Sziasztok lányok!
Már megint nagyon sokat irtatok, gyorsan átfutottam aztán kidobott a babanet most engedett vissza.
Éva boldog szülinapot a nagylányodnak. Remélem már jobban vagy.
Zora és a hugommal nem terveztem, hogy együtt legyünk terhesek, de sikerült a fiaink közöt 2 hónapa a különbség
Taboo üdv közöttünk.
Ági az én férjem is hal a kisfiam meg bak az sem egy könnyű eset. Én meg szűz vagyok. Gratula akis pöttyödhöz, most már jöhetnek a többiek is sorba. Amúgy nem tudom, hogy kibírom e jövő hétig, de a hétfőt mindenkép megvárom a teszteléssel.
Krisz: nekem a férjem Markazi és a családja is oda való, én Egri lány vagyok, de szeretem Markazt.
Bálintom is megy szeptembertől oviba, mert most, hogy sokat járunk az unokatesoiért mindig mondja, hogy anya én is megyek oviba. Nekem meg nem igazán akarózik elengedni, de sajnos ilyen az élet.
Little: sajnálom, hogy nem maradsz köztünk szerintem te is közénk való vagy, de a döntésedet tiszteletben tartjuk. Kívánom minnél hamarabb babás.
Tegnap megnéztünk egy házat, de nem tetszett, de mára kaptam egy listát ahol van egy pár ház, még azokat is megnézzük, csak lesz valami használható.
Felteszem a friss görbémet: