Juci!
Csatlakozom Anikóhoz..tuti direkt csináltad
ELKÉPESZTŐ A HASONLÓSÁG....
De le lehet kötni Lénát...leginkább úgy hogyha megyünk valahová..még a mesekönyveket el el nézegeti, mutogat és várja hogy mondjam a nevét az állatoknak....de hamar megunja és otthagy..vagy ha nem és elvan egy kis ideig...az még mindig nagyon kevés, hiszen aludni ujabban megint csak 1 órákat alszik..igy a nap elég hosszú...
De anyósom is mondta..hogy "csak egy teljes órát" kellene csak vele foglalkozom.
(tudod, mert én csak bevágom a gyereket a sarokba hogy csináljon amit akar
)és akkor megoldódna a problémám...(hihihiihihi ez vicces...Nos ezzel csak az a baj, hogyha le is tudom kötni egy órán át..hogy minden előszedek amit csak lehet(és ő percenként dobálja el és hagy ott)...akkor 1 óra után is jön abban a percben ahogy felállok, és nyüszit ha kijövök a konyhába főzni vagy vasalni vagy netán a net elé állok...,(ülni már nem, mert felmászik a hátam mögé a székre és akrobatikázik hogy meg tudja nézni az arcomat..és közben vigyorog..és örül hogy egy perc nyugtot sem hagy nekem
) és akkor kezdődik a véget nem érő huzavona, felmászik a székre, leszedem, felmászik a székre, onnan az asztalra..leszedem...kiszökik a nyitvafelejtett ajtón, be a fürdőbe wc kefét megtámadni..visszahozom, kilopja a zsolnay porcelánt a szintén nyitvafelejtett szekrényből..visszaszedem, bezárom a szekrényt..megint felmászik a székre..majd az asztalra..aztán még jön a játéktaposás..és mindeközben még pihenésképpen ráül a lábamra, megjelenik forditva felvett sapkában meg kabátban..hozza a cipőjét..mutogat az ablakra hogy vaúvaú..és rángatja a nadrágom szárát...
Kb igy telik egy nap ha épp nem vagyunk menetben...
Ayse!
Ez szörnyű...
Mármint a megkülönböztetés...
Ezek szerint anyósod fiúimádó????
Férjednek van testvére???
Én még nem tudtam eldönteni hogy az én anyósom mi....
Vágyott rá hogy legyen lánya is....de amikor én nagyon lányt váram terhesen..akkor ő dafke azt mondta, hogy "nem olyan biztos az az ultrahang" és hogy miért...a fiúk olyan jók.... és a mai napig kételkedik benne hogy a fia(a férjem) valóban kislányt várt.., és ha szó esik kistesóról és én mondom hogy megint lányt szeretnék..akkor megint jön hogy de a fiúk..
Aniko!
Ebben igazad van..ettől én is félek hogy az első sirásrivásnál megfutamodom....
De valahol tudom hogy ezen át kell esnünk..
Persze ha nagyon nem megy...nem fogom erőltetni....mert valóban dolgozni nem megyek vissza...mert angolt szeretnék tanulni..és egyre inkább érik a kistesó projekt is..
Sajons én nem vagyok ilyen jóhiszemű mint Te, tudom hogy mi is mint Ayse, merőben mást vallunk anyóssal..és ő mindig arra hivatkozik hogy ő már felnevelt 2-t..ami szerintem nem jelenti azt hogy én csakis szar döntést hozhatok..és hogy szörnyella vagyok........
M.