Sziasztok!
Mirtillnek most vettem cipőt 22-es lába eddig 20-t hordott.Mindig sírt,hogy szószerint:"lába levegyed cipit".Szegényt szorította,október végén vettük.
Kajla!
Az Alma megzenésített gyerekverseket énekel és nagyon jó.
A
http://www.almazenekar.hu oldalon bele is tusz hallgatni.Mirtill nagyon szereti és mi is.
Itt 320ft a járszócsoport de ez az ebéd ára.Ha nem eszik ott akkor nem kell fizetni.
Mirtilltől a bölcsiben vesznek el mindent.Mindig mondja,hogy"vissza"de nem meri visszavenni.Én is szoktam mondani a gyerkeknek,hogy azzal Ő játszott de mindig attól félek,hogy valamelyik anyuka zokon veszi.Sokan csak pletykálni járnak oda és a gyerekekre nem figyelnek.
Akkor nem aggódom Mirtill 10kg-ja miatt pedig azt hittem,hogy kevés neki.Igaz a magasságához többnek kellene lennie de a korának megfelelő.
Sajna találtak a pajzsmirigyemben egy göböt így további vizsgálatokra kell mennem.Már hirtelen 900ft-ot el vizitdíjaztam és még többet is fogok.Szuper!
Már olyan ügyesen beszél el lehet vele beszélgetni.Már kezd ragozni is pl.ha kérdezzük,hogy ez kié mondja,hogy apáé,anyáé.Ha kér valamit úgy mondja,hogy kekszet,teát.
És már elég hosszú szavakat is kimond(kávéfőző,wc papír)
Sziasztok!