Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

elnézést, hogy betolakodok hozzátok, de mi is tavasziak vagyunk és Laura kb. 6 hónapos kora óta kap tápszerkiegészítést. Most figyeltem fel erre a topikra, én a 2006. tavaszi babás topikba irogatok a terhességem eleje óta.

Ha befogadtok, akkor többet is elárulunk magunkról :D

Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. Milyen tortát lehet sütni 1 éves születésnapra? Laura tejtermékből még csak joghurtot és egy kis sajtot evett. Tudtok valamilyen recepteket?

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Vagyok ám, csak délelőtt itt volt anyám...-előtte pakolásztam, nehogy belekössön valamibe, mert reggel hívott hogy jön-szóval kiborított, kicsit depis lettem, fél 2-től meg alszik a banyám így az ő álmát őriztem Zsombit szórakoztattam, így hangtompítós lett!!!! :lol:

Scullyx:üdv. itt, gyere nyugodtan, írj magarokról és képet is kérünk ám :lol: !!!!Szerintem mi úgy (mármint az itteni topiklakók)csináljuk, hogy a babó vagy evett már tojást és akkor ehet a tortából, ha még nem evett akkor nézegetheti távolról!!!!!Tehát én nem tudok receptet, nem tudom hogy a többiek tudnak-e!!!!????De biztos lehet cukiban olyat rendelni ami mentes, nem????

Timi:sajnálom, hogy ilyen nehezen gyógyul a Hanna, de remélem most már tartósan egészséges lesz!!!!Na ez a nátha dolog sem jön jókor(mondjuk sohasem)!!!!

Zsandi:örülök, hogy ilyen egyszerű a pöttyök eredete és lehet orvosolni a dolgot!!!!!Remélem Marci is hamar túl lesz a náthán!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Barbi, tényleg a Nextlének van, de mondjuk én nem adtam olyat amiben mindenféle plusz dolog van. A Plus-ban lehet kapni az ALPA termékeit, azokban nincs semmi ne mtermészetes dolog. Meg most jár itt a X. kerületben egy magáncég autója, mi tőlük veszünk házi joghurtot, tejet, tejfölt, sajtot.

És azt eszi Kata. Eszméletlen amúgy hogy mennyire más! Absz. nincs benne más, csak élőflórás joghurt, meg gyümi. Se tartósító, se zselésítő se semmi. Tök híg, és naggggyon finom :) Kata is imádja nagyon.

Scullyx szia itt :) Én se tudok segíteni, mert Kata már evett tojást, tehát rendes tortát sütök. Kíváncsi leszek mi lesz belőle :)

Julcsi sikerült megnézni?

Pusz megyek, mert Kata éhes :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is vagyok,csak mostanában egy kicsit behavazódtam.
Ma délután bent voltunk a Gerivel a munkahelyemen,csak még elötte megsütöttem az ebédet és 2 adag muffint is kellett csinálnom Odabent jól megdögönyözték a kolleganőim.Vagyis csak szerették volna,mert ahogy közelített valaki hozzá ő ugy kezdett ordítani.Mostanában ilyen kis félős lett.Persze a bent töltött majd 3 óra alatt ő a lehető legjobb formáját hozta,ő volt a minták -mintagyereke.Nem is értették,hogy miről panaszkodok :roll: !!
Tegnap meg ügyvédet hajtottunk,estére sikerült is időpontot kérni.
Holnap meg fel kéne mennem az önkormányzathoz délelőtt,mert fizetnek vissza a csatornahozzájárulásból.Dehát ez most egy egész napos program lesz,mert nálunk most kezdték el a vasúti átjáró átépítését amit persze lezártak igy babakocsival sem lehet átmenni.Átkelni a túloldalra viszont csak az aluljárón lehet /ami egy kicsit arrébb van/ ahol persze nincs babakocsi áttolására lehetőség,csak meg kell emelni a kocsit.Ehhez tudni kell,hogy a babakocsi cirka 15 kg,+a gyerek.Ja és a piac is az önkormányzat mellett van,tehát oda sem fogok járni amíg felújítják/ 2 hónap/.Az autót meg a férjem hordja,hisz neki az a munkaeszköze.
Képzeljétek,tegnap evett a fiam egy pár kanál tejbegrízt,és nagyon izlett neki.

Timi-az jutott az eszembe,hogy a barátnőm kisfiának is hasonlóan sok középfülgyuszija volt,átlag heti szinten szurták szegény fülét,és a dokik azt derítették ki hogy mindez a TEJALLERGIÁTÓL VAN!!! Én még ilyet nem is hallottam,de ahogy abbahagyták a tejes dolgokat /minden tejterméket/ elmúlt.Esetleg egy kérdést megér a dokinál,hátha....

Barbi-a Dannonínót én nem javasolnám nektek ha még nem etettek joghurtot,mert ez az uj tejszínes!!!! A Gerit is állandóan meghajtotta ,mire sikerült rájönnöm hogy ettől.Azóta másfajta joghurtot eszik és semmi baja.

Andi-aranyosak a képen a gyerekek,óriásit nöttek 1 év alatt.
Lányok mi lenne ,ha mindenki tenne fel 1 képet amikor megszületett és 1 képet a mostanról?Szerintem egy nagy élmény lenne látni hogy mivé fejlődtek,változtak az elmúlt közel 1 év alatt.

Edit-én is egyetértek veled,szerintem sem volt semmi baj azzal,hogy rászoltál a másik gyerekre.Ha taknyos ,akkor az anyukájának lenne a kötelessége hogy ne engedje közelébe más gyereknek.De persze nem vagyunk egyformák.Én ugyanigy rászoltam volna.

Ja ,Timi ha jól emlékszem te kérdezted a dm-es tápit.Én ugy tudom,hogy a 3-as csak gyümölcs izesítésben kapható /alma/ ,a 2-esből van sima is.Mi is ittunk 1 dobozzal,de a Gergő nem nagyon itta.Ha kell még én is tudok neked venni 21%-os kedvezménnyel.Vagyis,bocsi lányok,az ajánlatom mindenkinek szól !!!! Ha valakinek kell van egy fölösleges 21%-os kedvezményem,én biztos nem tudom már már.végéi beváltani.Ha valakinek kell valami a dm-ből én rendszeresen ott vásárolok,nagynon szívesen megveszek bárkinek bármit.

Julcsi-hogy érzitek magatokat az új lakásban?Sikerült már belakni?
Képeket esetleg nem tennél fel?

Scullyx- üdv közöttünk -én sem vagyok még régi lakója a topicnak.Hogy szólíthatunk?

Bocsi,ha most valaki kimaradt,de most mennem kell.
bibolya
 
 


Juhéééé ma én vagyok az első :)

SAMU!!! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!! SOK EGÉSZSÉGET? BOLDOGSÁGOT? HOSSZÚ ÉLETET KÍVÁNUNK NEKED :)



Zsu :)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ibolya, ha te nem használod ki, akkor én elkérném a 21 százalékos kedvezményt, mert akkor nem kell a szomszédasszonyoméval vásárolni (mret neki meg beteg lett a mamája és leutaztak vidékre...)

JAJJJJ ÉVI! Azok ott fentebb nem kérdőjelek, hanem felkiáltójelek akartak lenni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek, lelépek boltba :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Samunak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!És sok-sok puszit küldünk!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!!!!

SAMU, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KVÁNUNK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap nem tudtam jönni, mert délelőtt dolgom volt, aztán meg elmentünk a húgom szalagavatójára (jobbanmondva nem is az övék volt, hanem az ő osztályuk szervezte, és a húgom volt az egyik bemondó), este meg Istvánék próbáltak, ezért nem volt szabad a gép. Későeste meg erőm nem volt jönni.

Mostanában nem túl jó a kedvem, ismét kezdek letörni, de konkrétan megmagyarázni nem tudom, hoyg mi a bajom. Sokszor én sem értem magamat. :roll: :roll: :roll:

Kriszta jól van, a pöttyök a lábán már nagyon elhalványultak, remélem, nem újulnak többé ki.

Andi, remélem, Flóra is hamar helrejön a pöttyökből!

Edit, szerintem normális, hoyg a gyerekeknek meg kell tanulniuk egy rendet. Ezért nem hiszem, hoyg terrorizálnád a gyereket, csak azért, amiért nem hagyod, hoyg esetleg kiszaladjon az úttestre! :roll: A sógornőd ezt tartaná természetesnek? (Apropó, írtad aterhességét, de valami furcsát éreztem abban a mondatodban. Nem szívesen beszélnek róla?) Ja, és az anyukával, illetve a gyerekével sem bunkóskodtál szerintem.

Timi, gyógyuljatok meg hamar! (Tudom, nked is ez a leghőbb vágyad.) Amit Ibolya javasolt, talán nem árt megkérdezni a dokit, illetve egy teljesen tej- és tejtermékmentes diétát kipróbálni! Áki miatt meg ne aggódj, az a lényeg, hogy jól tanul! HA meg még jól is focizik, a jövőjét is biztosította már! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Julcsi, képeket, képeket, ......!

Scullyx, én is üdvözöllek!
Kriszta lányom tejtermékeket már eszik, teht ez nem lesz gond a szülinapi tortánál, és szombaton este palacsintát sütöttünk, amiben benne volta tojás fehérje is. Nem úgy néz ki, hogy gond lenne, tehát valószínű, sőt biztos, hogy neki normál tortát fogok sütni. Nem túl édeset, tejtermk meg lehet, hoyg nem is lesz benne, vagy esetleg túrókrém mégis? :oops: Na, bocsánat, még nem döntöttem, úgyhogy most itt írásban gondolkodom! :lol: :oops: Laura tojást már kapott? Mert ha joghurtot és sajtot evett már akkor egy sima túrókrémet esetleg friss gyümölcspürével vagy lekvárral készíthetnél, a piskótához viszont valami tojásféle csak kell. HA arra gondolunk viszont, hoyg egyéves korára már nagyjából eheti azt, amit mi, akkor szerintem nyugodtan adhatsz te isneki normál tortát. Talán érdemes lenne kipróbálnod még most, hoyg hogyan bírja, és akkor el tudod dönteni, hogy egy hét múlva adhatsz-e neki vagy sem.

Na, kb. ennyire futja most tőlem. Amíg a csajom alszik, megpróbálom a naplóját is megírni. Szép napot mindenkinek! Évi, nektek jó bulizást! VAgy csak hétvégén lesz? Nem sokat írtál erről! :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Samunak nagyon boldog első szülinapot kívánok!
bibolya
 
 


Évi:és eljutottál a fakopáncsba?????Milyen tortája lesz a Samunak?????

Edit:terhes a sógornőd???És ezt honnan sejted?????Van ott már baba????Ne haragudj nem emlékszem!!!!


Barbi:akkor holnap jönnek haza anyukádék!!!!De jó, már biztosan hiányzott!!!!

Edith:én megértem a rossz kedvedet...én sem mindíg tudom, hogy mitől van!!!!! :roll: :shock: :roll: :oops:

Zsandi:na mi a helyzet a manókkal???Pöttyök???Nátha???Te jól vagy???Hogy bírod????


Jó sok kérdés tessék válaszolni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Semmi időm, a gyerekek folyton a nyomomban, nagy szó, ha éppen nincs sírás. A délelőtti alvás is nagyon lerövidült, alig futok pár kört, és már ébren is vannak. :(

Samunak nagyon-nagyon boldog első szülinapot és sok boldogságot, vidámságot kívánunk!

Marci már nem nagyon taknyizik, tegnap csak egyszer szipókáztunk. Flóra pöttyei nagyon rondácskák, de már nem látok újabbakat, a régiek meg jól belilultak, gondolom száradnak le, vagy mi. Holnap okosabbak leszünk.

Olvaslak benneteket, szívesen nézegetek képeket, de írni nem nagyon van időm. Majd azért remélem be tudok kapcsolódni. Mára függönymosást és ablakpucolást ütemeztem be, szóval lehet, hogy csak holnap tudok legközelebb jönni, persze feltéve, ha a gyerekek is úgy akarják.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Tegnapi képek

Szeretgetés
Kép

Pihi
Kép Kép

Csináltam egy-két rövid videót is róluk, de még mindig béna vagyok, hogy feltegyem. Majd ha lesz egy kis időm, megint megpróbálkozom vele.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ibolya:mi már raktunk fel "ilyen volt ilyen lett" képeket, de én most is felteszem, mert ez mindíg olyan borzongatóan jó érzés, hogy abból a pici csomagból milyen édes manó lett!!!!(persze csomagként is édes volt!!! :wink: )

ez a kedvenc képem arról mikor kibújt:
Kép

és egy tegnapi vigyori:
Kép

Zsandi:jó munkát!!!!
Én ablakmosást csak akkor tervezek, ha mindenki itthon van, mert ha a kisgazfickóm alszik is a banyócám tuti segíteni akarna!!!! :roll: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Drága Samu! Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked!!!

Edith drága, ne depizz! Gondolj arra, hogy jön a tavasz, a madarak csiripelnek, gyönyörű idő van!

Márti, igen, holnap jönnek haza.
Jót röhögtem, mert húslevest főzök nekik, erre tegnap felhív a hugom, hogy eszembe se jusson átmenni hozzájuk és ott főzni, mert kitakarított és ne kenjek össze semmit. Szép, nem?
Ha egyszer saját lakása lesz már látom, ha nagy ritkán arra vetemedik, hogy kitakarít, akkor meg sem látogathatjuk egy darabig! :lol:

Egyébként a tegnapi vigyorka eszméletlenül aranyos. :P

Ja, Edith, én még nem léptem át a kukacodon. Majd most. Tehát, letöltöttem a Mozillát, és én is látom a szép kis kukacodat fekete háttér nélkül! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kriszta itt majdnem 2 órás:
Kép .

Itt pedig kerek 11 hónapos huncutka:
Kép .
Kép .
Copfival :)
Kép .
Bocs', hogy ennyi mostanit tettem fel, de nem tudtam választani közülük. :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Hát merre van mindenki????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jövök olvasni benneteket, hoyg feltöltődjek bár itt, erre én vagyok az utolsó még mindig. Na, most én kinek mit írjak? Általában Márti küzd ezzel problémával, de úgy látszik, mással is megesik! :P

HA valamit kérdeztetek tőlem, viszont, és nem válaszoltam, akkor szóljatok rám! :)

Puszi, megyek pizza-tésztát gyúrni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:ugye milyen vacak érzés!!!!! :roll: :lol:
Bár én már nem küzdök ezzel......gondolom mindenki a jó levegőn van!!!!Kimentünk a kertbe egy jó napos helyet kinéztünk magunknak és pulcsiban voltunk csak, félórát bohóckodtunk ott, mert ugye a kicsi fiam nagyon tudja unni ha nem történik semmi!!!!(bár gondolom mindenki)!!!
Hál' istennek ma megkaptam a családi pótlékot....már kezdtem beparázni, hogy miért nem küldték még!!!!! :roll: :evil: De megjött!!!
Zsombinak most adtam először tojás sárgáját!És akkor mikor lehet a fehérjét is adni????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


SAMU! Köszöntelek első szülinapodon!

Mi Kecskeméten voltunk, bevásároltunk a gyerekeknek tavaszi ruhákat. Barnus tavaszi ruhatára siralmas volt, mert végre nőtt súlyban és magasságban is. Végre-végre! Virágnak meg nem is volt tavaszi ruhatára.

Kihasználtuk a jó időt, sétáltunk egy nagyot, hazafelé Virág elaludt, de sikerült belopni az autóból ébredés nélkül, és még húzza a lóbőrt.

Márti!

Sógornőmnél van egy gyerek, nemsokára 4 éves lesz. Két éve próbálkoznak már másodikkal, Szegedre járnak, a hormonszintjét kezelték. Az első gyerek összejött gond nélkül, a 2. pedig nem sikerül. Az arca olyan furcsa pattanásos volt és a Fantától hányingere lett. Gondolom nem titkolná a terhességet, ha biztos lenne benne. Kicsit feszült részéről a viszonyunk, mert nem tudta feldolgozni Virág könnyű fogantatását.

Gyönyörűek a gyerekek, iszonyat milyen nagyot nőttek a pinduri kis csomagok.

Csajok!

Nálatok mekkora cipőt hordanak a manók? Megvettem Virág első járásra alkalmas cipőjét, és komoly 19-es. Annyira pici lába van, hogy alig kaptam rá cipellőt. Néha elgondolkodom, hogy mi a szar kerül a 10 cm-e cipőkbe 10.000 forintba?
Végig néztem Barnus cipőit, 20-as volt az első, de ezt 1 hónap alatt kinőtte.

Virág tegnap kapott először tojássárgáját, szerintem észre sem vette a főzelékbe. Holnap fog kapni olyan kenyérfalatokat, amire vajat fogok kikeverni tojássárgájával.

Agyam szita, fogalmam sincs, mit akartam még írni.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Köszikösziköszi a sok jókívánságot Samunak! Anyu kora reggel hívott, h ő legyen az első, aki első szülinapján köszönti az unokáját! Meg persze engem! Teljesen meghatódtam...

Kérdeztétek, hogyan ünnepeljük meg a szülinapot! Edith, azért nem írtam erről eddig, mert nem nagyon volt mit - azaz, nem agyon szervezkedtem ez ügyben. Én "ha-nem-lenne-utolsó-pillanat, nem-készülne-el-semmi" típusú ember vagyok :) OK, ez persze ennél jelentősebb ügy, így a családi vonalat már a múlt héten kitaláltuk. Most szombaton jönnek a rokonok Samut felköszönteni: szüleim és nagyszüleim, Balázs szülei, tesóink..., ennyi (egy panelban már ez is szoros).
Ma elugrik hozzánk a keresztanyai szerepet betöltő barátnőm, ma is lesz tehát picitorta picigyertyával és mi ma adjuk oda neki a mi ajándékunkat, a 3kerekű mocit.
Márti, a fakopáncsötletet továbbadtam, Balázs hugai ott vásárolnak végül Samuajándékot :)
Ja, és valamikor a jövő héten jönnek köszönteni a barátaink is. Ez még szervezés alatt.

És néhány ilyen volt-ilyen lett:
Samu itt max fél órás
Kép

Itt 3 napos
Kép

Ez pedig néhány napja készült
Kép

Bocs h csak magunkról írtam, de közben Samugyerek felébredt, és elég kitartóan szólongat...
Még jövök!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Jöttem pihenni.Ebben a nagyon szép időben kb 2 1/2 órát sétáltunk,ebből ha 20 percet aludt a fiam akkor sokat mondok.Annyira élvezte folyamatosan dumált mindennek és gondolom nem volt "ideje"aludni.Ugyhogy most a 4 órási fektetés helyett már 2-kor kidölt.

Edit-mi kaptunk próbának a barátnőmtől egy 19-es szandit /a gyerekei egyáltalán nem hordták/,hát kicsi.Gondoltam ,meguszom az első nagyberuházást a cipőre,hát nem sikerült.Ugyhogy 20-ast kell vennem.Igaz,a Gergő még nem megy,de kötve hiszem ,hogy "kihuzná" a szandál szezonig.

Andi- minden elismerésem a tiéd-2 kis manó mellett még ablakot is sikerül pucolnod.

most el kell rohanom,majd jövök kicsit késöbb.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Scullyx, igazából én sem nagyon tudok tortarecepteket. Én ma egy túrós-joghurtos 20 perces cuccot dobtam össze Samusütinek :) Tojásmentes babapiskótát beletettem egy jénai aljába, bekentem naturjoghurttal (h könnyebben átpuhuljon), aztán kb 30 dkg túrót összekevertem szintén joghurttal és cukorral, bele mazsola, és rákentem a babapiskótára. Most a hűtőben várja, h befussanak a barátnőmék. Tálalás előtt kap még banánkarikákat. A lényeg: ez egy tojásmentes süti. Az ízére én is kiváncsi vagyok...

Edit, kérdezted a cipőméretet. Samunak most 21-es a lábmérete. Ja és voltunk ma védőnőnél. A legfrissebb paraméterek: 80 cm (azaz másfél hó alatt 3 cm), súly pedig 11,85 kg (fél kg-t hízott jan közepe óta).
És vannak allergiás pöttyei (3 napja), holnap este megyünk dokihoz, ha nem javul...
És miket vettél Virágnak a tavaszi ruhatárába?

Andi, Márti, Edith, nagyon jó fotókat tettetek fel!
Ibolya, aranyos lehetett beszélgetős Gergőd!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Na, jövök kicsit, a manók alszanak, igaz az autóban, úgyhogy rohangálok percenként, hogy nem ébredtek-e fel.

Cipő: nálunk Marcinak 20-as a lába, Flóráé 19-es. Most vettem nekik bentre szandit, az mindkettő 19-es, jó nekik. Marci már folyton megy, ő azért kapott, Flóra meg olyan furán lépegetett, jobban meg neki szandiban, ami tartja a bokáját, így most rájuk adom.

Nagyon jók a régi-új képek a manókról, félelmetes tempóban megnőttek. Hova lettek a mi kis pirinyóink?
Tegnap Zegen a neurológián volt nagyon sok pici baba, én meg csak hüledeztem, hogy mi is voltunk akkorák. Tényleg nem is emlékszem.

Túljutottam az ablakpucoláson, de azért maradt még holnapra is. Egy-két abalaknak csak a belső felére maradt idő, azt is csak azért, mert kimostam az összes függönyt is, és nem akartam a koszra visszatenni. Törpéim nagyon aranyosak voltak, jöttek velem szobáról szobára, mindig lefoglalták magukat. Marci a végére rájött, hogy milyen jó móka létrára mászni, így én a tetején álltam, ő meg az alsó fokon, és a 3.-ban kapaszkodott. :shock: Csak kicsit kaptam szívrohamot. De aztán sikerült lebeszélnem róla.

Látom mindenki kihasználta a szép időt, holnapra már úgyis esőt mondanak. :( Pedig olyan jó végre ilyen nagy fényárban úszni. Még a kedve is más az embernek.

Márti!
Engem is érdekelne ez a tojásfehérje kérdés, kérdeztem is pár napja, de senki nem válaszolt. :( Na, hátha majd most. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja, megint kimaradt! :oops:
Scullyx, üdv itt! Mesélj kicsit magatokról!
Tortareceptben én sem tudok segíteni, mert mi rendes tortán rendeltünk, láttuk előre azt, ami tényleg be is következett, vagyis magasról tojtak a manók a tortára. Nem ettek belőle, még kóstolgatás szintjén sem.

Évi!
Nem semmi méretei vannak Samunak! Már a múltkori talis képeken is olyan nagynak tűnt. És hát ezek szerint nem csak annak tűnik, hanem tényleg nagy.
Mire allergiás a nagyfiú? Vagy honnan tudjátok, hogy allergiapöttyök?

Timi!
Sajnálom a színvakságot Ákosodnál, igazából talán nem lesz ez hátrány neki az életben, feltéve, ha nem olyan szakmát választ. A bátyám színtévesztő, ő nem mehetett annak idején repülőgépszerelőnek. De furcsa az élet, mert most meg repülőgép pilóta. Ki érti ezt? Szóval, ne keseredj el, ez legyen a legnagyobb gond az életében!

Edit!
Akkor sógornődék csak még titkolni szeretnék a kistesót, amíg nem lesz tuti? A jelek tényleg utalhatnak a terhességre. Remélem tényleg igazad van, és akkor talán megoldódik a köztetek levő gond is.

Na, biztos akartam még valamit. Ha eszembe jut, és még nem ébrednek a gyerekek, akkor úgyis jövök. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Julcsi-ha jól emlékszem te kerestél háti hordozót.Most találtam a babaszobán ha még érdekel.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=186703
bibolya
 
 


Ja,amit még akartam irni.

Andi-te kérdezted a tojásfehérjét meg a Márti.Pár oldallal ezelött irtam,hogy nekem a védőnő szólt,hogy 1 évesen feltétlen el kell kezdeni a tojásfehérje adását,mert 15 hósan valami olyan oltást kapnak,aminek az összetevője tojás.A Timi,ha jól emlékszem pontosabban megfogalmazta,de az a lényege az egésznek,hogy addig ki kell derülnie,hogy allergiás-e a manó a tojásra.Ezért nem szabad tovább várni a tojás adásával mint 1 év,mert idő kell mire az allergiát is kiderítik.és ha gyanú van rá addig nem adják be az oltást.Adjatok olyan ételeket a gyerekeknek amibe nagy mennyiségbe van pl.1 egész tojás.Pl:palacsinta,fasírt,sütik /igaz ebbe ált.több tojás kerül dehát ugysem eszik a gyerek olyan nagy mennyiséget belőle/ különböző töltött husok /töltött káposzta,paprika/ persze csak a gombócot.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Én ma pl.muffint sütöttem,ebben 2 tojás van a 12 darabra,Gergő egy felet megevett belőle.
bibolya
 
 


Sétáltunk egy nagyot....lementünk "kifosztani" a bankautomatát!!!Nincs messze, csak itt olyan hegyek-völgyek vannak :roll: ...apa javaslatára a meredekebb úton jöttünk vissza fél úton én hoztam a Zsombit..........hát lógott a nyelvem mire felértünk!!!!! :oops: :lol:

Én találtam pár receptet a mindmegettén, el is küldtem Scullyxnak!!!!Kinyomtattam magamnak, ha érdekel valakit szóljon,,,szerintem ezekből fogok választani valamit a Zsombinak, van egy Óriási túrórudi nevű azt még sütni sem kell!!!!És a fiam imádja a túrórudit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet hogy ez lesz!!!!ABba tuti nincs tojás, merthogy tészta sincs!!! :wink: Na nem ragzom tovább!!!!

Zsombi már megfordul a tengelye körül :shock: most is totyogott anyósom előtt nagy vagyányan egyszercsak 360 fokot fordult és majdnem megkapaszkodott a mama lábában csak lehuppant!!!! :lol: :lol: :lol:

Évi:tetszett a moci Samunak????És a TORTA????? :wink:
Szerintem amit mi vettünk arra még gyúrnia kell a kiscsávónak, de addig kölcsönadja a Szonónak ezt beszéltük meg a kiscsajjal!!!
Na lépek mert lassan vége a pancsinak!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ez nekem világos volt Ibolya, csak azt kérdeztem hogy a sárgája után mikor lehet adni a fehérjét????Vagy nincs ilyen kitétel????? :oops: :roll: Ezt nem tudom!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na még 1 utolsó kérdés mára :lol: , ti milyen cipőt vettetek a manóknak????Mi még előtte vagyunk a vásárlásnak, ezért a méretét sem tudom!!!!És akkor a sarkához még be kell férnie az ujjamnak ugye????Én már kijöttem ebből a dologból általában csak tavasszal meg ősszel veszünk cipőt a Szoninak és én így szoktam...akkor a Deichman az jó????
Na jó húzok már :lol: :lol: :lol: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti én azt javaslom neked,hogy először add a tojás sárgáját első héten 2x,majd a köv.héten 3x,várj 1 hetet és ugyan igy jöhet a fehérje a kajákba.1-2 hét után jöhet a rántotta is.A tojást sajnos ugyanolyan lassan és fokozatosan kell bevezetni ,mint kis korban bármit.Nagyon allergizálhat,viszont muszáj elkezdeni.
Kérdezzetek nyugodtan,ha tudok segítek.
bibolya
 
 


ja tudom már mit akartam még irni:

a cipő-én még nem vettem,de biztos valami márkásat fogok venni pl.Melánia,Asso,Siesta,Pablosky
bibolya
 
 


Szép jó estét!

Andikám, akkor borzasztó hatékony voltál ma te is és a törpekommandó is. Hiszen nem végeztél volna, ha ők nem ilyen együttműködők és segítőkészek. Ugye?
Igazán csinálhattál volna pár képet a létrán álló Marciról! Ja, nem volt nálad a létra tetején fényképező? Nem is értem, hogy miért. :wink: :lol:

Évi, szép méretei vannak Samunak. Nálunk is ma járt a védőnő, mondom neki, hogy az Ádám 75 cm. Erre megint kezdte, hogy a statisztika szerint 1 évesnek kell 72-74 cm-nek lenni. Persze megint megkérdeztem, hogy ez mikori statisztika, mert az ismerőseim körében ez az átlag, mint az Ádám. Sőt, van 80 cm-s 1 éves is közöttük. Ezt meg nem akarta elhinni. Ennyit róla.

Cipőkérdés: az Ádám örökölt egy szandit a barátnőmék kisfiától, rajta talán 2x volt. Olyan ami kell, tartja a bokáját meg minden.
Én ajánlgatom az Anikónak, mert már tuti kicsi az Ádámnak. Olyan nagynak tűnt a lába. Felpróbáltuk, erre még nagy is.
A szandi 19-es.
Igaz, amit a Márti vett mamuszt az is nagy még mindig, ha csak egy zoknival adom rá, simán lecsúszik.
Márti, nem emlékszel, hogy hányast vettél?

Tegnap mondom az Istávánnak, hogy kéne valami tavaszias cipőt venni Ádámkámnak, mert mamuszban nem járhat örökké. És mivel ő még messze nem jár, így csak olyan könnyű cipellő kell.
Meg tök ciki, kapott egy csomó menő melegítőt amcsiból, ahhoz meg nem adhatok rá mamuszt. Égő. :lol:
Na, majd ő vesz.
Vett is, egy nike-ot. Normális? A cipő baromi aranyos, de meddig fogja hordani? 2 hónapig? Az más kérdés, hogy limbál a nyomor bennünket, ő meg vesz egy ilyen cipőt!
Már látom előre, hogy nagyon résen kell majd lennem, ha nem akarom később, hogy az apja minden szart megvegyen neki, amit őfelsége kiejt a száján.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Én már írtam cipőtémában, de majd még egyszer :)

Katának ami van: Clark's, MO-on nem lehet kapni, kint nagyon menő márka, mint itthon a siesta.

Ez inkább ünneplős, kiruccanós cipő. Ez volt rajta a talin is, aki emlékszik esetleg...

Elefanten: Tartja a bokát, nem betétes, ez az itthoni szandija, ebben van a legtöbbet.

Adidas: két edzője van, mindkettőt hordjuk, játszóra, sétálni, babakocsiban.

Next: jó minőség, bokatartós edző, nem betétes.

Bibi csizmi, csak kocsiban, ki tudja milyen minőség:)

Pablosky: a másik otthoni cipője, félcipő.

Amit még ajánlani tudok: Richter, Ciciban, Superfit.

Én Asso-t Siestát, Melániát nem adok a lábára....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Andi, az allergia a védőnő tippje. Sajnos Samu bőre elég érzékeny, és már voltak ekcémás foltok, szóval elég valószínű, hogy valami allergiás reakció. A védőnő mikor meglátta őket (a hátán és a hasán vannak, némelyik szintelen, mások pirosak), elég egyértelműen állást foglalt. De persze mondta, hogy mutassuk meg a dokinak, meg gondolkozzam, hogy milyen új cuccost evett Samu az elmúlt napokban. A tippem egy új tejpép amit eddig nem evett, és csokidarabok vannak benne... Abba is hagytam, már tegnap sem kapott, és ma sem.

Márti, nálunk sem érti Samu egyelőre, h mire is való a moci, de lelkesen tologatja maga előtt. :) A tortaügyben csatlakozom Andihoz, Samut a legkevésbé sem izgatta a dolog, sőt (!) megkínáltam egy falattal (az édes túrókrémből), és az én mindenevőm öklendezni kezdett, ami olyan intenzívre sikeredett, hogy visszabukott egy adagot az uzsonnából is :) Aztán minden egyes újabb próbálkozásomra hevesen rázta a fejét, szorította össze a száját és bürrögött... Szóval nagyon nem jött be neki. Pedig szerintem fincsi lett, így megettük mi :)
A gyertyaláng ellenben nagyon tetszett, mindenképp meg akarta fogni (ezt próbáltuk megakadályozni), aztán fogott egy kanalat és azzal piszkálta :) És kurjongatott neki...

Zsu, nem kevés cipője van a lányodnak!

Barbi, szerintem sem mostani statisztikai adat a 72-74 cm az egyévesek átlagos magasságának, én 75-76 cm-t olvastam.

Timi, sajnálom Ákos színvakságát, ez tényleg befolyásolhatja a pályaválasztást. Az én testvérem is színtévesztő, és emiatt nem mehetett rendőrtisztire. De szerencsére rengeteg olyan szakma van, ahol ez nem számít.
Jó éjt mindenkinek! (Samu egy évvel ezelőtt ilyenkor már 3 órás volt!)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Sajnos taknyosan ébredtem, ehhez még fáj a fejem és a hasam és persze a párom ma dolgozik késő estig.De azt hiszem ,ez veletek is mindig igy szokott történni.
Ja,és persze ma a kicsi fiam 5-kor :roll: :twisted: :twisted: kellt!!De valahol érthető,mert tegnap a 1 órával korábban kellett lefektetni,mert már nagyon nyügi volt.

Zsu-tényleg jó sok cipőtök van-én tuti nem veszek csak 2 párat,mert ugyis olyan gyorsan kinövik.

Évi-a gyertya az nálunk is nagyon menő volt,a leendő keresztmamáék egy zenélőset hoztak-nagy sikere volt.
bibolya
 
 


Én összvissz 1 pár cipőt tervezek venni a Zsombinak és majd ha jó idő lesz kap 1 szandit!!!!Mi a Szonónak sem szoktunk többet venni!!!Nyáron talán még kap egyet amit itthon nyúzhat és kész!!!

Ibolya:sajnálom :roll: , gyorsan gyógyulj meg!!!!

Évi:de legalább jó lett a kreálmányod!!!!
Én arra emlékszem, hogy a Szonó a túrótortájából evett,(1 évesen) én adtam a szájába és követelte a következő falatot mindíg!!!! :wink: :lol:

Barbara:bukni fognak a csajok a nike-cipős szépszeműdre!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ibolya, gyorsan gyógyulj meg! Mennek a gyógypuszik.

Mártikám, engem érdekelnek a receptek, ha átküldenéd megköszönném.
És a mamusz?

Zsu, az utolsó pár cipőt miért írtad, hogy nem adod a kiscsaj lábára? Az Ibolya pont azt írta, hogy ilyen márkát akar venni. Valami bajod volt vele?

Én sem tervezek sok pár cipőt, ha már menni fog. Mivel erre nagy esély talán nyár körül lesz, ezért a szandi és egy zárt cipő szerintem elég. Talán egy gumicsizmát kell vennem, ha megyünk a Balcsira és esetleg esik az eső. Feltéve ha kapok erre a pirinyó lábra.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Először is, nagyon sok boldogságot kívánunk Samu ifiúrnak, aki már nem picibaba hanem nagy egyéves!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Na jó azért küldtem el az előbbi hsz-t, mert óriási piros betűkkel akartam írni és kíváncsi voltam sikerül-e. De nem. Szóval valaki ossza már meg velem, hogyan lehet szép nagy színes betükkel írni...

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gyógypuszikat,úgy érzem máris ideértek.Most sokkal jobban érzem magam,ugyhogy el is megyek a gyerekkel sétálni amig süt a napocska.

Mindenkinek köszi!!! :lol:
bibolya
 
 


Julcsi:kijelölöd amit szeretnél nagyba és pirosba és itt ahol írogatsz itt van a betűszín és a betűméret itt variálhatsz!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, kijelölöd az egérrel a kívánt szöveget, majd kiválasztod a betűszínt. HA óriásira is akarod, akkor ismét kijelölöd a szöveget és a betűméretet is kiválasztod. Ha vastagon szeretnéd, hogy írja, akkor ismét kijelölöd a szöveget, és megnyomod ott fenn a B betűt. És így tovább... Mindig először kijelölöd, aztán meg azt csinálsz vele, amit akarsz. :)

Remélem, nemsokára jövök... :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Ibolya!
Gyors gyógyulást kívánok neked, nagyon rossz tud lenni a napi teendők mellé még egy megfázás is. Ja, most olvasom, hogy már kicsit jobban vagy, de jó! Irigykedem a jó idő miatt, nálunk reggel óta esik az eső.
Köszi a tojásos infót, és is a fehérjére voltam kiváncsi, hogy mikor mehet a sárgája után. Mi eddig kétszer ettünk főtt sárgáját, akkor még egy-két próba, aztán jöhetnek a teljes tojásos dolgok.

Barbi!
Jó ez a Nike-s sztori. :lol: De örülj, az én párom szerintem azt sem tudja, hogy hol árulnak gyerekméretű cipőt.

Julcsi!
Ha megírtad a mondatot, amit szeretnél nagy betűvel, és más színnel, akkor jelöld ki, és itt az ablak felett válasszd ki a kívánt betűszít és méretet. Akkor a mondatod elé és mögé kerül szögletes zárójelbe a kód.

Cipő: Akkor mi sem vagyunk eleresztve, 1-1 pár rendes cipőjük van, amit kintre adok rájuk, meg kb. 1 hete bent van egy szandijuk, azt kifújt. Nem érzem a többi hiányát.

Évi!
Akkor a te nagyfiad sem egy édesszájú jelenleg. Pedig nagyon fininek tűnik az a torta, azok alapján amit leírtál. Na, majd pár év múlva lehet örülni fogunk, ha csak kicsi is jut nekünk is belőle. :)

Leraktam a manókat aludni kicsit előbb, mert kb. fél óra múlva indulnunk kell a bőrgyógyászatra. Persze ma tuti nem fognak 1 óra alvás után felébredni, mint máskor. Ébreszteni meg úgy utálok... :?

Ma reggeli játszós képek:

Itt közelebb vagyok a játékokhoz:

Kép

Kép Kép

Na, majd én beállítom azt a hőfokot
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


NA, elmúlt a jókedvem.
Nagyjából alvásidő lett, amikor ránéztem Krisztára és olyan nyamvadtnak láttam, pirosak a szemei, és fáradtnak nézett ki. Rögtön ellenőriztem a homlokát, halántékát, semmi. Letettem aludni, d enem ment. Felvettem, és akkor éreztem, hoyg meleg. Végbélben is, hónaljban is 37,6-ot mértem. :( :( :( Estére biztos lesz több is. Egyelőre nem csinálok vele semmit, ismét letettem aludni, de még játszik. Meglátom, mi lesz, ha felkel.
Ó, ó, és pont ma este megy István zenélni. Ki tudja, mikor tud hazajönni! :roll: :roll: :roll:
HA elalszik a lányom, még megpróbálok jönni, és akkor reagálok is.
Puszi mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen! Sok-sok puszi megy Krisztának!

Megyek ébreszteni, annyira tudtam, hogy nem úszom meg. :evil:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Julcsi, a csajok már mindent leírtak. Csak még annyi, hogy mielőtt elküldöd, nézd meg az "előnézet"-et. Akkor rögtön letudod ellenőrizni, hogy jó-e.

Kriszta babának is mennek a gyógypuszik! Remélem nem lesz semmi komoly baj.

Andi, nagyon aranyosak a törpök. Rendesen szétszedik a lakást, nem?
Nálunk a nappali is tele játékkal, a háló is. A nappaliban mondjuk annyival nagyobb a rend, hogy ha éppen alszik, akkor bepakolom a sok cuccát a járókában, nehogy a Susy is azzal akarjon játszani. Viszont így naponta 1000x pakolászok. De a háló olyan mint a csatatér!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


És akkor végre reagálok is...

Zsu, minek ennyi cipő Katának? Amúgy nem tudom írtam-e de voltam a dekoros boltban és nincs katicás partiszettjük, sőt semmilyen nincs. Amit nem is értek hiszen gyerek dekorációs dolgok vannak túlnyomórészben... Ill. nem gyerekeket kidekoráló dolgok, hanem ... értitek.

Ibolya, sajnálom, hogy vacakolsz. Tarts ki, közeledik a hétvége. Köszi a hordozót!

Barbi, menő lesz nike-os kicsi fiad. Valóban annyi a csajoknak... Amúgy asszem ez a férfisors, Árpi is minden szir-szart megvenne a csajoknak. :lol: :lol: :lol:

Scullyx, üdv itt közöttünk.

Andi, nagyon ügyi vagy és a "kicsik" is, hogy tegnap hagytak érvényesülni. valóban megért volna egy képet, ahogy Marci alattad csüng a létrán... :lol: :lol: :lol: Jók a képek!

És köszi a tanácsokat, majd gyakorlom kicsit. De legalább már tudom, hogy ott rontottam el, hogy nem jelöltem ki az írást, gondoltam elég ha átváltom a szín-méretet és akkor a kurzor színes lesz. De nem...
Majd még jövök, mert akartam ám még írni, csak elfelejtettem.

KépKép
kgiulia
 
 


Köszönöm a barátságos fogadtatást!
Mindenképpen írok majd magunkról, de Laurának ma annyira nyűgös, hogy nincs egy percem sem nélküle. Amint tudok jövök.

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Hú, már reggel óta próbálkozom az írással, de a lányom nem hagy. Barnus ma ment oviba először, és gondolom, nehéz lehet Virágnak megszokni, hogy csak én vagyok neki. Meg hát jön a front is.

Köszi a lábméret választ, akkor nem is olyan kicsi Virág lába, megnyugodtam.

Szerintem az Asso és a Melania is tökéletes cipők, annyi a különbség a Siestától, hogy kb. 2/3-a az áruk a Siestáéhoz viszonyítva. Volt már mindhárom és egyik sem tudott sem többet, sem kevesebbet a másiknál, minőségileg is tök egyforma.

Edith! Krisztával mi újság?

Ibolya! Lányom is 5-kor kelt!!! lehet, hogy össze kellett volna ereszteni fiaddal, hadd szórakoztassák egymást, mi meg aludtunk volna.

Zsuzsi merre jársz?

Elfelejtettem mesélni, hogy tegnap Virág zugevő lett. Pár percre egyedül hagytam a konyhába a csajt, visszérve nem találtam sehol. Beosont a kamrába, és a szőnyegen ülve falatozta a kihűlésre váró sültkrumplit átszellemült arccal. Annyira édes volt!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Kép

Kép


mosogatás még nagy kedvvel:
Kép

reggeli nőnapozás:
Kép

Kép


az emlegetett cipők: ezt vettem
Kép

ezt pedig kaptuk: Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Nekünk azért van ennyi cipőnk, mert ruha és cipő mániás vagyok :)

Ennyi tényleg nem kell :)

Nekünk 2 amit újonnan vettem, az a kettő, amiben jár: A pablosky, és az elefanten. A több hibátlan használt cipi :) Az összes használt cipi árából nem jött volna ki 1 siesta....

Barbi, én ezeket csak azért nem venném, mert betétes cipők. Bence a lúdtalpbetét miatt lett lúdtalpas :( (Mivel mindig alá volt támasztva a boltozata, nem volt a lábnak ingere, hogy kialakítsa azt....)

De más a lágyékbetét, és más a lúdtalpbetét, asszem mind3 márkában van mindkét fajta. De én inkább tök egyenes talpú cipőt veszek :)

Pusz, megyek tortát csinálni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?