Sziasztok!
Túléltem!!!! Sikeresen kibarkácsolták a két felső bölcsességfogamat tegnap délelőtt, két tök jófej fiatal doktorbácsi dolgozott a fejemen, nagyon ügyesek voltak, és gyorsak (nem úgy mint a regisztráción a nők, másfél
órát álltam sorba, hogy kifizessem a nyomorult 300 ft-ot). Szerencsére a műtétnél minden a legjobban alakult, nem kellett a többi fogamat abajgatni, bár a doki azt mondta, hogy szerinte túl nagyok az eltávolítandó fogak, és készüljek fel, hogy amennyiben nem sikerül megfelelően hozzáférni, akkor lehet, hogy a 7-eseket előbb ki kell húzni... De szerencsére nem volt rá szükség. Még meg is dicsértek, hogy milyen türelemes és jólnevelt páciens vagyok, nem sikoltozok és nyugodtan tűröm amit csinálnak.
Most őszintén, volt más lehetőségem???
Persze a képem úgy fel van dagadva, mintha lezavartam volna egy 15 menetes profi boxmeccset, sőt, még azt is mondták, hogy könnyen előfordulhat, hogy teniszlabda
nagyságú lilás-kékes színű "daganat" alakul ki az elkövetkező 3-4 napban az arcom mindkét oldalán. Jegelésen kívül nem lehet mást csinálni vele, csak várni, hogy elmúljon.
Ja, és baromira FÁÁÁÁJ!!!!!!!!!!!!
Persze mivel terhes vagyok, nem szedhetek normális fájdalomcsillapítót, max rubophent vagy 1 szem algopyrint, ami kábé annyi, mint halottnak a csók...
Szegény párom tegnap ápolgatott, még el is mosogatott és rendet rakott a konyhában, és úgy, de úgy sajnál... de azért viccelni már tud a helyzettel, hogy ha valaki meglát, akkor a Jóisten se mossa le róla, hogy veri az asszonyt. Erre az öcsém közölte, hogy le kell fényképezni az arcomat, mint bizonyítékot, ki tudja, mire lesz még jó... Férjecském kicsit morcos lett az ötlet miatt...
Jók legyetek, messzire kerüljétek a fogászatot!!!
Üdv: Andi