Sziasztok!
Annyira gyönyörű idő volt ma megint, hogy egész nap kint voltunk. Ebéd után meg lefeküdtem a gyerkőcökkel aludni.
Képzeljétek felhívtam a saját orvosomat és csak április 2-ra van hely. Akkor leszek 9 hetes, hogy fogom én azt addig kibírni. Igazából az nyugtatott volna meg ha látom a szívét dobogni.
Balimama
Akkor ezek szerint Te Utrogeston szedsz? Ettől voltál rosszul? Akkor ezt nem csak terheseknek adnak?
A kislányom most 4,5 éves és 22-23 as a lába. Nem baj ha nagy a fiadnak egy fiú legyen is nagy. Különben a Petra most 12 kg, elég kis véknya.
Ildikó
Képet nem kaptam, különben szerintem itt a rendelőben nem is szoktak adni. Az orvos tényleg rendes volt de ez nem az én orvosom, most láttam életemben először. Csak azért mentem ide mert reggel úgy éreztem, hogy nem tudok egy percet sem várni.
Hogy tudom kicserélni a vonalzómat?
Andi
Hát kíváncsi vagyok, hogy kibírod e hétfőig.
A Petra is nagyon akart menni oviba addig amíg először el nem vittem. 5 hónapig ment az üvöltés és alig bírtam leszedni a nyakamból. Már ott tartottam, hogy kiveszem az oviból mikor jött a téli szünet, 3 hét kihagyás és onnantól nem volt semmi baja.
Biztos találtok olyan házat ami tetszeni fog nektek, tavasszal sokkal nagyobb a kínálat.
Nagyon jól alakul a görbéd.
Krisz
Én is reménykedem a kislányba. Mondjuk mindent meg is tettem ez ügybe. Kíváncsi vagyok, hogy be jön e amit a Czeizler mondott. Mondjuk nekem van összehasonlítási alapom és nem tudom megmondani, hogy melyik a jobb. Ugyanolyan édes egy kisfiú mint egy kislány. Én csak azért szeretném, hogy talán így jobban meglesznek majd 3-an, a két egynemű és a két kisebb.
Taboo
Szerintem mindenképp csináljál holnap egy tesztet. Különben hol tartasz. Mikor kellett volna megjönnie? A halvány vonal is vonal.
Ind
Vasalnivaló
Nem vihetném át az enyémet is?
Én a kislányomat 1,5 évesen tettem át a sima ágyba, leesésgátló nélkül. Semmi gond nem volt vele. Kb 2-szer esett le összesen. Nekem muszáj volt mert kellett az Olivérnek az ágy és nem akartam még egy kiságyat venni.
Megyek mert a Petra megtalálta a szívét és mondta, hogy érzi ahogy dobog és most jött ide kétségbeesve, hogy az Olivérnek nem dobog a szíve. Megyek megkeresem neki.
Ági