Sziasztok Csajszik!
Mindnekinek szép napot kívánok!
Tegnap kiruccantunk a párommal, megnéztük a Gyûrûk Urát, sezrintem szuper, ,jobb, ,mint könyvben a 2. rész, mert mikor olvastam, azt sem tudtam, hogy most ki kivel illetve ki ellen harcol, viszont a könyvben a kedvenc részemet majd csak a 3. filmrészben láthatjuk, a pókosta, pedig azt úgy vártam. És képzeljétek ugyanott ültünk, ahol még Danival a pocakomban az elsõ részt néztük! Micsoda véletlen! Danira a nagyiék vigyáztak, kicsit volt itthon ribillió, mert akkor ébredt fel, amikor mi elmentünk. De aztán kapott lefejt tejcsit és megnyugodott, de hajnalban annyira édes volt, miko rmeglátott, hogy itt vagyok, szopizott és közben el-elengedte a cicit és mosolygott
Ági
Nálunk is csak szopizott majdnem 6 hónapos koráig Dani, de simán elfogadta a cumisüveget is, amikor a nagyi etette anyatejcsivel. Amikor elkedtünk gyümizni, elõször levezni és pépezni, akkor én rögtön kanállal kezdtem etetni és nem voltak gondjaink, simán elfogadta. Mielõtt mi elkezdtük volna az új kajákat, mindig odaadtam neki játszani a kiskanalát, hogy ne legyen idegen neki. Cumink nincs, van (becsomagolva a fiókban), de már nem founkhasználni, ,ha eddig megvolt nélküle, így cumizavara sincs, és máig is nagyon szívesen szopizik. Persze minden baba más, nem lehet általánosítani.
Áfonya
Ezt a ölbedöntõs etetést én is próbáltam már, de a fiam annyira sajtkukac, mindig vagy kiforulni akart, vagy hídba lement, vagy egyszerûen csak fel akart ülni. Szóval nálunk ez nem jött be.
Mona
A 12. hétig uh-n sem vizsgáltak? Nekem volt a 6., 9., 12., héten, pedig nem voltam veszélyeztetett vagy ilyesmi, csak a dokim inkább megnéz többször, mint bármi is legyen.
Zsuzsa, Ilke
Nekem is van mindigf itthon vésztartalék keksz vagy süti, mert ahogy szoptatok, utána egybõl sütiehetnékem van. Persze hízni egy dekát sem hízom, mert már így is lassan elfogyok, pedig eszem ám rendesen.
Holnap kipróbálom a gyümölcsös rizst. riszt megpárolom, kicsi vajat teszek bele + anyatejjel összekeverem + alma-banán. ez lesz délelõtt és délután. a babaszakácskönyvõl nézem ki.
Nyuszika
Én is a folyósóvégi fizetõs szobában laktam! A jobboldali ágyikó volt az enyém! Lehet a 2. szobatársammal voltatok együtt, ha jól emlékszem neki Levibabája volt és Nórinak hívták. Hát ez tök jó! Én a Városligetnél lakom, az Árkád közel van. Szívesen mennék legközelebb, majd megbeszéljük! Úgyis ritkán megyek az Árkádba!
Dani is fürdés utánra éhezik ki, tele is tömi a pocakját, de ugyanúgy felkel hajnalban enni. Feneketlen bendõjû ez a gyerek
zulu
hát jó rötyögtem , mert én is elképzeltem
Nekem a DM-ben volt hasonló "kellemes" élményem. Bénáztam befelé a babakocsival, az ajtóban elakadtam, ráadásul jött rám ezerrel az ajtó, egy pasi pont jött ki a másik ajtón, rámnézett, de az hogy segítsen, ugyan már! Meg is jegyeztem félhangon, hogy pont erre számítottam, és még neki állt fejjebb! Na, de én is megszoktam már ezt a terhességem alatt...
Kataa007
Gartula a mászáshoz!
Parazita
Én szedek Continuint, szülés utáni 6. héttõl lehet szedni, amiko rmár nagyjából visszaállt minden, Nekem semmi panaszom nincs, nem férfiasodom, nincsenek ragyák, hízni sem híztam tõle és a tejcsi is rendesen van. Ebben nincs ösztrogén, mert az nem tesz jót a tejnek. Ha szeded, nem is lesz meg egy jó darabig a menszid. De ma éppen megyek feliratni, pár kérdésem úgyis lesz a doikmhoz ezzel kapcsolatban, ha gondolod megosztom az infot.
Judy
Én nagyon elégedett voltam a Kútvölgyivel, fõleg a dokimmal, akihez már közel 5 éve járok, így nem volt kérdés, hogy nála is szülök. Végig a terhesgondozás is nagyon jó volt, nem ért semmi kellmetlenség, ,és a szülésem is úgy történt, ,ahogy én szerettem volna. Bõvebben a Kútvölgyis topicban. Te kinél szültél? 2x is itt fogok szülni.
Mi is mehettünk volna a Kútvölgyibe csípõszûrésre, de a Péterfy közelebb van hozzánk, íyg mi odamentünk, ott nagyon kedvesek voltak, még bazsajogtak is Danival és nem kellett meztelenkedni.
Tüni
Alvásnál nem kell aggódni, Dani is csinált ilyeneket már egészen picikén, de nem volt szívem felébreszteni, nem lett semmi baja. Hagyni kell aludni, úgyis felébred, amikor kell. Persze ha nagyon túlzásba viszi, akkor felébrsztheted, vagy ha nagyon aggódsz akkor, biztos fog szopizni.
Opkutot tanultam én is, ráadásul 5-ös i lett a szigcsim belõle, de egy büdös kukkot sem tudok már belõle, mivel nem kellett használnom.
Áfonya
Hova jártok baba-mama tornára és milyen?
pusz
gumicukor és dani