Új privát üzeneted érkezett!

CHRISSY:Gratulálok!!! :D


Kép

Timi
tftimi
 
 


Na, hat en is orulnek alapbol, hogy tulvagyok az utso vervetelen, de most a vizeletben 10-15 fvs, bakterium van. Na, holnap mehetek urologiara, hogy tenyesszek ki. Volt vkinek mar hasonlo? Ugye nem lesz baja a kicsinek? Irjatok, jolesne egy kis lelkesites...

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Chrissyy!
Nagy gratula a pocaklakóhoz!!! :D :D

Finisben lévő kismamik hogy vagytok? :?:
Vendég
 

 
 

Elizabeth!
Milyen volt a szülésfelkészítő, szülőszoba stb...??
Vendég
 


Macsek:
Nekem nem volt még ilyen,de szerintem ez a 10-15 fvs nem vészes. Esetleg kapsz valamilyen gyógyszert,pár nap alatt kikezelik,ha kell. Ettől a babának semmi baja nem lesz,mire megszületik,rég kikezelnek!
De az a legjobb,hogy normálisan kitenyésztik,és akkor nem találgatnak össze-vissza,hanem pontosan meg tudják állapítani,hogy miért van.. Ha bármi van,jöhet a gyógyszer,ha meg nincs,az is kiderül. :P

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!!!


Macsek!

Megtennéd, hogy engem-minket is beleteszel a táblázatba?
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Név: Judit
Terh. hét: 24+4
Baba neve: Bence Máté
Testvér:-
Kórház: Debrecen, Klinika
Lakhely: Létavértes
SZVI:2007.06.21.
108 nap van hátra

Egyébként holnap megyek-megyünk terheléses cukorra. Érdekes lesz, de szeretem az édes teát, így biztosan simán kibírom majd!!!:) :) :)
Zsebi borzasztó élénk baba, nagyon erős rúgásai vannak- hiába férfiből van!!:) :) :) De nagyon élvezem, imádom mikor próbálgatja a kis izmait!!!!!!!!!!!:) :) :) :) :)

Az újdonsült babázó anyukáknak gratulációt és jó egészséget kívánok!!!!

Chrissyy téged pedig üdvözlünk a kismamik körében!!!GRATULA!!:)

Szép estét mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Chrissy, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaa! :) Ez a nap híre! :)

Bacsbern, köszi a kérdésed, nagyon jól sikerült, sok új dologgal lettem okosabb, és nincs bennem para...sőt várom már azért a dolgot! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Dicamama, jó volt! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Elizabeth bizti jó lehetett én is élveztem mikor voltunk és én szeretem a terhestornát is nagyon. Ma is voltam elég fárasztó. Holnap tanácsadóba megyek remélem minden rendbe lesz. Már 10 kilónák járok ki fogok kapni nagyon.

Kép
rena10
 
 


Sziasztok!

Bacsbern: Írtam neked privit. Megkaptad? CSak azért kérdezem, mert nem biztos, hogy jól küldtem el.

Mosószer: Mi a Brendonban vettünk babaruha-mosószert, de nem tudom, mi a neve. Folyékony. És az öblítő is kifejezetten babaruhákhoz van. Gondolom ugyanolyan, mint a többi mosószer és öblítő, csak a kisgyerekesek jobban ráharapnak, mint ahogy mi is. :?
Egyébként mikor ajánlatos kimosni a kisruhákat? Én még nem mostam ki semmit, hogy ne álljanak sokáig a szekrényben. Mennyi idővel a várható szülés előtt?
A kórházi csomagom sincs még kész. szóval le vagyok maradva.
Vendég
 


:D :P :D :P SZIASZTOK!!!!!

Itt vagyunk még mindig együtt, pedig tegnap este is úgy szenvedtem mint a kutya, annyira nyílalt a hasamba ez nem tom mért van, de kb 1-1,5 óra múlva elmúlt, na mindegy holnap megyek CTG-re és ultrahangra, a dokim sajna siel, úgyhogy majd csak 11.-én jön vissza azt mondta addig bírjam ki, na ja ha ez csak ettől függne.!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


EDI ! Sajnos nem kaptam meg a privit! :( Probáld meg még egyszer elküldeni,ha nem sikerül megadom a mail címem és akkor oda is tudod küldeni. bacsbern@citromail.hu
Vendég
 


Sziasztok!
:lol:

Már 5:15 ta fent vagyok,iguzlok is kicsit,aludni ezért se tudtam,de nem baj,nem vagyok fáradt.
Még semmi jel a szülésre,semmi fájás. Várakozunk.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!


Körkérdés!
Szerintetek ilyenkor (34.-35. héttől) már lehetnek jósló fájások?

Csak azért kérdezem mert egy pár napja fájdogál a pocim és úgy amikor megvan, de nem olyan erősen,de azért megézrem!De csak 1-2 percig tart(hála az égnek) és olyankor (sokszor) a derekamba is belenyilal!
Vagy olyankor épp egy ideget nyom a picur?Nem tudom! :oops:
Szerintem még kora,nem??
Ilyenkor olyan hülyének érzem magam, hogy nem tudom mi van!! :oops:

Pussz mindenkinek!
Vendég
 


Dicamam!
Ennyi idősen már nekem is voltak jóslófájások, azt mondta a dokim, hogy ez már normális.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Sziasztok lányok! :)

Csak jöttem beköszönni!

Képzeljétek mi történt velem, teljesen pánikba voltam! Lementem vásárolni a velünk szembe lévő Profiba, és egy jófej, hat éves kiskölyök heccből kigáncsolt, el is estem a pocakomra....teljesen kész voltam, hívtam egyből a dokit...mondta, hogy ha Domi mozog nagy gáz nem lehet, meg a pocak és a benne lévő dolgok, magzatvíz, elég sokmindent felfognak! Úgyhogy próbálok megnyugodni, de azt mondta, hogy ha úgy érzem, akkor menjek be uh-ra és akkor ott megnéz, mondjuk csütörtökön úgy is megyek hozzá!

Úgyhogy kismamikák nagyon vigyázzatok magatokra, mert sok a hülye! SAJNOS!

Kép
elizabeth25
 
 


Lányok, ja amúgy hányadik héttől érdemes a csomit összepakolni szerintetek? (Azon gondolkoztam , hogy hihetetlen, hogy megy az idő, már a 31 hetet kezdtem és nemrég lettem babás :) )

Kép
elizabeth25
 
 


jó reggelt..ismét szép napsütéses napunk van...

Dicamama
Sztem tutira normális..sőt lehet jó jelnek is felfogni..talán nem kell megvárnod a 40hetet..?? :wink:

Elizabeth
Vigyázz magadra!!Érezted h húzódott is a hasad a hirtelen mozdulat miatt,vagy semmi fájdalom nem volt??..én a múltkor mikor UHn vtam,befutott egy pár hogy most karamboloztak és nem mozog a baba..nagyon megijedtek..szóval bementek soron kívűl,de hálisten teljesen jól volt..ne félj biztosan jól van..persze én is szétaggódnám magam valószínű...nem üvöltötted le a gyerek anyjának a fejét??
na mind1 lényeg h no para,nem véletlen van Ő abban a burokban,tele vízzel..és ha ezt a sok rugdosást,mocorgást az kibírja,ez valszínű meg sem kottyant neki :wink:

na utolsó napokban lévők..kapkodjátok magatokat!!!!!Kezdek türelmetlen lenni... :lol: :lol:

tegnap minden kitakarítottam,úgyhogy ma nincs túl sok dolgom..dun megyek tornázni..addig asszem csinálok lekváros piskótatekercset...legyen mit letornáznom magamról :roll:

minden jót mindenkinek..

Kép
nikky
 
 


Nikky, aranyos vagy! Hát üvölteni nem...csak miután lekevert két sallert a gyereknek, mondtam, hogy nem verni kéne, hanem megnevelni! Fájni nem fáj, csak akkor éreztem, hogy meghúzodott, de Domcsi mozog, és nekem ez a lényeg! :) Én hiszem és imádkozom, hogy ne legyen vele semmi! Doki is azt mondta, hogy azért az ütést a magzatvíz meg a többi cucc felfogja, babucik védve vannak!

DE LÁNYOK AKKOR IS NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA, NEHOGY ÚGY JÁRJATOK AHOGY ÉN! :cry:

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth!!!

Ez őrület!!!
Nem is tudom mit csináltam volna.
Lehet első reakcióként szájon vágtam volna a gyereket.Én is biztos megijedtem volna.
Remélem nincs semmi baj!
vedresandi
 
 


Andi, remélem én is! :( Az a baj, hogy jobban kész voltam, minthogy pofozkodjak, pedig azt kellett volna, de még olyat, hogy a fogait is kiköpje! (Bocsi lányok, de ez a véleményem! :( )

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth!

Igazad van.Végződhetett volna rosszabbul is, és akkor ki a hibás!!!
Annyira rossz, hogy vannak olyan gyerekek, akiket (szerencsétlenek) nem nevelnek, csak vannak.Elvannak kényeztetve, és jó ránőnek az ember fejére.
Én nem tudtam volna elképzelni a fiamról, hogy ilyet csináljon.

Örülök, hogy az ijedtségen kívül nem lett semmi baj!!!
vedresandi
 
 


Az egyik topicba azt írta az egyik lány, hogy fiúk így meg úgy, meg ő nem akar fiút, csak lányt...szerintem meg egy fiú gyerek is lehet nagyon anyás, meg aranyos...jól nevelt....láttam már nem egy ilyet..úgyhogy ez nem nemfüggő! És lányból is ismerek olyanokat, most brutál leszek, akik akkor sem kellenének, ha ingyen adnák őket! :( Sajnos ez a szomorú igazság!

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth!

Az én fiam 13 éves lesz a jövő hónapban.
Amikor haza érek a munkából, mindig kijön elém puszit adni (sose kértem rá), és mivel őt már nem lehet ölbe venni szeretgeni, ezért nem is teszem.Ha igényli a "szeretgetést" akkor azt mondja, hogy anya kontaktoljunk.
Nem is szabad abajgatni a fiúkatm de egészségesen kötődhet az anyukájához.Sőt, azt is szokta mondani, hogy anya szeretlek.Nálunk ez a kötődés meg van, és nagyon szeretme a mai napig.
vedresandi
 
 


Andi, hát akkor szerencséd van a fiaddal! :) Remélem az enyém is ilyen lesz! :) Persze mások, mint a lányok...kevésbbé lehet őket babusgatni meg minden...de szóval, az ember örül nekik, sőt minekünk 15. hónapban jött össze a baba, én nagyon lányt szerettem volna, de most már nem cserélném el Domcsit semmiért sem az ég világon!!!!!

Kép
elizabeth25
 
 


Lányok, ja amúgy hányadik héttől érdemes a csomit összepakolni szerintetek?

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth!

Ne is.Én most titokban kisányra vágyom, mert fiam már van, de alapból fiú párti vagyok :lol:
vedresandi
 
 


Én a 36 hét elején pakoltam össze, jelezvén a pocaklakónak, hogy előbb nem jöhet, csak a 36. hét után :lol:
vedresandi
 
 


Hát tegnap az előadáson azt mondták, hogy a 32-33 héten már érdemes...nem tudom....majd meglátom, hogy hogy lesz! :)

Amúgy lányok, nálatok nincs ilyen az idő előrehaladtával, hogy olyan szerencsétlennek érzitek magatokat? Olyan értelemben, hogy kiesnek a kezetekből a dolgok, meg szóval értitek....egyre jobban néha ilyen "csődnek" érzem magamat ilyen szampontból! :?

Kép
elizabeth25
 
 


sziasztok!

elizabeth: :shock: :shock: komolyan sokkolt ami történt. Én bizti el kezdtem volna kiabálni.. Nekem már tegnap este az is elég volt, hogy az én drága 50 kg-s kutyusom beleugrott a hasamba. De nincs gáz szerencsére.

Ami meg a nem kérdést illeti. Először mindenképpen lányt akartam. Most már annyira tök mindegy. :) Bezzeg az apjuk.. :lol: :lol: azt mondta, neki csak lány kell. Ő lányt csinált és ezt tudja és így lesz és kész.. :lol: :lol: Hát majd 26.án kiderül. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha, akkor a tegnapi este kutyus ügyben neked sem lehetett egyszerű! :(

Hát akkor ha apus ennyire tudja, az nem semmi, az én párom mikor a doki nem mondta még meg a 12 héten, hogy nagyvalószínűséggel fiú, az én párom már előtte közölte velem, sőt együttlét után, hogy fiúnk lesz, és kész! Hát bejött! Lehet, hogy a férfiak tudnak valamit? :shock: :? :oops: :lol:

Kép
elizabeth25
 
 


Tényleg lányok, ti hízás ügyileg hogy álltok?

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth!!!

A férfiak tudnak valamit, nem általánosítanám. :lol:
Inkább a mi párjaink tudnak valamit.

Én anno hízás ügyileg: 25 kg.Nem kevés, de lement :lol:
Átlag havi 2,5 kilo.Csak a védőnénim morgot.
vedresandi
 
 


Andi, férfiügy :), igazad lehet! :lol: :roll:

Hízásügy, én így a 31 hét elejéig híztam 9 kg-t.

Kép
elizabeth25
 
 


Hellóka csajok nagyon aranyosak vagytok, jól érzem itt magam azoknak akik arra kiváncsik hogy lettem mozgi ,a születésem kor lábbal jötem ki és a szülésznő megrántota a csipőm mire hejre tetteék egy oldali csipőficam helyet két oldali lett amit sajna 14 éveasn a Bp i Szent János korház orthopédiájánb a profeszor közölt velem.
Csajok ti szedtek valamilyen vitamint ha igen milyet, én elevitet szedtem de több kis mama meg ilyeztett hogy nem meg bizható a mellék hatésa miat,szerintetek ?
Marcsi Kép
drabonmarcsi
 
 


Drabonmarcsi, én az első három hónapban szedtem, doki szerint addig nagyon fontos..tovább nem is akartam, de nem is tudtam volna, mivel igaz, hogy véget ért a hányós korszakom már a harmadik hónap végére, de az Elevit az kijött....de csak az...mondta a doki, hogy nincs rá szüksége a szervezetemnek...úgyhogy ne szedjem, tök felesleges!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

elizabeth25:Hát elég szörnyü ami veled történt.
Teljesen megdöbbentem,hogy ilyen megeshet az emberrel.
Főleg egy gyerektől nem várná az ember.

Ami a nemek kérdését illeti:Nekem már kettő van,egy fiu egy lány.
A lány 11 éves és már most a serdülök mindennapjait éli.
Ő is ad nekem puszit,de nem az a bujos már.
A kisfiam 2 és fél,na ő nagyon anyás,de ugyanannyira apás is.
Rajong értünk.
Az én gyerekeimnek eszük ágába sem jutna valakit kigáncsolni.
Ez biztos a szülő hibája,pedig nem nehéz egy gyereket ennyi jómodorra nevelni.

Joslófájás:Hát nekem talán 3-szor volt eddig,azóta semmi.
Viszont a térdizületeim nagyon fájnak,elég nehezen megyek.
A visszereimről nem beszélve.Én 45 kg-al kezdtem és most 60kg körül vagyok.Vagy már több is.Az én csontjaim nem birják a sulyt :cry: Szenvedek rendesen.

Chrissyy:Ezer Gratula neked!!!

Kép
dorcacs
 
 


Lányok!

Köszi a jókívánságokat. Tiszta lázban vagyok, már úgy várom a hétfőt. Akkor kell megint mennem, azt mondta a doki, hogy akkor lesz szívhang. Remélem mikor meghallom, nem vált ki belőlem rosszat.
Képzeljétek nehéz fizikai munkát végzek, folyamatos műszak, 6+2, ma tettem le az éjszakást. A legrosszabb az egészben, hogy szülés óta egy hónapja kezdtem el melózni és még két hónapot kell, hogy el tudjak jönni táppénzre. Remélem nem lesz semmi baj, de muszáj titkolnom, nehogy kirúgjanak próbaidő alatt.
A finishben lévőknek megy a drukk ezerrel, nagyon szorítok mindenkinek!
Vendég
 


Szia Marcsi! Én elevitet szedek már a terhességem elejétől......nekem semmi problémám nincs vele sőt a dokim se mondott semmit olyant amiért ne szedném!Az hogy milyen mellékhatásai vannak azt nem tudom ,de mindenki más mindenki más gyógyszert bir és az emberekben szerintem elöbb megmaradnak a negatív dolgok mint a pozitív! Olyant már hallottam én is ,hogy óriás béby születik tőle de erre az élő példa a kislányom még csak 1400g ami teljesen normális ebben a korban mert úgye átlagban ilyenkor 1400-2000g között vannak a babák!Szóval Dorcusom nem igazán óriásnak számít! Remélem tudtam segíteni!
Vendég
 


Marcsi
Sztem higgyjél saját magadban és az orvosodban legfőképp..mindenki szervezete máshogy reagál különböző gyógyszerekre..ha nem hánysz az elevittől,vagy ilyenek és javasolja a dokid szedd!!Én terhességem előtt 2 hónappal már elkezdtem szedni orvosi tanácsra a folsav miatt..aztán jött is Dóri rögtön,és asszem talán a 18.hétig szedtem naponta 1et!!Azóta csak hébe hóba..ha eszembe jut v úgy érzem nem ettem megfelelő mennyiségű zöldséget gyümit,vitamint!!és teljesen jól fejlődik..sőt!!talán sok is,pedig nem szedem állandó jelleggel..31hetesen vtam asszem UHn és 2104gr volt akkor!!De épp most olvastama gravidáról vhol h jóval több a jódtartalma mint az elevité..lehet érdemes azt is váltogatni-én megkérdezném a dokit a helyedben...
Hát sajnálatos ez az eset ami veled történt..de látom h teljes életet élsz és ez nagyon jó!!!Örülök neki és minden elismerésem!!Tudom sokszor nagyon nehéz a közlekedés,vásárlás...meg minden egyéb,m sajna itthon szerintem nem szentelnek elég figyelmet a mozgássérült embereknek..a férjem édesapja mozgássérült illetve a nagypapám is az volt,..úgyhogy tudom mivel jár,de becsüllek érte...na csak ezt akartam és köszi h leírtad!!

Nemi kérdés..
Sztem mindkettőnek megvan a maga szépsége..talán elsőre könnyebb egy kislánnyal-persze nemtudom csak evvel nyugtatom magam :lol: ,és egyáltalán nem nemtől függ hogy hogyan viselkedik..ha törődsz vele,odafigyelsz rá,és igenis szabsz határokat,és betartatod őket,nemhiszem h előfordulhat olyasmi pl mint ami Elisabethtel előfordult..sajnos ez nem a gyerek hibája..

Bacsbern
gyógyulgat az aranyered??vagy meddig marad így?? :roll:

Kép
nikky
 
 


kösz a segitséget csajok.
drabonmarcsi
 
 


Nikky ! hát azt mondhatnám hogy gyógyulgat :( még ott van de szerencsére nem fáj! Bár megmosni is alig merem nehogy véletlenül odaérjek a kezemmel kicsit undorodok tőle.Holnap rendesen megvizsgálja a doki ,ami persze nem tudom mit jelent.....remélem csak annyit hogy megnézi! De azt mondta ad rá valamit,csak az a gáz hogy ez már csak szülés után fog végleg elmúlni :( Neked jó nagy baba akkor Dóri :D én az elején megijedtem ,hogy ilyen kis soványka .....csak aztán voltunk a 4d-n és láttam nem is mert az arca szabályosan pufi! csak lehet azért ilyen kevés gramm mert alacsony nem? Vagy ezzel most hülyeséget mondtam?! :shock: Bár azt nem tudom mitől lenne alacsony mivel én 173cm magas vagyok apa meg185cm!
Vendég
 


Hát Elizabeth nem semmi az elesős sztorid! De tényleg ne aggódj, nekem is azt mondta a dokim még tél elején, hogy nem kell megijedni, ha véletlenül megcsúszok és elesek, mert a babákat a magzatvíz mindentől megvédi. Annyit mondott, hogy ló ne rúgjon hasba, mert ha a méhlepényt találja el, az nagy bajt okozhat. Szóval azóta nem megyek lovak közelébe. Na nem mintha előtte jártam volna :lol:

És nem tudom Te milyen szülőszobát láttál, hogy még várod is a szülést??? Én is tegnap voltam, de arra jutottam, hogy nem akarok szülni. :cry: Bár lehet kórháza válogatja...

Éjjel már alig aludtam, szinte rémálmaim voltak. Hát eléggé le van pukkanva a kórház, persze alternatív dolgok vannak, de az összbenyomás...

Na mindegy... A kórházi cuccot lassan nekem is össze kell készíteni, legalábbis a védőnő azt mondta, hogy a 36. héten nem árt, mert innen már bármikor bármi történhet. Hát még van mit megvennem, de tegnap a nagy izgalomra el is kezdtem!

Én szedem az Elevitet mióta készülünk a babára, és mióta terhes vagyok is folyamatosan, eddig egyáltalán nem úgy tűnik, hogy óriásbébim lesz. A doki azt mondta, hogy ha megeszem zöldséggel és gyümölccsel a kellő vitamint, kb. fél kiló naponta, akkor nem kell. Dehát én nem tudok ilyenekre ennyire odafigyelni. Főleg, hogy még dolgozom, így menüt szoktunk enni, mert főzni este már végképp nincs energiám, szóval ott azért nem mindig a tápanyagban dúskáló kaják vannak :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

elizabeth: az apák biztos tudnak valamit. apának 2-ből kétszer be is jött. :D Kíváncsi leszek most. :) De hát 3 a magyar igazság nem? :lol:
Ami a hízást illeti. Még nem sikerült híznom. Sőt a környezetem azzal sokkol, hogy fogytam.. :? majd szerdán meglátjuk. Akkor megyek védőnőhöz.
Az elevitet én anno Vivivel szedtem egy hónapig, valamikor a 24-26.-hét környékén. Azért hagytam abba, mert nem mozgott tőle a bébi. Hülyén hangzik és nem hitte el a doki, de ez volt. Amíg szedtem napi max 5-10 mozgás volt amint abbahagytam rögtön beindult. És egész nap bulizott. :)
Most a béres Gravidát kéne szedjem, de rosszul vagyok tőle. :? Így most per pillanat nem szedek semmit. Ha jó lesz a vérképem és a baba is jól van akkor nem is szedem.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Bacsbern
Elhiszem h nem kellemes érzés...akkor remény sincs arra h visszamegy szülés előtt??de várjál..szülésnél azért erőlködik az ember..nem lehet ezt visszarakni,m akkor szülés közben gondolom jobban kijön..vagy nem??
sztem tök normális a babád mérete..én nem vagyok annyira mérvadó illetve nemtudom mennyire vagyok az, :lol: m lehet h én már előrébb járok,de lehet hogy nem.. :lol: az adatai 33-34hetesnek feleltek meg a doki szerinti 31. hetemben a mensim alapján..isten tudja mi van...majd kiderül..azt nemtudom h összefügg-e a magasság a kilókkal??nekem pl még nem mondtak hosszértéket..most jön az uccsó UHm 18án..majd megkérdezem ott!!

Nikole :lol:
Jót röhögtema mondatodon..hogy már nem is akarsz szülni.. :lol:
na szóval miért mi volt a gáz a szülőszobával??és hol is szülsz Te??

Képzeljétek mi is mennénk szülőszoba nézegetésre vmikor..csakhogy a Szt Imrében most betiltották-mondta a szülésznőm-m állandó jelleggel loptak mind a szülőszobán mind a baba-mama szobákban..szóval egy ideig nem lehet most menni..milyen már??De azt mondta a szülésznőm mindenképp elintézi nekünk,m szerinte jó ha az ember barátkozik vele illetve tudja hogy hova megy szülni pontosan,milyen körülmények közé..remélem sikerül..

Kép
nikky
 
 


Nikol, nagyon szép volt a szülőszoba...én is azthittem, hogy parázni fogok, biztos fogok is ha odakerülök :), de szóval azért már így a 31 hét környékén én megmondom őszintén, hogy várom már, hogy kint legyen a babó! Akkor legalább tudom, hogy jól van, túléltük a szülést is és jöhetünk haza a kis kuckónkba! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Hali!

Most olvastam, mi történt veled Elisabeth! Örülök hogy jól vagy. De azért figyelj most oda jobban, ha valamit érzel, sipirc a dokidhoz. Bár én is úgy gondolom, a magzatvíz megóvta a babucid:) Hát csajok, remélem, a mi srácainknak nem ez lesz a szórakozásuk, mint ennek a kiskölöknek. De ahogy itt olvasgatom, nem csak várjuk a babát, meg megteszünk értük amit lehet, de arra is van gondunk, hogy olyan felnőtt legyen, akire büszke lehet a mamája:):)
Most voltam a zsemlés-tejes laboros csodálatosságon, és csütörtökön megyek UH-ra a leletekkel. A vérvétel mint egy álom, alig éreztem valamit, igaz, a multkori is ilyen volt, bár mindenhol ilyen gondosan vennék le! Remélem, a vércukim rendben lesz, más miatt nem aggódom, gyümikét meg ződséget eszegetem, kávumot meg mabneb6-ot szedem, de asszem, ki fogom mostantól egészíteni ezt vassal, de majd csak a lelet után, ha dokim javasolja.
Aranyerem van kicsike, de nekem elötte is néha kigyütt, tehát nem ijedtem meg, most visszábbhúzódott, mert sok rostosat ettem.
Na jó pocisodást, jó időt a sétákhoz(ezt védőnőm, szülésznőkollégája a páromnak, és a dokim is mondta, napi fél óra javasolt), és sok jó élményt a pocilakókkal:)

Márti

Kép
horpika
 
 


Én Szolnokon szülök. Még a védőnő szerint is lepukkant...
A párom már járt ott, munkájkából adódóan, nem egészségügyis, de sok helyen megfordul. Azt mondta mikor mentünk, fogjam fel úgy, mintha múzeumba mennénk. Nem nagyon értettem mire gondol. Mikor vége lett, jót röhögtem, hát a muzeális tárgyakra gondolt, mint amilyen a szülőágy :lol:
Állítólag jó, hogy nem láttuk a felújítás előtt, mert az borzasztó volt. Bár lehet jobb lett volna, mert akkor most látnám a pozitív változást :roll:
Na mindegy, a lényeg, hogy apás szülés lesz, és majd ő tartja bennem a lelket. Egyébként meg azt mondják, hogy akkor már csak arra gondol az ember, hogy néhány óra választja el attól, hogy megpillanthassa a kisbabáját. Így hogy telik az idő, egyébként én is egyre inkább erre gondolok. Túl vagyok az első sokkhatáson, és már alig várom, hogy otthon legyünk Marcival, a mi kis otthonunkban :lol:

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Ma voltam tanácsadáson és a vizeletbe volt efy kis fehérje / megnézték csíkkal is az nem mutatta ki de gyanus/. A rr-rendben, nem vizesedek de nagyon megilyedtem. Mondták hogy a toxémia előjele. Csajok volt valaki hasonló helyzetbe? Írjátok le kérlek mert nagyon bepánikoltam.

Kép
rena10
 
 


Tudjátok eleinte nehéz volt tulteni magam hogy mozgi vagyok plán hogy az apám is éreztették velem hogy keveset érek annak elenére hogy én nekem kellet mindent csinálni a házba és körülöte mert ök a telket járták vagy kirándultak ezért is kelett a bal oldalon ki cserélni a csipőm protézisre, az után tudtam elfogadni magam mikor meg ismertem a mostani párom ö fogadtata el velem hogy engem is lehet szeretni, bár még a mai napig bennem van az a félsz ahogy féltem attol hogy nem fogadtokbe de nam igy történt,
és ezt köszönöm .
drabonmarcsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?