Sziasztok Kismamik!
Üdvözlet az újaknak, már jó sokan vagyunk!
Nyuszifül én is hiányollak, mi van Veled?
Hétvégén nem néztem be és most volt mit olvasnom, tegnap kezdtem hozzá és csak mára értem a végére, közben azért dolgoztam is, a főnököm nincs és én helyettesítem. Tök jó, hogy ilyen nagy a pörgés!
Az Emese történetét nem akarom feszegetni, csak annyi, hogy én is olvastam és nagyon megrendített! Többet nem is akarok erről írni!
Munkahely: itt már szerintem mindenki tudja, persze nem tőlem, már írtam itt a fórumon, hogy a főnököm előszeretettel terjeszteti mióta egy véletlen folytán a 2. hónapban kiderítette, majd engem is számon kért. No comment!
Alvás: érezhetően nehezebben alszom vissza, ha ki kell támolyognom a fürdőbe, meg erre a férjem is rásegít
időnként olyan hangosan szuszog, hogy nem tudok tőle visszaaludni! Hétvégente szinte mindig 10-11-ig aludtam minimum, de most 9 max. fél 10-nél tovább nem tudok!
Ma voltam AFP-n, kiváncsi vagyok az eredményre, de eldöntöttem, hogy nem izgulok és jó lesz! Ha csak egy kémcsővel vettek le az azt jelenti, hogy csak az AFP-t nézik, nem emlékszem mi volt a beutalón? Tehát a többit, amit írtatok hepatits talán, azt nem?
Nagyon helyesek a kutyusok, nekünk két kisállatunk van, ha nem haragszotok én is megmutatom őket! Itt a nyuszi még kicsi volt, most már 2x akkora mint a Malac!
Malac és Füli
Füli
További szép napot!
Üdv
Móni