Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marcsi: Hány hetes vagy? Én kb. a félidőig Elevitet szedtem. Hamar megszokta a szervezetem, de jó éhessé tett, úgyhogy egy idő óta csak alkalmanként szedem. De szerintem kb. a 4. hónap végéig nagyon fontos valamilyen magzatvédő vitamin. Mostanában egyébként vitaminos pezsgőtablettákat iszom üdítő helyett, ezekben nem olyan tömény a vitamin, hogy túl lehessen adagolni, nem is olyan drága és elég finom. Vas+folsavasat, multivitamint és kalciumot szoktam inni, hol ezt, hol azt.

Tim-csi: A magzati adókedvezmény akkor jár, ha már van min. két gyereked és a pici a harmadik.

Lányok a finishben: Ti mikor mostátok ki a babaruhákat és hol és hogyan tároltátok őket? A címkéket kivágtátok? Én azt hiszem, ki fogom, mert némelyiknek olyan szúrós a széle, nem akarom, hogy irritálja a kicsit, csak akkor nem fogom tudni, melyik az 56-os, melyik a 62-es. Vagy lehet, hogy egyelőre csak az 56-osokból vágom ki a címkéket.

Az éjjel azt álmodtam, hogy császárral szültem, a bikinivonalnál vágtak, és meg kellett nagyobbítani a nyílást. Aztnán lemosták a kicsit és odaadták az apjának, aki odaadta nekem szopizni. Nagy, barna szemekkel nézett rám a baba, és rögtön ügyesen szopni kezdett, egyáltalán nem fájt semmi. Kicsit ijesztő, mégis jó álom volt. Ja, és azt álmodtam, hogy április 20-án történt. (22-23-ra vagyok kiírva).
Kép
Vendég
 


Szép napsütéses jóreggelt mindenkinek!!!

Tim-csi: nálunk apás szülés lesz, de igazából tanfolyam nem volt, csak szülőszoba látogatás, de szerintem a legfontosabb része a kórház számára az volt, hogy adjanak csekket, amit be kell fizetni a kispapa ruhájához. 900 Ft, befizeted, kiváltod a ruhát, és már mehetsz is szülni...
Újat nem mondtak, csak hogy mi kell a babának, mamának, hova kell menni, elmondták a folyamatot, de szerintem ez nem csak annak jó aki apásan szül, hanem mindenkinek, hogy ne ott érje meglepetés. :shock:

Edi5: Megértem tanácstalanságod, én nagyon sok kisruhát kaptam a nővéremtől és a sógornőmtől, természetesen mindegyikből ki van vágva a cimke, alig találtam egyet-egyet, amiben benne van, és úgy próbáltam egymásra teríteni őket, és kitalálni, hogy vajon melyik mekkora. Szóval szerintem vagy tedd külön egyelőre méret szerint, míg nem tudod mekkora ruci kell a bébidnek, vagy csak ténylleg az 56-osból vágd ki, mert nem egyszerű. Azt mondta a családom, hogy látni azt, hogy melyik mekkora, dehát két gyerek után könnyen beszélnek :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


Reggelt :)

Tim-csi: Nálunk nem lesz bent a férjem közös megegyezés alapján :) Vagyis csak a hosszabb részén lesz benn, a tágulási szakaszba, de amint már fekvő helyzetet kell felvenni és meg kell konkrétan szülni a kis drágát ott már nem vágyom a társaságára és ő se szeretne bent maradni hál istennek :)
De nálunk egyébként nem volt ilyen tanfolyam csak 1500ft-ot kell befizetni a műtős szerkóért és jöhet be :lol:

edi: én kb. 35 hetesen mostam ki a dolgokat, és rögtön ki is vasaltam és el is raktam a kis szekrényébe! Én egyenlőre csak az 56-osokat mostam ki a többi méretre bontva bezacskózva áll egy babaholmi tárolásra kinevezett szekrénybe, és amint növi ki a dolgokat előveszem a 62-es zacskót és kimosom, vasalom, és az 56-os helyére rakom :)
Én ezt a megoldást találtam ki, mert nem akarom a méreteket összekeverni, bármég nem vágtam ki a cimkéket de ha látom hogy őt zavarja akkor kivágom és hát utána meg csak guberálhatnám melyik milyen méret :D
Meg egyenlőre neki most csak egy kis szekrénye van és el se férne a cucca ha az összeset kimosnám neki, mert mi már vettünk 68-74eset is, ha láttunk valamit jó áron ami cuki volt és nem tudtuk ott hagyni :)
Szóval egyet értek nikoleal, nem könnyű a méretet kitalálni, ugyhogy jobb nem keverni :D :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 

 
 

Sziasztok!

Tim-csi:
Nem kaptam egy privit sem, de mar be is tettelek a tablazatba. Lehet, hogy nem adtal cimet az uzenetednek, akkor nem szokta elkuldeni, csak villan egyet. :(

Edi: Ugy irigyellek az almodert! Ez annyira valosaghu! En eddig csak olyat almodtam a kicsivel kapcsolatban, hogy mar rogton szuletese utan nagyon fejlett, beszel, fogai vannak, meg ilyenek... :?

Vicuskarol semmi hir? Nem irt smst?

Tobbiek a vegen, kitartas, most mar ti jottok, turelem!!!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Jó reggelt lányok! :lol:

Hát semmi jel továbbra se sajnos,pedig már bent lennék szívesen. :lol: Na majd ma délután megyünk nődokihoz,remélem többet megtudunk majd.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Nah, ma kettős front van, babák kifelé :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!

Le a kalappal.Kiruci jól érzi magát odabent:)
Azt álmodtam ma éjjel, a kórházból írtál, hogy mindketten jól vagytok:)))
Ezek szerint jól vagytok, de még tu in ván:))))
vedresandi
 
 


Jaja sajna még nem osztódtunk :D
De ami késik nem múlik! Ma ablakot fogok tisztítani, és ha kell akkor még lépcsőzök is, hogy megkaphassa ma apa a lányát szülinapjára :)
Szóval bármi féle babacsalogató ötletnek örülnék :D
Főleg hogy ma elfogyott a málnalevél teám...holnapra már nincs ugyhogy felesleges tovább bennmaradnia :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!

Tényleg jobb a szülinap napján, de 8 napig még belefér:)
Inkább akkor jöjjön, amikor Ő akar:)
vedresandi
 
 


:D :P :D :P Sziasztok!
Itt vagyunk még mi is!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Holnap megyünk megint CTG-re, aztán majd meglátjuk, az orvosom azt mondja bírjam ki szombat éjszakáig mert akkor már lessz, vissza jön a síelésből, a férjem azt mondja bírjam ki vasárnap éjszakáig mert vasárnap versenyre kéne mennie/rally/ és szeretne ott lenni, ő lenne a navigátor,ezért aztán minden létező embert aki számításba jöhet riadóztatott ha vasárnap mennnünk kell akkor legyen aki be vigyen és majd rohan utánnunk, de azért jobb lenne ha nem kéne rohannia hanem meg várnám míg vége a versenynek! NNna mondhatom szép, én már mozogni sem bírok de még bírjam ki eddig meg addig.Majd meglátjuk, apa tervez baba végez, lehet hogy szerencséjük lessz.
:shock:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Ez édes, hogy a kicsilány várjon:)

Szerintem a családban is tedd fel a kérdést, kinek mikor lenne jó, a baba érkezése :lol:

Talán lesz egy közös nap, amikor mindenki ráér és a doki is kisielte magát :lol: :lol: :lol:
vedresandi
 
 


:D :P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P :lol:

BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!


@>-;-

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Andi!
%-)Ezt a kérdést már feltettem,és mindenkinek a jövőhét lenne a legjobb, csak én szeretnék már túl lenni rajta!!!!!!!!
Amugy fiú lessz csak a vonalzón nem írtam át mikor változott a neme, csak alá írtam, hogy Gergő.De amugy tök mindegy ha fiu ha lány akkor is várnia kell még a többség szerint.Bár tegnap én mentem a nagyobbik fiamért és mikor meglátott szomorúan mondta:Ó anya még mindig nem szültél meg????????? :(

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Anzsika!

Akíra szerinte kettős fronthatás van ma.
Ha Gergő úgy érzi, akkor már most elronthatja a renoméját a családnál, és önállósítja magát :lol: :lol:

(bocsi, hogy kislánynak hittem Gergőt!!!!)
vedresandi
 
 


Andi!
Ez jó volt, de semmit nem érzek, elég jól elvagyunk attol eltekintve, hogy mozogni nem nagyon bírok már. :cry:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Elhiszem!
Én is ráhúztam 2 napot, mert a doki azt mondta vasárnap nem szülünk.
Így jól nevelt kisfiam gondolt egyett, és kedden megszületett :lol: :lol:
vedresandi
 
 


Na lányok látom akkor nem csak nálam folyik vita arról hogy mikor kéne kijönnie :D
Apám azt szeretné ha várna még mert hogy ők most költöztek és káosz van a lakásba és had pakoljanak ki szépen mindent hogy az unokával lehessenek... :roll:
Anyám tegnap elesett, begipszelték a kezét, így most nem foghatná meg az unokáját, ugyhogy várjunk jövőhét végéig mert akkor már valószínűleg leszedik a gipszet a kezértől... :roll:
A nővérem a szabadnapjait nézi, hogy mikor is érne rá, hogy mikor jöhessen :roll:
A család másik fele (férjem rokonai) meg már ma küldenének korházba, hogy párom szülinapján érkezzen :D
Szóval nálunk se akkor jöhet amikor akar, hanam amikor mindenkinek jó :shock: :lol:
De tudjátok mit? Boszibaba, Anzsika, induljunk neki, menjünk ma be és szüljük meg a lurkókat, akinek jó jó akinek nem nem :lol: 8)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Na ja, vannak még szó fogadó gyerekek, lehet, hogy Gergő is ilyen jó gyerek és vasárnap éjjelig vagy hétfőig bent marad vagy ki tudja meddig. :shock:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


:D :lol: :P AKIRA!
ÉN TELJES VÁLLSZÉLESSÉGGEL MELLETTED VAGYOK, HAJRÁZZUNK RÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEHET, HOGY TE HAMARABB MEGSZÜLSZ MINT ÉN! :o :lol:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Nah megyek megpucolom az ablakokat, meg kitakarítok, aztán majd jövök :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Anzsika, hát én azon vagyok, de hát ki tudja :D
Azért mondom a legjobb ha mindhárman megyünk egyszerre :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Ez a várakozás a legnehezebb, és ami a hazaengedés után van, az még rosszabb.
Nálam legalábbis az volt.
5 nap után hazamentem a kisemberrel, és oda csődült aki él és mozog.Mindenki Danira volt kíváncsi.Amikor a gyerek már üvöltött, az egyik cicim háromszorosa volt, mint a másik (mert a szoptatás egy elég nehéz tudomány, amit meg kell tanulni), akkor tisztelettel megkértem a rokonságot, menjenek haza, és 2 hét múlva lehet újra sorszámot húzni, mert ettől elmegy a tejem.
Mindenki megsértődött, nagyikák pityeregtek, de megértették, hogy meg kell szokjuk egymást.
vedresandi
 
 


AKIRA!
Azért vigyázz azzzal a pucolással!!!!!!!!!!!!!!!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Andi.
Ez sajna így van, mi felénk is vannak olyanok akik nem értik meg ha valami pont akkor nem stimmel mikor ők kitalálják, hogy eljönnek hozzánk, persze az ember nem akar senkit megsérteni, na de mindennek van határa.Valamejik nap éppen baromi rosszul volta egéssz délután és az egyik rokon ki találta, hogy eljön hozzánk látogatóba, felhívott minket hogy most indulnának, a férjem mondta, hogy jó de egéssz nap csak fekszem mert igen rosszul vagyok, erre azt mondta, hogy akkor csak egy gyors látogatásra ugranak fel, persze fél kilenckor még nem nagyon akartak elmenni, na ugyhogy ezek vannak.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Értem az aggódást, és mivel már anya vagyok, tudom, hogy én is ilyen leszek, de látom már a másik oldalát is.
Ezért már most szóltam a családnak, ha sikerül a kistesó, szeretném, ha nem nagyon szólnának bele abba, amit csinálunk.
Természetesen mindenkire nagy szükségünk lesz, de majd akkor, ha mi szólunk. :roll:
vedresandi
 
 


Macsek
Köszi arészletes a infót..:)tök ari vagy..

Látom már nagyon elege van mind1kőtöknek..veletek vagyok és szurkolok h jöjjenek a babók még ma.. :lol: de jó nektek!!!:)

nemtudom volt-e már vkinek ilyesmi de ma reggel elég furcsán vagyok...mikor felkeltem szédültem mint állat,szóval felpakoltam a lábaim,férjem hozott elevitet,vasat,kalciumot,szendót és csokit..ezt mind benyomtam,m a vérnyomásom nagyon leesett(120/42!!)negyed óra múlva vérnyomás már rendben azóta is,de furán érzem magam,nemtudom megmagyarázni..nem szédülök szó szerint ha felállok sétálgatok akkor minden oké,de ahogy leülök furán látok..ilyen még sosem történt velem..olyasmi mintha az agyam nemtudná feldolgozni amit a szemem lát,vagy nemtudom.. :lol: szóval szar,de nemtudom hogy felhívjama dokim??mit mondjak neki??nemtudom mi ez...dóri mocorog Ő bizti jól van,most éppen csuklik..mi lehet ez???heeeelp!!!

Kép
nikky
 
 


Nikky!
Én ma pont így vagyok, kicsit homályosan látok vagy mi, és a közérzetem sem a legjobb, csak szédelgek itt a lakásban, főznöm kéne, sütni egy kuglófot de igazából hatalmas erőt kell kifejtenem, hogy bármibe is belefogjak :shock: :cry:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Nah a nappali kész! :D
Nemsokára folytatom a konyhával :)
A látogató seregtől már mi is előre félünk...hát nem tudom hogy lesz de párom szerencsére elég konkrétan el tud küldeni mindenkit ha arról van szó, ugyhogy mi megbeszéltük, hogy az első egy két nap jöhetnek aztán bezárul az ajtó es egy két hét mulva lehet újra jönni, addig had szokjuk egymást és apuka is had örüljön a bébinek, amig szabin van, ha visszament dolgozni jöhetnek a rokonok :D
Szóval majd meglátjuk, előbb legyünk túl a szülésen :wink:
nikky, én tegnap keltem ugyanígy, annyira szédültem, hogy azt hittem elájulok...ki se bírtam nyitni a szemem van negyed órán keresztül, mert ha kinyitottam akkor még hányingerem is volt...szóval nem tudom mi lehet ez, de talán a frontok meg az idő! Csak pihenj ma sokat és szerintem nem kell felhívni a dokid, de persze ha attól megnyugszol akkor mindenféleképpen hívd fel! Én csak pihennék de ahogy te érzed, az a lényeg, hogy megnyugodj :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Jól van csajok,ha mindenkinek van ilyen,akkor nem problémázok rajta..max ha nagyon nem múlik dun sem,rátelózok a dokira h mi van..

Hát lehet hogy én tényleg egy házisárkány lennék???Én ugyanis mindenkinek megmondtam aki eddig mondta h jön m látogatni,hogy ÁCSI!!Első gyerekem azt sem tudom mi hogy lesz,hagyjanak békén..kórházba jöhet aki akar nézegetheti az ajtón keresztül ha jólesik aztán kb3-4hétig SZŰK családon kívűl senki nem fogdossa,beszélget hozzá,meg amúgy is...szóval nálunk nem lesz vendégsereg!!!túl szigorú lennék?? :?

Timcsi,apás szülésről

Tegnap beszéltem egy barátnőmmel(3hete szült egy gyönyörű babát Regőt)..na szóval,hát 10órát vajúdott apás szülése volt,de a férje nem bírta mindig elviselnia dolgot szóval néha ki-kiment lenyugodni egy cigi mellett!! :lol: A barátnőm mondta h Ő bevallja férfiasan,nem bírta ki űvöltés nélkül..nagyon nehéz volt maga a vajúdás nehezen tágult,de mikor már felmászott a szülőágyra onnan már megnyugodott..onnan gyorsan ment minden csak addig volt nehéz kibírnia...ott már jó volt hogy ott volt a párja,de addig mindennek elmondta!!Azt mondta neki hogy a következőket CSAK örökbe fogadhatják stb :lol: !!
Igazából attól félek vhogy én is így fogok reagálni,elég közel áll a stílusunk egymáshoz.. :lol: szóval sztem ez az apás szülés kérdés ott dől el hogy Te hogyan tudod a fájdalmat-ami mint elsőszülő nemgtudom milyen-elviselni!!El tudod-e egyáltalán,és tudsz-e uralkodni magadon..
Mi megyünk a kórházba 2 hét múlva papás-szülésre felkészítő progira(terhestorna keretében)ha akarsz jöhettek,és megnézhetitek,kipróbálhatjátok,lesz légzésgyakorlás,meg elmondják h kb miben tud a kispapa segíteni..sztem megéri elmenni egyre mindenképp!!sztem bárki jöhet független attól hol szülsz,20án lesz a Szt Imrében!!dun fél 5kor,ha érdekel!! :wink:

Kép
nikky
 
 


Nah kész az összes ablak :lol:
Most jön a porszívózás, és a felmosás, ja meg elpakolom a kimosott ruhákat, meg kiteregetem a mosogépből a bent lévőket, és berakom a következő adagot :)
Utána pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés...beülök a kádba és habfürdőzök egyet, meg megmosom a hajam :)
Majd utána jövök még :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Gondoltam benézek,de látom sehol semmi jel. Akíra felőle mehetünk ma szülni,benne vagyok. :lol:
Látógatással kapcsolatban nálunk senki nem tolakódik szerencsére,megértik és tudják,hogy 4-6 hét után érdemes jönni,akkor már mi is összeszokunk,meg a baba is már kicsit nagyobb lesz. :)
Én tegnap porszívoztam,de semmi hatása nem volt. Sétálgatok,mozgok is. Én málnalevél teát nem iszom,lehet kellett volna? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszibaba, szerintem ezen ne aggódj, én ittam végig és bogyót is szedtem, de látod nem jutottam előrébb :D
Bár lehet a szülésnél lesz hatása, ha egyáltalán eljutok valaha a szülésig :lol:

De ki tudja, ezt majd meglátjuk egy hónapon belül :D
Addigra csak kibújik :D :wink:
Hát ha ma nem indul be ettől a sok házimunkától akkor semmitől...szóval én már nem tudom mi a legjobb...a szép szó nem hat rá és ugy néz ki a gravitáció se nagyon érdekli :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!!!

Anno én is kitakarítottam délelőtt, délután egy körül jöttek a fájások, és estére 19.20-ra már meg is volt Dani. :lol:
vedresandi
 
 


Hát remélem velem is igy lesz :)
Egész nap keménykedik a kis drágám de én már nem tudom hogy lesz e ez rendszeres vagy abbamarad mint mindig :?
Azért reménykedek :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra
Tegyél fel vmi jó CDt otthon aztán bulizzál takarítás közben... :lol:

Kép
nikky
 
 


Lányok, szédülés és társai..nekem is van.....és az ágyból is alig tudtam kikászálódni, csak pakolni kell, mert anyumék három körül jönnek értem...a másik, hogy dokihoz is megyünk háromnegyed 6-ra, oda is rendbe kell szednem a kinézetemet! :( Nálam tuti a front okozza, terhesség előtt is érzékeny voltam, de most aztán...halljátok...egy katasztrófa...
Ami aztán igazán aggaszt, hogy eddig nem nagyon vizesedtem, de most úgy néz ki, hogy beindult a dolog :(. Mind a két kezemen a mutató és a középső új között ilyen pici párnás rész lett, biztos víz, úgyhogy még jó, hogy ma megyek a dokihoz! :( Valakinek volt vagy van hasonló? :cry:

Kép
elizabeth25
 
 


Igen igen, épp hamizok, kicsit addig felfüggesztettem a takarítást, de megy a jó kis zene és jól elvagyok :D
Szóval most már csak porszívózok, meg felmosok a többivel kész vagyok, ugyhogy utána megyek elmerülni a kádba és hajat mostni :)
Utána meg reményeim szerint indulhatunk is a korházba :wink: :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra:
Le a kalappal előtted!!! Nem bírsz a fenekeden maradni?? Esetleg nálunk is szívesen látlak..,lehet porszívózni,meg főleg vasalni!!! :lol: :lol: :lol: Itt tornyosulnak a kimosott babaruhák,csak hát még nincs összerakva a polcos szekrény..,és tologatom a dolgot...
Ma vettünk egy csomag mini peluskát,meg RÓZSASZÍN dobozos popsitörlőt( :roll: )..meg nasikat a szülőszobára..,na,úgyhogy nekiállhatok a pakolásnak..
Egyébként ma velem se tudom,mi van. Nem szédülök,egyszerűen csak fáradt vagyok,és valahogy olyan ideges. Nem tudom,miért,de kevesebb a türelmem a srácokhoz.. :(

Nikky:
Szerintem ne gondolkodj előre azon,hogy fogsz-e kiabálni,vagy nem.. Szerintem a nők 80%-a kiabál a vége felé,vagy legalábbis türelmetlen,ideges,és olyan dolgokat mond,amit ahogy megszületett a baba,azonnal visszaszívna.. :roll: Hát,ez van,szerintem ilyenkor nem veszik ezt komolyan se a kórházi személyzet,sem a párod. Legalábbis készítsd fel,hogy ne vegye komolyan,ha valami hülyeséget találsz mondani.. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Akíra, ilyenkor még lehet kádfürdőzni? Én azt hallottamm, ha kezd nyílni a méhszáj, akkor a fertőzések miatt már nem ajánlják. Persze fogalmam sincs, hogy hogy áll a méhszájam, mert mostanában nem voltam dokinál, de azért már egy jó ideje csak zuhizni merek. Lehet rosszul gondolom??? A barátnőmnek ilyenkor már 1 ujjnyira nyitva volt, hát meg is szült két héttel hamarabb :lol:

Képzeljétek, most hívott a védőnőm, hogy márc. 25-én lesz egy kismamaruha divatbemutató, amire kismamákat keresnek és ha lenne kedvem mehetnék. Vicces volt, azt mondta: nagy pocak nem akadály. Érdekes lenne kismamaruhát bemutatni poci nélkül :lol:
Még meggondolom, de végülis modellkedtem régebben is, szóval lehet bevállalom :lol:

Ezek a frontok tényleg nagyon jönnek mennek, hátha tényleg beindítja a finisben lévőknél a dolgokat!!! Szurkolok nektek!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


Nikole, vállald el, ez tök jó! :) Jófej védőnőd lehet! :lol:

Hát igen, reméljük, hogy a frontok segítenek a finishelőknek...., csak nekünk ne kavarjanak be! :shock:

Akíra, remélem a porszívózás meghozza majd a várva várt eredményt! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth25!

Hogy vagytok?Minden ok?
Majd jelents, mi volt a dokinál:)

Szerintem front van, azért olyan punnyi mindenki Akírán kivűl :lol:

Nekem délelőtt óta fáj a fejem.Ez lehet attól is hogy szőke vagyok, nem tudom:)
vedresandi
 
 


Nah kész vagyok :)
Nehogy azt gondoljátok, hogy volt ehhez kedvem :lol:
De ki akarom már pottyantani, ugyhogy mindent megpróbálok megtenni, hogy apa szülinapi babája legyen :D
Én csa azt tudom, hogy forró fürdőt nem lehet venni, de szerintem sima fürdőt igen, hisz szülés közbe is lehet...mármint vannak helyek ahol ugye alternativan lehet kádba is szülni, szóval nem tudom, de nekem senki nem mondta, hogy nem szabad...tényleg azt olvastam csak hogy forró fürdő nem jó, de sima langyi habfürdő az szerintem lehet...hát ha nem akkor igy jártam...majdnem minden másnap szoktam fürdőzni, főleg mikor sokat keményedik, mert azt olvastam, hogy olyankor jó a fürdő, mert ellazítja a dolgokat, és alábbhagynak a jóslófájások... :roll:
Na mindegy, szóval megyek fürcsizni mert jól elfáradtam :)
Egyébként ha gondoljátok megyek én hozzátok is, lényeg, hogy kijöjjön :D
Ma még csinálok egy finom tiramisut apának szülinapi torta helyett és főzök valami finomat ha lefürödtem :)
Na majd jövök fürcsi után :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!

Priviben megírom a címem!!!Kulcs a lábtörlő alatt :lol: :lol: :lol:
vedresandi
 
 


Én is azt olvastam, hogy jót tesz a fürdőzés, mindenféle nyugtató habfürdőkkel, mert ellazít, csak ne legyen forró, stb. Amit leírtál. Csak a másik amit olvastam, hogy nem szabad a fertőzések miatt. Na így legyen okos az ember. Persze én nem akartam elvenni a kedved, ne érts félre, csak a két infó annyira ellentétes, és gondoltam hátha okosabb leszek, hazamegyek és bevágódom a kádba, mert már annyira, de annyira hiányzik, főleg egy nehéz nap után, meg mikor a munkahelyemen is felidegesítenek. Persze már eljutottam oda, hogy nem foglalkozom velük, elvégre már visszaszámolok, már csak jövő szerdáig dolgozom :lol: :lol: :lol:

Egyébként irigylésre méltó az energiád, ez már tuti a végét jelenti, mert Kiruci sem akarhatja, hogy minden nap így lehajtsd magad!!!

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy 2-3 hét múlva nekilátok az ablakpucolásnak és a nagytakaírtásnak, hátha segít :)

Kép
Kép
nikole
 
 


Ja és apás szülés:

Én most úgy érzem, hogy a párom nélkül nem tudnám végigcsinálni, de ő sem bírná ki, hogy ne legyen ott. Sőt! A köldökzsinórt is ő fogja elvágni :lol:

Persze ha nem lenne ez a lehetőség és az ember nem éli bele magát, akkor tuti nem is jut eszébe,hogy de jó lenne, ha ott lenne a párja, de hát így!!!

És szerintem én őt nem fogom "elküldeni" sehová, mert hát az oké, hogy ő is tehet róla, de én is :oops:

És a barátnőm azt mondta, ő az aki hajnal 2-től este 6-ig vajúdott és szült, hogy nagyon sokat segített a párja, és ha nem zárkózik el a kispapa, mindenképpen ott kell, hogy legyen!

Kép
Kép
nikole
 
 


Akíra na kíváncsi leszek,hogy lesz-e hatása a sok munkádnak! :lol:
Nekem nincs keményedés ma,néha szokott lenni. :?
Remélem azért hétfőig megérkezik a kismanó! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Na megvolt a fürdés :)
Nikole, hát igen, annyi egymásnak ellentmondó információt kap az ember a terhességgel kapcsolatosan, hogy én már néha nem is tudom, hogy akkor most mi van... :roll:
De úgy vagyok vele, hogy ha jólesik akkor megfürdök :)
Eddig minden alkalommal jó lett a hüvelyváladék tenyésztéses dolgom, tehát nem kaptam el semmit, hát remélem nem most fogok összeszedni valamit... :shock:
Hát mindegy, végülis ha arra gondol az ember, hogy tényleg mennyi minden van amit egyes könyvek szerint lehet másik meg azt irja hogy tilos...
Én hallgatok a megérzéseimre :)
Nem mondod, hogy te még mindig dolgozol? :shock:
Hát le a kalappal elötted! Én tuti nem dolgoztam volna végig... :shock: :roll:
Andi, ok megyek :lol:
Ja, és apásszülés.... szerintem annyira egyénfüggő...ha a párom ragaszkodna hozzá, lehet, hogy belemennék, hogy ne fosszam meg az élménytől, de hálistennek nem akarja, nem bírná...szóval jól passzolunk egymáshoz, mert én meg nem szeretném hogy végignézze ahogy szenvedek :)
És persze hogy végighallgassa... :lol: Mert én tuti elmondom majd mindennek :D
Hiába az "én hibám is", persze ez igy van, de tuti, hogy olyankor erre nem gondol az ember, csak arra, hogy találjon egy "bűnbakot" akire rákenheti az egészet... :lol:
Persze ezt képletesen értettem, és remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel!
Hát energiám már nem sok maradt az tuti :D
Szóval kijöhet, megengedem neki, mert most nyugodt szívvel mennék be a korházba, tudván, hogy itthon minden csilli villi, de pár nap mulva megint kezdhetném előről az egészet, hogy ugyanilyen nyugodtan mehessek be, és azt nem tudom arra lenne-e energiám :roll:
Majd meglássuk :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Boszibaba, hát remélem lesz eredmény :D
De neked, hogy miért nem akar már kijönni...és Anzsika neked se semmi még mindig???
Jajj ezek a babók de nehezen akarnak kibújni...nem tudják még, hogy itt mennyivel jobb nekik... :cry:
Na megyek csinálok tiramisut, majd még bekukkantok késöbb :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Nikky:)

Dehogy vagy szigorú! Nálunk a családban az a jelszó, hogy a pici baba hat hétig az anyjáé! Hozzánk sem jön senki addig, utána már összerázódunk, de ennyi kell a mamának-papának-babának, hogy kicsit összerázódjanak!

Kép
horpika
 
 


Sziasztok !

Hát hol a babaeső ? :lol: Gyerünk lányok ;) Szép babócákat kérünk ;) :lol: :lol:

Akíra:
én a szülés előtt i este négyképzlább súroltam fel a fürdőszoba kövét, még a mosógépet is kirángattam a helyéről és mögötte is... Aztán hajnalban mentünk szülni...
Szóval ha rádjön a takaríthatnék, az jelent valamit ;)

Apás szülés
nekünk mindkettő az volt. az elsőnél is nagyon sokat jelentett, hogy ott volt a párom, és most is. Neki is fontos volt hogy ott legyen. Én úgy érzem nélküle nem tudtam volna végigcsinálni egyiket sem...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?