Jó reggelt mindenkinek!!
Különösen az újaknak, Zsuzskának és Nicolnak.
Köszönöm a legfrissebb elismerő sorokat is nekem, mint hős HSG túlélőnek.
Omnia: Már hiányoltalak.
Hol vagy, Bikka?
No tegnap megvolt a nagy tüszőkukk, legnagyobb meglepetésemre a 14.-15. napon egy 25 mm-es tüsző van (volt) a jobb kis csomagomban. Még jó, hogy nem szerdán mentem, mert nem látott volna sokat. Ez a 25 mili azért érdekes, mert ez 28-30 napos ciklust sejtet szemben a 33-35 napossal. A doki mondta is hogy nyomás haza és még aznap és/vagy holnap mindent bele. Majdnem lesűlt a bőr a képemről.
Különösebb nem volt, azt mondta nagy-nagy örömömre, hogy fizikailag nincs akadálya a babának, köszönhetően a HSG-nek úgy vagyok kisöpörve, mint egy kémény, nagyon jók az esélyeim. Ja és megdícsért, hogy milyen katonásan bírtam a HSG megpróbáltatásait, volt már betege, aki üvöltött perceken keresztül, amit tökéletesen megértek egyébként, hogy harsogott tőle a kórház hallja. Friss betegek menekültek szerteszét.
Elevitet ajánlott és amikor megkérdeztem, hogy akkor hogyan tovább, mikor jöjjek legközelebb azt mondta, vár egy 5. heti UH-ra magzati szívhangot nézni. De ezt azért mondta, mert korábban megjegyezte, hogy látja, helyettem is neki kell optimistának lenni. Hát így HSG után azért sokkal könnyebb.
Legszívesebben hazáig futottam volna örömömben. Ma viszont felment a hőm, vagyis az ovu megvolt, akció HSG miatt zéró, úgyhogy már biztos, hogy 2008-as baba lesz a legoptimistább számítás szerint is. Vagy ilyenkor van még esély? A megugrás napján?? Mit tudtok, tiszteletbeli szülész csajok?