Sziasztok!
Gyorsan írok, amíg engedi a babanet. Valamiért engem folyton letilt.
Egész hétvégén nem engedet be, este meg már se, erőm se kedvem nem volt írni.
Utólag boldog hófordulót Krisztának, és nagyon boldog első szülinapot Marcinak és Flórának.
Hannának és a többi betegeskedőnek nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök.
Andi: nagyon jók a szülinapi képek. Nagyon szépek a gyerkőcök, és mennyi hajuk van. Emlékszem, amikor még kopik voltak, hogy aggódtál, hogy így maradnak.
Barbi: azt hiszem még én sem gratuláltam a felálláshoz. Nagyon ügyes a szépszemű, jól belehúzott.
Én is szoktam ilyet csinálni. Elindulok a postára csak épp a csekket, levelet, kiváltó cetlit hagyom itthon. Fekó mindig jót röhög, mert amikor visszajövök, elmegyek még WC-re. Szerinte csak azért csinálom, mert nem bírom ki a Plazáig.
Zsu: én már tettem be a Szandinak kispárnát. Igaz nem azon alszik, de ő is imádja gyömöszölni és így lefoglalja magát amikor felébred.
Jók a képek. Én tuti idegbeteg lennék, ha a Szandi így összekenné a ruháját.
Julcsi: sajnálom a hisztit, biztos nagyon fárasztó. Még egy gyerekkel is idegölő, de kettővel én biztos bediliznék.
Köszi a felajánlást, lakásfelújítás idejére. Ha minden igaz anyáék már heteken belül visszaköltöznek vidékre, azt hiszem, átköltözöm addig hozzájuk.
Bár most nagyon hallgat a Ferkó, nem tudom lesz e a dologból valami, mert most meg autót akar.
Márti: nagy-nagy gratula Zsombinak a lépésekhez. Örülök neki, hogy mindkét manód jól van.
Alvás: nálunk reggel a Szandi általában 9 fél 10-ig alszik (persze éjjel min. 2x kel) eszik és szinte egyből visszaalszik 11-12 ig. Utána 3-kor alszik el, de akkor megint egy hosszút van, hogy csak 6-kor kel fel.
Legújabb tudománya, hogy percekig áll kapaszkodás nélkül. De csak addig, amíg észre nem veszi, hogy nem fog semmit akkor lehuppan a popsijára.
Tegnap azt hittem összepisilem magamat, játszott az ágy előtt és eldőlt, fejel az ágyba (nem ütötte meg, mert a szivacsrészbe dőlt) és azt mondta, JAJ.
Kb. 2 hete koszmós (de az is lehet, hogy csak ki van száradva) a feje a védőnő ajánlott egy sampont. A gyógyszertárba vettem és 1700 Ft volt. Igaz nagyon szép a csomagolása, remélem használni is fog.
Mi is megyünk holnap dokihoz. A Szandinak nem múlik a köhögés, ezért bejelentkeztem a I. sz. Gyermekklinikára az ismerős dokihoz.
Remélem, rájövünk végre mitől van.
Zsuzsi