést kérünk! Hogy sikerült apa szülinapja?
Szép napot! Na én megyek, kezdek magammal valamit, mert mindjárt jön Flóra - mert anyukája orvoshoz megy - és dadanéni leszek.
Pusz
Lilla