Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvasni én is olvastam,de nem tudtam írkálni :cry:

Anid:azért nem küldtem emilkét,mert végülis megválaszoltátok a Sárával az anyajegyes dolgot.
Norbi is csikorgatta a fogait,a sírba kergetett vele,de most már nem csinálja.Majd feltalál izgalmasabb dolgokat és akkor abbahadja.

Mindenki beteg?

Gyógyuljatok gyorsan!!!!

Norbi csak néha köhög eggyet, de nem vészes, hálisten.

Kismamik már lehet Anyucik!

Móni:mit változtattatok azóta,amióta nem alszik jól megint Sanyika?

Lekopogom,kb. 1 hete este 8-tól reggel 4-ig húzza,akkor szopi és alszunk kb. fél7-ig.
Gondolkodtam én is,hogy most mit csinálok jól, hogy ez így sikerül,de sokminden változás van.
Leginkább annak tulajdonítom, hogy nappal csak egyszer alszik,kb 2-3 órát.És így estére kifekszik.
2. Nem takargatom éjszaka, lehet eddig melege is volt és azért kellett a cici.
3.Nyugodtabb vagyok,nincsenek harcok itthon.
4.Nem iszom annyi kávét.

Bemásolom ide a multkori írásom, mert nem válaszolt rá senki,lehet nincs fennt?

Ti mossátok a manók fogát?Igaz még csak 6 van, de mikor kell elkezdeni?

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Helló Csajok!

Jó hírrel érkeztem ma: Angyalkánk Jankája megérkezett közénk :):):) Részleteket nem tudok, majd jön Angyalka és mesél.


Mi is eltűntünk, mert családi hétvége volt. Pénteken anyukámék, szombaton anyósomék nyomultak nálunk, vasárnap meg Polett családdal volt közös programunk. Hihetetlen, hogy mennyire imádják egymást a gyerkőcök, mármint Bí és Flóra. Meglátják egymást és majd kiugranak a bőrükből, olyan jól eljátszanak együtt. Mindenki azt mondja, hogy ez tök furi ebben a korban. És teszteltem, Bí figyelme külön Flórának szólt, mert múltkor átjöttek hozzánk az ikrek és velük nem játszott, nekik nem is örült annyira.

Köszönöm szépen az érdeklődést a Fiatalúr egészsége iránt, illetve a jókívánságokat is! Mostmár sokkal jobban vagyunk, sőt (lekopogom) gyógyultnak nyilvánítva, tegnap már az orrát se kellett szívni. A kedve is a régi, szóval szép az élet újra. Viszont mióta meggyógyult nem akar aludni. :shock: Nappal se, és éjszaka se. Először hagytam, hogy jól van kisfiam, ha nem akarsz, hát ne. Eredmény, estére dög fáradt volt, nyűglődött, szétdörzsölte a szemét. Aztán leraktam az ágyába, délelőtt is és délután is erőszakkal. Sírt 1 percig, aztán kiabált, aztán kb félórát dumált, levetkőzött egy szál bodyra (zokni, gatya le) majd elaludt. Bementem, betakartam, aludt másfél órát.
Éjszaka már húzósabb. Megfürdettük, szopi, elaludt. Aztán fél óra múlva üvöltve sírt, kivettem az ágyából, nyugtattam, nagyon nehezen nyugodott meg. De nem hiszti, rendesen könnyekkel sírt. Szopiztunk, visszalaudt. Egy óra múlva újra sírva ébredt. Megint simi, éneklés, szopi, visszaalvás. Egy óra múlva megint ébredt. Akkor már magunk között hagytuk, és aludt reggelig. :roll: Ez mostmár két éjszaka zsinórban. Tök jó. Kb egy hónapig végigaludta az éjszakát, még a betegsége alatt is és most újra kezdődik...
Vajon a betegség, a sok orrszívás, meg a kínlódás törte így meg? Lehet rosszat álmodik és azért sír fel ilyen keservesen sokszor? Szerintem csak lelki oka lehet, mert közöttünk alszik békésen. Figyeltem, mikor köztünk aludt, volt hogy megébredt, fordult kettőt és aludt tovább. Az ágyában meg gondolom észrevette, hogy egyedül van, és ezért sírhat...
Na bocs a hosszú eszmefuttatásért, csak keresem a válaszokat. Esetleg ha van valakinek ötlete szívesen veszem.

Anid: Fogcsikorgatásra sajnos nem tudok ellenszert, ha tudnék már alkalmaznám. Nálunk is megy, megőrülök tőle. Ilyenkor bedugom az ujjamat a szájába, jól megharapja, aztán abbahagyja a csikorgatást egy időre. Enyém gyerek nappal csinálja.
Asszem Sára írta anno, hogy Vince csikorgatott...
Sára: Nálatok van ez még? Vagy megszűnt? Hogyan, ha igen?

Huncut: Szegény Sanyika, én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne vidd el orvoshoz, hívd ki az orvost, ha baj lesz, mert nálunk ott kezdődött a tortúra (orrfolyás és társai) mikor elvittem dokihoz, előtte mi is csak lázzal küzködtünk, na meg hasmenés volt. Remélem tényleg nem lesz komolyabb bajotok!
Ez a nemalvás is visszatért nálatok is??? Végülis egy hónap van a fiúk között, ez lehet életkori sajátosság is akkor?

Timi: Sajnálom Hanna betegeskedését, a kórházat!!! Küldök gyógymancikat ezerrel!!! És szívből kívánom, hogy gyógyuljatok már végre meg. Ez hihetetlen, hogy miért kell szenvednie szegény kislánynak! És hát Neked is gondolom nagyon rossz lehet.

Prücsök: Nekem még régebben nagyon ajánlgatta a védőnő (még Trianon előtt, mikor utoljára láttam) a Virbucol kúpot fogzásra. Azt mondta, hogy mindenkinek nagyon bejött, akinek ajánlotta. Én nem éltem vele, mert nálunk jó volt a Chamomilla is.
Ennyi infót tudok neked a kúpról.

Gabek: Nahát miféle kis hévizi kiránduláskán voltatok? Na mesélj csak részletesen! Gergő is volt? Melyik szállóban voltatok?

Manó: Boldog felediket Iminek!!!
Örülök, hogy ilyen hamar túl lettetek ezen a betegségen.

Szilvia hogy vagy??? Helyzetjelentést kérünk! Hogy sikerült apa szülinapja?

Szép napot! Na én megyek, kezdek magammal valamit, mert mindjárt jön Flóra - mert anyukája orvoshoz megy - és dadanéni leszek.

Pusz
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok!
Az éjjel 2 óránként etettem.. Panna folyton bealudt a cicin 50 ml környékén...
Mi is megyünk ma a levegőre, nagyon szép idő van.
Erika mi van veled? Csináltál már tesztet?
Holnap megyünk oltásra, kicsit tartok tőle, hogyan reagál majd rá a kisasszony... Remélem nem lázasodik be. Ilyenkor a babák enerváltak lesznek, vagy pedig nem tudnak aludni?Mire számítsak?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom előkerültetek! :lol:

Angyalka!

GRATULÁLOK JANKA ÉRKEZÉSÉHEZ!SOK-SOK PUSZI NEKTEK!VALAMINT SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT!
Nagyon várom Janka születésének történetét! :wink:

Anid,
igen megkapta Hanna a Prevenart.Akkor éppen teljesen egészséges volt.Mivel az oltás után 1 hétre lett beteg az oltásnak nem sok köze volt ehhez.Egy védőoltás hatásának legalább két hét kell,de ennél még akkor sincs 100%-os védelem.Ezért kell-1év felett-2 oltást adni a gyerkőcöknek.Majd a második után-az első után 2 hónappal-kialakul a teljes védettség,állítólag egy egész életre.Sajnos ez sem véd mindegyik pneumococcus ellen,de a 7 leggyakoribb ellen igen.
Most nem tudjuk mi a kórokozó,mert nem történt leoltás,a főorvos sem gondolta,hogy ennyire makacs dolog lesz megint.


Sanyika,Imike mennek a gyógymanók hozzátok is!Remélem hamar rendbe jöttök! :wink:

Lilla,
kitartás!Sajnos semmi ötletem sincs.Tudod a múltkor én panaszkodtam,hogy este nem akar elaludni Hanna.Azóta megint rendeződött a helyzet,simán elalszik este.(kopp-kopp)
Lehet,hogy nálatok is pár éjszakáról van szó. :shock: :roll:

Szép napot mindenkinek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Manó,

Iminek meg még boldog féléves szülinapot! :lol:
timiban
 
 


Sziasztok!

MARCIUS VAN!!!! Közeledik a tavasz, de joooo!
Tegnap a kis erkélyünkön ebédeltünk a napsütésben, kiraly volt! Mint régen, nosztalgiaztunk egyet (bar most hianyzott az üveg bor, de sebaj:)).

Timi, nagyon sajnalom, h ennyit betegeskedtek :( Remélem a jo idö segit!

Angyalka, nagy gratula Jankahoz, varjuk az élménybeszamolot!

Ejszaka azt almodtam, hogy Szilvi megszült, milyen vicces!

Lilla, igen, nalunk (is) volt fogcsikorgatas. Most is van néha, ha nö vmi fog. Szerintem nem nagyon lehet ellene mit csinalni. Vagy legfeljebb, amit Te irtal (bedugni az ujjadat a szajaba). Szoval Anid, kitartas, ez is beletartozik a kiképzésbe! :lol:
A multkor vmi malaj kajat csinaltam jo sok füszerrel, kokusztejjel.

Tündi, boldog felediket Iminek! Hétvégi program :(

Lilla, nem alvasra én fogzasra tippelek. V akkor szokott ilyen keservesen sirni+felébredni éjszaka. Vagy nektek kibujt mar az összes? :lol:
Bii és Flora nagyon édi lehet! Mi lesz késöbb?!

Dorka, mi csak most kezdtünk fogat mosni, naponta 1x szoktunk (ha nem felejtem el), elég mokas. Max 10 mp-ig tart az egész. Szerintem nem art koran kezdeni, legalabb megszokja!
Kavé helyett most cikoriat iszom. Nem teljesen olyan, de hasonlit (meg lehet szokni). Nekem fontos volt a reggeli kavé és a kaja utani kavé, igy legalabb megmaradt az illuzio :)!

Gabek, tényleg, Berregö is veletek ment Hévizre?

Huu, tegnap lathattunk egy igazi hisztit "a la Vinci" (ami eddig volt az kutya füle!). Elvettük töle a popsitörlö csomagot, amit utazasnal hasznalunk, mert azzal ugye nem lehet fürödni. Kész, vége, mit tettünk!! jo féloras üvöltés következett, igazi könnyekkel, alig kapott levegöt szegény gyerek olyan mérges volt! Maskor imad pancsolni, most ült a kadban és mérgelödött, üvöltött. Semmi nem volt jo, semmi nem kellett, azt hittük, h igy marad és nem tudja abbahagyni. :roll:
Aztan egyszer vége lett, mikor elökerült az alvos maci, mintha mi sem történt volna, ment az esti paradé és a huncutkodas!
Mi lesz, ha dacos lesz??! Vagy ez mar az?

Beteg manoknak jobbulast!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Nagyon Szép Napos Napot Mindenkinek!

Nem tűntem el, csak ma ctg-n voltam, fél 11-re mentem, így már 12kor végeztem is... :?

Lilló: köszönjük szépen, Apa nagyon örült a szülinapi tortának meg az ajándékoknak is, jó volt a buli. Csak hát Ő Ákit kérte igazából szülinapjára, dehát az királyfi kéreti magát. :lol:

Sára: na, az álmok valóra válnak, kérdés: mikor?? :lol: :lol:

Angyalka: Gratulálunk Jankához, sok Boldogságot, Egészséget kívánunk Nektek!!!!

Kicsit ma depis vagyok, bár tudom szép az idő, meg minden, de valahogy mégis...
Megvizsgált a doki: kicsit van nyitva a méhszáj, szerdán megyek megint hozzá. Péntekre vagyok kiírva, ha addig nem történik semmi, akkor valszínűleg be kell feküdni, és egy hetet még várnak... Dokim ugye megy szabira szombattól, szóval most úgy érzem, minden összejött. Voltam Etusnál, mondta, h ne akarjam görcsösen, hogy jöjjön a Bébi, mert akkor nem fog azért sem:-) (már most lázad, mi lesz, ha tini lesz... :lol: :lol: ) Sétáljak nagyokat, meg guggolás, no meg házas élet.. Házas élet, mi? Az uram meg haldoklik olyan beteg lett a hétvégén... Így nehéz:-)))
Ugyhogy megyek is málnalevél teát vedelni, bár eddig is ezt tettem...

Puszi Mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Szilvi, kitartás, előjön az a gyerek szombatig, ne izgulj. Nekem az volt a megérzésem, hogy ma fog születni - még nincs vége a napnak, szóval még van remény :)
Nekem is úgy volt, hogy pont a kiírt időpontban utazott volna külföldre a dokim, de Balázska szerencsére úgy döntött, hogy 4 nappal hamarabb jön, így nem volt baj.
Uradat kúráld, hogy ha eljön a pillanat, ne őt kelljen istápolni (komolyan vicc, de az én uram is lebetegedett, mikor szültem, de szerencsére úgy összekapta magát (szerintem az ijedségtől), hogy egyből jobban lett, mikor elindultunk a kórház felé).

Angyalkának gratulálunk és sok türelmet, kitartást kívánunk Balázskával együtt!!!

Kép
emma8
 
 


Remélem, hogy tényleg kikukkant 10-ig a kislegény, én már azt sem bánnám, ha ma indulhatnánk vissza a kórházba. :lol: :lol:

Köszönöm a bíztatást Emma, nagyon aranyos vagy Te is, akárcsak a Többiek!

Jó, hogy vagytok Lányok!!!! :lol: :lol:

Már a depimet is űzögetem, hogy menjen innen, nem akarok rosszkedvű lenni.
Apát meg gyógyítgatom, sajnálom szegényt!

Legyen szép az estéje Mindenkinek, én már várom a Párom, hogy menjünk nagyon sétálni!

Puszi: Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Szilvi, pedig úúúúgy drukkoltam Neked ma, hogy már ne kelljen hazavonatoznod a ctg-ről!!!! Nem baj, majd szerdán már nem kell hazajönnöd :wink: , most nagyon ráfekszem a dologra, és teljes erőmmel koncentrálok!!! (Lilla boszorkány)

Gyerekem ma kinyírta a telómat. Belecsorgatta úgy a nyálát, hogy nem csinál semmit, csak búg egyfolytában. De már szereztem pót telefont, este hozza át a barátosnőm, hogy nehogy lemaradjak Szilva sms-éről...

lilló
 
 


Apának meg jobbulást!!! Küldöm a gyógymancikat ezerrel. Nehogy már ne legyen ott veled a nagy eseménynél a betegsége miatt...
Télleg, ugye apás szülést terveztek azt mondtad?

lilló
 
 


Jó estét Mindenkinek!

Gratulálunk Angyalkának Jankához!!!Sok- sok tejcsit küldünk!

Szilvi nektek meg mennek a drukkok!
Nálam is úgy volt, hogy márc.13-án befektetnek(hétfőn),de Norbi gondolt eggyet és szombat hajnalban megérkezett.
Úgyhogy NYUGI!!! szombatig még sok idő van!

Sára:kávé nélkül én teljesen kész vagyok.Annó a cigiről könnyebben leszoktam, mint a kávéról.Arról sajna nem tudtam csak mérsékeltem.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok!

Hatalmas gratula Angyalkanak, Isten hozta Jankat!!! Majd varjuk a szulestortenetet!!

A fogcsikorgatasrol: en meg ma is szoktam, igaz ritkan, de nagyon erosen. Egyszer egy fogdoki azt mondta, hogy kopnak emiatt a fogaim, kulonosen az egyik oldalon, ezert harapasemelot (vagy mi a fenet) kell hordanom ejszaka. En inkabb hagytam a fenebe, es igyekeztem tudatosan ellazitani az allkapcsomat. Ma mar alig csinalom. Szoval szerintem nem nagy ugy.

Dorka, a legelso fog kibujasatol kell elkezdeni a fogmosast, egyszer egy nap, lehetoleg este, es keteves kortol ketszer egy nap, reggel es este. Szoval Nektek mar reg kellene! A drogeriakban, Tescoban lehet kapni fogkefet mar ilyen pici babanak is (altalaban 0-2 evesig van rairva), es fogkremet is, olyat, amit le szabad nyelni. A Lacko kabe ket honapja oblit csak. Eloszor hagyd, hogy O kanalazgasson vele a szajaban, meg ragicsalja, es a vegen pedig Te sikald at a fogacskakat egy kicsit. Sok sikert!!

Mi megvagyunk, dog faradt vagyok. Probaltam a Micinek almalet adni, egyelore egy kanal sem ment le. Rettenetesen fel volt haborodva, ugy fintorgott, hogy alig lehetett nevetes nelkul kibirni. Aztan amikor latta, hogy nevetek, elcsodalkozott, hogy mi olyan vicces, es O is elmosolyodott, mire az osszes le a szajabol szepen kicsurgott.. Kiraly..
Lackonal a szobatisztasaggal kuzdunk, de sehogy sem megy. Pedig mar matrica jutalom is jar egy wc-be pisilesert.. Egyelore ott tartunk, hogy szol, ha ki kell venni a pelusbol a kakit.. :? Megint csak: kiraly.... 8)

Na puszi mindenkinek!
Panzej

Kép
Kép
panzej
 
 


Szép estét mindenkinek!

Úgy látom zajlanak az események alvás fronton és a kismamiink is elkezdtek finishelni. :)
Angyalkának és Katának nagy gratula! Igazán gyönyörű napra érkezett meg a pici lány! :P :P :P

Az alvással mi is változó napokat élünk. Múlt héten már Blanka szobájában is megágyaztam magamnak és az ágyát esténként odahúzom a kanapé mellé, hogy karnyújtásnyira legyen/legyek, ha át kell helyeznem a székhelyemet. :) Érdekes. Viszont anyósom átvállalt 2 éjszakát múlt héten, hogy úgy megfáztam így már a 4. nap nem volt szopi éjjel, csak reggel ébredés után. És tegnap már teljesen átaludta az éjszakát (nem úgy én - úgy jártam át hozzá, mint mikor 2 hetes volt kb. :roll: ). Hát ezek vannak.

Lilló,
Irigy, irigy. :oops: Tök jó, hogy Polettel ti is és a gyerekek is így egymásra találtatok! :)
És köszi a Virbucol infót. Néztem, hogy tartalmaz chamomillát, de fogzással kapcsolatban mégsem említik sehol. Kicsit fenntartásaim vannak vele, mert azt írja, hogy a használat eleinte felerősítheti a tüneteket. :? Na kösz. Szóval megvettem, de inkább parkolópályán van.

Dorka,
Mi már mosunk fogat, mind a két és felet. :D. Azt olvastam nem árt mielőbb elkezdeni, hogy szokjanak hozzá a bébik. De nem hiszem, hogy gond, ha valaki csak 1 éves kor után kezdi el. Blanka irtóra élvezi, utána néha odaadom neki a fogkefét rágni (csak el ne vegyem tőle :lol: ).
Jó "hallani", hogy otthon nincsenek harcok. Remélem tartós a pozitív változás!
:wink:

Mágnes,
Szuri után inkább alvósak a babák - nálunk legalábbis így volt. :) Hideg vizes borogatással (nagyobb zoknit levágva a kicsi comjára húzni) készülhetsz + szükség esetén lázcsillapításra, de nálunk 1x sem volt rá szükség.

Szép estét!
Prücs

prucsok
 
 


Javítok: Angyalkának és Jankának gratula!
Még nem száazasak az agysejtjeim. :lol:

prucsok
 
 


Szép Estét!

Még bekukkantottam séta után. Annyit sétáltunk, meg lépcsőzés fel a 4.re (mert lift amúgy sincs), meg guggolás, szóval rajta vagyok az ügyön teljesen.

De biztos segít Lilla boszi koncentrációja is:-))) Előre is hálás vagyok érte.
Az sms-t meg remélem mihamarabb küldhetem már. Bár nem tudom, éjszaka közepén is szabad írni? :lol: :oops:
Igen, apás szülés lesz végül, mert én az elején nem akartam, de végül az lesz. Remélem jól döntöttem, és jó lesz így.

Dorka: neked is nagyon szépen köszönöm a drukkokat, mostmár biztosan Áki is meghallja őket, és előkukkerol :lol: :) :lol:

Tényleg Lilla, Bíí hogy van? Gyógymanók remélem megtaláltak Titeket is!

Panzej: Édi lehetett Mici, ahogy kicsorgatta az almát a szájából. Annyira jókat lehet nevetni ezeken, ahogy fintorognak:-) Biztos be fog jönni neki az alma, csak ma valahogy nem kellett Neki:-)))

Na dugultam, jó éjt mindenkinek!
:lol:
Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Anid
Berregő is csikorgatja a fogát, én kivagyok tőle. Én azt csinálom, hogy adok neki valamit rögtön amit rághat és akkor nem hallom azt a borzasztó hangot.
Akkor ti mivel fogjátok kiváltani a reggelit?
Kinek reggelizik már a gyereke? Miket adtok neki? Segítsetek, mert a kifli lassan unalmas lesz.

Dorka
Mi reggelente együtt mosunk fogat. Ül a tükör előtt és nézi, hogy mit csinálok és próbál utánozni. Persze ő csak bohóckodik, de jó ha látja a példát maga előtt. Csak sima vízzel mosunk, a DM-ben lehet 3 db fogkefét kapni kisbabáknak, ami tanulószett, és azt rágcsálja, aztán a végén én egy kicsit megsikálom neki és kész.

Iminek
Boldog elediket :-)

Szilvi
Még messze van a szombat, sétálgassatok és dumálj a bébinek, hogy minél hamarabb jöjjön ki. Ne te legyél görcsös, hanem beszéld meg vele :-)

Még valentin napon szerettünk volna elutazni, de akkor nem jött össze, utána én dolgoztam hétvégén, tehát most tudtunk elmenni kettesben. Berregőt nem vittük, mert a párom gyerekkorában eltűnt a tóban :roll: és nem szeretném ha ez az élmény megismétlődne a családban. :x
Nagyon jó néha kicsit kettesben lenni, bár bevallom nálunk nincsenek alvásproblémák, mégis jó volt pihenni. De így is felébredtem 8-kor ahogy itthon is szoktam, de azért az más amikor eléd rakják a reggelit és utána mész le a pezsgőfürdőbe, mint mikor pelenkázni és mosogatni kell.

Angyalka
Gratula Jankához, gyere és mesélj!!

Mágnes
Bármi lehet az oltás után, nyűgösebb lehet, vagy sokat alszik-vagy keveset, vagy többet eszik-vagy nagyon keveset. Lényeg, hogy minél hamarabb tegyél vizes borogatást a zokni alá és akkor valószínű nem fog belázasodni.

Na főzök valami ebédet.

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Halihó!

Nagyon klassz napom volt tegnap. Annyira hamar elröpült a nap két gyerkőccel. Főleg két ilyen tüneménnyel. Még sétálni is lementünk, Bít babakocsiban, Flórát kenguruban vittem.

Dorka: Én anno gyógyszertárban vettem Bínek fogkefét és fogkrémet (Nenedent baby a neve) egy csomagban van a kefe és a krém. 6 hónapos kortól alkalmazható maga a fogkrém. A fogkefe ujjra húzható szilikonos, tehát nem igazi kefe, kis szilikon tüskéi vannak. Mi este szoktunk fogat mosni fürdés közben, nagyon élvezi a gyerkőc, és már 6 hós kora óta mossuk, mióta eszik mást is mint anyatejet.

Gabek: Mi reggelizünk, ma pl túrót adtam banánnal neki, de szoktam neki kiflit karikára vágni, rákenni kis vajat, reszelt sajtot rányomkodok (mini szendvics) imádja, hogy ő ehet egyedül kézzel. Túróból szoktam neki csinálni szendvicskrémet is, kis túró, olivaolaj, paradicsom összeturmixolva. De van hogy Biskottit török bele neki reszelt almába, vagy banánba.

Prücsök: A legtöbb homeós szer először felerősíti a tüneteket, aztán kezd hatni, ezt mondta a doki. Szerintem egy próbát megér, pár napot kibírtok még :wink: .

Szilvi: Továbbra is mennek a drukkok!!! Szereztem már új telefont, jöhet az sms, éjszaka is :)

Szép napot!
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a feledik szülinapi köszit.

Janka, légy köszöntve eme világban!

Lilló: Annyira irígyellek, hogy két ilyen édi babóval lehetsz. Legalább edzel a kétgyermekes élethez. :-) Na meg gondolom Bí is nagyon élvezi a társaságot.
Én is olyan szívesen vinném baba(babák) közé Imit, mert nagyon igényelné a társaságot, de senkit sem ismerek rajtatok kívül akinek babója lenne. Ti meg mind olyan nagyon messze laktok!!!

Sára: Téged is nagyon irigyellek ám! A szabad levegőn kajcsizni!!! Nekem még erkélyem SINCS! :cry:
Popsitörlő??? Vincének aztán van akarata! Éljen a dacckorszak!

Gabek:szerintem mindenkinek kell egy kis romantikázás apával! És ha megtehtitek, akkor minnél többször!

Huncit: Sanyika már jobban van?

Mi még mindig nem jöttünk ki teljesen ebből a taknyolásból. Igaz, már lázunk nincs, de a nózija még mindig nagyon folyik. És elég nyűgös... De majd csak lesz jobban. Optimista szemlélet.

Most mennek kell apának vacsit csinálni...

Szép estét!

Szilvi: Kitartás!

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!

Angyalkának nagy gratulációnk! Végre még egy kis menyasszonyjelölt! :) :) :)


Szilvi!
Nagyon drukkolok neked, hogy most már eljöjjön a nagy pillanat!
A sok séta tényleg jót tesz és most ráadásul gyönyörű idő van! Meséld el a babádnak, milyen szépen süt a nap, hátha kedve támad megnézni!:) :) :)

Sára!
Hát, igen, a régi szép idők, mikor az ember csak úgy üldögélt, mig el nem unta.... Most annak is örülök, ha nem kell félbeszakitani az ebédet!
Vince jó kis krapek lett, hogy ilyen hisztiket lenyom, azta! Ahogy irod, nagyon kinyilt a csipája! Az ember nem is gondolná, hogy a szép kék szemével és a szőke fürtjeivel mire képes! :D :D :D :D


Timi!
Jobbulást kivánok Hannának, most már aztén nagyon ideje van, hogy meggyógyuljon szegényke! Hátha a melegebb idő segit majd helyrejönnie!

Csajszinépek!
Én most kábé egy hétre kivonom magam a forgalomból, mert kórházi kivizsgálsára kell mennem. Kiderült, hogy autoimmun betegségem van és erre gyógyszert fogok kapni, de előbb jól megvizsgálnak. Szerencsére nem kell bent aludnom, hanem délután hazajöhetek mindig. Napközben anyu vagy a párom lesz Botival, remélem, nem fog szegény gyerek megkattanni.
:( :( :(

Ha hazaeresztenek majd, jelentkezem, remélem, addigra már eggyel több babánk lesz Szilvi jóvoltából! :) :) :)


Pusza mindenkinek!

Kinga
kgk
 
 


HalihÓÓÓÓÓÓÓ!

Isten hozta (vagy a gólya,mindenki válasszon)JANKÁT!

Remélem Angyalka is jól van!

Szilvi
Húúúú,veled együtt pörgetjük a napokat!
Lehet,hogy apának az un. kalapkúra is jól jönne! :lol: :lol: :lol:
Két legyet lehet egyszerre üni! :lol: :lol: :lol:

Sára
Igen, lehet dackorszak, szerintme midnen az amikor nem azt csinálja,mait én akarok! :lol:
Én Katának beígértem mikor állandóan vonyított, ha elég idős lesz, megy a zuhany alá!
Brutális vagyok!
Lehet jó módszer azis, ha leülsz vele szembe és torkod szakadtából üvöltöd neki:AKKOR IS SZERETLEK!
Ki kell zökkentenki!

Panzej
Jééé,nekem is van harapásemelőm, én öklendeztem tőle! :roll:
tesó fogtechnikus és az ő ötlete volt! Inkább megoldottam a leleki bajt, és így nem kellett!
De mi baja a gyereknek?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Gabek
Nem tudom mi lesz reggelire a gyereknek, hogy se tej, se kenyér! MAjd veszek jó drágán glutén mentes cuccot, illetve tejmenteset! :twisted: :twisted: :wink: :wink:

És igen jó kettesben elmenni bárhova!
M megyünk nagyizni márc 15-ei hétvégén és jól kimulatjuk magunkat! :lol: :lol:

Lilla
Ügyes vagy akét csöppséggel! Látod! A teszt csak időszakosan tévedett! :lol:

Bíí betegsége nincs kapcsolataban a soproni fürdéssel?
Mennyire tiszítják ott a medencét?
Mennyire tiszták a vendégek?
Én most parázok, ne legyen semmi baj!

Timi
Mondnanak valmait a dokik,m itől lett ennyire füles a gyerek?
Kinövi majd?
És az oltás nem segít akkor?

(Éssel nem kezdünk mondatot! Ülj le fiam,egyes! :twisted: )

Rólunk:
Új mutatvány a fogcsikorgatáshoz: falkaparászás körömmel! :twisted: :twisted: :twisted:
Áll a gyerek, sőt lépeget, így én állok mögötte és várok, hogyan tovább! Állok,állok......néha leültetem, ő újból áll, én állok, állok mögötte és röhög fel rám, és mászik fel rajtam!
Szóval emiatt az új mutatvány miatt kicsit most kevesebb az időm!
:lol: :lol: :lol:
göre lesz alába
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogy adom így férjhez! :cry: :cry: :cry:
Mondjuk múltkor a dokibá ,felajánlotta,hogy van egy fia! :lol: :lol:

Pussazntok mindenkit!

Kép
anid
 
 


Sziasztok,

Anid
A lisztérzékenység miben nyilvánul meg? azaz azt hogy veszed észre?
Nálunk is van hasonló mutatvány a fal karmolásához, nálunk köveket csapdos a falhoz rendszeresen. Nem csak a köveket veszi ki a cserépből, hanem a földet is, tehát lassan festhetünk.

Dorka
Jó, hogy rendeződött a viszonyotok, leültetek és megdumáltátok, vagy mi volt?

Lilló
Már előre gyakorolsz a két gyerekkel? :wink:

Képzeljétek Ágiboszival megvitattam a helyzetemet és arra jutottunk, hogy ha 2-3 éven belül szeretnék tesót, akkor jobban járok, ha az állam tart el, mintha 4 órában dolgoznék. Mert hát a 4 óráért mondanom sem kell, hogy nem adnak annyit, mintha 8 lenne, így sokkal kevesebb lenne majd a Gyed. így hát helló meló. Most úgy érzem rengeteg időm van, így hát ma is elmegyünk görkorizni, nincs valakinek kedve velünk tartani 2 körül?

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Dorka, szerintem probald ki a cikoriat, legfeljebb nem jön be. Inkabb a gesztus hianyzik vagy a koffein? a legtöbb aruhazban lehet parni néhany 100 forintért, Inka a neve. (jo sokat érdemes rakni belöle).
Nyugalom: :)

Kinga, remélem minden rendben lesz és Boti jol birja ezt a hetet! Ha anyukaddal és az apukajaval van, talan nem lesz gond! Helyzetjelentést kérünk szépen majd!

Anid, szerintem is a dackorszak kezdete. Ha nem is akkor életkori sajatossag. Van egy baratnöm, akinek eddig tök nyugis volt a fia, csak néhany honappal idösebb, mint V és ugyanazokat csinalja, éljen!!! Nyugtatjuk egymast, tök jo!
De ez a jéghegy csucsa, tegnap a jatszon lattunk egy szééép nagy hisztit, kb 2-3 éves gyerektöl :roll: Mi még kispalyasok vagyunk!

Köröm ügy (le se irom, mert felall a ször a hatamon): :o :x

Amugy tanit engem a fiatalur, rajöttem, h sok hisztit meg lehet uszni, ha pl. elkérem töle azt a dolgot, amit lenyult és nem a kezébe valo. Együtt visszatesszük a helyére, vagy elmagyarazom neki tök nyugodtan, h nem neki valo, adja vissza, ilyenek.
Csak türelemböl kell sok! :mrgreen:
A legujabb mutatvany: partvissal villanyt kapcsolni.

Anid, Gabek, nalunk gyümölcsös gabonas mix van reggelire. Probalom valtogatni a gyümiket és a gabonat igy nem unalmas.
Nagyon megszoktam a Holle féle pépeket, most azt hasznaluk pl.

Gabek üdv ujra a nem dolgozo anyukak taboraba!
Huu, hétvége kettesben nagyon jol hangzik :roll:

Mi sajna most kettesben leszünk 1 hétig, férj elutazott munka miatt :cry:
Remélem nem lesz gond és jol birom/birjuk...

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Halihó Mindenkinek!

Ma megleshettem hogyan kertészkednek az anyukák: gyerek bebundázva babakocsiba be, anyuka meg nyomul a kertben, hogy legyen virág, zöldség, gyümölcs. :) Hát nem tudom Blanka meddig bírná, de talán teszek egy próbát... A zöldségeskertem már úgyis rég felszámoltam, csak a virágok maradtak.

Jelentem mi is bőszen reggelizünk + vacsorázunk. A Manó, ha fáradt, nem eszi a pempőset, csak a tök szilárdat. Hát múlt héten elkezdtük, azóta van vajas kalács, lekváros kalács, gyümipürés kalács, paradicsomos kifli, sonka, kemény sajt, joghurt. Egyelőre it tartunk. De Lilló megmozgatta a fantáziámat a túróval. :) Nem tudtam, hogy már azt is lehet.
Ma megette a "handmade" narancsos rizskásámat. Éljen!

Gabek,
Gergőnek boldog jubilumi hófordulót! :D
Munka ügyben most már otthonról sem fogsz besegíteni? A kollégáid hogy fogadták? Hisz alig hogy visszamentél dolgozni. Kár, hogy az anyagiaknak kell meghatároznia dolgozzon-e az ember gyerkőc mellett vagy sem... :roll:

Sara,
Remélem a ti példátokon okulva majd sikerül nem elfelejtenem, hogy türelem, türelem, türelem. :lol: Már most nagyon önálló a lány. Pillanatok alatt tűnik el a nappaliból a fürdő irányába.

Ja, tök vicc: vettem sarokvédőt, amit 3 öntapadós koronggal lehet a bútorra rögzíteni. Kb 4 napig volt fenn, azóta Blanka kedvenc szórakozása, hogy leveszi és rágja, merthogy gumi. :? Hogy gyerekekkel nem tesztelték, az tuti.

Anid,
Fürdőpelus mehet a postával? Vagy még nem úsztok?

Tündi,
Iminek jobbulást! ++++ Ez egy ilyen időszak, mi is porszívózunk, Sterimarozunk és Nasivinezünk napjában 1x. egyiket jobban utálja a manó, mint a másikat. :?
(Már a kuytáknál is utáltam, hogy mindig rám maradnak a "rossz" szerepek: gyógyszer be, ide csepp, oda kenőcs, grrrrr.... :( )

Szép estéket!
Prücs

prucsok
 
 


Sziasztok!

Hova tűnt mindenki? Szépen lassulunk, lassulunk. :oops: :oops:
Nekem is ezzel a szilárdat evéssel van dolgom. A ti porontyaitok nem fuldokolnak? Én ha adok neki kiflit, az esetek 80%-ában fuldokol tőle, mert akkora darabokat harap le belőle. Viszont a banánt tegnap ügyesen elmajszolta.

Gabek,
sajnálom, hogy nem dolgozol. Én is beszéltem erről Ágiboszival, engem is hívtak vissza, dehát 4 órában nem éri meg. :cry: Az azárt meg mégis túlzás, hogy kevesebb pénzért dolgozzak, és még a gyerekemmel se én legyek! :shock:

Jelentem, Máté nem kaparja a falat: nyalja. Lehet, hogy mészhiányos? (Vagy diszperzithiányos??)

Dorka,
koffeimentes kávé nem jön be? Én azt szoktam, ha már nagyon kívánom a kávét.

Sára,
a cikóriában egyáltalán nincs koffein? (Vagy ez más néven a koffeinmentes kávé? :oops: nem tudom...)

Kgk,
gondolok rád, bár ezt most biztos nem olvasod.

Jankához sok boldogságot az újdonsült kétgyermekes Angyalkánknak! Várjuk a szüléstörit!

Megyek, mert ezer dolgom van ma is, ahogy az mindig is van. :)
Pusszantás,
R

Ui: Anid, tudok Mogyoródon egy eladó házat 23 milláért... az sok? (Anyósom szerint nagyon sok!, lehet, hogy megy lejjebb még.) Pont anyósomék kertjének végébe van az a ház. Vagy már véglegest döntöttetek?

Kép

Kép
rita81
 
 


Nem dolgom, gondom, bocs.
rita81
 
 


HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Prücsök
Köszi a pelus lehetőséget, de azt hiszem, kihagyjuk az úszást a szállodában!
Mivel vannak fenntartásaim:
a) nem minden felnőtt használ bidét wc után
b) rendesen tisztítják-e a medencét
c) Lilla nem győzött meg, hogy Bíí nem a viítől kezdett el fosni
d) dokinő szerint vigyem nyugodtam,majd kezeljük a hasmenést és az ekcémát
e) szerintem ettől még felnő a kölyök!

Meggyógyultál????

Rita
Ház érdekel! !!!!
De csak jövőhét után tudunk vele foglalkozni! Nincs még döntés!
Miért van gondod?
Diszperzithiány! Jó! :lol: :lol: :lol:
Én meg arra gondoltam, hogy a gyerekem falramászik tőlem! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szerintem mivel mindenki gyereke rákapcsolt mozgásügyileg futkározunk! :lol: :lol: :lol: :lol: Illetve én állandóan állok és a gyereket szedem le a DVDállványról! :twisted: :twisted: :twisted:

Gabek
A dokinő szerint a liszérzékenységről csak úgy bizonyosodhatok meg: Adjak neki kiflit és ha másnap vizeset fosik, akkor lisztérzékeny!De bízzunk benne, hogy nem jött át az apai vonal!
Én is erre gonodoltam, tehát még várat magára a kifli! Addig kapja reggel a 2,5dl tápot! :P

Kár a melóért! Akkor most mi lesz?

Csajok!
Felvetem a tali ötletét, mert nekem záros határidőn belül elviszik apósék az autót, amit télen használtunk! (április)
Nem lehetne valamikor a hó második felében összehozni egy gyerekzsúrt?
Hátha addigra mindneki meggyógyulna!

Kép
anid
 
 


Sziasztok,

Prücsök
Mi is vettünk Chicco gömb alakú gumis élvédőt, nálunk is az a helyzet, Gergő meglátja, leszedi és játszik vele. Persze rá is lehet fúrni a bútorra, no de azt azért mégsem :x
A kalácsot hogy adod? Levágsz egy szeletet és nyammogjon rajta, vagy kis katonákban adod? Mi még az üres kiflinél tartunk, kicsit félek tőle, hogy minden csupa vaj és lekvár lenne. De elhatároztam, hogy holnap kipróbáljuk a margarint.

Rita
Mi a sok gondod?

Ti a tejes dolgokat hogyan kezdtétek el? Mert nekem a védőnő azt mondja, hogy ne adjak 1 éves koráig meg persze tojást se, lisztet sem. De 1 éves korától meg már szoktassam a mi kajáinkhoz :roll:

Anid
Én is benne lennék egy taliban :) , de ha addig nem jön össze akkor én szívesen elviszlek. Bár nem tudom merre laktok, de a férjed erre dolgozik valahol, nem?

Tessék jönni gyakrabban!!!! Mindenkinek kötelező min. fél óra net, amíg alszik a gyerek!!!
Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Szép Napot Mindenkinek!

Én is beálltam a betegeskedők táborába.. A legjobbkor jött, mit nem mondjak..
A fiam meg még a pocakban, nem akar előkukkerolni.
Tegnap voltam dokinál, méhszáj még jobban nyitva, ha holnapig nem történik semmi, akkor valszínű, hogy befekvés lesz.... Na ezt annyira nem szeretném, hogy el sem tudom mondani. :cry: :cry:

Tegnap egész nap fájt a hasam, de nem görcsölt, inkább csak olyan érzés volt, mintha ki akarna pukkadni. De ez sem volt azért már az a nagyon kellemes fájdalom... Néha összerándult az arcom, de sebaj, inkább jöjjenek a fájások, és láthassam a kis Drágámat. :lol:

Mondta doki, hogy sétáljak sokat, ezt tettem tegnap...Ma is megyek, meg lépcsőzök, hátha...

Szép napot és sok puszit küldök Mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Gabek, úgy megijesztettél, hogy azonnal írok is. A brassói még várhat, addig sem rontok el semmit, amíg nem megyek a konyhába.

Angyalkának és az apucinak gratulálunk Jankához! Kívánunk Nektek sok boldogságot![color=violet][/color]
Szilvi, Te kövtkezel! Vagy már meg is érkezett erre a szép tavaszi időre a babóka?

Timi: Jobbulást kívánunk Hannának, de remélem már jobban van.
Annak a tubusnak meddig kell a fülecskéjében lenni?

Tünde: [i]Iminek boldog felediket!
(egy kicsit elkéstem, de azért szívből kívánom)

Kávé téma: Én a reggeli tejeskávémról nem tudtam lemondani, bizonyos biológiai folyamat miatt. A koffein mentest iszom. Szerintem a cikória az más. Van ez is meg koffeinmentes is. Vagy rosszul tudom?

Lányok! Akkor, ha kistesót szeretnénk, akkor a 2 év betöltése előtt jó ha sikerül? Vagy anyagilag, hogy jobb? Sajna a munkahelyemen a kiszervezés fenyeget, oda a kiemelt végkielégítés és még nem is biztos, hogy majd visszavesznek. Ilyenkor mi a legoptimálisabb?

Ennyit arról, hogy leülök gépezni, míg a gyerkőc alszik (aludt). Miért tudnak ilyen jól időzíteni?

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok.


Ui: a következő talit merre szeretnétek tartani? Jó lenne már egy kicsit kimozdulni.

Edina és Anita

Kép
educi
 
 


Szilvi, egyszerre írtunk.
Ezek szerint még nem. :(

Edina és Anita

Kép
educi
 
 


Szia Edina!

Még nem....
Voltam egyet sétálni, hátha megindul...

Jelentkezem, ha van valami!

Pusz

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Csajok sok türelmet!!!!
Minden házi bűvészkeedést be kell vetni!!!
Szex on the bícs!!!!!!8Rita ettől az angol helyesírástól dob egy hátast!) :lol: :lol: :lol:


Mennyire normális, hogy a gyerek nyelve állandóan lóg és nyáladzik??Jön a 7. foga!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Megette a Magyarország története c.sorozat egyik fedlapját, most a post-itet rágja!
Ez az orális szakasz meddi tart???

Megyek panaszra a Káliba: Hódot kaptunk és nem gyereket!

ERIKA MI HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

Kép
anid
 
 


Sziasztok

Anid
tegnap voltunk vérvételen (Krizsa dr. sajna nem volt, így Kovtás dr-nőnél voltunk) de a JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hírt Harcika közölte. A HCGBETA 96,48 lett!!!!!!!!! :lol:
a Mágust sajna nem tudom elérni (üzirögzítőn van) hogy közöljem vele hogy milyen ügyi volt ismét, 22-én megyünk kukucsra!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


JAJAJAJJAJAJAJJA DEEEEEEEEEEEE
JÓJÓJÓJÓJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Nagyon ügyik voltatok így kollektíven! Na a Mágus, az Mágus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez akkor egy baba? Vagy kettő???
Én nem is emlékszem a vérvételnél ez mennyi lett!
De mindegy!
Most akkor pihi?????????????Úgy megölelgetnélek!

Kép
anid
 
 


Sziasztok

Anid
Harcika szerint és a Kaális topikon sokak szerint 1 baba.
Pihenés: 13 hónapos gyerek mellett?????????????
hát amennyit tudok pihenek, de messze nem annyit mint Ákosnál, mert hát ügye így gyerek mellett már nem lehet úgy mint azelőtt.
Egyébként én tőllem lehetnének ikrek is :lol:
Drukkolok majd nektek nagyon augusztusban!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy ugyan ilyen ügyik legyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak az a baj hogy még nagyon messze van október-november.
De én mostmár végkép csak a jóra gondolok, és a rossz gondolatokat elkerülöm!

Ja azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy bevezették-e már (remélem nagyon hogy leghamarabb csak jövőre fogják) azt hogy fizetni kell ha nem a körzeti kórházba megy az ember?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Azt hiszem sajna igen!
Fitetős a buli!
Nem tudsz bejelentkezni Pestre valkihez?

Kép
anid
 
 


Erika:
Jajj de jóó!!! Nagyon örülök nektek!

Mi náthásak vagyunk, ugyanazt a terápiát alkalmazzuk, mint te Prücsök... Hát mit ne mondjak.. Panna utálja a dolgot, dehát miért is szeretné, hülye vagyok én...Az a rossz,hogy mindig olyankor kell szívni, amikora legjobb a kedve, így pedig elveszem... :(

Anid: Hát ezen a hód dolgon jót nevettem.. :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nagyon szorítunk Neked Erika!!!!!!

Anid: augusztusban még egy hód?:-))) :lol: :lol: :lol:

Nem kell még fizetni elvileg, ha nem a területi kórházba mész, legalábbis nekem eddig nem kellett, és nem Bp-i a lakcímem. Szerintem majd jövőre lesz abból talán valami.

Puszi, és drukkolok a Tesóprojektekhez. (nekem egyenlőre az első sem akar kikukkolni, ugyhogy még ráérek a tesón gondolkodni :lol: :lol: :lol: )

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Szilvi te más eset vagy! Azoknak kell,akik jan 1-je után lettek terhesek!
Ne pánikolj! Lazíts egy kicsit! Az este még messze van!
A kiírt időpont szerintem csak lombiknál a fix! Aztán a baba tudja, ő dönt, hogy mikor akar jönni!
Ez olyan, mint a szervátültetésnél tulajdonképpen, a kilökődés! A doki valahogy így indokolta a születés megindulásának a pillanatát!

Kép
anid
 
 


Én különc eset vagyok:-))))

Tök nehéz lazítani, de igyekszem, hidd el Anid. Csak hát a kiváncsiság, meg az izgalmak, meg minden...

De most elmegyek sétálni egy kicsit megint, hátha:-)))

Pusz

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
b.szilva
 
 


Sziasztok!

Most fedeztem fel, hogy milyen bunkó vagyok. Én meg sem köszöntem Nektek a féléves és a névnapi köszöntést. Akkor most KÖSZÖNJÜK SZÉPEN.
Erika, én már nem bírtam ki, hogy mi van veletek, úgyhogy megkukkoltalak a másik topikban még tegnap. De nem mertem addig nyílvánosan veled örülni, amíg nem írtad meg ide is.
ERIKA! NAGYON SZORÍTOK, HOGY TOVÁBBRA IS MINDEN OKÉ LEGYEN!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anid: kövesd az előtted lévő jó példát. De ahogy olvastam a Kaális topikban, most nagy sikerszéria van és biztos ez az egész év ilyen jó lesz. :lol:
Szerintem még egy tucat kis hódot is hazahoznál.

Az én kislányom új funkcioját fedezte fel a játszószőnyegnek. Alá bújik és így visongat a lábaival és a kezeivel egyszerre dobolva. Rám meg a frászt hozza. :roll:

Szilvi: Emlékszem, korházban a mellettem fekvő lány is ki volt már nyílva 1 újnyira és egész este lépcsőzött. Másnap délelőtt megszült. Igaz neki a 2. baba volt és az orvosa is besegített egy "kis vizsgálattal" reggel. De ne izgulj, mert jön az eső és hosszú még az éjszaka. A babák nem mindig tolerálják az időjárás változást.

Evés: Nekünk azt mondta még a pesti védőnéni (az itteninek még mindig nyoma sincs), hogy a lisztes, tejes dolgokat csak 1 éves kor után kezdjük el. Hozzá tette, hogy régen a kifli kifli volt, most meg tele különböző adalék anyagokkal, ami allergiás reakciót válthat ki. Hogy ebből mi a tudomány és mi volt az ő véleménye, nem tudom.

Már megint hosszú lettem, a lényeget meg elfelejtette, hogy miért ültem ide eredetileg.

Edina és Anita

Kép
educi
 
 


Helyes írásból 1.
Elnézést tanárnénik. Javítsátok gondolatban.

Edina és Anita

Kép
educi
 
 


Sziasztok!

Kicsit el vagyok maradva, ezért én még csak most kívánok Angyalkáéknak sok boldogságot Jankához!!! Ja, és sok tejcsit!

Sanyika kicsit jobban van, már nem lázas, de a torka még csúnya, ezért nem eszik rendesen és sokszor fent van éjjel :( Rettentő anyás lett.

Prücsök! A sarokvédő nálunk sem ér semmit, mindig leszedi Sanyika, kár felragasztani :?
Paradicsomot már lehet adni ekkora babóknak? Én azt hittem csak később...

Sára! Ti mit reggeliztek? Azért tőled kérdezem, mert V is tej- és tojásallergiás, így nálunk a vajas cuccok, a túró, joghurtfélék kimaradnak.

Szilva! Egy kis házasélet sokat segíthet! Nálunk az vált be :oops:
Drukkolok neked!

Megyek, vár a házimunka.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Lemaradt: Erika! Gratulálok és nagyon szurkolok!

Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok,

Erika, Anid
Ez a gyerek barakósdi ilyen könnyen menne? Nekem van egy barátnőm 4-szer próbálkoztak és még mindig csak ketten vannak, adjátok már meg légyszi ennek a dokinak az elérhetőségét e-mailben meg még egy-két jó szót róla, és ajánlom őt a barátnőmnek, hátha....

Szilvi
Nyugi!!!

Nálunk csillog a lakás, ugyanis Berregi ebédig több, mint 3 órát aludt, aztán délutáni levegőzésnek hála megint alszik, így volt időm mosni-főzni, mindenre. :D

A tejtermékek bevezetése kérdésem még mindig áll, ki hogyan, mivel, mikor kezdte.

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Helló Csajok!

Én se írtam most, hogy kitört a tavasz, mert egész nap kint lebzseltünk Enyémkével, kiszellőztettem őt rendesen. De rám nem lehet Gabeknek panasza, mert előtte írtam becsülettel. :wink: Amíg meg aludt a gyerek nem tudtam jönni a kötelező netezésre, mert miután találtam három halott német alakulatot a nappaliban a garnitúra alatt úgy döntöttem inkább nagytakarítok. Azt tavasszal szokás, nem?

Nahát micsoda hírek...

Erika: Gratulálok!!! Vigyázz Magatokra nagyon (már amennyire Áki mellett lehet pihenni).
Erika, aki már idén lesz várandós annak fizetni kell, ha nem a kijelölt kórházban szül úgy tudom.

Anid: Nahát, ha nem is írok, akkor nem tudlak meggyőzni, hogy a gyereknek nem Sopronban lett baja :lol: . Amúgy nem tudom, hogy ott lett-e. Végülis vasárnap jöttünk haza és szerdán kezdett el fosizni és akkor lett lázas is. Az biztos, hogy az influenza az már itthon szermányolódott, mert az csak következő hétvégén tört ki rajtunk. Amúgy az uszoda tiszta volt, az emberek is annak tűntek, máskülönben nem vittem volna be Bít meg én se mentem volna bele, mert én is kényes vagyok az ilyesmire.
Na mindegy. Az a biztos, ha kihagyjátok. Én sajnáltam volna, ha kihagyjuk, mert akkor nem láttam volna olyan boldogan lubizni a Fiatalurat. Viszont ha attól lett beteg, akkor meg nem sajnálom. Na már megint a rám jellemző ambivalencia...

Szilvia! Pedig annyira szorítottam. Úgy látszik mégse vagyok boszorkány. Pedig Angyalkánál azt hittem az vagyok... Na mindegy. Úgy látszik a te kisfiacskád is jól érzi magát odabent. Bí is így volt, kihúzta végig, nem zavarta, hogy az anyukája már begolyózik a pathológia falai között. Nálunk a szexualizálás segített, na de betegen... szegénykék, jól kifogtátok... Továbbra is mennek a drukkok!

Huncut: Parit már nagyon hamar lehet adni, asszem a Kismama féle táblában már 7 hósan írja. Örülök, h Sanyika jobban van.

Prücs: Ha már adtál joghurtot meg sajtot akkor nyugodtan adhatsz túrót is. Jó alapanyag a túró, mert lehet édesen is csinálni gyümivel, meg zöldségekkel is. Laktató kaja.
Tegnap avokádót adtam Bínek, csirkemájjal, sütőtökkel meg túróval ebédre. Ízlett neki. Finom is volt, jó krémes. És az avokádó aztán egy vitaminbomba.

Rita: Mi nem fuldoklunk a kiflitől, de előtte sokáig tréningeztünk Biskottival. Próbáld ki azt, hátha utána jobban megy a kifli.

Nahát, hogy olvasom ezt a kávéfüggőséget nagyon örülök, hogy életemben nem ittam meg összesen egy dl kávét :wink: . Vagy nálam a tea az, ami Nektek a kávé???

Na megyek, mert odaég apa vacsija, már a húsalapot sikerült odakapatnom a székelykáposztában....

Szép estét!
Lilla

lilló
 
 


Gabek: pont egyszerre írtunk.

Tejtermék: mi 8 hósan kezdtük tejpéppel. Aztán sajtot reszeltem a főzelékjébe (goudát) - ez is nyolc hósan. Aztán 9 hós kora körül kezdtem neki adni joghurtot, Aktíviát, a gyümölcsébe tettem két kávéskanállal. Meg vettem neki a Nestlé Compote Baby yogót, banánosat, Baby pudingot vaníliást és kekszeset, illetve Hipp jó éjt papit.
10 hós kora óta kap túrót, sajtot a kiflijébe reszelve, Hipp joghurtot (áfonyás-almást, eper-málnást), Hipp tejberizst.

lilló
 
 



Szilvi
Úgy értettem, hogy te már régen estél teherbe (40 hete :lol: ), s tirátok ez még enm áll!

Szexeljetek!!!!
Apának is jó az izzadás! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Elmentünk sopronolni!!!!! (ilyen szó nincs HIHIHI)
Pusszantás mindnekinek!

Kép
anid
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?