Hát Elizabeth nem semmi az elesős sztorid! De tényleg ne aggódj, nekem is azt mondta a dokim még tél elején, hogy nem kell megijedni, ha véletlenül megcsúszok és elesek, mert a babákat a magzatvíz mindentől megvédi. Annyit mondott, hogy ló ne rúgjon hasba, mert ha a méhlepényt találja el, az nagy bajt okozhat. Szóval azóta nem megyek lovak közelébe. Na nem mintha előtte jártam volna
És nem tudom Te milyen szülőszobát láttál, hogy még várod is a szülést??? Én is tegnap voltam, de arra jutottam, hogy nem akarok szülni.
Bár lehet kórháza válogatja...
Éjjel már alig aludtam, szinte rémálmaim voltak. Hát eléggé le van pukkanva a kórház, persze alternatív dolgok vannak, de az összbenyomás...
Na mindegy... A kórházi cuccot lassan nekem is össze kell készíteni, legalábbis a védőnő azt mondta, hogy a 36. héten nem árt, mert innen már bármikor bármi történhet. Hát még van mit megvennem, de tegnap a nagy izgalomra el is kezdtem!
Én szedem az Elevitet mióta készülünk a babára, és mióta terhes vagyok is folyamatosan, eddig egyáltalán nem úgy tűnik, hogy óriásbébim lesz. A doki azt mondta, hogy ha megeszem zöldséggel és gyümölccsel a kellő vitamint, kb. fél kiló naponta, akkor nem kell. Dehát én nem tudok ilyenekre ennyire odafigyelni. Főleg, hogy még dolgozom, így menüt szoktunk enni, mert főzni este már végképp nincs energiám, szóval ott azért nem mindig a tápanyagban dúskáló kaják vannak