Na megvolt a fürdés
Nikole, hát igen, annyi egymásnak ellentmondó információt kap az ember a terhességgel kapcsolatosan, hogy én már néha nem is tudom, hogy akkor most mi van...
De úgy vagyok vele, hogy ha jólesik akkor megfürdök
Eddig minden alkalommal jó lett a hüvelyváladék tenyésztéses dolgom, tehát nem kaptam el semmit, hát remélem nem most fogok összeszedni valamit...
Hát mindegy, végülis ha arra gondol az ember, hogy tényleg mennyi minden van amit egyes könyvek szerint lehet másik meg azt irja hogy tilos...
Én hallgatok a megérzéseimre
Nem mondod, hogy te még mindig dolgozol?
Hát le a kalappal elötted! Én tuti nem dolgoztam volna végig...
Andi, ok megyek
Ja, és apásszülés.... szerintem annyira egyénfüggő...ha a párom ragaszkodna hozzá, lehet, hogy belemennék, hogy ne fosszam meg az élménytől, de hálistennek nem akarja, nem bírná...szóval jól passzolunk egymáshoz, mert én meg nem szeretném hogy végignézze ahogy szenvedek
És persze hogy végighallgassa...
Mert én tuti elmondom majd mindennek
Hiába az "én hibám is", persze ez igy van, de tuti, hogy olyankor erre nem gondol az ember, csak arra, hogy találjon egy "bűnbakot" akire rákenheti az egészet...
Persze ezt képletesen értettem, és remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel!
Hát energiám már nem sok maradt az tuti
Szóval kijöhet, megengedem neki, mert most nyugodt szívvel mennék be a korházba, tudván, hogy itthon minden csilli villi, de pár nap mulva megint kezdhetném előről az egészet, hogy ugyanilyen nyugodtan mehessek be, és azt nem tudom arra lenne-e energiám
Majd meglássuk