Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Ha már a kajáról van szó.. Mi a jóidőnek köszönhetően kinnt a kertben szalonnát és házikolbászt sütöttünk. :D És oolyann finom volt. És én is csak este tudok jókat enni.. :? De ha valaki kér akkor van egy csomó ripsz-ropsz kaja receptem. :) Imádok sütni és főzni. És jókat enni. Amiből sajna amióta terhes vagyok, azóta kimarad az életemből. :( Ödi semmit sem szeret amit én imádok, egyedül a zsíroskenyér az ami megy. Így még nem is sikerült híznom semmit. Ami persze nem baj, mert nem szeretnék megint 20 kilót hízni mint Vivivel.. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha,
jó ez az Ödi név. Az én párom Benőnek nevezi szegény pocaklakót (még mi sem tudjuk a nemét). :D
Örömmel venném, ha te is elküldenéd nekem priviben az elérhetőségeidet (teljes név, emilcím, mobil + ha van, akkor iwiw, messenger). Épp most gyűjtjük be mindenkitől, és majd feltöltöm a közös emilcímünkre, úgy mindenki meg tudja nézni.

italoman
 
 


Bolha, van egy e-mail címünk szerintem oda bátran küldj recepteket (én várom :D ) 2007augibabak@gmail.com
mail.google.com/mail
Felhasználónév: 2007augibabak

Jelszót küldöm priviben.

Kép
Kép
robcsi03
 
 

 
 

Mona: először Neked válaszolok: Zsókucinál levált a lepény idő előtt, és elkezdett vérezni.... Pórbálkoztak a lehetetlennel, de sajnos másnap meg kellett császározni. 25 hetes volt! A baba tegnap délelőtt ment el!
Írtam pár sort az élet vetélés után topicba, idézem lentebb. Azért kérlek Titeket, Ti is mondjatok egy rövid imát a kicsi Emeséért, aki nagyon, de nagyon akart élni!

"Lányok!
Mielőtt bármire reagálnék, ami itt történik, kérlek benneteket, hogy csendesítsük el a lelkünk néhány percre és mondjunk egy imát!
Percek óta csak zokogni tudok! Nem tudom említettem-e Nektek, hogy egy másik topicon nyomon követem egy idő előtt született kicsi lány küzdelmét. Ő Emese. 25 hétre született és csupán 60 dekát nyomott. Tegnap délelőtt 10 órakor a kicsi lány elment. Most már övé a szabadság: fájdalom, küzdelem nélkül szárnyal, vigyázzák az angyalok és a Jóisten simogatja mosolygós arcocskáját. De a szüleinek irtózatos a fájdalmuk! Mondjunk egy imát értük, hogy könnyebb legyen a lelkük, és azért, hogy a pici lányka, Emese üdvözüljön az angyali szeretetben. Zsókucit, az édesanyát meghívtam ide, közénk. Ha ide vezeti őt a sors, segítsétek Ti is feldolgoznia a fájdalmát!
Kalandozásaim során találtam egy idézetet, szerintem gyönyörűséges és mindent leír, amit költemény csak leírhat a mi történeteinkről:

"Miért sirattok?
Hisz Isten arca volt,
mely símogatón,
hívón rám hajolt.

És én mentem...
S most fényözönben élek
És nem vagyok más
Csupán tisztult lélek.

Sziromhullás volt...
Árnyékom lehullt...
A szemetek hát könnybe
miért borult?

Ha emlegettek: köztetek leszek.
Ha imádkoztok: veletek vagyok.
Ha rám gondoltok, mosolyogjatok.
Emlékem így áldás lesz rajtatok."

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Bocs, ha bárkit is megríkattam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Most levarázsolom a csapatot, aztán végig olvasom a sok-sok mindent, amit írtatok! Csók lányok addig is!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nagyon sajnálom ami Zsókucival és a kis Emesével történt. :( Nem is tudom mit lehet ne írni ami idevaló, de azt hiszem semmit. Részvétem. :( :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Mandala nagyon borzasztó ami velük törtnét, de éppen Zsókuci kérte a másik topikon, hogy follyon tovább az élet. Igaz nem ide írta, de szerintem a kérését mi is tartsuk tiszteletben.

Remélem ezzel nem bántottalak meg.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Lányok, remélem, hogy nem szidtok meg...

De tényleg, annyi szörnyűség van a tv-ben, az újságokban, amik a kezünkbe kerülnek, nem kéne még itt is...
Én nem olvastam el, csak az elejét, de így is sírva fakadtam, sajnos én most nagyon aggódó anyuci vagyok, a Gergőmmel csupa happy volt minden, most viszont állandó para, hogy a babócákkal minden rendben legyen, kérlek titeket csak vidáman.

Bocsi mégegyszer, ne haragudjatok, és puszi...

Kép
Kép
times
 
 


Sziasztok!

Hűha! Látom, ma is volt termés bőven...Úgy látszik muszáj leszek mindennap benézni, mert amúgy mindenről lemaradok:)

A Zsókucis és Emesés történetet megmondon őszintén nem bírtam elolvasni, így mandala versét sem. Úgy sajnálom ami történt!Vesstek meg, de engem az ilyesmi annyira kiborít, hogy inkább homokba dugom a fejem. Én annyit szenvedtem ezért a babáért, és abban a hitben akarok élni, hogy most már semmi rossz nem történhet!

Amúgy pont a fentiek miatt én csak 14 hetes terhesen jelentettem be a melóhelyen a babucit. De 2 hetes és 2 napos terhes voltam, amikor elmentem betegállományba. Vagyis rögtön, ahogy megtudtam. Még a főnököm se tudta miért " betegeskedem" ennyit. Mikor 14 hetesen közöltem, hogy már nem is megyek vissza, mindenki úgy örült, mintha ez a baba az övék is lenne.

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!!

Kép
mirr-múr
 
 


Csajok! Szerelmesedjetek bele az enyimekbe is, plííííííííííííííííííííííííííííz!
Olivér itt lett a kiállítás legszebb kutyája (best in show) és CAC.
Kép
Ő is Olcsi:
Kép
Kép
Ő Mandala, a kislány, itt 8 hetes
Kép
Ekkora volt a különbség:
Kép
Most már ez a múlté:
Kép
Kép

Bocsi lányok a nagy képanyagért, de imádom őket és látnotok kellett! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


robcsi03: nem bántasz meg, én is pont így gondolom. De azt hiszem semmi tiszteletlent nem követtünk el azzal, hogy megemlékeztünk néhány pillanat erejéig arról a pici kislányról! Persze, folyik tovább az élet. Azt gondolom mi sem bántjuk a témát többet.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nap12: Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy csak azután érdeklődik a főnök, hogy meddig számíthat a munkádra, és hogy mik a terveitek. Reméljük a legjobbakat! Szerintem ezen most ne idegesítsd magad feleslegesen! Meglásd, minden rendben lesz! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


ja, lányok! A csipeszes történet, OK., mindaddig amíg hirtelen fékezésre nem kerül sor! Akkor ugyanis a csipesz vajmi keveset ér! És végülis ennek a biztonsági öves cuccnak pont az a lényege, hogy ha ne adj'Isten gond van, akkor ne szorítsa a pocakodat az öv. Persze normál körülmények közé tökéletes!
Azrét ha vk. tudja hogyan kell "hamisítani" az eredeti változatot, tegye közzé kérem szépen! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Na, most hogy teleírtam az oldalt, békés jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Jó éjt anyucik! Horrormentes álmokat!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Lányok,
elküldtem a gmailre az eddig összegyűlt elérhetőségeket, nézzétek meg, hogy oké-e!

Mandala,
gyönyörűek a bestiák! :wink:

italoman
 
 


Mandala

Szép termetes kutyusok, bizti jó lehet velük játszani, én is kutya imádó vagyok...

Kép

Kép
Kép
times
 
 


Én is jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Holnap jelentkezem, hogy mi történt a főnökkel! :)

Neharagudjatok nem emlékszem, milyen adatokat küldjek priviben?

Jóéjt mégegyszer!!!!!

Kép
nap12
 
 


Nap,
ezeket küldd majd el nekem:
teljes név
emilcím
mobilszám
iwiw
messenger (MSN, Yahoo, Skype, ami van).

Köszi! :)

italoman
 
 


juj, macikutyák. olyan dögönyözni valóak :lol:
dimet
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt. :) Bár mindjárt fexem is vissza. :D Csak beugrottam olvasgatni. Olyan rossz. Úúúgy ennék csokisfánkot. Aminek a teteje is csokis... :P :P :lol: Ha tudnám előző este, hogy reggel mit ennék, akkor mennyivel könnyebb lenne.. Így meg szenvedhetek. :D:D A kutyusok csodásak. Tényleg. Imádom a nagy mackókat. Nekem is van két szőrmackóm, csak borzasztóan neveletlenek. :? De imádom őket. Kölyök mindkettő. Jack a fekete, őt 3-4 hónaposan vidéken találtuk parvosan. Másfél havi fizetés, és majdnem két hét folyamatos aggódás és intenzív infúziós kezelés hatására csodák csodájára felépült. Köszönet érte a Rex alapítványnak. :) A másik kutyusunk Sarah ő a váci állatmenhelyről jött. Ő is kb 4-5 hónapos lehetett. Ahoz képest, hogy sem nagy, sem kölyök, sem pedig barna kutyát nem akartunk... :lol: :lol: Szóval ez az ő történetük. Rakok fel képet róluk, bár annyira jó képeket nem lehet csinálni a két piszokról, mert folyton mozgásban vannak.. :P :D Na megyek visszafexem majd jövök. Puszi mindenkinek.
Rita

Kép Jack Kép Sarah amikor hazahoztuk

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ja és egy 16 hetes reggeli pocak kép. :) Ha nem baj. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mandala és a többi kutyatulajdonos!

Imádnivaló mindegyik kis bestia!!! Én is imádom a kutyákat, az új kis jövevény is egyenlőre a Kiskutyus nevet viseli! :)

Nap! Szerintem se aggódj a főnök miatt, ha eddig normális volt, szerintem most sem harapja le a fejed!

Pattogobolha! Olyan szép pocid van! Úgy irigyellek! Bár az enyém is ilyen lenne, de egyszerűen nem akar nőni:(

Kép
mirr-múr
 
 


Sziasztok!

Mandala újfullandiak ugye? Gyönyörűek! Nyomj egy puszit az orrukra helyettem :D

Bolha, a ti kutyuitok is nagyon szépek. És jó a poci is :D Bocs, ha megkérdezem, de ez a kép bababoltban készült, vagy csak a már vásárolt rucikat lehet a háttérben látni?

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Csajok jelölgettem az iwiwen ne ijedjetek meg :D

Bebi, te nézzed meg légyszi, hogy téged jelöltelek-e! (remélem nem valaki mást) :roll:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok, és szép jó reggelt mindenkinek ezen a napsütéses napon. Remélem egész nap így marad. :lol:

Nap én is drukkolok, hogy minden oké legyen
Én arra jutottam, hogy akinek el kellett, meg akinek el akartam mondani, annak már úgyis elmondtam, a többiek meg ha rákéreznek, akkor persze elmondom. De tényleg az is lehet, hogy már mindenki tudja, csak én hiszem azt hogy nem tudják.... :P :P :P

a pattanásokkal én is nagyon szenvedek lányok, de nálam ez annyira nem újdonság, mert tizenéves korom óta folyamatosan vannak pattanásaim... :evil: :evil: bár most nekem is megjelentek már a hátamon is és sajnos a mellemen is.... :cry: :cry:

És tényleg az összes kutyu nagyon aranyos... :D

Kari

Kép
kkarol
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó az iwiw, majd délután én is rákattanok a táblázatra. :wink:
Csajok nekem 3-4napja, borzalmas éjszakáim vannak. Kb. 10percet tudok egyoldalon feküdni, sokszor felébredek, órákig tart visszaaludni. Reggel, fáj a derekem, csípőm, hátam, és alig bírom összeszedni magam, hogy elindúljon a nap. :cry: Reggel vettem be magneb6-ot, kicsit tornáztattam a derekam, és már nem olyan rossz, de felkelés után úgy érzem magam mintha legalább a 9.hónapban lennék,/bár nemtudom milyen az/ vagy mint egy 70éves. Ti hogy alszotok, kipihenve ébredtek? Kép
kicsit hosszú lettem, de kikivánkozott belőlem ez a kis panasz :cry:

Kép
mona76
 
 


"Nagyon jó az iwiw, majd délután én is rákattanok a táblázatra"
Szóval nagyon jó a táblázat, majd délután én is rákattanok az iwiw-re. :oops: :)

Kép
mona76
 
 


Tényleg nagyon aranyosak a kutyák, nekünk két tacskónk van, de ha megérkezik a babó, megszünik nekik a jóvilág, mert nem jöhetnek be a lakásba.
pattogóbolha, szép a pocid, de mögötted az a halványzöld rugi nagyon megfogott :)

Kép
mona76
 
 


Mona nekem a múlt héten volt 1-2 egész jó éjszakám, de tegnap előtt éjjel mint kiderült telihold volt és Réka iszonyat szarul aludt, én még annyit se. Ma éjszaka 1 nyikk nélkül telt, de én annyit kínlódtam, sehogy se volt jó, talán valamikor hajnalban sikerült egy kicsit még aludnom.
Ennek következtében én is egész nap fáradt vagyok, este 8-kor bezár a bazár és ötletem sincs mitől lenne jobb.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Nálam viszont mintha felcserélték volna a napszakokat, nappal tudnék szundizni, este meg csak forgolódok, de sajnos napközben meg nem lehet aludni....

Szóval ez most ciki, azt hiszem most ki is megyünk egy kicsit a levegőre a Gergőmmel, hátha magamhoz térek... Olyan szépen süt a nap, igaz még csak 9 fok van, de lehet, hogy lesz ez még több is!!!

Kép
Kép
times
 
 


én is szenvedek az alvással...ez már így lesz. pedig világhírű jó alvó vagyok. de manapság :? :(
dimet
 
 


Sziasztok!
én viszonylag jól alszom, bár minimum 3-szor ki kell mennem csurizni, de mindig vissza tudok aludni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Húú látom mindenki rossz alvó.. :? Az előző terhességemet majdnem végig aludtam. Most meg.. Csak úgy felkelek éjjel és vergődök vagy fél órát , és aztán elalszom, de rögtön utána a lányom van fennt.... 2 éve nem aludtam át egy éjszakát sem. Bár már hozzászoktam. :D
Anyu azt mondta, hogy ő is így volt velem, hogy nem aludt éjszaka és miután megszülettem mindíg aludtam. :D Remélem a picur is ilyen lesz. :D

Ami a háttérben lévő kisrucikat illeti. Itthon készült a kép és a kisrucikat a dunakeszi auchanban vettem. Most kiárusítás van úgyhogy hajrá. 5 db rugi 1000.- Megérte.

mirr-múr: nyugi. :D lesz még akkora, hogy nem látod a lábfejedet.. :lol: :lol: Én imádtam nagypocakos lenni. Olyan jó volt. Bár a párom mindíg röhögött.. azt mondta, h úgy megyek mint egy kacsa. :lol: :lol: és a pocinövekedés a 20. héttől látványosan beindul. Úgyhogy már nem kell sokat várni. :)

Majd ha jó idő lesz akkor lehetne szervezni egy kis találkozót nem? Persze ha jó mindenkinek. :)
Na kimegyünk mi is egy picit olyan szépen süt a nap. Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szép napsütéses napot, lányok! Kép

Dimet,
priviben tőled is adatokat kérek! (név, emil, mobil, iwiw, messenger)

italoman
 
 


Csajok,
én is jelölgettem az iwiwen, no pánik! Kép

italoman
 
 


Ildi,
Jól emlékszem, hogy te jártál a Baross utcai kismamatornára? Én pénteken tervezem, hogy megnézem. Be kell jelentkezni előtte, vagy elég ha csak beállítok? Ha jó lesz akkor szeretnék rendeszeresen is járni, de nekem csak a 18.00 órás kezdésekre van bármi esélyem.... :(

köszi,
kari

Kép
kkarol
 
 


Igen, én jártam - meg még majd szeretnék is, csak épp kényszerszüneten vagyok. Nem kell bejelentkezni, csak menj oda nyugodtan. Pénteken amúgy sincsenek túl sokan, legalábbis a múltkor nem volt zsúfoltság. Háromszor is van 18 órától a héten, tehát tudsz választani. Kedden és pénteken Emese van, ő egy fiatal leányzó - ne ijedj meg, szerintem egy kicsit gyorsabb tempót diktál, mint a másik két kolléganő, de úgyis mindenki úgy csinálja, ahogy bírja. Hétfő viszont Márta van, ő középkorú és tapasztaltabb, érdemes őt is kipróbálni, mert ő meg szívesen beszélget, és óra közben sok jó tanácsot is szokott adni. Szóval menj csak oda nyugodtan! :)

italoman
 
 


Ha már a kismamtornáról van szó... a Camponában is van hétfőn és szerdán fél hattól a Buda Fittnessben. Én már 3-szor voltam és tetszik.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


köszi szépen Ildi, remélem nem jön közbe semmi... :D

Kép
kkarol
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Megírtam priviben, amit kellett, kérlek szólj, ha nem ment el.

Alvás
Általában én is ébredek 5-6-szor éjszaka, de a visszaalvás egyenlőre még megy :)
Benussal 2 és fél órát játszótereztünk, úgyhogy sikerült elaludnia kb. negyed óra után (kettőkor). Ez nálunk jónak számít. Van, hogy háromnegyed órán át altatom. Vagy feladom. Esténként szerintem én alszok el hamarabb....

Viszont nem tudom utolérni magam házimunkában, ráadásul tanulnom is kéne egy csomót, úgyhogy megyek is főzni holnapra meg mosogatni, söpörni, felmosni, tanulni....
Puszi.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Sziasztok Kismamik!

Üdvözlet az újaknak, már jó sokan vagyunk! :lol:
Nyuszifül én is hiányollak, mi van Veled?

Hétvégén nem néztem be és most volt mit olvasnom, tegnap kezdtem hozzá és csak mára értem a végére, közben azért dolgoztam is, a főnököm nincs és én helyettesítem. Tök jó, hogy ilyen nagy a pörgés!

Az Emese történetét nem akarom feszegetni, csak annyi, hogy én is olvastam és nagyon megrendített! Többet nem is akarok erről írni!

Munkahely: itt már szerintem mindenki tudja, persze nem tőlem, már írtam itt a fórumon, hogy a főnököm előszeretettel terjeszteti mióta egy véletlen folytán a 2. hónapban kiderítette, majd engem is számon kért. No comment!

Alvás: érezhetően nehezebben alszom vissza, ha ki kell támolyognom a fürdőbe, meg erre a férjem is rásegít :) időnként olyan hangosan szuszog, hogy nem tudok tőle visszaaludni! Hétvégente szinte mindig 10-11-ig aludtam minimum, de most 9 max. fél 10-nél tovább nem tudok!

Ma voltam AFP-n, kiváncsi vagyok az eredményre, de eldöntöttem, hogy nem izgulok és jó lesz! Ha csak egy kémcsővel vettek le az azt jelenti, hogy csak az AFP-t nézik, nem emlékszem mi volt a beutalón? Tehát a többit, amit írtatok hepatits talán, azt nem?

Nagyon helyesek a kutyusok, nekünk két kisállatunk van, ha nem haragszotok én is megmutatom őket! Itt a nyuszi még kicsi volt, most már 2x akkora mint a Malac! Kép Malac és Füli
Kép Füli

További szép napot!

Üdv
Móni

Kép
szamo
 
 


Franciska,
megkaptam a privit, és válaszoltam is rá. Minden oké, de ha nem titok a mobilszámod, várom azt is priviben. :wink:

italoman
 
 


Szamo,
jó, hogy előkerültél! :) El ne tűnj megint, tőled is várom az adataidat priviben (név, emil, mobil, iwiw, messenger).
Irtó édesek a jószágok, különösen a malacka hat meg - nekem is volt hajdan majdnem hat évig. Imádtam! :D
Amit meg az alvásról írtál - na, hát szó szerint én is ezt tudnám mondani. Nálam nagyobb alvó nem volt a földkerekségen, most meg a hétvégén 9 óra már rekordnak számít. Az éjjeli pisijáratokról nem is beszélve. :roll: Ha szerencsém van, hamar visszaalszom, de ha nem tudom megakadályozni, hogy beinduljon az agyműködésem, akkor aztán egymást kergetik a gondolatok, és egy időre lőttek az alvásnak!

italoman
 
 


Lányok,
Mona táblázatából kiindulva az én adatgyűjtős táblázatomhoz az alábbiak elérhetőségei hiányoznak:
Nyuszifülü, Zsuzsi, Miniliza, Huni, Szamo, Sziszike, Katkala, Bee, Dudu, Linda, Nap, Patri, Mamiblue, Dimet, Zeze, Barbuli.
Hát, némelyek elég rég jártak erre.... És akkor még vannak néhányan, akik egyelőre a másik táblában sincsenek benne. Például így kapásból Cili jut eszembe, akinek remélem, szintén jól sikerült a mai hasba bökése. :lol:
Szóval tessék előkerülni, lányok, és priviben várom az adatokat!

italoman
 
 


Nekünk egy degunk van, majd keresek róla képet, ő volt a "próbagyerekem" :D most meg már Réka játszótársa.

Szamo, nagyon édi a nyuszi és a tengeri, de nem szép dolog görögdinnyével sokkolni engem :D Hú, de ráindultam. :)

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi
bocsi, erre nem is gondoltam, nem állt szándékomban sokkolni! :lol:

Kép
szamo
 
 


Szamo, még most az egyszer megbocsátok :D

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok Kismamák!

Rita: üdvözlet az augusztusi csapatban!

Ma voltam UH-on (nem a genetikain, arra majd márc. 28-án kell mennem), hanem a magándokimnál. 2 héttel visszaminősített, így a szülés várható időpontja augusztus 22-re módosult (eredeti számításaim szerint is 20-a körül kellene megszületnie). Mona megkérlek, hogy javítsd ki a táblázatban. Fényképet nem tudott adni, mert elfogyott a papír a gépből, és még a nemét sem tudta a picurinak megmondani. Úgyhogy egy kicsit csalódott vagyok.

Éjszakai alvás: én is híresen jó alvó vagyok, de mostanában én is felébredek, és forgolódom jobbra-balra, sehogy sem kényelmes, hason akarok aludni!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


De rossz látni, hogy a halacskám hátrébbúszott a vonalzón!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?