sziasztok,
végre ide jutottam, de csak gyorsan, mert ittragadok, ha mindenre reagálok.
először is:
Gyönyörüü csokitortás-maszatos Nikinek boldog szülinapot !!
látom jól sikerült a buli, még jó, h. Niki meggyógyult !!
és most a pasik, nagyság szerint:
Bendének boldog 4-et, Domának boldog 5-öst, Samunak pedig boldog 7-est kívánok !![/size]
és nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket. Laurától azt kaptam ajiba, h. átaludta hosszú idő óta megint az éjszakát, jó volt az időzítése pont szülinapomra.
úgy látszik az éjszakai vizitatós, no kaja balhé megtette a hatását,remélem tartja is ezt, nem kiabálom el.
Zsófi, almás-hintás képek haláliak !
én azóta sem raktam fel a mi hintásainkat, ma is voltunk, Laurát alig lehet kiszedni belőle.
igen, ezt úgy hívják pótlás, amit csinálsz, de mi vele a baj? már 7 hónapos Samu, nem 2, de ha akkor kéne pótlást adni, az sem gáz. {bár én is presztízskérdést csináltam belőle, h. Laura félévig csak szopizzon}
amúgy ez egy ördögi kör tejapasztásra {nekem egy idő után így nem lett elég estére}: úgy érzed éhes még
pótlást adsz
kevesebbet szopik
még kevesebb lesz a tejed
még több pótlás.. blablabla.. de a lényeg szerintem, h. jóllakjon, v. így v. úgy.
a főzelékevést fürdetés előtt tervezitek? v. hogy?
amúgy szerintem a köv. lépés, h. a déli gyümi meg főzi + szopiból csak gyümi meg főzi lesz szopi nélkül, nálunk legalábbis így volt.
nekem a tejpéppel annyi a bajom, illetve én azért nem adok, hanem Sinlacozunk, mert tejszármazék van benne. igen tudom, módosított, de amit Klári is írt, h. mindenre ráírják, h. x idős kortól adható, és olyanok is vannak benne, ami az én véleményem szerint tiltólistások a baba bizonyos koráig.
Zsóka, glutén: nekünk a doki azt mondta, h. 7 hós kortól kifejezetten terhelni kell őket gluténnel, h. ha lisztérzékenyek, minél előbb kiderüljön. {kivéve, ha van lisztérzékeny a családban}. mert ha később derül ki a lisztérzékenység, akkor fúúúú, ha jól emlékszem törpenövés meg mittomén mi lehet a vége. de erre már nem emlékszem pontosan. szóval mi "lisztként" 7 gabonásozunk, meg néha kenyérfalatkákat kap Laura.
Reni, h. sikerült a kiállítás?
Panni, jobbulást neked !! remélem nem kapja el Márk !
Julcsi, ez a Milupa-téma miben különbözik a Sinlac-tól?
tejérzékenység..
múltkor kérdezted a sózást: én nemigen sózok, sőt egyáltalán nem. viszont a kölesgolyó az nálunk is nagy kedvenc, az sós, meg a bolti babakajákban is tuti van. én beérem annyival, bár Apája szerint egy hangyányi sót tegyek mindenbe, h. megszokja az ilyesmi ízeket.
Klárival szintén zenész, én úgy gondolom ráérek minden müüszarral, pl. én nem teáztatok, meg gyümölcsleveztetek, tejpépezek, meg ilyesmi. épp elég lesz a bölcsiben majd amiket kap. pl. cukros tea..
ja vettünk etetőszéket, majd teszek fel erről is képet alkalomadtán, ma fel is avattuk. Laura úgy trónolt benne, tényleg mint vmi trónszékben a királynő, nagyon élvezte. az ülést amúgy folyamatosan gyakorolja, bár még nem az igazi, de haladunk
mondanom sem kell, h. első alkalom után hogy nézett ki a szék.
amúgy rettentő rossz evő Laura, pontosabban nem köti le a kaja. időpazarlásnak tartja. hiába éhes, két falat után már menne, nem bír egy helyben ülni. én lekötöm így-úgy játékokkal, akkor eszik vmicskét, de kész müüvészet belediktálni a kaját, még a kedvenceit is farkaséhesen.
Marcsi