Hajni!
Drukkolok hogy ne legyen igaza a szemésznek! Mikor mész neurológushoz?
Heorsi!
Örülök hogy megtaláltad a Babanetet!
Én is nagyon remélem hogy olyan jól tudok majd fejni, mint te... egyelőre kb napi 200 ml-t sikerül... Zsuzsa adagja 300, úgyhogy még van hova fejlődni, de szerencsére még van abból a tejből amit tőled hoztam.
Viki27, Barbi, Juci6:
A kendőt a
www.babakozelben.hu oldalon lehet megrendelni. Nem tudom mennyibe kerül, mert én ajándékba kaptam a lánytól aki csinálja őket.
Barbi:
A Nurofen Zsuzsánál is leginkább úgy vált be, hogy valami más lázcsillapító (általában kúp) hatását fokozta. Erre viszont nagyon jó volt, pillanatok alatt levitte a lázát, ha előtt már kapott kúpot ami nem hatott vagy nem hatott eléggé.
Juci6:
David azért tűnhet fáradtabbnak a Szilvis képeken, mert azon a héten kezdte az új állását, és ő kel éjjel Zsuzsához is.
Tényleg eszméletlen hasonlít a te gyerekkori képedre így Marci!
Anyós
Na most nálunk pont aktuális a téma... David szülei még egyszer sem látták élőben az unokáikat, mert minden évben halogatják hogy jönnének Magyarországra, pedig meg tudnák engedni maguknak. E nyáron pedig úgy tűnik jól átverték David fiát, mert úgy volt, együtt jönnek majd látogatóba, és akkor a srác jöhetett volna velük, hogy ne egyedül utazzon (15 éves) Amerikából ide. Erre nagyszülők kitalálták, hogy ők inkább ősszel jönnek, az már nem érdekli őket hogy akkor mikor találkoznak a legidősebb unokájukkal, meg hogy ő hogy jön hozzánk látogatóba.
Másik oldalról meg engem a nagymamám bosszant, de róla már morogtam itt... aki fel se hívott minket a kórházban. Most se. Legalább következetes, se jó, se rossz hír után nem érdeklődik.
Viszont amikor itt volt mert anyukámnak önkényesen kijelentette, hogy ő MOST szeretne átjönni látogatóba (engem meg se kérdezett), akkor osztotta ám az észt hogy ne úgy tartsam a babát, hányszor kéne egy nap ennie, ne oda fektessem, stb. De a kedvencem: rám nézett és azt mondta, hát le kéne fogyni.
Négy nappal a szülés után!!!
Egyébiránt ezzel is meg vagyok elégedve, mert 14 kg-t híztam a terhesség alatt, ebből már most 10 lement.
Kistesó/nagytesó:
Előjött az első "probléma". Nem igazán az, lehet csak én vagyok érzékenyebb, de úgy érzem, hirtelen mindenki (jó, ez a mindenki anyukám meg David) sokkal magasabb elvárásokat támasztanak Zsuzsával szemben. Tudom hogy ilyenkor nagynak tűnik a nagyobbik, de Zsuzsa ugyanolyan pici másfél éves mint eddig! Nem lehet tőle nagylányos viselkedést elvárni csak azért mert született egy kistesó, sőt! És mégis, azt érzem, hogy mivel Szilvihez képest olyan nagynak tűnik, most már sokkal szigorúbbak vele, elvárnak tőle dolgokat. David rá is kiabált mert rugdosta a pelenkázón, pedig ő azelőtt sose kiabált vele! Anyukám meg jól besértődött mert Zsuzsa nem "köszönt" neki, illetve nem ment oda hozzá mikor megérkezett, mert éppen a computeren nézett valamit az ölemben. De hát könyörgöm, másfél éves! Úgyhogy ma el is bőgtem magam anyukámnak, hogy ne legyenek Zsuzsával olyan szigorúak, mert ő attól még mindig pici hogy most már van egy még kisebb!
Kétgyerekes anyukák, nektek nem volt ilyen problémátok???