Új privát üzeneted érkezett!

Juci!

Köszi....ezt a suttogót meg is fogom nézni...
Jelenleg hiánycikk...nemrég rendeltünk a barátnőmnek is..alvástanitás céljából...
De ha megjön majd megkérem hogy engedje meg hogy beleolvassak...
Ha esetleg eszedbe jutna hogy melyik részben is van...megköszönném ha megirnád...

Jó éjt..

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann,

Ha gondolod :lol: :lol: :lol: kuldok majd!!!!

Juci,
Nem, hanem a formas feneke utan, :lol: :lol: :shock: :shock: :D mivel judozik, teniszezik es focizik, nagyon kis formas hatsoja van am!!!!!!!! Mar most irigy vagyok, hajajjjjjjjjjjjjj, belolem nagyon rossz anyos lesz, erzem!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Jó éjszakát lányok, felkeltem Apát a kanapéról és ágyba bújunk!

Kép
Kép
thomasanne
 
 

 
 

Anikó
Hűűűha!
Nagyon helyes fiaid vannak! Mat már biztosan most is hódít!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Anikó!
Jesszusom, a nagy fiadnak a nézése :shock: :shock: :shock:
Olyan igazi bugyilehúzós :lol: :lol: :lol:
Hát ha ezekhez a szemekhez formás hátsó is tartozik, én se lennék a helyedben 10 év múlva........ :lol:
A csajokat úgy kell majd levakarni róla.....nem is kell 10 év hozzá, meglátod :wink:
Persze Balázs is nagyon helyes kispasi, de ő még inkább babás :D

Juci, Megann!
Leon is megy bölcsibe, egész napra szeptembertől. Csak ugye én megyek vissza dolgozni :(
Amit annyira nem várok, szívesen maradnék itthon Leonnal, Nolcsika meg menne oviba.
De hát a pénz nagy úr :?

Szilvi!
Hú, ő is istenien süt, senki nem süt így a családban :P

Mondjuk holnap jön át nagyi almás palacsintát sütni :P :P

Na léptem én is, már megint elmúlt éjfél.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Mi van csajok, így elaludt mindenki????? :lol: :lol: :lol:

Andi!
Nolcsinak áprilisban lesz a szülinapja, arra kapja majd az ágyat.
Meg rendeltem thomasost rollert, sisakot hozzá, mágneses könyvet, party szettet, uzsis zsákot, tornacipőt, húzós bőröndöt......... :oops: :oops: :oops:
Minden thomasos, de az egész családban ez lesz elosztva, szóval nem csak tőlünk kapja.

Megint becsípődött a derekam, nem vészes annyira, de azért fáj eléggé :(
Még szerencse, hogy mára nincs semmi program. Nagyi jön mindjárt, odarakunk egy nagy kondér húslevest, meg sütünk palit.
Leon nem lázas, de kicsit ugatósan köhög még mindig. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbapapa,

Na ezen a "bugyilehuzos" mondaton jot derultem :lol: :lol:
Remelem nem mostanaban kezdi el :lol: :lol: Bar kepzeljetek, most volt a teli vakacio es ket szerelmes levellel jott haza, az egyik kislany ilyeneket irt neki, hogy soha nem felejtelek el, nagyon szeretlek stb :roll: :roll: Persze Mat meg futyul ra, raadasul eleg kis gyava is, inkabb visszahuzodik, ha valami szep lanyt lat :lol: szerencsemre meg :lol: :lol: :wink:
Egyebkent neked is fel kell kotnod a kontyod, mert elnezve a fiuk kepeit, hat lesz gondod neked is, nagyon helyesek am!!

Thomasanne
Ti mentek koncertra ma?? De jo nektek!! Az en Balazsom imadja a zenet, amint meghall valami jo kis muzsikat, abban a pillanatban tancra perdul, csak ugy riszalja magat :lol: :lol:

Irtam tegnap, hogy nalunk most a Teletubbisok vannak elonyben a TV-ben, hat tegnap nem akart bejonni es mar eppen egy jo kis hisztit akart rendezni, amikor hirtelen otlettol vezerelve mondom neki, hogy gyere gyorsan, mama bekapcsolja neked a Teletubbist, hat ha lattatok volna a sebesseget, ahogy levetkozott, odault a tv ele es mondta, hogy LALA-PO stb, es meg udtam csinalni a vacsit, vegignezte a 20 perces meset!!! Na mondtam is ferjnek, vegre talaltam egy csodafegyvert ha munkam adodik :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Barbapapa,

Vigyazz a derekaddal, nekem miota beadtak az EDA-t szuleskor, keletkezett egy kis verrog, es ha hirtelen fordulok, eszmeletlen mennyire faj!! :twisted: :twisted: :twisted: Jobbulast!!!

Mi ez a Thomas orulet???? Ennyire szeretik a gyerekek a vonatokat??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Elnezest a betolakodasert, egy kicsit beleolvastam....

Barbapapa,
Nolcsinak honnan rendelted a thomasos dolgokat?
Balintnak a heten lesz a szulinapja, termeszetesen thomasos fa vonatot kap :lol: de szivesen megneznek mast is.

Valszodat elore is koszonom!

Edina

nedinabp
 
 


Hajni!

:( Drukkolok hogy ne legyen igaza a szemésznek! Mikor mész neurológushoz?


Heorsi!

Örülök hogy megtaláltad a Babanetet! :) Én is nagyon remélem hogy olyan jól tudok majd fejni, mint te... egyelőre kb napi 200 ml-t sikerül... Zsuzsa adagja 300, úgyhogy még van hova fejlődni, de szerencsére még van abból a tejből amit tőled hoztam. :)


Viki27, Barbi, Juci6:

A kendőt a www.babakozelben.hu oldalon lehet megrendelni. Nem tudom mennyibe kerül, mert én ajándékba kaptam a lánytól aki csinálja őket.


Barbi:

A Nurofen Zsuzsánál is leginkább úgy vált be, hogy valami más lázcsillapító (általában kúp) hatását fokozta. Erre viszont nagyon jó volt, pillanatok alatt levitte a lázát, ha előtt már kapott kúpot ami nem hatott vagy nem hatott eléggé.


Juci6:

David azért tűnhet fáradtabbnak a Szilvis képeken, mert azon a héten kezdte az új állását, és ő kel éjjel Zsuzsához is.

Tényleg eszméletlen hasonlít a te gyerekkori képedre így Marci!


Anyós

Na most nálunk pont aktuális a téma... David szülei még egyszer sem látták élőben az unokáikat, mert minden évben halogatják hogy jönnének Magyarországra, pedig meg tudnák engedni maguknak. E nyáron pedig úgy tűnik jól átverték David fiát, mert úgy volt, együtt jönnek majd látogatóba, és akkor a srác jöhetett volna velük, hogy ne egyedül utazzon (15 éves) Amerikából ide. Erre nagyszülők kitalálták, hogy ők inkább ősszel jönnek, az már nem érdekli őket hogy akkor mikor találkoznak a legidősebb unokájukkal, meg hogy ő hogy jön hozzánk látogatóba.

Másik oldalról meg engem a nagymamám bosszant, de róla már morogtam itt... aki fel se hívott minket a kórházban. Most se. Legalább következetes, se jó, se rossz hír után nem érdeklődik. :evil: Viszont amikor itt volt mert anyukámnak önkényesen kijelentette, hogy ő MOST szeretne átjönni látogatóba (engem meg se kérdezett), akkor osztotta ám az észt hogy ne úgy tartsam a babát, hányszor kéne egy nap ennie, ne oda fektessem, stb. De a kedvencem: rám nézett és azt mondta, hát le kéne fogyni. :evil: Négy nappal a szülés után!!!

Egyébiránt ezzel is meg vagyok elégedve, mert 14 kg-t híztam a terhesség alatt, ebből már most 10 lement.


Kistesó/nagytesó:

Előjött az első "probléma". Nem igazán az, lehet csak én vagyok érzékenyebb, de úgy érzem, hirtelen mindenki (jó, ez a mindenki anyukám meg David) sokkal magasabb elvárásokat támasztanak Zsuzsával szemben. Tudom hogy ilyenkor nagynak tűnik a nagyobbik, de Zsuzsa ugyanolyan pici másfél éves mint eddig! Nem lehet tőle nagylányos viselkedést elvárni csak azért mert született egy kistesó, sőt! És mégis, azt érzem, hogy mivel Szilvihez képest olyan nagynak tűnik, most már sokkal szigorúbbak vele, elvárnak tőle dolgokat. David rá is kiabált mert rugdosta a pelenkázón, pedig ő azelőtt sose kiabált vele! Anyukám meg jól besértődött mert Zsuzsa nem "köszönt" neki, illetve nem ment oda hozzá mikor megérkezett, mert éppen a computeren nézett valamit az ölemben. De hát könyörgöm, másfél éves! Úgyhogy ma el is bőgtem magam anyukámnak, hogy ne legyenek Zsuzsával olyan szigorúak, mert ő attól még mindig pici hogy most már van egy még kisebb!

Kétgyerekes anyukák, nektek nem volt ilyen problémátok???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Edina!

Írok mindjárt privit :D

Anikó!

Köszi, aranyos vagy :D
Sajna nekem is az EDA óta vannak a problémáim :(
Az első szülés után lett gerincsérvem, amit műtöttek is, azóta néha becsípődök.
Thomast 1-2 hónapja kezdte el nézni, azóta kapott fa vonatokat, nagyon szereti.

Róki!

A 14 nem is sok, úgy meg főleg nem, hogy már 10 le is ment! Ügyes vagy! :wink:
Nagymamád :( :(
Igazából már nem is emlékszem, hogy milyen elvárások voltak Nolcsival szemben, de arra nem emlékszem, hogy bántott volna, hogy őt nagynak kezelik.
Szerintem én is automatikusan nagyobbnak kezeltem őt, de nem lehet már úgy bánni vele, mintha egyke lenne.
Persze irreális elvárásai nem lehetnek az embernek, köszönést még nem szabad elvárni.
David meg lehet, hogy nagyon fáradt, dolgozik is, két gyerkőc is van, az otthoni teendők is sokasodtak, pluszban Zsuzsához is kelnie kell éjszaka. Lehet emiatt ő is ingerültebb, nem?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Ígérem, ha összeszedem magam egy kicsit lelkileg, újra a régi leszek, de most még eléggé el vagyok keseredve, az érzéseimről nem írnék, mivel ez egy babás fórum, és inkább a gyerkőcökről kell hogy szóljon.
Ma voltam neurológusnál, de szinte semmit nem intéztem.Csak spec.vizsgálatokkal lehet kizárni, hogy súlyos izomgyengeség e vagy sem.Az meg Bp-en van(most keresik, hátha Szegeden is fogl.vele, ez mégiscsak közelebb lenne jóval, mint Pest)Holnap 8-ra kell agyi CT-re menni-hogy a térszűkítő folyamatot-, daganatot kizárják..
Orosházán mást nemigen tudnak e téren-diagnosztikai szempontból.
Hát röviden ennyi.
Csókoltatok Mindenkit.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kérdeztétek mi az a myasthenia gravis(mondjuk jó idétlen voltam, leírhattam volna magyarul....)

A myasthenia gravis kifejezés görög–latin szóösszetétel, amely magyarul súlyos izomgyengeséget jelent. Egy ritka, nehezen felismerhető, nem fertőző autoimmun betegségről van szó, amely több mint 300 éve ismert. Viszonylag kevés embert érint: 1 millió lakosra kb. 80 ilyen beteg jut. Minden fajú, nemű és korú emberen előfordulhat, társadalmi, etnikai, földrajzi és éghajlati tényezőktől függetlenül. Fiatalabb korban több nőt, mint férfit érint, az idősebb korosztály esetében a férfiak és nők aránya megegyezik. Nincs direkt öröklődés, ritkán azonban előfordulhat egy család több tagjánál is (Magyarországon ezen – familiáris megbetegedésnek nevezett – jelenség előfordulása 4 százalék körül van).

A betegség korrekt leírását Erb és Goldflam munkásságának köszönhetjük, névadója Jolly volt.

A betegség kórtani lényegét dr. Fornádi László, a Jahn Ferenc Kórház Nemzeti Neuroimmunológiai Központ neurológus főorvosa a következőképpen foglalta össze:

A myasthenia gravis nevű betegség az izomzat súlyos fáradékonyságával, gyors kimerülésével járó betegség, amely a harántcsíkolt izmokat érinti. A harántcsíkolt izmok a test különböző területein foglalnak helyet, részt vesznek az aktív mozgásokban, történetesen a szemizmoknak a mozgását, a végtagizmoknak a mozgását befolyásolják, de a nyelésben, a beszédben, a légzésben részt vevő izmoknak a mozgása is nagyon fontos szerepet játszik a megfelelő funkciónak az ellátásában.

A betegség kiváltó oka ez ideig ismeretlen, az viszont, hogy tüneteit mi okozza, igen. Testünk akarattól függő izomzatát az agyban keletkező ingerületek irányítják.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka!
Azt szeretném neked mondani, hogy ez valóban egy babás fórum, de azt gondolom, ha valaki ilyen nehéz helyzetbe kerül, mint te, a többiek egy emberként állnak mellé és támogatják, ahogy tudják.
Esetünkben ez egy-egy jó szó, sms. stb.
Ha úgy érzed, segít neked, hogy itt kiöntöd a szíved, tedd meg bátran! Senki nem fog ezért megorrolni rád!
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy ilyen nehézséggel kell szembenézned és nagyon drukkolok, hogy mielőbb a lehető legjobban kerülj ki ebből a helyzetből! :)

Barbi!
Hát, Nolcsi biztos nagyon boldog lesz! :)

Anikó!
Gyönyörűek a gyerkőcök! :D

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


sziasztok!

köszönjük mindenkinek a köszöntéseket és a hiányolást :)
elég rapszodikus vagyok írásügyileg, mert még nem hoztam be magam, és szombatra elvállaltam egy munkát, ami jó sok felkészüléssel jár, ráadásul csüt-péntek megyünk debrecenbe, ill. anyósékhoz.

Hajni! írok egy pü-t mindjárt!!!

Mat pillantása tényleg észveszejtő!!

Barbi, kíváncsi vagyok arra a vonatos ágyra :) milyen jó dolga van a gyerekeknek :wink:

mi ma voltunk a kinézett bölcsiben működő játszószobában. nagyon tetszett, bár sajnos mi voltunk egyedül a gondozónővel, mert annyira szép idő volt. de már nem akartam halogatni, mert január óta készülök ide az Esztivel, és ki tudja mikor jutunk el újra. állítólag tegnap itt volt a fél önkormányzat is körbenézni. a gondozónő azt mondta május első hetében van a jelentkezés, akkor valószínűleg lesz hely. még megyek 1-2 kört, de ez is jó lesz. helyben főznek, a játszóterük is szimpi, még a többi gondozónőt kell megvizslatnom. és nincs messze...

pusszantás mindenkinek :wink:

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!!

Totka.

Nagyon sajnálom és elhiszem,hogy megvagy ilyedve!!!De minden jóra fog fordulni,hidd el!!!
Nagyon megy a drukk a holnapi ct-vel kapcsolatban!!!

Annyira szép idő van!!!! :D :D
Csak aludni jöttünk fel,de ha felkel Meli megyünk is le!! :D

Bocs,hogy most csak ennyi,de ez a hülye émelygés-fejfájás nem akar elmúlni!! :evil: :evil:
Szunyálok én is kicsit!! :oops: :wink:

ancsi26
 
 


Helló csajok!

Hát nem volt piskóta napom..
Reggel átvittem Lénát anyósékhoz és valahogy egyből a bölcsinél lyukadtunk ki...
Na ekkor aztán bepöccentem és mindent elmodtam ami a szivement volt...és képzeljétek APÓSOM 100% ban mellém állt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csak lestem mint Rozi a moziban...nyiltan konfrontálódott anyóssal és kijelentette hogy 100%ban velem ért egyet és hogy ők a felelősek azért hogy a férjem olyan zárkózott nehéz gyerek volt..mert elszigetelték.. és hogy igenis jó a bölcsi....és amikor anyósom felvetette hogy egy nap vihetném hozzá is bölcsi helyett(már vártam mikor rukkol elő vele), akkor mielőtt még válaszolhattam volna, após közbeszólt, hogy hülyeségeket beszél..ha elkezd járni egy közösségbe akkor oda kell hordani és nem máshova mert állandóság kell neki és hogy anyós nem tudja azt a közeget és fejlődést biztositani neki amit egy bölcsiben a társai között megkaphat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát lányok...azt hittem leesik az állam.....
Nagyot nőtt após a szememben :) nem is gondoltam volna hogy ennyire józan és racionális tud lenni...
Egyébként még kiderült hogy azt is kétségbe vonta anyósom, hogy férjem egyet ért a bölcsi gondolatával...mert ahogy elmentem már hivta is férjemet valami ürüggyel és előhozakodott a támával aztán jól pofára eshetett amikor szembesült hogy férj 1000% ig egyetért..
Aztán én elmentem a fodrászhoz, majd vissza Lénához...akit 10 órai gyanánt a következővel etettek meg:
az általam vitt szokásos joghurt :)
utana még adtak neki egy banánt, aminek a felét megette :?
és ha még nem ette volna degeszre magát, adtak neki még egy túrórudit is :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x , aminek szintén a felét ette meg...
Ezek után jól összefosta magát...majd dévánkozás hogy 1 óra alvás után miért nem eszik Léna ebédet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Na aztán elmentünk játszótérre ahol a fogyasztott kakaóból már tudtam hogy Léna éhes mivel alig evett ebédre, és mondtam anyósnak hogy ezzel csak ezt lehet elérni... :evil: :evil: és búcsúzól még hozzátettem hogy látja, a bölcsi ezért is jó...mert ott REND VAN...ÉS HOGY NÁLUNK A TÚRÓRUDI DESSZERT ÉS A BANÁN MEG UZSONNA...
ÉS HOGY NINCS MIT CSODÁLKOZNI HOGY A GYEREK NEM EBÉDEL AMIKOR 10 ÓRAKKOR MÁR TELETÖMTÜK MINDEN SZARRAL :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na hát ennyit az én csodás napomról...

Viszont Léna tök jót játszott a nagyszülőkkel meg a dédivel...jól elvoltak...aztán jót játszótereztünk...úgyhogy most mint a lőttnyúl felszik a kanapén :D :D
Mondom én, társaság kell neki, meg nyüzsi :D :D

Aztán férjnek beszámoltam telefonon...aki természetesen okosan ki akar maradni a vitából..de természetesen nem maradhat ki...
Noha egyet ért velem ideológiailag..azt mondja hogy úgysem lehet megváltoztatni őket..(lsd sógor kutyája akit betegre zabáltattak).. és hogy fogadjam el..
Hát mivel én ezt a baromságot képtelen vagyok elfogadni...kénytelenek lesznek ők kompromisszumot kötni...
Végülis Lénának én vagyok az anyja...

Na hát ennyi...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok lányok,

Tüncsi ma 7 kor kidőlt...de nagyon nyűgi volt...és a popóját is megint kicsípte valami...vagy megint a foga, vagy most már ő is elkapta azt a szar betegséget, ami már áthaladt a fél családon....legjobb, hogy mindíg akkor lesz szegény ilyen beteg, mikor elmennén/elmegyünk pár napra pihenni együtt... :cry:

Megann, hát nem semmi sztori :? bár nekem a bölcsivel még vegyes érzéseim vannak...úgy értem magammal szemben...mert tényleg jó ha közösségben van...de ebben a korban nem igénylik az egész napos gyerek társaságot...sokkal inkább az anyát és a szeretteit...de ugyan akkor én is látom Tüncsin, hogy van hogy a sok játék ellenére unatkozik, és én sem mindíg vagyok jó játékpartner...szóval...ha be is adnám, csak délelőttre...de az itt még csak magánba létezik...ha meg minden nap játszóházaznánk, az meg egy kisebb vagyon...szóval, még én sem tudom mi lesz, ill. mi lenne jó...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi!

És ehhez még tegyél 5-6 hónapot ugye szeptemberig :? :? :?

Egyébként Léna is félnaposként kezd..terveim szerint..aztán majd meglátjuk....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mármint hogy Tüncsihez tegyél még 5-6 hónapot...

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Nagyjából sikerült visszaolvasnom.

Anikó! :)

Tényleg nagyon jóvágásúak a fiaid :wink:
Azok a szemeeeeeek :lol:

Roki! :)

Szegénykém, elhiszem hogy kiakadtál, tényleg olyan kicsik még a gyerekeink.....és nehéz lehet kettővel, fel a fejjel!!!Lesz könnyebb is ennél, mikor tök jól eljátszanak majd, nekünk meg unatkozni fognak :wink:

Ma voltunk Kuháéknál Lívivel és elmentünk vásárolni nekik cipőket, ruhákat.
Annyira jó volt kimozdulni, bár ebbena szép időben nem oda kellett volna mennünk.... :oops:
Gondolkoztunk Megann ajánlatán, hogy menjünk el holnap állatkertezni, de inkább majd jövő hónapban.
De akkor mehetnénk sokan is akár és ott talizhatnánk.
Mit szóltok???????????????,
Megann!
Te mész holnap vagy megvársz minket? :)

Na megyek fürcsizini, jó éjt nektek és nagyon szép napsütéses napot holnapra!!!!

Mea
mea
 
 


Képek gyerkőcökről, akik nagyszerűen elvoltak :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mea
mea
 
 


Kuha!

Köszi a vendéglátást :wink:
Azt az állatkertezést meg összehozzuk, valahogy elvezetek majd odáig :D :D :D

Mea
mea
 
 


Hajni!
Ez a topik RÓLUNK szól. AZ örömeinkről, bánatainkról, gondjainkról, bajainkról. Mivel ebben központi szerepet kapnak a gyerekeink, ezért természetesen róluk esik a legtöbb szó. De ez nem zárja ki a többi témát. Ugye nem gondolod, hogy nem érzünk együtt Veled és nem vagyunk kiváncsiak arra, hogy mi történik Veled???? Szerintem itt mindenki egy emberként szurkol, hogy hamar rájöjjenek a probléma okára és csak valami banális dologról legyen szó! Úgyhogy ne zárkózz magadba ezután sem!!!!!

Mea!
De jó kis képek! Livi olyan nagylány! Most én is inkább úgy látom, hogy Rád hasonlít!

Rólunk:

Lili ma kötőhártyagyuszival jött haza az oviból. Reggel még nyoma sem volt, de nem vagyok meglepve, mert járvány van az oviban. A mi dajka nénink is egybeépült szemekkel várakozott az orvosnál, amikor egyik anyukatársam találkozott vele.
- És akkor betegállományban vagy? - kérdezte tőle.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem - mondta ő.

Persze úgy beszéltek velem, mint aki direkt és rosszindulatból hozta be a gyerekét másokat fertőzni. Holott épp fordítva van, én mindig egészségesen viszem, sőt még általában jó pár napot ráhúzunk, hogy megerősödve menjen. AZtán mondtam, hogy tudom, hogy járvány van, úgyhogy az ovónéni egy kicsit visszavett a tempóból. Ezt baromira nem tudom megérteni. Elfogadom, hogy a gyerek a közösségben elkap mindent, ettől erősödik az immunrendszere. Azt is megértem, hogy a dajka néni nem marad otthon betegállományban, mégha nem is tartom etikusnak (csak a mai világban az ember nem játszik a munkahellyel ugye). De hogy ebből a szituációból mért kell még azt is kihozni, hogy jól rámszólhassanak, azt már nem veszi be a gyomrom.

Hab a tortán, hogy én barom (a fene a sváb vérembe), az Andris által meghagyott leveskét a magaméhoz öntöttem, és újra megfájdult a torkom, a hátam, az izületeim. Azt hittem ugyanazt már nem kaphatom el. pedig de. Holott tudom jól, hogy nem szabad, Lilivel már megjártam. Csak Andrist még a saját részemnek tekintem. Pedig nem kéne....

ayse
 
 


Hali!

Mea!

Viccelsz...persze hogy megyünk...nem akarok megkattanni itthon Lénával..
Azt hogy állatkert az még nem bizti, lehet hogy csak városliget vagy játszóterezés, de bizti hogy megyünk..

Jók a képek, tök arik a gyerkőcök és milyen nagyok :shock: :shock: :D :D :D

Ayse!

Ez gáz :evil: :evil:
A dadát meg nem értem....hogy lehet hogy fertőző betegen bejár a sok gyerek közé :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Megőrülök menten :shock: :shock: :shock:

Totka!

Vedd már észre hogy "örökre felelős lettél azért amit megszeliditettél"......(bocsi, biztos nem pontos és stb az idézet, de azért remélem érted a lényeget...), de vedd már észre hogy KÖZÉNK TARTOZOL na...
minket még az is érdekel ha hajszálgyulladásod van :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem találtok Szegeden is megoldást és nem kell felzarándokolnotok Pestre..

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Áhhhh szörnyűű...éhes vagyok mint a dög :evil: :evil: :evil:
Elkezdtem a tisztitó fogyasztó kúrámat :evil: :evil:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok nem zabálni :evil: :evil: :evil:
Gyümölcs, 2-3 liter tea(zöld és salaktalanitó), tejtermékek, húsok ...
Dög éhes vagyok na... :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!

Én is :twisted:

ayse
 
 


Hmm, a tegnapihoz képest, egy fokkal jobb a lelkemnek, mintha már nem látnék annyi fekete felhőt magam fölött......Egyébként semmi-de semmi bajom nincs, erőm teljében(v.hogy szokták mondani??) vagyok.Tornázok, tervezgetek-csak tegnap délután óta ebbe egy kis nüansz csúszott.
Láttam ám Marcit anyukájára nagyon hasonlítani képet, ill.egy nagyon szépszemű kisfiút, akit Matnak hívnak, ill.a tegnapi nyomorúságos lelkivilágom ellenére virultam Barbi BUGYILEHÚZÓS szaván!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ill.Kuhát hiányoltam.
Most meg látok Livis és Gergős idilli képeket!Nagyon arik.Ja, Kuha, kiszúrtam a képen a fantörpikus TV-teket is!!! :wink:
Jaj, és annyira törődik velem a topikunk két doktornénije is, hogy elő fogom terjeszteni ŐKET a főnöküknél valamiféle jutalomra.
Na ma volt szerencsém a vizitdíjjas rendszert élőben kipróbálni!!! :? :? :? :? :? :? :evil:
Pannaszitter ma a szomszédasszonyom volt.Állítólag jó kislány volt nagyon, bááár azt veszem észre, hogy egyre jobban kellek Neki..
mit is akartam még.......(olyan égő, mindíg elfelejtem :oops: )

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Róki,
nálunk is hasonló eset volt, Karcsi is akkoriban kiabált rá először Julcsira, és ezt én nagyon zokon vettem. Pedig én bizony rá szoktam szólni elég erőteljesen, de tőle furcsa volt. Igaz, hogy Julcsi az első két hétben eléggé elviselhetetlen volt, szegénykém, mert beteg is volt, meg nehezményezte, hogy nem voltam itthon.
A másik dolog: én kinosan ügyeltem az elején arra, nehogy valami sérülés érje a kistesó miatt, nehogy ezentúl kevesebb figyelmet kapjon. Állandóan vele voltam, beszéltem hozzá, énekeltem neki akkor is, ha Annával volt dolgom ... nagyjából most is igy van, de már nem ügyelek erre ennyire. Sőt, beláttuk mindannyian, hogy bizony megváltozott az élet, már nem egyke, nem minden figyelem rá irányul. Nem baj ez, ettől nem lesz szegényebb, hanem inkább gazdagabb.
Ráadásul mostanában igazi kis tündér, segit is, mindig hozza a pelenkát a szopihoz, lehalássza nekem akkor is, ha jó magasan van valahol. Egyre gyakrabban eljátszik egyedül: a kutyájával játszadozik, nem is értem, mit művelnek kettesben, a kutya sétál, csúszdázik, pisil, kakil és mindenféle rejtélyes dolgokat művel. Ma azt mondta róla, hogy trappol :)
És sokszor mondja Annának, hogy szejeti.

Ayse, a dadus tényleg otthon maradhatott volna pár napig :cry: Hogy lehet igy kisgyerekek közé menni????

Hajni, aggódunk ám érted, feltétlenül számolj be mindenről. Szurkolunk, hogy ne legyen nagy baj.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Ayse!

Köszi :wink:

Megann!

Köszi, és tényleg nagyok, főleg Lívi de ő nagyon :shock:
Meg rengeteget dumál már(persze szavakat, nem mondatokat!)

És ígérem, legközelebb elmerészkedünk megint autóval akár hozzátok is vagy állatkertbe.... :oops: :oops: :oops:

Gyönyörű időőőő lesz ma, tuti mert már most az!
Csak nekünk ügyvédhez kell bemenni Pestre......de Lívit anyumnál hagyom.

Szép napot!

Mea
mea
 
 


Ayse!

Te milyen diétát alkalmazol????

Reggeli megvolt, úgyhogy ha kicsit felmelegszik megyünk valamerre, lehet hogy most csak városliget-kacsaetetés projekt lesz :D homokozószettel természetesen :D

Szép napot..állitólag délután már jönnek az esőfelhők :? :? :? :?

:shock: :shock: :shock: Léna odament a játékaihoz és leült az állathangot utánzó vonat mellé :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez tuti varázslat :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mindjárt kimegyünk a kertbe, de a szenvedély az szenvedély, ugye... :wink:
(ráadásul Lili most elszórakoztatja Andrist)

A szeme sokkal szebb, kapott rá homeós cseppet, remélem holnap már mehet oviba, mert hallás- és látásvizsgálatra viszik őket. Ha ott van, semmi nem történik velük, de amint kitesszük a lábunkat, szerveződik valami, amit nekem utólag pótolnom kell.

Megann!

Ayse-diétát tartok. Ez a következő:
Reggeli kévé és tea, ez jól eltömít, aztán egy szelet kenyér vagy kalács. Ezt muszáj, mert Andris szopizik este és reggel, néha még az éjszaka is becsúszik és azért valamit vissza kell pótolni.

Uzsonna: valami apróság, joghurt, túró rudi, banán. Vagy semmi.

Ebéd: mivel mindennap főzök, azt nem tudom megtenni, hogy nem eszek belőle. De feleannyit, ill. próbálom éhesen befejezni. A végén egy icipici jutalomfalat megengedett.

3 órakor egy kávé, esetleg hamlet vagy müzli.

6-kor saláta, vagy gyümölcs, vagy natúrjoghurt.

Ehhez kellene még tornázni, ha nem használnék fel minen energiámat tökéletesen addigra, mire a férjem hazaér. Tudom, hogy ha tornáznék, több lenne, de eddig még nem sikerült kikerülnöm ebből az ördögi körből.

Te mit csinálsz?

Hajni!
DRUKKDRUKKDRUKK, hogy minden rendben legyen a ct-n!!!!!!!!

ayse
 
 


Sziasztok!

Megvolt a CT-negatív.Agydaganatom nincs.

Pussz, majd még jövök.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni!
Szuper! :D:D:D

ayse
 
 


Totka!
nagyon izgultam érted,eddigi jóhíreknek örülök,remélem te is és azért már nyugodtabb vagy!
nyuszim újra Duracell nyuszi,így nehéz netezni,bocsika!
jobbulást minden betegnek!és sétaáljatok nagyokat!szuperjóidővan!!!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Andris sztem elkezdte a dackorszakot. Rázogatja a fejét, sikítozik, úgy tesz, mint aki nem érti (még a nyelvét is kilógatja, hogy bambábbnak tűnjön :lol: ). Egyszer csak hallom, hogy Lili magyaráz neki:
- Értsd meg, itt a házban nem mi vagyunk a főnökök, hanem apu és anyu! Mi a gyerekek vagyunk! :lol: :lol: :lol:

ayse
 
 


:lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Sziasztok,


Totka! Hurrá :) Jó hogy ez már ki van zárva, de én biztos voltam benne, hogy nem lehetsz az!

Mea, Kuha, Gyerkőcök nagyon édesek. És Livi tényleg nagyon nagy már. :)

Ayse, hát Lilli is haláli :) :)

Nálunk, Rolinak tegnap megvolt a 18 hós oltása éééés mehetünk vissza a sebészetre mert golyóbis nem találta a dokinéni se :( :(

Szóval hívnom kell időpont miatt. Komolyan a f.om kivan, hogy szegénynek mit ki kell már állnia megint...
(bocsi..)

Puszi: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Hajni!
De jó, hogy ezt kizárták! :D Drukkok mennek a további vizsgálatokhoz!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Halihó!

Ayse!

:D :D :D
Milyen jófej már megint Lili..úgy birom :D :D :D

Fogyi:
Leginkább 0 szénhidrát nak mondanám..
Nem eszek kenyérfélét, tésztát, rizst, kruplit, cukrot, édességet..
Maradnak a zöldésgek, gyümölcsök, husok, tejtermékek..egy csomó tea és ásványviz...(ami azért gáz mert lépten nyomon pisilnem kell)
Sajnos nagyon egészségtelen módszer és pont az ehavi Diéta és Fittnesz magazinban olvastam hogy ugye ilyenkor lép fel a szervezet tartalékolási reflexe, azaz hogy még inségesebb időszakra számitva abból a kevésből amit megeszek is többet raktároz a szervezet..
De nekem múlkor is bejött ez a fajta fogyi..és nem az örökkévalóságig akarom csinálni..és ami visszajött, az is ugye annak a köszönhető hogy sokat utaztunk és ott ugye azt eszi az ember ami van..
(ja és a délutáni kv-mat tejszinhabbal iszom...ez múltkor is igy volt....)
Úgyhogy most ez van....útálom nagyon...de egyelőre én sem tudok teljes életmódot váltani, azaz tornázni járni, vagy itthon tornázni...mert akkor mi van Lénával..
Hát ez van...azért majd igyekszem Lénába belenevelni a mozgáskultúrát...mert ez a legfontosabb..
Én nem jártam sehova sportolni gyerekként..és igy már eleve hátrányból indulok...


Egyébként megjártuk a Városligetet délelőtt..nagyon szép idő volt...Léna is nagyon jól érezte magát, sőt még Jucc-ékkal is összefutottunk, pedig nem is beszéltük meg..
Ők még mentek tovább az állatkerbe, mi meg hazafelé délben..
Sokat nem tudtunk beszélni mert az ő kettő csemetéje 6 felé szaladt, az enyém meg mindenáron csúzdázni akart....

Csikken!

:( :( :(
Akkor most mi várható Rolinál????
Műtét???? :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Totka!

Hurrá...... :) :) :) :) jaj de jó...remélem kicsit megkönnyebbültél :) :)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


sziasztok!

Hajni :) :) :wink: és további drukk :)

Ayse, na ezért várom már, hogy Eszti beszéljen :D :D :lol: :lol: :lol: bírom ezt az őszinte humort :)

én nem is sanyargatom magam diétával, amíg nem kezdek tornázni, pont azért, mert úgyis csak hízni fogok tőúle, és még utálom is :D szóval én gyenge vagyok.

Eszti nagypapizik, nekem egy csomó tanulnivalóm van szombatig, de per pill. ajándékot kutatok embernek. kitaláltam, hogy valamilyen pókerkészletet veszek neki, mert síeléskor a társasággal pókereztünk, és teljesen elvarázsolta, egyébként is zoktuk nézni. illetve most már csak ő.
de még színházjegyben is gondolkodom, mert az nekem is jó :D

Csikken! úgy sajnálom én is Rolit, nagyon kelemetlen lehet neki is, gondolok rátok, hogy minél hamarabb túl legyetek ezen a kálvárián és ne kelljen újra műteni!
(a piros kupak még meg van!)

és süt a nap :D :D :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Kriszti,

Hat ez valoban szomoru, szegeny!!!!! Mit mondanak, miert nem szallt le, a mutet ellennere sem :shock: A masodikat remelem mar biztosra mondjak!!!!!!

Hajni
De jo, legalabb ez mar egy elorelepes es megnyugvas lehet szamodra!! Hogyan alakult ez ki??? Volt valami elojel???

Marti

Mi van veletek??

Kuha-Mea

Gyerkocok valoban nagyon aranyosak, csak vigyazzatok, nehogy meg naszasszonyok legyetek itt a vegen :P :P :P

Ayse

Lili halali :lol: :lol: Nalunk ha Balazs hisztizik, akkor Matthieu kezbe veszi igaz a dolgokat, de sajnos nem sok eredmennyel, mert a kicsi meg jobban razendit. Kiveve, ha villanyt kapcsolgathat, vagy csenget vagy hasonlo hulyesegek :oops:

Nyulne

Kitartast kivanok duracellhez!!!

Megann :roll: Anyos!!

Egyetertek abban, hogy ez nem ra tartozik es bosszanto gondolom, hogy most mint mar sokszor leirtad akaratot szeretne ervenyesiteni!
Bar nem tartozik ram es hat mindenki azt csinal amit jonak lat, de azert csak leirok nehany gondolatot ami felmerult bennem!! Szoval szerintem anyos azert nem erti miert akarod Lenat bolcsibe adni, mert hat te otthon maradsz!!! Nem ez piszkalja inkabb a csoret??
Tudod, ha olyan helyzetben lennel, hogy kellenne dolgoznod, neha a szived szakadna meg, hogy mar megint a bolcsis nap van es nem lathatod hogyan fejlodik Lena! Nalam sokszor van ez, Balazs harom napot a hetbol dadanal van mert en ugye dolgozom! Amikor meg itthon van hat akkor meg olyan, mintha het ordog bujt volna bele, holott a dadanal o a legcsendesebb :roll: :roll:
Csak azert irtam ezt, hogy ne gondold, hogy majd a bolcsitol megvaltozik Lena! Ez nem igaz!! Raadasul most van abban a korban, amikor mindent felfedez, tehat termeszetes, hogy "rosszalkodik". Csak hat, amit mi rosszalkodasnak hivunk, az a suttogo konyvben csak ismerkedes a hatarokkal es a vilaggal :lol: :lol:
Persze, ez csak magngondolat volt, mint irtad te vagy az anyja, vagyis CSAK te donthetsz!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Aniko!

De biztos igazad van...anyós szinte számonkért hogy mégis mit akarok csinálni...mert régen azok adták be a gyereket akik dolgozni mentek vagy tanulni....
Nos ha nem is találok olyan nyelviskolát amit szeretnék, az a délelőtti 3,5-4 óra hossza amit Léna a bölcsiben fog tölteni, nos az pont arra elég hogy elmenjek vásárolni, összedobjak valami kaját, kivasaljak vagy elmenjek tornázni egyet ,vagy fodárszhoz...
De mondtam férjnek ha tud olyan állást amit 9-11 ig megfelelő dijjazás ellenében végezhetek szóljon....
Szóval én nem gondolom hogy egy fél napos bölcsitől olyan sokat veszitek hogy nem látom majd Léna fejlődését stb...
Legalábbis bizom benne, hogy igy lesz és egy nagyon jó mindenki számára előnyös helyzet alakul ki...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Arról meg nem is beszélve hogy az intim életembe meg pláne nem fogom beavatni...(mert soha nem voltunk olyan nexusban)..hogy lehet hogy ősszel netán meg terhes leszek és szerencsére nem állunk olyan szarul anyagilag, hogy munkába kényszerüljek, amikor a Lénával az első 3 hónapban napi kb 16 órát aludtam....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Hát gondolom most újra műtik, csak senki nem garantálja nekem, hogy akkor biztos lent marad.

Most beszéltem Svájcba tesommal és pont a barátnőjével van akiknek most született gyerekük és az apának csak egy golyója van :) Szóval azért így is lehet élni, csak szerintem olyan rossz lehet amikor esetleg felfedezi (vagy más) hogy nincs kettő...
A zárójelentésen az van, hogy rögzítve lett... Hát jól... :(

And, csak őrizd a kupakot, majd elmegyünk érte egyszer :)

KépKép
Kép
csikken
 
 


Kép
így sétált nyuszi a csajokkal

Kép
meg így

Kép
meg így

Kép
meg így is!

Kép
Nyuszi reggelizik

Kép
az asztalfőn persze

Kép
kedvenc csemegéje a VAJ!(fúj)

Kép
kedvenc csemege lelőhely!

Kép
a legnyuszisabb szállóvendég

Kép
apukám az unokákkal a medencében

Kép
a meleg vízben nagyNyúl őrködött

Kép
ilyen kis helyes fürdőrésze volt a helynek

Kép
na ezalatt csevegtünk mi nyugodtan a szobában,bárban!

Kép
szombathelyi főtér

Kép
nyuszi itt már csak vonszolta magát,sosem volt még ilyen fáradt

Kép
egy kis csipegetés

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


most megyek suliba, de este folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Itt vagyok!

A hétfő délutánihoz képest sokkal jobb a lelkiállapotom! :)
Bár nem tudom mi a rosszabb diagnózis:agydaganat, v.myasthenia. :?
Pancsim is nagyon nyűgi, anyás, meg is értem:hol a szomszédasszony, hol tesóm, hol dédi vigyáz Rá, még én a szakiknál vagyok.

Nagyon kedves Mindenkitől, hogy így aggódtok értem!!!!!Valószínűleg két hét múlva megyek fel Pestre, erre a spec.vizsgálatra, és ha lesz időnk, akár talizhatunk is!!!! :D :wink:
Nyúlné
Vajevő duracell NYuszid imádnivaló!!(Csibb köszi a képeket!)
Kriszti
eltünt Roligolyszik :cry: :cry: :cry:
Ayse
Liliszáj :lol: :lol:
Megann
az én anyósom meg pont fordítva működik:minden egyes kajánál, italnál megkérdezi:anyuci, Pannika ehet, ihat ezt-azt(almalé, tejcsi, akaós süti stb, stb)néha az agyamra megy.Mondjuk havi 1max.2x kibírjuk.
And
én férjem is szereti a pókert!!!!!!


Kuha hol vagy?????????????????Úgy rémlik, régen olvastalak!!!!!!!!

Hiányolom még Cleot, Bodzát.Jól vagytok?

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Anikó!

Hehehe nászasszonyok :lol:

Csikken!

Szegény Roli, remélem nem kell műteni.... :? :(

Totka!

De jó, hogy nem daganat, de azért drukkolok tovább!!!

Mi megjártuk ma Peste, sőt Tatabányán is voltunk, ahol megvettem egy csajszitól a babaszobán egy kisasztalt 2 székkel és kispaddal, aranyos kis rózsaszín párnákkal Lívinek
Nagyon aranyos és csak 10000Ft volt, úgy örülök neki!
Meg vettem Europarkban 2800Ft-ért Amisu télikabit, hosszút, annyira olcsó volt, nem tudtam otthagyni, jó lesz jövőre :lol:
Meg egy St. Oliver rózsaszín mellényt, ez is le volt árazva.

Jól esett megint kimozdulni.

Persze Lívi tök jól elvolt anyumnál de nem aludt semmit megint, csak mikor hazahoztam az autóban aludt el :(

Lányok!

Van, akinek nem akar aludni mostanában a gyerkőce????
(napközben)

Mi tudok tenni?????????????,

Vagy most már ennyi, nem fog soha aludni délután?????????

Mindenkinek további szép estét!

Puuuussszzz

Mea
mea
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?