Új privát üzeneted érkezett!

Mano!
Én hallodtam ,hogy a börzén vannak használt dolgok is de vannak teljesen új dolgok amit kedvezményesen lehet megvenni!Vannak termékbemutatók és gyerekeknek műsorok(nagyobb gyerekeknek)!Most pl-ul a Ricsi bohóc fogja őket szórakoztatni aki nagyon jó bohóc még nekem is nagyon tetszik(lányomnak meg tavaly úgy kellett megszerezni a cd -ét!)Na mindegy gondolom nem ezért mennétek ki!!!De szerintem érdemes kimenni már csak azért is mert táényleg kedvezményesen hozzájuthatsz több dologhoz!!!!! :P :wink: :roll: A Minimax is reklámozza!Onnan tudom!Meg már hallodtam régen is csak múltkor mikor kérdezted nem ugrott be miről is beszélünk!!! :? :oops: Zsani most nem beteg csak egy picit az orra folyik de az nem vészes!Az egész családnak folyik most az orra!Ti hogy vagytok??Jövőhéten kapjuk meg az eredményeket!!! :?

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Andi, szerintem én írtam, hogy kaptam nyugtát a recepción, de én nem vagyok kismama. Nyugi, a terhesgondozás ingyenes :D :wink:

Levinek boldog fél éves szülinapot!

Katus, ne könyveld el, hogy itt nem aranyosak a nővérkék szerintem. Egyrészt, mert nem lehet általánosítani, másrészt meg mindenkinek más a véleménye, és igénye, elvárása. Alapvető probléma, hogy ha itt valaki megírja, hogy szerinte ilyenek-meg olyanok a nővérek akkor a többi már előítéletekkel megy oda. :roll:
A PUR a Pathologiás újszülött részleg, ott vannak a beteg babók, meg a koraszülöttek. :D

thenus
 
 


Tusi!

Már nagyon vártam a történetedet, háááát jól megszenvedtétek ezt a pár napot! :cry: Remélem megnyugodtál, most már csak a kis családoddal törődj! :wink:

Nagyon várom már Tüccs és Pipacs beszámolóját is!

Móni

Kép
móni30
 
 

 
 

Tusi!
A lényeg, hogy már otthon vagytok, a többivel ne törődj! :wink:
Szép volt a beszámolód! 8)

Kép
klmaria
 
 


Tusi!
Tényleg az a lényeg ,hogy már otthon vagytok és elmúlt mindenn rossz!Mostmár csak csodáld a babócád és élvezd az anyaságot!Te ,hogy vagy?Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Tusi,
most már ne törődj azzal ami volt, a lényeg, hogy otthon vagytok és minden rendben van. Nagyon szép a történetetek, olyan jó volt olvasni. A csecsemősök olyanok tényleg, kár, hogy nem Terike van ott éjjel-nappal. Sok-sok tejcit Zsófinak. Nagyon szép neve van, én is ezt szerettem volna, de apának a Bernadett jött be :wink:

Mano,
boldog féléves szülinapot Levinek, hihetetlen, hogy már ekkora, most született ő is :wink: :D :D

Üdv köztünk az újaknak :D :D

Annyian lettünk, hogy nem is tudom lassan számontartani ha egy kicsit kimaradok :wink:

Csanomanó,
sikerült visszakeresned :?:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30
 
 


Thenus!
Köszi a választ!
Sziasztok!
Akartam nektek küldeni képet a fiamról; de túl nagyok a képeim.... :(
katus02
 
 


Sziasztok!

Henus, Timi,
Levi nevében is köszönjük! :lol:

Ma 11-re viszem Levit ,remélem nem marad el megint a tanácsadás,mert már 3 hete készülök beadatni neki az oltást agyhártya gyulladás ellen! :wink:
Legalább le is mérik és megtudom,hogy hány kiló!
Tegnap az apja lemérte hosszra és 71 centi volt! :D
Az összes ki body ujja rövid,olyan mintha kicsi lenne rá,pedig csak a keze nagyon hosszú! :roll: :wink:

Tiop,
Köszönjük,mi jól vagyunk,tegnap már másfél órát voltunk kint a levegőn,mert nagyon jó idő volt!
Aztán még 5 órakor is sütött a nap így kimentünk még egy 20 percre,ettől éjjel olyan jól aludt,hogy csak hajnali 4-kor ébredt föl,evett 1-2 kortyot,majd újra elaludt fél7-ig! :lol:
Remélem ha megkapjátok az eredményeket nem lesz semmi gond!

Szombaton jön valaki a kórházba?
Elvileg én akkor megyek,de csak ma félután tudom meg,hogy hány órára! :roll:
Jó lenne már személyesen is találkozni valakivel,bár az lenne a legjobb,ha mindenkivel! :wink:

Kép
mano83
 
 


Katus,
A képeket kicsinyítsd le max:600×450-re és úgy el fogja fogadni, vagy próbáld meg a www.kepfeltoltes.hu

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Túléltem!!!! Sikeresen kibarkácsolták a két felső bölcsességfogamat tegnap délelőtt, két tök jófej fiatal doktorbácsi dolgozott a fejemen, nagyon ügyesek voltak, és gyorsak (nem úgy mint a regisztráción a nők, másfél :!: órát álltam sorba, hogy kifizessem a nyomorult 300 ft-ot). Szerencsére a műtétnél minden a legjobban alakult, nem kellett a többi fogamat abajgatni, bár a doki azt mondta, hogy szerinte túl nagyok az eltávolítandó fogak, és készüljek fel, hogy amennyiben nem sikerül megfelelően hozzáférni, akkor lehet, hogy a 7-eseket előbb ki kell húzni... De szerencsére nem volt rá szükség. Még meg is dicsértek, hogy milyen türelemes és jólnevelt páciens vagyok, nem sikoltozok és nyugodtan tűröm amit csinálnak. :D Most őszintén, volt más lehetőségem??? :?

Persze a képem úgy fel van dagadva, mintha lezavartam volna egy 15 menetes profi boxmeccset, sőt, még azt is mondták, hogy könnyen előfordulhat, hogy teniszlabda :!: nagyságú lilás-kékes színű "daganat" alakul ki az elkövetkező 3-4 napban az arcom mindkét oldalán. Jegelésen kívül nem lehet mást csinálni vele, csak várni, hogy elmúljon.

Ja, és baromira FÁÁÁÁJ!!!!!!!!!!!! :cry: Persze mivel terhes vagyok, nem szedhetek normális fájdalomcsillapítót, max rubophent vagy 1 szem algopyrint, ami kábé annyi, mint halottnak a csók...

Szegény párom tegnap ápolgatott, még el is mosogatott és rendet rakott a konyhában, és úgy, de úgy sajnál... de azért viccelni már tud a helyzettel, hogy ha valaki meglát, akkor a Jóisten se mossa le róla, hogy veri az asszonyt. Erre az öcsém közölte, hogy le kell fényképezni az arcomat, mint bizonyítékot, ki tudja, mire lesz még jó... Férjecském kicsit morcos lett az ötlet miatt... :lol:

Jók legyetek, messzire kerüljétek a fogászatot!!!

Üdv: Andi
andibab
 
 


Sziasztok,

Dóri születésének napján, hétfőn hajnalban 10 perces fájásokra ébredtem. Egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy ezek valóban azok, de mértem, írtam az időket és 8 körül elindultunk a kórházba.
Jelentkeztünk a szülőszobán, ahol ujjnyi méhszájat állapított meg a doki és felvett a szobára. Egyedül voltunk a szülőszobán, közben pedig esni kezdett a hó.
A délelőtt folyamán leálltak a fájások, de dél körül újra erősek lettek, 5 percesek. Lassan ment az idő, én türelmetlenül vártam a „szülést” , de a szülésznő bíztatott, hogy estére baba lesz. Valahogy nem hittem el neki…
Délután 5 körül jött újra a dokim, akit már hiányoltam kissé, de kiderült, hogy egész addig műtött. Akkor burkot repesztett én pedig beültem a kádba. Akkor kezdődtek az igazi 3 percesek , nekem pedig jól is esett a melegvíz, és nem is. Az idő egybefolyt, a férjem pedig türelmesen ült és várt, néha bemondta az időt, mert abszolút elvesztettem az időérzékem. Végül már a kádban sem volt jó, így folytattam az ágyon, akkor már az új szülésznővel (közben műszakcsere volt ) aki oltári kedves és segítőkész volt. (Ősziné Katalin ) Az 1 perceseknél már csak tűrtem és vártam a fájás-szüneteket, a szülésznő végig maszírozta a derekam, Férjecském pedig a fejemet. Jöttek a tolófájások, végül jött a doki is és hirtelen olyan sokan lettek körülöttem. ( műtősfiú, Terike , meg még vki )
Nem számoltam, de kb. 6-7 tolófájásra bújt ki Dóri 19:58-kor és azonnal felsírt. Óriási megkönnyebbülés volt hallani a hangját. Rámtették egy pillanatra , sosem fogom elfelejteni mennyire meleg volt a kis teste, de már vitték is tovább.
Ezután már gyorsan megszületett a méhlepény is , jött a varrás, amiből én semmit sem éreztem, hála a doki ügyes kezének. Kicsit sokáig tartott, közben a férjem megkapta Dórit és ketten szemeztek egymással kb. 1 órán keresztül mellettem a székben. Dóri nem sírt egyáltalán, nyugodtan szemlélődött. Sajnos én megfogni nem tudtam, mert eléggé legyengültem, de sikerült cicire rakni a szülésznő segítségével, Dóri pedig cuppantott párat, aminek nagyon-nagyon örültem.
Aznap éjjel és másnap délelőtt eléggé kóma voltam, ülni sem tudtam a szédelgéstől, Dóri pedig a csecsemősöknél volt. Délután megkaptam és végig együtt volt velem. A nővérek némelyike kifejezetten bunkó volt, volt aki beszólt a szülés utáni napon, hogy „Anyuka, ha ilyen gyenge hogy fogja ellátni a babáját ??” Persze kapott velős választ is, aztán többet nem kommunikáltunk. A többiek pedig hősiesen hordták a hőmérőt reggel-este, azon kívűl még kérdezni se kérdeztek. A csecsemősök szerintem nem annyira vészesek, ha kértem, segítettek. Viszont egy remek szobatársat kaptam (iker-terhességgel fektették be), aki mint gyakorló anyuka több segítséget jelentett, mint az egész csecsemő osztály.
A dokimmal elégedett voltam, a szülésnél sokat segített, annak ellenére, hogy nem sikerült mindig végrehajtani az „utasításit”. Nem tudom Ti hogy voltatok vele, de néha a testemet nem tudtam az agyammal irányítani, így sokat félre-nyomtam és a levegő vétel sem sikerült mindig a megfelelő időben. Kicsit meglepett ez a dolog, olyan tehetetlennek éreztem magam a fájásokkal szemben. Olyan, mintha uralt volna engem.
Szóval hétfőn szültünk, pénteken jöttünk haza, azóta Dóri angyali baba.
Sajnos a tejem nem indult meg még rendesen, én azt sejtem, hogy a kórházban kapott Ergam cseppek miatt. A tájékoztatóján szerepel, hogy gátolja a tejképződést. Amikor én erre rákérdeztem a reggeli kis-viziten, lehurrogott a doktornő és a nővérkék is, hogy ők már 10 éve ! ezt adják, és még ilyen probléma nem volt. Hát én önkényesen abbahagytam a cseppeket, és másnap már érezhetően több tejet produkáltam. Valakinek volt esetleg ilyen tapasztalata Ergam cseppekkel kapcsolatban ?

Képet később rakok fel, akkora nagyok, hogy előbb le kell kicsinyítenem őket.

Szép napot mindenkinek.

KépKép
tüccs
 
 


Tüccs, bizony igazad van, az Ergam cseppeket én is abbahagytam, mert valóban gátló hatása van!!!

thenus
 
 


Én nagyon megszenvedtem a kórházi tartózkodást, de sem nővérek többségéről, sem pedig a csecsemősökről nem igazán tudok rosszat mondani, sőt!
Jó, az igaz, hogy a szülészetis nővéreknek úgy kellett szólni rendszeresen, hogy mérjék már meg a vérnyomásomat, de a többség nagyon kedves volt - velem kénytelenek voltak sokat foglalkozni, mert reggel-este injekcióztak, vérnyomást kellett mérni, stb. stb.
A csecsemősöknél meg azt tapasztaltam, hogy KÉRNI kell segítséget, és akkor segítenek. Eleinte csomószor kértem, hogy fejjenek ki egy kis tejet, mutassák meg a pelenkázást, a köldökcsonk-kezelést, bejártam a fürdetésekhez, akkor mindent elmagyaráztak. Mikor fogyott Flolo, akkor elkezdték mérni az etetéseket... szóval én tényleg úgy éreztem, hogy sok segítséget kaptam és odafigyeltek ránk... persze van, akinek egyedi a stílusa (pl. Eszter nővér, az idősebb, alacsony), de tényleg azt láttam, hogy a baba érdekeit nézik...

Egyébként jó volt olvasni a szüléstörténeteket, most már egész más szemmel olvasom, és mivel következőnél hüvelyi szülésre gyúrunk, figyelem, hogy mit hogy kell csinálni! ;)
Vendég
 


Én nem kaptam Egram cseppeket, mert végig szuriban kaptam az oxitocint, de körülöttem mindenki más kapott... de a tej belövellése egyébként is várat magára... nekem az 5. napon lövellt be, addig éppen csak csordogált.
Vendég
 


Tüccs!
Nagyon jó vólt ólvasni a történetedet szinte ott vóltam én is a szülő szobán!Az Anettot én is Ősziné Katalinnál szültem!Nekem is végig maszírozta a derekamat,óltári aranyos vólt ő is ! :lol: A kitolásnál tök természetes az első babánál,hogy nem vagy ura saját akaratodnak mert még nem tudod mit kell csinálni(hogyan kell normálisan nyomni)(lefelé préselni a levegőt)!Én is ugyan ezt éreztem a Rolandnál de aztán kijönnek valahogy!Anettnál már kicsit könyebb vólt Zsani meg 2 nagy nyomásra kin is vólt!Ez is olyan mint a rutin!Majd legközelebb már jobban fogod tudni irányítani saját tested!!Nagyon ügyes vóltál hiszen szépen világra hoztad a kislányodat!!Ne izgúlj a tejcsi miatt,befog normálisan indúlni csak a babócának is kell még egy kis idő,hogy erősabben szívja a cicit!Nekem is kellett a cseppeket szednem de nekem nem vólt gond a tejcsivel!Türelem tejcsit terem!!!!Nekem mindég azt mondták a csecsemősök,hogy a babónak is megkell tanúlni rendesen cicizni mert akkór nem indúl be normálisan a tejcsi!Na meg hát az első hetegben ez tök normális,nekem még be is lövelt a tejem,úgy fájt ,hogy csillagokat ládtam mindenn szopinál!De az is elmúlik minnél töbször teszed melre a babát!Na mindegy !Szép beszámoló vólt!
Várom a képeket!! :P :wink:
Sok-sok tejcsit és annáltöbb egészséget kívánok nektek! Kép

Mano!
Majd meglátjuk!Örülök neki,hogy Levi ilyen jól alszik! :P

Andibab!
Mostmár túlvagy rajta az a lényeg!Jó búlást! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Na,túl vagyunk az oltáson! :lol:
Levi annyira ügyes volt megint,hogy meg se nyikkant! :lol:
Ja,és a súlya 7190 gramm! :lol:

Persze ott volt a védőnő is és jól felidegesített,azt mondta,hogy ne adjak Levinek olyan tejpépet,amit a boltban lehet kapni,hanem csak gyógyszertárit vegyek ami hipoallergén! :roll: :twisted:
Már 1 hónapja (ha nem több) ilyet kap Levi és nem lett tőle semmi baja!
Sőt azt is mondta,hogy még bébi ételt se nagyon adjak neki!
De már nem érdekel,kezdek lehiggadni!


Tüccs,
én sem kaptam Egram cseppeket,mert én is végig oxitocinra voltam kötve!
De nekem a 4. napon belövellt a tejem!
De tényleg ne aggódj a tej miatt,mert az csak rosszabb!
Hamarosan be fog indulni!

Kép

Kép
mano83
 
 


Találtam a neten egy nagyon dühös babát: :wink:
Kép

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a hétvégén voltunk síelni Donovaly-ban! Vittük a nagyszülőket is, és míg mi síeltünk, Marci velük volt. Az út nem viselte meg túlságosan, az első nap nyűgösebb volt, de amint visszatértünk a síelésből, megnyugodott, másnap meg már minden nyűgi nélkül elvolt a nagyikkal.
Hát, halljátok, nagyon jó volt kimozdulni! 2 nap kényeztetés a lelkünknek-testünknek! Sajna a kondink csapnivaló, ezért könnyű pályán mentünk, de legalább élveztük! És képzeljétek, HÓ VOLT mindenhol!!!!! IGAZI HÓ!!!!! Szombaton egész nap havazott, olyan szép volt minden!!! Legalább 2 nap telet láttam!!!!! :D :D :D :D

Mano
Levinek boldog 6 hónapot!!!! És gratulálok az oltáshoz! :lol:

Tüccs, Tusi, Pipacs
nagyon szépek a történetek! GRATULÁLOK a babákhoz!!!!! :D :D :D A tejci miatt meg tényleg ne aggódjatok, én sokat szenvedtem ezzel, de higgyétek el, előbb-utóbb meg fog indulni, én vagyok erre a legjobb példa! Minél jobban idegeskedtek, annál kevésbé lesz tej, úgyhogy nyugi! 8)

Pipacs
Várjuk a történeted!!!!

Brigitta
üdv köztünk! gyönyörű szép Noel!!! Nagyon szép a neve is! Teljesen belezúgtam a szemeibe! :P

Katica
Boldog házassági évfordulót!

Valaki kérdezte, hogy nem ezt a képet tettem-e fel az iwiw-re: nem emlékszem, de lehetséges. :?: Még nem néztem meg.

További szép napos napot mindenkinek! :P

Kép
Kép
nircee
 
 


Mano!
Nyugi a védőnök szeretnek okosak lenni de nem mindég kell rájuk hallgatni!Tejpéptől ha eddig semmi kiütése nem vólt akkor nyugodtan adhatsz neki! :wink: Bébikaját meg miért ne adhatnál????????? :? :evil:
Naaaaaaaagyon jó ez a kép!!!!!! :lol: :lol: :lol: Most én is rájöttem,hogy honnan veszitek azokat a tök jó képeket!Így most kiélem magam mert azt is tudom hogy teszitek fel!Magamtól jöttem rá mindenre! :? : :lol: :lol: Kép
Felkellett tennem! :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


sziasztok!

1 napos kép Liliről. majd jövök vmikor csak betegek vagyunk:-)



Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nagyon-nagy gratula az újdonsült anyukáknak a babókhoz!!!!!

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Murphyke!
Édes nagyon a kis Lilike!
Jó búlást nektek,remélem nem komoly!!! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Tüccs!
Hatalmas gratula mégegyszer! Jó volt olvasni a történetedet!

Manó!
Ez tök jó ez a kép!
Hogy csináltad?

Teljesen hozzá vagyok szokva a téli öltöztetéshez, így ma a védőnőt hívtam fel, hogy mit adjak a gyerekre... :oops: :D

Kép
Kép
giga1
 
 


giga!
Nyugi nekem Zsani a harmadik de még most is vacilálok,hogy mit adjak rá!!! :? :roll: Én úgy gondolom,hogy az overált már felválthatja egy kis kabát(nállunk!)Meg egy vastagabb nadrág amit a rugi felé adok!Nállatok mit mondott mit adjál a kis Lilire???? :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Elírtam(rugi fölé)! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Még annyit akartam,hogy akinek van pocakos képe,feltenné?????Kíváncsi vagyok rátok!!! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Ebben a jó időben nagyon sokat sétáltunk Laurával.
Giga én is elgondolkoztam rajta, hogy mit adjak a leányzóra ebben az időben, de eszembe jutott anyukám mondata, hogy "csalóka ez az idő". Így aztán feladtam rá a szokásos vékonyabb overált, csak nem öltöztettem alá annyira, mint szoktam.
Így ebédelt ma a hercegnőm: Kép
Vendég
 


Mindenkinek Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Tiop, tényleg nagyon belejöttél az animációk gyártásába! :lol:
Aranyosak egyébként :D

thenus
 
 


Sziasztok!
Köszi mano a tippet, majd megpróbálom ezen keresztül a képfeltöltést.
Jó olévasni ezeket a szüléstörténeteket. Ezeket olvasva gondolkodtam el pl azon, hogy kellene szülésznőt fogadnom.
Persze ez azon is múlik, hogy hogyan áll ehhez az új egsézségügyi rendelet. Erről tudtuk valamit? Azt tudom, hogy a dokiért +.-ban kellene fizetni; de vajon a szülésznőért is?
Ba, mindegy addigra majd kiderül. Voltam tegnap előtt a védőnőnél. Megkaptam a beutalót az afpre. De új rendelet alapján nem érvényes a beutaló. Előbb elkell vinnem a nőgyógyászhoz, hogy ráírja a naplószámot+pecsét+aláírás. Ezzel szerintem csak a dokik munkáját nehezítik. Egyszerűbb lenne, ha egy helyen ki lehetne adni és lemenne az egészről a gond....
Megyek ma vezetni, olyan izgatott vagyok. MOst kezdem a jogsi vezetés részét. Csakghogy tegnap óta a leghülyébb helyzetekben elkezd vérezni az orrom, remélem nem pont a kocsiban fog rám jönni... :oops:
Azt hiszem veszek elemet a vérnyomásmérőbe.....
katus02
 
 


Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a gratulációt.
A szopi egyre jobban megy, már csak éjjelre adunk pótlást. Lassan, de biztosan haladunk , ennek úgy örülök. :D
Hétvégén már mi is kimehetünk, már alig várom. Annyira szép az idő kint. Addig marad az ablaknyitogatás.
Próbálok képet is feltenni.
Kép Dóri 1 hetesen

KépKép
tüccs
 
 


Katus:én most lépek a 18.hétbe és most néztem utána A JÚLIUS 1-TŐL ÉLETBE LÉPŐ EÜ.VÁLTOZÁSOKNAK.hA FOGADOTT ORVOSNÁL VAGY VÁLASZTOTT KÓRHÁZNÁL SZÜLSZ A SZÜLÉSÉRT MIN.25000 MAX.100000ft ot fizetsz a korháznak.Egy sima probléma mentes szülés 25-000ft de a problémamentes császárért min.50.000ft-ot.Ami azt jelnti,hogy én hiába szülök a körzetembe tartozó kórházban mivel van fogadott dokim fizetni kell.Amugy meg megkérdeztem a jogi forumon egy jogászt,hogy a a dokik meghatározott összeget kérnek a szüléséret igy,hogy jön az új rendelet mi a teendő.Fizessünk vagy ne?Azt irta vissza,ha az orvos a szülésért5 pénzt kér akkor büncselekményt követ el mert a kórháznak van csak joga pénzt kérni a szülönőtől.De nézd meg te is a JOGI FORUM oldalon a hálapénz link alatt.
kicsiwuki
 
 


Jó reggelt!

Segítsetek nekem!
Meghirdettem Laura kinőtt ruhácskáit (50-62-es méretig). Egy hatalmas szemeteszsáknyi (15 body, 12 pulcsi, 6 nadrág, 25 rugi és kantáros farmer, 9 sapka, 2 vékony kabát, 1 vastag kabát, 3 kiscipő, 1 vastagabb és 1 vékonyabb overál) van közte olyan ami nem is volt használva. A legtöbb ruha külföldi, nagyon jó minőségű és állapotú.

Az ára 35.000 Ft, viszont eddig akik jelentkeztek rá, mind azt mondták, hogy drága. Basszus, ha a darabszámot nézem egy darab kb. 200 Ft. Ha darabra adnám el többet kapnék érte.

Szerintetek is drága?
Vendég
 


Sziasztok!
Kicsiwuki!
Az egy dolog, hogy bűncselekmény; de tuti pénzt kérne érte. Na most, ha utána számolok; hogy minden megjelenéskor 3-5000 ft+ a szülés+ a kórháznak...Háát nagyon durva nekem az összeg. Főleg az előző szülésemen okulva, ahol is alig foglalkozott velem a dokim. Én nem is a szüléstől félek, hanme az emberek hozzáállásától. Olyan rossz, hogy pénzzel kelll valahol megvenni azt, hogy emberségesek legyenek veled! A szülésznő választásról nem írtak semmit?
Te fogadsz valakit?

Naccempilla!
Abszolút nem sok a pénz amit kérsz érte. Szerintem idegenkednek attól, hogy azt is megvegyék amit nem akarnak. Mert ugye így ömlesztve mindent egybe kapnak. De tényleg joban jársz ha külön próbálod őket eladni. Szerintem szívesebben is fognak inkább válogatni, minthogy egyszerre kiadjanak egy zsák ruháért 35.000-t.

Sziasztok!
katus02
 
 


Pilla

szerintem egyszerre nem szívesen költ az ember ennyi pénzt ruhára...szedd szét méret szerint és úgy áruld.

Aranyos Laura és Dóri is!!
becsi
Iklad
 
 


Katus köszi a választ! Ez így OK is, de ha darabra adom el, akkor meg az a bajuk, hogy 1300 Ft a postaköltség. Na ezen igazodj ki! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Tiop: ez kb a szülés előtt egy hónappal volt: Kép

van olyan is ami szülés előtt egy nappal volt, csak azon félmeztelen vagyok, úgyhogy azt inkább hanyagolom :oops:

már jobban vagyunk, mind a 3-an totál megfáztunk. valószínű h nem az influenza volt szerencsére. Prücsöknek még mindig szívni kell az orrát, csak rossz, h mostmár nem annyira akar kijönni. fújom neki egyfolytában a sós orrsprayt (nem jut eszembe a neve) az elég jól föloldja, de így is van amikor szörcsög szegény és hiába szívom nem jön. félek nagyon nehogy a fülére menjen. elég jól viseli a dolgot, köhögni is kicsit köhög már csak. tegnap majdnem egész nap kint volt a napon, olyan jót aludt.
szopi terén nálunk változatlan a helyzet sajnos, de már beletörődtem, úgyhogy marad a pótlás. így ő is nyugodtabb meg én is.

Tüccs: nagyon édes Dóri! olyan fura, h már 1 hét eltelt! még csak most izgultunk értetek :lol:

Pilla: sztem jobban járnál ha db-ként adnád el, és akkor még magasabb áron is sikerülne lehet. Tudod milyenek az emberek, nem gondolják át a dolgokat és csak a végösszeget látják.

Én a vékonyabbik overállt adom Lilire, alatta meg a rugi és body van. igaz még plédet is rakok a bébihordóba és betakarom vele. de én is mindig aggódom, h nem sok-e esetleg kevés rajta a ruha. (főleg mert én nagyon fázós vagyok, ezért magamból indulok ki).

Ti mit csináltok ha már 3. napja nincs kaki? tegnap este már kicsit bedugtam neki a hőmérőt, de csak puki jött.

murphyke

Kép
murphyke
 
 


egy-két kép Liliről. rákattintva nagyobb lesz:-)

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
murphyke
 
 


Pilla, próbálkozz börzén, ott nincs postaköltség! Most lesz vasárnap Kistarcsán, Csömörön nem tudom mikor, de tavasszal szokott. Lehet, én is vásárolnék tőled egy-két darabot. :)

Ma megvolt a 2 hós oltás, Flóra nagyon jól viselte. Mondták utána, hogy akkor most nyugtassam meg, én meg csodálkztam, hogy miért... hiszen teljesen nyugis volt. :)
Nircee-vel találkoztunk (Nóri, hallottam, hogy Marci azért beszólogatott a doktor néninek! ;) ).
Nekünk is kell tengervízzel orrot öblögetni (Stérimar), mert nagyon trutyis az orrocskája Flolónak. Nem győzöm leszívni neki... :(

Most várok még egy kicsit, hogy hogy viseli az oltás utóhatásait, aztán elmegyünk sétálni, ha minden ok. :)
Vendég
 


Azt mondta a védőnő, hogy vagy egy kicsit olyan rugdalózót adjak rá (persze az itthoni ruhája fölé) ami még kicsit nagy rá és vastagabb, vagy egy vastagabb nadrágot, meg vastagabb pulcsit. Az utóbbi nyert nálunk. És természetesen pléd még kell! Sapetyból meg ne a legmelegebbet már. Jót is sétáltunk, bár a végén elkezdett fújni a szél és azt már nem díjazta.

Murphyke!
Ma átmegyek a postára és megkérdezem, hogy mennyi lenne a postaköltség a cumitartókra. Okés?
Bocs, hogy eddig nem küldtem. :oops:

Pilla! Tök igazad van (vagyis anyukádnak :D ), csalóka még ez az idő.

Tüccs!
Gyönyörű babátok született! Örülök, hogy kezd javulni a helyzet szopi terén is! Csak így tovább! :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Kistarcsai Kismamák!
A Csömöriek összefogásán felbuzdúlva nem akarunk mi is közös sétákat szervezni itt? Azért kérdezem, mert én kocsi nélkül vagyok most és ezért nem tudok sajna elmenni semerre, csak itt Tarcsán. Viszont szerintem sokszor baromi unalmas egyedül sétálni. Itt meg sajna nincs egy jó kis park, vagy valami hasonló, ahova ki lehetne ülni. Legalábbis én nem tudok. Bár bevallom őszintén, hogy nem annyira ismerem még ezt a várost... :?
Szóval?

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenkinek feladta a jóidő a leckét. Nekem is. Ti mit adnátok egy rohangálós örökmozgóra??? Mert attól bizony tartok, hogy ha beöltöztetem, kimelegszik, és akkor fog megfázni. :?

Pilla, próbáld meg úgy csoportosítani, hogy max 3-4 darab ruha legyen egy csomagban, úgy szívesebben veszik. A kabátokat, overálokat és a cipőket szerintem mindenképp külön-külön hírdesd, és tedd hozzá, hogy aki x összeg felett vásárol (vagyis több dolgot egyszerre), annak elengeded a postaköltséget. Ezt szeretik a vevők! Akár úgy is csoportosíthatod, hogy pl. 2 body + 1 naci. Ja, és ha mondjuk a kabáthoz, overálhoz "ajándékba" küldesz egy sapit (bele szokták számítani az alapárba...), az is jólesik a vevőknek. Onnan tudom, mert én is szoktam neten vásárolgatni, eladni, illetve anyukám már vagy 30valahány éve kereskedelemben dolgozik, és mondott néhány tippet. :D

Tiop, nekem még nincs pocakos képem, :cry: Bogival csak hagyományos képek készültek rólam, a mostani állapotomban még nem mindenki veszi észre a hasam (vagy nem merik megemlíteni, hátha csak meghíztam... :oops: ). Majd később teszek fel, ha már lesz.

Kicsiwuki, mi a weboldal pontos címe ami az anyagiakról szól?

Üdv mindenkinek: Andi
andibab
 
 


Sziasztok!

Majd később írok,most csak teszek pocakos képet,ahogy Tiop kérte! :lol:
Kép Kép

Ezek a 26.-27.hétben készültek.

Kép
mano83
 
 


Az én Szüléstörténetem :!:

25-én reggelre 10-perces fájásaim voltak, felhivtam az orvosomat és ö berendelt a korházba :!: Ugy döntöt hogy most már ne is menyek haza, bár ekkor még 1-ujnyira volt nyitva a méhszáj.A fájások ritkultak és nem akkart semmi sem történi, nem volt kellemes igy bent feküdve várakozni, eleve kiráz a hideg a korháztol :? Alapitványos szobában voltam ,az mondjuk javitot a helyzeten. a vasárnap éjszaka eseménytelenül telt.Reggel már fájdogált a hasam ,de még igazándibol ez még nem volt az igazi.Délután 16-ora körül jötek az igazi tiz perces fájások,De azt mondták várjuk meg az öt perceseket,majd akkor szolnak az orvosomnak.Már este 18 orakor jötek az ötpercesek, hát borzalmas volt, fel alá járkáltam a folyoson. De az ügyeletes orvos azt mondta még mindig egy ujnyira vagyok nyitva még várjunk.20-orakor már elviselhetetlen volt de még mindig egy ujnyira voltam nyitva, azt mondta az ügyeletes orvos már szolt az orvosomnak.21- orakor mentem a szülöszobára ekkor szoltam a férjem nek hogy jöhet.
Be öltöztem, a férjem is , elvitek leborotválni és be öntésre, hát nem volt kellemes :? A szülöszobán megvizsgált a szülésznö, ekkor már 11-körül lehetet, de még mindig nem tágultam, de a fájások elviselhetetlenek voltak.Az orvosom még sehol.Éjfél után már egy picit tágultam de ekkor már orditotam a fájdalomtol, Fél egy és az orvosom még sehol, a férjem szolt a szülésznönek hivja fel hol van már.egy orakkor jött, kiderült nem szoltak neki hogy már a szülö szobán vagyok :shock: :roll: 3-orakor cak két ujnyira voltam nyitva ,de már orditotam a fájdalomtol, két perces fájások voltak. a méh száj megsem mozdult.A vajludo kádban ültem a férjem forro vizel locsolt, de már azt hitem itt a vég :!: Hajnali ötre három ujnyira voltam nyitva, de a méh száj csak nem akkart eltüni,Csak várakoztunk és szenvedtünk.Hét orakkor jöttek a tollo fájasok, azt hitem itt a vég, mert még nem nyomhatam a méhszáj alig tünt el, ekkor kaptam infuziot hogy még sürüben jöjenek a fájások, Hát jötek,de igy sem sokat segitet, végül kézzel tágitott ki ammi életem leg szörnyüb élménye volt,Majd február27én 8,28-perckor meg született 4000-grammal Ádámka 56-cm-rel.Avarás már semminek bizonyult a vajudáshoz képest,amig engem vartak a férjem fényképezet.Majd visza toltak a szobába......Majd folytatom most mennem kell :!:
pipacs80
 
 


sziasztok!


Nemsokára mi is itt leszünk teljes erőbedobással, 8) 8) 8) 8) 8) csak még sok dolgom van. Apósom most jön ki a kh-ból és Gödöllőre kerül elhelyezésre. Ezt kell szervezi. De amint lezajlik a dolog, leszünk!!!!
Addig felrakok képeket Csongiról
Puszik

Ja és persze mi is szívből gratulálunk minden kedves újdonsült anyukának és gyönyörű babájuknak.
Kép

KépKép

Sára
sesi
 
 


Kép Egy pocakos kép rolam :!:


Mindenkinek szép napot :D
pipacs80
 
 


Ja és felrakok én is egy pocakosat!!!!
A 8. hónapban voltunk....
de rég is volt......
(2006. aug.26.)
Na puszik és nemsokára jövük Kép

KépKép

Sára
sesi
 
 


Lányok! Köszönöm szépen a segítséget! Azt hiszem akkor megpróbálom kisebb adagokban eladni őket!
Verna a börzén ott kell ülnöm, ami Laura mellett teljesen kivitelezhetetlen.
Vendég
 


Pilla: jogos! ;) Azért megírom, hogy engem mi érdekel, ok? És akkor legközelebb séta közben bizniszelhetünk is! :)

Giga: hajrá a kistarcsai sétáért! :) Ha átmegyek akár még csatlakozhatunk is Floloval. Én is jobban szeretek társaságban sétálni...
Ma mentünk egy nagy kört, aztán még itthon ücsörögtünk kint az udvaron, amíg megéhezett a manó... sajna egyedül nem tudom kint hagyni, mert félő, hogy valamelyik macska befekszik mellé... ;) Na meg átjárnak a szomszédból a kutyák, azt meg nem kockáztatom, hogy valamelyik megkóstolja... :( sosem lehet tudni!!!
Vendég
 


Kép

Van egy pici időm Zsanit elvitte a keresztanyukája!
Tücs !
Nagyon édes a babód!Milyen szépen alszik!

Naccempilla!
Szerintem is szedd szét a csomagot úgy jobban tudnak válogatni,mert nincsen mindenkinek szüksége pl overálra is stb...! :wink:
Szerintem úgy jobban elfog kelni!Habár tényleg nem drága de lehet hogy valaki tényleg nemtud ennyi pénz kiadni egyszerre ruhára!!!!Börze az tényleg jó ötlet!!!

Murphyke,Mano!
Köszi szépen a képeket nagyon csini kismamák vóltatok!
Várom a többiekét is! :wink:
Mi is megvóltunk fázva mindannyian de nem vólt vészes!
:roll:
Nagyon aranyos Lilike a képeken!

Andibab!
Várom a képeket!!
:P

Pipacs babóját láttuk már?????? :? :roll:

Mi is kihasználtuk ma a jó időt reggel elindúltunk 9-kor a körutunkra és fél 12-re értünk haza!Fél utat végigaludta Zsani(ami nállunk nagy szó)!Csak hazafelé(utolsó 5 percben kezdett ell nyügizni)!Éhes vólt már a lelkem!!!Jó lenne ha már ilyen szép maradna az idő!!!! :lol: :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Mire elküldtem a szövegem addig még írtatok!
Csajok nagyon szép kismamák vóltatok!Igaz az,hogy a kismamák kivirúlnak! :lol:
Pipacs!
Szörnyű lehettet a várakozás és persze a fálydalom,de az a lényeg,hogy már túl vagy rajta és van egy szép babód!!!!Képet láttunk már????? :oops: :roll: Nem tudom már követni annyi szép babót láttunk! :oops: Kép

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?