Csibe!
Szégyellni én sem szégyellem,csak nem akarjuk,hogy a munkahelyemen tudják.De lehet,hogy nem lesz más választásom.
Mikor lesz a HSG????????
Pihi!
Ez azért tényleg érdekes eljárás.A Kaáliban is van örző,és minimum fél órát de inkább többet kellett ottmaradni.Fekve,vagy félig döntve ahogy neked jobb,azon a hordágyon amin kitoltak.
Amikor a punkcióm volt,akkor volt két inszemes lány is,és ott pihengettek.Én meg ébredeztem az altatásból.Utána engem átültettek egy böhöm nagy bőrfotelbe,ami teljesen dönthető,kerestek nekem egy kényelmes pózt,meg hoztak teát.
Transzfer után csak a hordágyon feküdtem,majd egy órát.
Meg azért az UH sem hiányozhat!Mégis miből tudná mikor a legmegfelelőbb?
A pénzt ne is emlegesd,szerintem ha mindent összeadunk,beleértve a terheségi teszteket,vitaminokat páromnak,az ő vizsgálatait meg az enyémeket,meg egy lombik,ahol a stimut emelni kellett,hát háromszázezerből lehet ki sem jött.És "még csak" 1 éve próbálkozunk családot alapítani,ami ugye egy "természetes" dolog.
És hol tartunk?Mint az elején.Sőt,a remény is egyre kevesebb.A sok csalódás honapról hónapra,és még segítséggel sem megy.
Bocsi,hogy ilyen negatívra sikeredtem,de eléggé szomorú vagyok.Nagyon messze még az augusztus,és addig semmi sem fog történni.
Nyuszifül!
Örülök,hogy jól éreztétek magatok!Gyere és mesélj!!!!
Nem azért augusztus,mert nem volt hamarabb időpont,hanem mert így számolta ki a doki,hogy márc.6-tól 3 hónap kell elteljen,mire az első szem fogigátlót bevehetem.Mert a TB így támogatja csak.Mire lemegy a fogigátló,ami ugye a múltkor folyamatos 34 nap volt,most majd ki tudja mennyi lesz,utána jön a stimu,amivel megint eltelik fél hónap.És hogy a munkahelyemen egyszerübb legyen a dolog,lehet,hogy csak szeptemberben fogunk bele.Még azzal is tanácstalan vagyok,elmondjam,vagy ne.
ERIKA!!!!
Most már tényleg gyere,mert nincs túl jó kedvem,szeretnék végre jó hírt hallani.Kezem-lábam csuriban értetek!!!!!!!