Sziasztok!
Én is vagyok,csak mostanában egy kicsit behavazódtam.
Ma délután bent voltunk a Gerivel a munkahelyemen,csak még elötte megsütöttem az ebédet és 2 adag muffint is kellett csinálnom Odabent jól megdögönyözték a kolleganőim.Vagyis csak szerették volna,mert ahogy közelített valaki hozzá ő ugy kezdett ordítani.Mostanában ilyen kis félős lett.Persze a bent töltött majd 3 óra alatt ő a lehető legjobb formáját hozta,ő volt a minták -mintagyereke.Nem is értették,hogy miről panaszkodok
!!
Tegnap meg ügyvédet hajtottunk,estére sikerült is időpontot kérni.
Holnap meg fel kéne mennem az önkormányzathoz délelőtt,mert fizetnek vissza a csatornahozzájárulásból.Dehát ez most egy egész napos program lesz,mert nálunk most kezdték el a vasúti átjáró átépítését amit persze lezártak igy babakocsival sem lehet átmenni.Átkelni a túloldalra viszont csak az aluljárón lehet /ami egy kicsit arrébb van/ ahol persze nincs babakocsi áttolására lehetőség,csak meg kell emelni a kocsit.Ehhez tudni kell,hogy a babakocsi cirka 15 kg,+a gyerek.Ja és a piac is az önkormányzat mellett van,tehát oda sem fogok járni amíg felújítják/ 2 hónap/.Az autót meg a férjem hordja,hisz neki az a munkaeszköze.
Képzeljétek,tegnap evett a fiam egy pár kanál tejbegrízt,és nagyon izlett neki.
Timi-az jutott az eszembe,hogy a barátnőm kisfiának is hasonlóan sok középfülgyuszija volt,átlag heti szinten szurták szegény fülét,és a dokik azt derítették ki hogy mindez a TEJALLERGIÁTÓL VAN!!! Én még ilyet nem is hallottam,de ahogy abbahagyták a tejes dolgokat /minden tejterméket/ elmúlt.Esetleg egy kérdést megér a dokinál,hátha....
Barbi-a Dannonínót én nem javasolnám nektek ha még nem etettek joghurtot,mert ez az uj tejszínes!!!! A Gerit is állandóan meghajtotta ,mire sikerült rájönnöm hogy ettől.Azóta másfajta joghurtot eszik és semmi baja.
Andi-aranyosak a képen a gyerekek,óriásit nöttek 1 év alatt.
Lányok mi lenne ,ha mindenki tenne fel 1 képet amikor megszületett és 1 képet a mostanról?Szerintem egy nagy élmény lenne látni hogy mivé fejlődtek,változtak az elmúlt közel 1 év alatt.
Edit-én is egyetértek veled,szerintem sem volt semmi baj azzal,hogy rászoltál a másik gyerekre.Ha taknyos ,akkor az anyukájának lenne a kötelessége hogy ne engedje közelébe más gyereknek.De persze nem vagyunk egyformák.Én ugyanigy rászoltam volna.
Ja ,Timi ha jól emlékszem te kérdezted a dm-es tápit.Én ugy tudom,hogy a 3-as csak gyümölcs izesítésben kapható /alma/ ,a 2-esből van sima is.Mi is ittunk 1 dobozzal,de a Gergő nem nagyon itta.Ha kell még én is tudok neked venni 21%-os kedvezménnyel.Vagyis,bocsi lányok,az ajánlatom mindenkinek szól !!!! Ha valakinek kell van egy fölösleges 21%-os kedvezményem,én biztos nem tudom már már.végéi beváltani.Ha valakinek kell valami a dm-ből én rendszeresen ott vásárolok,nagynon szívesen megveszek bárkinek bármit.
Julcsi-hogy érzitek magatokat az új lakásban?Sikerült már belakni?
Képeket esetleg nem tennél fel?
Scullyx- üdv közöttünk -én sem vagyok még régi lakója a topicnak.Hogy szólíthatunk?
Bocsi,ha most valaki kimaradt,de most mennem kell.