Helló!
Sziszike!
Milyen nagyon gyorsan múlik az idő! Anna már nagylány és a kicsi sem pici. Sose fogod elmesélni, milyen volt a szülésed az uzsokiban?
Bocs, h. nem jöttem, de ahogy a férjem fogalmazott, kezdek ismét beszűkülni szülés témában, vagyis rögtön pontosított, hogy "fókuszálok" a témára!
Klarissza, ez volt az amit mondani akart neked a múltkor ovi témában? Nem is tudok mit mondani a "szakértéséről".
Ha ezen az oviválasztáson most dilemmázol, akkor tényleg kérdezz meg valakit, aki szakértő óvodaügyben és tényleg ne vidd a Kincskeresőbe, hogy aztán magadat idegeld évekig.
Kláráék oviját is érdemes lehet megnézni.
Kincskeresős anyukák-járnak ott a gyerekek úszni?
Merthogy a honlapjukon nincs feltüntetve. Én pedig ezt az egyet szeretném, mert nagyon szereti a vizet és nincs normális családi uszoda a közelben, ahová én el tudnám vinni. Addig addig írtok erről a kincskeresőről, hogy az én kedvemet sikerült elvenni tőle.
Kópé-örülök, hogy a műtéttel minden rendben volt! Jártok már oviba? És a költözés, megvolt?
Klára- ti hogy álltok? Janka tavasztündér- cuki.
Klarissza- még azon gondolkodtam, h. látom a csoportban szinte ugyanannyi a pelusos gyerek mint volt, hogy lehet akkor ezt majd megoldani az oviig, vagy a nyár majd megoldja? Merthogy a bölcsiben ezzel nem foglalkoznak, nem foglalkozhatnak, h. próbáljuk ki na, pelus nélkül, hátha.
Nem az én dolgom amúgy, csak kérdezem.
Kyra- melyik ovit választottátok ki Ákosnak?
ADD- hát igen. Valami el van cseszve a társadalomban.
Bella