Na sziasztok
Gyorsan végigolvastalak titeket, és próbálok reagálni még mielött férjem hazajön a melóból és elfoglalja a gépet
Boszibaba, én is ma este szertnék menni, hogy szülinapi ajándék legyen a babó, ugyhogy ha te is ma este jössz, akkor jó, mert szülhetünk is együtt
Mekkora lenne
Na de nincs nekem ekkora szerencsém...
A sorrend szerintem Boszibaba, tinnyei talán még sch.judit és majd csak aztán én...
Vicuska már tuti túl van rajta, de kár, hogy nem adta meg a számát senkinek és nem tudunk neki örülni...
Nekem ma egyébként rengeteget keményedett a pocakom, de tök rendszertelenül...
Viszont kiültem a kertbe egy kicsit napozni és olyan édes volt, ugy élvezte, annyit mocorgott
Pedig mostanság keveset mozog gondolom a helyhiány miatt, de ma bepótolta
Mondtam is neki, hogy látja, idekinn már napozhatna is, nem csak pocakon keresztül, de nem igen tudtam meggyőzni
macsek nagyon jó hogy ezeket leirtad, szerintem sokan nem tudtuk, hogy hova is kell majd rohanni a férjecskénknek...legalábbis nállunk mindent apa intéz, mi meg itthon várjuk majd
Berzkat, gyönyörű kis hercegnőd van, nagyon irigyellek...totál sárga vagyok az irigységtől...én is babázni akarok már
De nagyon okosan csinálod ezt a testvér féltékenység kérdést! Én is sokat gondolkozom azon, hogy ha majd jön a másik hogyan oldjam meg, de remélem sikerülni fog
Nikky, a brendonosba benne van a huzatba a paplan és a párna is, álltalában, de veheted külön is csak mint huzatot, de nézd meg a honlapjukon is fenn van! Mi csak egy garnitúrát vettünk paplannal, és a többit csak huzatot, mert hát azt lehet cserélni, nem kell mindegyikenk paplanos párnásnak lennie...legalábbis szerintem...
De ha ajánlhatom nézdd meg a Kikába is, mert mi ott is vettünk egy nagyon kis szépet 10.000ért, szóval szerintem megéri körülnézni
Na megyek most már majd holnap jövök hacsak nem szülök, de akkor meg irok rögtön smst...
De nincs nekem ekkora szerencsém, ugyhogy holnap reggel jövök