Új privát üzeneted érkezett!

Málna: szép álmokat Máténak és gyógyulgasson.

Andi
candi
 
 


Sziasztok!

Na megjártuk a dokit. Lili már rendben van, de azt javasolta a dokinéni, h ha nem gond még egy hetet maradjon itthon, mert a barihimlő eléggé legyengiti a szervezetet, had erősödjön meg... Szegény Danin brutál módon jöttek ki a pöttyök reggelre :cry: Teli van az arca, füle mögött-körül, feje (a haja között)... mindjárt teszek képeket... Ja, és persze ő is összeszedett mellé egy kis torokgyulladást igy ő is kapott antibiotikumot :? Még jó, h nem oltattam be kedden (18 hós), sejtettem, h ez lesz belőle...

Musz
A hajcsatokon jót nevettem :lol: Én a Rossmannba és a DM-ben ezreket hagyok ott ilyenekért, a kislányomnak ezek a gyengéi :wink: és persze a legdrágábbakat szokta kiválogatni :?

Ime a képek -csak erős idegzetüeknek :lol:

Ilyen volt Lilike
Kép
Kép
Kép

Danika
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!!!!

Már itthon egy ideje,csak grillpipit sütöttem,ebédeltünk és mostam!!!!Most meg mindjárt megyek és megmosom a hajam és lepihenek,elég volt mára is!!!!

Ildi,brutál!!!!!!!!Szegénykék,nagyon rossz lehet ilyen pöttyösen!!!!Azt viszont megdöbbenve látom,hogy teljesen egyformák a gyerekeid szemei!!!!Félelmetesen hasonlítanak egymásra!!!!Gyógyuljatok meg minél előbb!!!!

Ági,szép lesz a lánybirodalom!!!!!!Hajcsat :lol: :lol: :lol: én is veszek a fiamnak borotvakészletet :lol: És a 17 kiló hol van rajtad???Mert amit az uccsó fotón láttam az nem volt valami vészes!!!!Mondhatnám,csak a hasad van!!!!

Gabi,köszi a képet!!!!!A te pocid már igazán tekintélyes!!!!Jól vagy ma?????Esztike nem bújik elő ebben a szottyos időben??

Málna,puszi Máténak és neked is!

Andi!!!Hát ez a gáz,akinek nem jön össze természetes úton....az unokatesómék 4 lombikon vannak túl és ez az utolsó jött össze!!!És ez azt jelenti,hogy többszázezer ft.rögtön az elején.....igazságtalanság!!!!Remélem nektek is összejön így,vagy úgy,de összejön!!!!!!Puszillak!!!

Többiek?????

Én is rakok fel fotót!!!!!Puszi mindenkinek



Kép Kép Kép

Kép Kép
meli1118
 
 

 
 

Sziasztok!
Gyors leszek!!!A suliból írok!!! :lol: :lol: :lol:
Nem pofátlanság :lol: :lol:
Majd a szünetben még benézek

málna2162
 
 


jó estét Mindenkinek !

itt Egerben délután sütött a nap néhány percig !! :D
olyan szép volt !! reggel már tiszta tavasz volt a levegőben !
itt a tavasz !! a szerelem és a babásodás időszaka jön !!!!!! :wink: :D

Musz
Nyúlgyerek imádnivaló ! olyan szívesen megsimogatnám ! :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


bocsi, az előbb megörült a netem :twisted:

Meli, Gabi
nagyon csini kismamik vagytok !!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi, lehet, hogy jövő héten ilyenkor Esztike már élvezi a tavaszi napsütést !! :D :D
Esztike tesói gondolom már nagyon várják a kishugit ! :D

Málna
jobbulást Máténak !!!!!!!!

Mókuska
nagyon hasonlít egymásra két gyerkőcöd ! még így pöttyösen is !
nagyon szép kék szeműek a kis barihimlősek !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Mivel én is kékszemű vagyok, kék csillogós nevet barkálcsoltam magamnak

oké, most már eldugolok !

vigyázzatok magatokra és a babákra pocakon kívül és belül !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Sziasztok! 8)

Jó régen voltam, de próbáltam végigolvasni a lemaradást. Szóval édesek a babák és a pocakosok is. Én is gömbölyödök rendesen, sokat kellene pihennem, de elkezdtük a bevásárlást.
Voltunk 4 D-s uh-on, de háttal volt a drágám és semmi nem látszott belőle. Még az sem biztos, hogy LÁNY. De azért valószínű. Nagyon örülünk neki, de a legjobban annak, hogy minden rendben volt vele. Csak sajna faros. Remélem még befordul, van rá ideje.
Már kaptunk egy csomó ruhát, nem is kell szinte vennem. Ami nem is baj, így is lesz elég kiadás. Pedig még a nagyszülők is segítenek. De nem panaszkodom, örülök annak ami van.
Remélem mindenki jól van, és dolgoztok a babaprojecten. :D

Próbálok többet jönni, addig is üdv mindenkinek : Mamen
Gabi: Drukkolok nektek!!! :wink:
mamen
 
 


Szia Mamen, dobhatnál fel fotót te is! Örülök, hogy rendben vagytok. Babócátoknak még van ideje befordulni bőven...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Meli
Jó nagy pocid van már!!! :wink: Csini vagy :lol:

Mamen
Örülök, h jól vagy :lol: Még tényleg van ideje a kis szégyenlős babádnak, h beforduljon :wink: Nekem Dani volt szégyenlős, Lili elég korán "kitárulkozott" :wink:

Megyek mert kezdődik a korcsolya :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Bocsánat, Meli, el is felejtettem megdicsérni a pocidat. :lol: Neked sincs már túl sok hátra, ahogy Muszinak :wink: sem... Hát még Plutónak.

Mókuska, rég nem láttam már ilyen pöttyös gyerkőcöket. Remélem sebhely nélkül megúsztátok ileetve megússzátok. A hugmnak pont a 2 szemöldöke között lett egy bárányhimlő maradvány :? , de azért így is szép kiscsaj.

Most várom, hogy kész legyen a vacsim: főtt "disznaj"nyelv. Imádom, jó sok fokhagymával... Pár perc és kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaa... :lol:

Holnap majd délután írok mindenkinek. Délelőtt anyával főzöcskézünk, délben családi ebéd, mivel a nevelőapűmnak névnapja volt.

na megyek.

puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


gyors bekukk

Mókuska
Lilike holnap lesz négy éves??

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Sziasztok!

Meli, hú de nagy ez a pocak!!!
És GAbi!!! Hát ez óriási ! Biztos szép nagy babáitok lesznek!

Ildi, szegény gyerkőcök, biztos sokat szenvedtek a bárányhimlőtől:((( De még így pöttyösen is nagyon aranyosak!

Magunkról: Ma délelőtt voltunk ultrahangon, minden rendben a kicsivel, bár nekem olyan kicsi a hasam, még alig látszik... De valahogy csak elfér benne a baba, mert mindene szépen fejlődik, egy héttel nagyobb is a számított koránál. És a lényeg: kisfiú! Kérdezte a dokinő, hogy akarom-e tudni, mondom persze! Bár én az elejétől fogva sejtettem, hogy fiú lesz, annyira hasonlított a terhesség az előzőhöz. Már ki is találtam a fiúnevet, lány meg nem volt (mondjuk MArcinál sem), még a párom engedélye kell hozzá és közhíré teszem! Bár egyszer már rábólintott, de akkor félig aludt, nem igazán emlékszik rá gondolom...
NA megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78
 
 


Mókuska: hogy tetszett a kori? Gyermekeid látom vidámabban viselik a pöttyöket, mint Te. :) Dani nem vakargatja nagyon?
Meli: aztaaaa, hogy mekkorát nőtt az előző kép óta a pocid :shock: :D Csini pipi vagy.
Mamen, Anna, Ti nem tesztek poci fotót nekünk?
Mamen: Te hol fogsz majdan szülni? Jó kis titkolódzós ez a Baba,úgy, mint Dóri Gerdája volt :wink:
Kata: fini lehet ez a vacsi. Mizujs a mensivel? 100%, hogy nem akarsz egy tesztet megcsinálni?
Málna: még jó, hogy nem óra alatt jelentkeztél :D . Mi jót tanultál ma? Máté, jobban van kicsit?
Viki: itt este akkora zuji volt, jégesővel stb,aztán 20 perc múlva kisütött a nap.
Ésláttam egy olyan hatalmas dupla szivárványt pomt a házunk felett, gyönyörű volt, a szakadó esőben kinnt álltam és fényképeztem, meg potyogtak a könnyeim...jó hülye vagyok, mi?,
Holnap este elzavarom Apát bulizni / borkostoló, régi haverokkal /, ilyen semvolt, hogy egyedül menjen valahová a 13 évünk alatt :shock:
Én meg megbeszéltem a barinőmmel, hogy bulizunk... de ilyen vén csajok hova tudnak menni szombat este? Nincs valami ötletetek?
Jól jönne.
Már mindenki csicsikál, én is elteszem magamat, de holnap reggel jövök, hátha adtok valami jó tippet!
Jóccaka Kép

Andi
candi
 
 


Jó reggelt!!!!
De jó,hogy ilyen sokan jöttetek este!!!!VÉGRE!!!!!És köszi a dicséreteket,tényleg jól megnőtt a pocim!!!!!!Van,aki a városban sétálgatva megkérdezi,hogy ti még egyben??!!??!!?!?HEHEHE,még jó 3 hónapig.....hát ez van...de a masszőröm szerint szinte semmi nincs rajtam a felszedett kilókból,csak a hasamon és a mellemen.....ahol pont kell......na mindegy,ekkora és kész!!!!!!Én büszke vagyok rá!!!!

Ma is dolgozom délelőtt,de holnap már nem és megyünk apával vásárolni!!!!!!Úgy várom!!!Szétnézünk a Brendonban,megvesszük,ami a múltkor kimaradt,meg a Kikába is megyünk gyerekszőnyeg-ügyben,aztán Auchan......kemény menet lesz,de inkább most,mint még nagyobb pocival...most még tudok sokat gyalogolni!!!!
Most mennem kell,majd még jövök!!!!Puszi mindenkinek és szép napot!!!!!Én ma úgy ébredtem,hogy a redőny résein bepillantott a napocska,úgyhogy csak jó lehet ez a nap!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Jó reggelt!
Nálunk minden a régiben :wink: :wink:

Meli
szépen megnőtt a pocid :wink: :wink:
A vásárlással meg teljesen igazad van.Bár nekünk sok minden nem kellett, de még a nekem való kórházi csomagba betett dolgokkal is rendben voltam jan. végén :wink: :wink:
Most már csak nagyon olyan heylekre megyek ahová muszály. Utazni már nem is mernék :wink: :wink:

Mamen
de jó Rólatok is hallani.
Ti is mindjárt túl vagytok a 30. héten :D :D Minden ruha és segítség jól jön ám :wink: :wink: Fognak szennyest termelni ezek a kispockok rendesen. Azt hinné az ember ilyen pici ruhákból sokára jön össze egy mosógéprevaló-tévedés :lol: :lol:

Anna
Örülök, hogy rendben van veletek is minden :wink: :wink:
Húúú férfi uralom lesz nálatok :D :D Marcinak szupi kis játszótársa lesz :D :D

Kata
a főtt nyelv nálunk is slágerlistás, hú de rég kaptunk már :shock: :shock:
Én ma tökfőzeléket ennék, a párommal kiírattam anyósomnak, remélem hoz is nekem haza tököt, nincs kedvem lemenni :oops: :oops:

Andi
ha nagyon akarom még látom a lábaimat, persze nem egyenes háttal :lol: :lol: Viszont tegnap este a körömvágással jól megszenvedtem :evil: :evil: Az már nem megy olyan egyszerűen.

Musz
a csatok engem is elbűvöltek :lol: :lol: Adrikának volt sok, és szép hosszú haja, remélem Esztikének is lesz. Itt a kórházban az a trendi, hoyg a kislányoknak fürdés után felállítják tarajosra a hajukat(már amelyiknek van) ez a szembetűnő különbség a nemek között :wink: :wink: Csak kerüljek oda majd meglátjátok ti is. Ha a párom nem lesz lusta küld Ildinek rögtön képeket :wink: :wink:
A védőnő gondolom nagyon örül ha a lábujját megharapja a nyuszi miközben megy babát nézni :twisted: :twisted: Akkor is be lesz engedve egyébként a nyuszi, ha meglesz a pici?
Pocid egyébként nem szokott keményedni???

Vvviki
mondtam én tegnap a kicsinek, hogy elvileg kedd délután kéne megszületnie, bár nem kell betartania :wink: :wink: Apa rögtön helyeselt, bizony szerdán kezdődik a Bajnokok ligája, azt már itthon szeretné nézni.....férfi :lol: :lol:

Adrika mág nagyon be van sózva. Jön megy és mindíg kérdezi, hogy van Esztike, olyan édi. A kicis meg állandóan az szajkózza, hogy később születik még. Na ezen olyan jól össze tudnak veszni. Jön a kicsi utána nagy komolyan az apjához, hogy apa pofon Adrikának :lol: :lol: :lol:

Málna
Máténak mielőbbi gyógyulást!!!

Zsizsik
lábad, hogy van? Kell még a mankó?

Bocsánat akinek külön nem írtam, nekik is puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok,

örülök, hogy olvashatok a kicsit ritkábban látogatókról is híreket, és nagyon klassz, hogy mindenki jól van !

Kis plutó: te jó ég, mekkora a pocakod, persze a vége felé tényleg ekkora, csak mégis olyan furcsa, hogy mennyire meg tud nőni az ember - általában - lapos pocija.... de jó lesz neked, nemsokára babázhatsz !!! :lol: :lol: :lol:

Meli, a te pocid is szép nagy lett ám !!! Cukor ügyben van változás ? Nem nézték mostanában az értéket ??

Musz: a nyusz nagyon édes, a gyerek birodalom is az lesz, de gondolom, nyuszi nem a gyerekszobában lakik majd, ha a kisegér kibújik ?

Rólam : voltam 3 hónapos kontrollon az endokrin dokinál, előtte meg kellett csináltatnom a terheléses cukor és inzulin vizságlatot. A doki rettentően örült, mert sokat javultak az értékeim, bár még így is az egekben van az inzulin szintem, de már nagyon sokat javult. És végre-valahára megkaptuk az engedélyt a babagyártásra, még ezt a ciklust végig kell vinnem az erős gyógyszerrel, és amint megjön, visszatérhetek a régebbi, kevésbé erősre, amivel nyugodtan lehet babásodni. Közben rendszeres 30 napos cikusaim lettek, félidőben érzem, hogy (talán) pé is van, szóval most nagyon várom a mensit és a következő ciklust, remélem, nem kell már sokáig várnom a kisbabára....!! :lol:

Itt a tavasz, bujogatnak elő a virágaim a kertben, de nem férek hozzájuk,sajnos még mindig - és még 1 hónapig - járógipszem lesz, addig nagyon nehéz a mozgás, bár már tudok mankó nélkül is járni, de nehezen. Inkább 1 mankóval közlekedem. Jó hosszú ez a gyógyulás. :twisted:
zsizsik
 
 


Candika, most jut eszembe, hogy tegnap hallottam a barátnőmtől - 34 éves - hogy ők hatalmasat buliztak egy West Balcan nevű helyen, állítólag az Üllői úton van valahol. Sokan vannak, de azt mondta, hogy nagyon jó a zene.
zsizsik
 
 


Zsizsik: de jó hírek, akkor hamarosan élesben . Mire lekerül a mankó, bekerül a baba,remélem a pociba. Tényleg szépidő van most kinnt, már a nárciszom is hatalmas bi,bóban van. :D
Köszi a hely tippet, utána is lesek mindjárt! :wink:
Meli: de jó lesz a bevásárló turizmus, majd rakjál képeket, ha valami szépséget találtatok.
Gabi: jó Apahozzáállása , bajnokok ligája,gondolod azt fogja nézni és nem a kicsi lányát esténként? :wink:
No megyek főzni, meg kocsit mosni.
Majd jövök még!

Andi
candi
 
 


Sziasztok!

Már megint a suliból garázdálkodom!! :lol: Majd délután olvasok

málna2162
 
 


Málna: ezt már hallottuk :D , tessék délután írni is! Pusza

Andi
candi
 
 


:D :D :D :D :D

Látom elsárkányosodtál :D

málna2162
 
 


Hajaj, de már mikor, kérdezd csak a Páromat :D

Andi
candi
 
 


Sziasztok!
Gyors Bekukk. Bocsi,hogy eltűntem. Köszönöm a jó kívánságokat.
Mi jól vagyunk a héten megyünk vissza nődokihoz, csipőkontrollra.
A mellbimbókkal még mindig vacakkolok Köszi a tanácsokat.

Málna!
Jobbulást Máténak! Boldog szülinapot!

Ildi!
Nem semmik ezek a pöttyök én sajnos elvakartam őket s jó sokáig meglátszódott a helyük évekig.
Tündériek a gyermekeid.

Zsizsik szorítunk a +++++ért

Candi!
Jó az új imaged tetszik.

Musz!
Te is már közeledsz a vége felé.

Lányok!
Szépek ezek a pocakok. Nekem is hiányzik néha még beszélek hozzá mintha bennt lenne.

Bea, Takido!
Gyönyörűek a babák.

Vikike!
Az én kisbabám büfizés közben elalszik vagy a cumin.
Nálunk is 1 hete van olyan, hogy sír s ha felveszem minden oké. Anyakomplexus.

Anna!
gratulálok a második fiúhoz.

Puszi mindenkinek.
Ma itt volt nálunk a dédi mami. A kisfiamigen jól viselkedett csak gagyorászot neki, s mosolygott.
nika04
 
 


Gabi, izé, én nem tudom, mi a haskeményedés, illetve, hogy ez e az. :?
De szerintem nem, mert a kolléganőm mesélte, hogy ő olyankor még a nevét is elfelejtette, annyira fájt neki. :(

A védőnéninek, amikor még kisebbek voltak a fiai, volt nyula. :D Óriási és kedves nyuszika, szabadon a lakásban. Szóval azt hiszem, nem lesz gond, ha babalátogatáskor összefutnak a lakásban anya szerelmével :D

Vvviki, jöhetsz simogatni, szereti nagyon a kényeztetést!
Ma szegényre a frászt hoztam, amikor megmutattam az öcsémnek a lánykáimtól kapott zenélő macit. Szegény nyúlgyerek halálra ijedt, kimeresztette a szemeit, és elrohant! Pedig aranyos zenét játszik a maci, de inkább gyorsan kiszaladtam a budiba, és megvártam ,amíg lejár, nem akarom ijesztgetni a legapróbb fiókámat.

Mókuska, fantasztikus szemei vannak a gyerekeidnek. Mintha egy tündérmese szereplői lennének!

Mamen, még simán befordulhat a babód! Sőt, megpróbálhatod rábeszélni :wink:
A barátnőmnél hatott.

Anna, gratulálok a kisöccshöz. Kíváncsian várjuk a nevet, persze, csak ha megkapod rá az engedélyt :roll:

Andi, mióta vagy te sárkány? :lol: De végülis mindegy, nagyon édes.

Meli, szép nagy már a pocid. A kisfiad jó kényelmes fészket készített magának.

Gabi, Mókuska, a csathalmaz darabját 299 Ft-ért vettem, a madaras tescoban. Általában egy db-ot kapni ennyiért, naná, hogy vérszemet kaptam, és megvettem 3 kollekciót.
Többet azért nem mertem, mert féltem, hogy apa nem enged haza. Bármi, amire rámutatok, hogy milyen jó lenne ordító egérnek, azt a választ kapom: előbb szülessen meg az a gyerek :!: (Lehet, hogy valahol igaza van… :roll: de nem bíííírom ki… :lol: )

Zsizsik, való igaz, járógipsszel nehéz kertészkedni :lol: , de talán 1 hónap múlva még nem késel le a tavaszi növényápolásról.

Edina, jó, hogy benéztél. Aranyos lehet a kisfiad, ahogy gügyörészik a dédihez :D

Ma nálunk is bevásárlóturizmus volt, az öcsémmel karöltve. Amelynek során szert tettem egy „tundrabugyira” és egy „tundramelltartóra”.
Magyarra lefordítva vettem egy hasszorítós alsót és egy szoptatós melltartót.
Hát őrült szexi mindkettő… :oops:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Jó reggelt,

hát legyőzte a kíváncsiságom az eszemet: teszteltem: NEGATÍV.

Persze minden emellett szólt, de már a 38. napon tartok, hátha valami csoda.........de neeeeeeeem. Ez sem :? a mi hónapunk...

Nálatok is fúj a szél? pedig ma elterveztük, hogy elmegyünk kirándulni valahova, de így csak a kocsiablakon keresztül élvezhetjük a tájat. Pedig mára kirándulóidőt ígértek, 20 fokkal.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Nálunk az idő szupi, a helyzet változatlan.
Viszont épp most jutott eszembe, hogy a kórház parkolójában ma demonstráció lesz a kórház megtartásáért :shock: Gondolom lesz bőven ember, hely meg semmi, szóval ha esetleg ma jönne Esztike jól jár ha megvárja az estét :shock: :shock:
Én jól elfáradtam, takarítottam, meg porszívóztam, de belátom így pocakosan már nem nekem való ez :oops: :oops: hagytam apának is :wink: :wink:

Hoppá
sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Muszkuru
azért a keményedés annyira nem durva :shock: másabb mint a menseskor érzett görcs, na meg keményedéskor ahogy a neve is utal rá a hasad jó kemény lesz, és úgy elméletileg a teljes nagyságban, nem csak alul :wink:
Jóslófájás esetleg erősebb, de még az sem gáz, az általában már a derekat is érinti :?
Nekem jelentem most egyik sincs :roll: :roll:

Csat: így készletet én is sokszor veszek Adrikának. Amíg ovis volt iszonyatos mennyiségű csatot elhagyott :shock: :shock: Most már nem, csak elhordja a babái hajába, és tönkremennek :roll:

További szép napot mindenkinek

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Helló!!Itt vagyok megint 5 percig!!
Sajnos nem nyert a tv2-őn a Berci (Rubint Réka társa!) :oops:
Pedig ő még a hegyről egy kedves barátunk!!Na mindegy......!!!
Nemtudom még,hogy mikor lesz jó a gépünk!!Szeretném,ha már jövőhéten!Majd meglátjuk! :shock:
Plutó!Sokat jársz a fejembe!!Drukkolok neked!
Belegondoltam,hogy nem szivesen szülnék mostanában,de terhes ÚJRA SZIVESEN lennék!!
Na ez is mindegy!!
Most személy szerint nem irok másnak bocsi,de sietnem kell,mert fürdetés lesz!
Na mentem!!Mindenkinek sok puszit küldök!ÉS ÁDI IS!
Most mentem!!

Kép
bea27
 
 


Sziasztok! 8)

Megjöttünk anyáéktól, gyorsan írok, mert holnap nem lesz áram. :?
Majd megkérem apát, hogy fotózzon le és rakja fel a képet( én még mindig nem tanultam meg :oops: ). A befordulásra próbálom rábeszélni a babócámat, remélem sikerül. :D
Gabi, ügyesek legyetek!

Mókuska, jobbulást a gyerkőcöknek!

Hoppá, sajnálom :cry:

Candi, én is láttam a szivárványt, gyönyörű volt. A Dél-Pestiben fogok szülni, ha minden igaz. Bár Muszkuru beszámolóját olvasva, ledöbbentem, remélem nálunk ilyen fizetős dolog nem lesz. Az én dokim azt sem tudom, hogy a kórházhoz tartozik-e. A babamasszázst nálunk a védőnő tartja, de a miklósi védőnők is tartanak( elméletileg). De jár hozzánk miklósi mama.

Musz, ez a fizetős dolog csak nálatok van vagy máshol is? Akkor úgy kell időzítened, hogy a dokid ügyeletes legyen?
A haskeményedés nem feltétlenül fáj nagyon. Csak olyan lesz,mint a beton. (nálam legalább is) Szerencsére nekem most nincsen (még korai lenne), de te már érezheted.

Zsizsik, sajnálom, hogy ilyen sokáig tart a gyógyulás. Kitartás! :D

Na megyek, mert kezdődik a meccsem, üdv mindenkinek: Mamen
Ja és megnyílt az uszoda, remélem lesz babaúszás.
mamen
 
 


Jó reggelt!

Felénk semmi említésreméltó változás :shock:
Ha így haladunk még az utánnam jövő kismamik is beelőznek :lol: :lol: :lol:

Remélem ma nagyobb forgalom lesz :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Én itt vagyok.

Gabi, hát nem hiszem, hogy beelőznélek :roll:
Mikor lesz legközelebb melegfront vagy holdtölte?
A szülésznőm szerint az igen motiválóan hat a babákra :wink:

Bea, én terhes nem lennék szívesen. De még mindig az vagyok. És még egy jó hónapig az leszek...

A reggelem azzal telt, hogy próbáltam kitalálni, nyúlgyerek mit kíván reggelire. Végigszagoltattam vele egy csomó mindent.
Sem a kínai kel, sem a karfiol, sem a kelkáposzta nem volt nyerő, de aztán pucoltam magamnak almát - "látod, anya is ezt eszi" :wink: , és az bejött :D
Csak tudnám, honnan lett ilyen válogatós. A menhelyen nem hiszem, hogy végigkérdezték, mit kíván...

És akkor még bele sem gondoltam, hogy mi lesz, ha a lányom is hasonlóképen áll majd a kajákhoz.
Nyúlgyereknél aránylag egyszerűbb, mert ő vega. :lol:
Tehát csak zöldség és gyümölcs jöhet számításba.
De embergyereknél a lehetőségek tárháza majdnem korlátlan

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Sziasztok!
Bea: de jó, hogy jöttél! Tudom nem két fillér egy gép, de jó lenne, ha sikerülne megcsinálni.
Gabi: nem sámli Eszti :shock: , most már nagyon kiváncsi vagyok én is, hogy mikor érkezik! Tudsz még aludni esténként?
Mamen: felétek nyílt uszoda? Itt miklóson van az oázisban babúszás, denem valami tiszta a hely. Camponában viszont tuti az uszoda. Remélem neked nem lesz fizetős a kórház.
Musz: gyermekeid majd megbeszélik egymással a menüt, sőt lehet el is cserélgetik :roll: . De hogy neked mennyi időd lesz majd nyuszkóval foglalkozni....
Mi jól kibuliztuk magunkat hétvégén. Végül moziba mentünk, meg vacsizni, meg sétálgatni. Vagy kettőkor haza is értem és ahelyett, hogy aludtam volna még nekiálltunk dumcsizni a Párommal, így hajnali 5.-kor le is feküdtünk. 9.-re meg már mennünk kellett vasárnap. Jól néztünk ki tegnap :?
SOS Szerelem , láttátok a filmet, ezt néztük meg nagyon aranyos volt.
Délután megyek birkanyírásra, végül is itt a tavasz állítólag :wink:
Málna: merre kolbászolsz? Tessék már végre írni. Vagy ma nincs suli :wink:
Kép

Andi
candi
 
 


Sziasztok,

Gabi, sokat gondolok rád,
Meli, mekkora lett a pocid, az enyémen még semmi nem látszik, csak az alapvető plussz kilók:)
Bea, már gyere,
Mamen, Musz, már milyen "előre" vagytok, olyan gyorsan megy az idő:)
Candi, akkor jól sikerült az este:) mi múlt héten mentünk egy szülinapra, csak én hamar elfáradtam.

Én ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton és vizeleten, zsemle + tej volt a reggeli, ami még egész jó, de egyáltalán nem kívántam, éppen hogy odaértem az egy óra leteltével. Az idősebbek jól kinéztek, hogy már be is mentem.
Amúgy iszonyú jó idő van, és örülök, hogy kisütött a nap, remélem kitart még megyünk Párizsba.
Puszi még jövök, és azért csinálok képet is.

Kép
Kép
nektarin
 
 


Sziasztok!!

Nálunk tegnap nem volt babanet...de próbáltam jönni!!!Tegnap bevásároltunk,vettünk a macikának egy halom tökjó dolgot!!!!Vettünk Avent sterilizálót(mkrós)meg összecsukható utazóágyat,lepedővel,takaróval,huzattal...még nincs is meg a bébi,de már gondolunk arra,ha elutazunk valahova,vagy ha a nagyszülőknél alszik egy nap.....na ez valószínűtlen,hogy hamarosan bekövetkezik,mert csak szoptatni akarom(remélem össze is jön)vettünk neki bébiollót,digitális lázmérőt,ruhapelusokat(az eldobható pelusokat még nem vettük meg,segítsetek,melyik a legjobb egy newborn-nak?????)vettünk még 3 bodyt és macikás játszókát a babakocsira,meg kiszoknit,meg macikás bábozót....tisztára bezsongtam,így ma is megyek a helyi bababoltba mazsolázgatni!!!!!És a kis macikám annyira érezte,hogy fel vagyok pörögve,hogy egész este meg sem állt.....
Ma dolgozom délelőtt és elég sok munkám van,cserepes virágokat díszítek Nőnapra!!!!


Délután otthonról még jövök!Mindenkinek szép napot mára!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Kis_Plutó!
Talán majd a szerdára mondott 20fok kicsalogatja Esztikét.Kíváncsi vagyok hány kilóval fog születni,mert szép nagy pocakot növesztettél.A gyerekeiden jót mosolyogtam,nagyon édik lehetnek,ahogy vitatkoznak :)

Meli!
25 hetesen ekkora pocak,tényleg nem semmi.
Majd kérünk képet az új szerzeményekről.Utazó ágyat mi is vettünk,és skszor hasznát vesszük.

Nektarin!
Örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálaton!

Bea!
Azért látom,néha sikerül bekukkantani.Nem dobtad fel az adománygyűjtés dolgot.

Mókuska!
Jó pöttyösek lettek a gyerkőcök.A bezártság dolgot megértem,hogy nehezen tűröd,én is alig vártam,hogy leteljen a 3 hét,és kimehessünk Gerdával sétálni.
Dani hogy viseli a pöttyöket?

Muszkuru!
A képen azt lehet látni,hogy Apa mit ki nem talál,csak hogy ne kelljen fogni a cumisüveget.Mondván a gyerek már tud enni ennyi idősen egyedül,na meg állni,meg ülni is tud,az ő elgondolásában :roll:
Szép dolgokat rejt már a kiságyatok.Sajna valóban nehéz ellenállni a sok szép dolognak,és sokszor hajlamosak vagyunk olyat is megvenni,ami igazándiból nem is kellene.+én is már jó előre vásárolok ha megtetszik valami.Aztán lehet,hogy az általam vásárolt nyári sapka majd csak jövő télen lesz jó,de sebaj,majd akkor itthon ráadom.És persze van több ilyen dolog is :D

Candi!
Örülök,hogy jól sikerült a kikapcsolódás :)
Látom,készülsz az ikrekre :D A sírással kapcsolatban terhesség alatt kisebb dolgokért is fogsz :)

Málna!
Máté remélem már jobban van.
Kíváncsi vagyok,hogy mit mond a doki szerdán.

Mamen!
Ha ilyen szégyenlős volt,akkor biztos,hogy lány.Gerda is ezt csinálta.

Anna!
Gratulálok,az újabb kisfiúhoz.Legalább nem vesznek kárba Marci ruhái.A nevet pedig kíváncsian várom.

Zsizsik!
Örülök,hogy ilyen jó hírekkel jöttél.

Hoppá!
Sajnálom a negatív tesztet,és remélem,hogy akkor legalább piri minél előbb megjön,hogy kezdődhessen az újabb hónap újabb eséllyel.

Nika!
Te is tehetnél fel újabb képet :D

Vvviki!
Mi újság,ritkábban jösz mostanság.

KépKép
takido
 
 


Sziasztok!

Meli
Pelus ügyben azt tudom tanácsolni, h semmiképp ne raktározz be belőle, elég ha elsőre egy kisebb csomaggal veszel! Nem tudhatod birni fogja-e a babád :wink: (nekem Lili a Liberotol pelenkakiütéses lett, pedig már a kórházban is ezt adták, igy váltottunk a Pampers-re) Nem tudom más hogy van ezzel, de sztem newborn méretüt fölösleges venni... A mini méretnek jónak kell lennie, max a nagyon kicsi, vékonyka babáknak jó a kisebb pelus.

Eszti
Szerencsés vagy, h nem a cukros löttyöt kellett innod!!! Sztem minden kismami jobban örülne a zsömle+tej összeállitásnak! Mikor is indultok Párizsba?

Musz
Válogatós nyulgyerek :lol: Ebből is látszik milyen jó dolga van nálatok :wink:

Candi
Mit nem adnék egy ilyen "kiruccanós éjszakáért" :wink:

Dani javulgat, tegnap már láztalan volt és ez a kedvén is észrevehető volt. Ma reggel pedig olyan virgonc volt mint szokott :lol: Egyenlőre meglepően jól viseli a pöttyöket, ha viszket neki akkor szól és gyorsan letusolom, inkább attól félek, h álmában dörzsölgeti el az arcán. Mást nem tudok tenni, csak jó alaposan levágni a körmeit :roll:

Ja, Meli! Ha minden igaz apa ma feladja a levelet :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Meli
pelust én Pempers-t vettem mini méretűt. Adrinak is ezt vettünk, de oldalt kiment a kaki olyan vékony combjai voltak :shock: és akkor elhasználtunk egy cs. newborn méretet, bár akkor még azok több db-osak voltak mint most :wink:
Krisztiánnak is Pemperst vettünk, ugye az nagyon jó volt Adrinak, na a kicsi fiamnak nem jött be, ugyanis az nem gumis hátul, és neki a pisi mindenhol folyt belőle :? :?
Szóval vele szinte csak hátul gumirozott pelusokat használtunk :wink: :wink:

Vásárlás: én is el tudnék csábulni, de tartom magamat :lol: van egy csomó ruhánk, és így nem vettem Esztikének, csak tényleg amit muszály volt, de az meg nem ruha.
Azért a bababoltokban mindíg jól szétnézek :D :D

Candi
alvásilag szerencsére semmi gond, főleg ha este nem kísérletezek a jobb oldalon történő alvással, ugyanis ott a picikém lába és rögtön jelzi, hogy őneki úgy nem kényelmes. Viszont miután bealszik már fordulhatok :D :D
Viszont kb. óránként megyek pisilni, de azért vissza tudok aludni :wink: :wink:

Dóri
jó rólatok is olvasni egy kicsit. Bár Gerdáról most annyit nem írtál :wink: Kisasszony nem ügyeskedett még semmit? Átfordulásra gondolok :wink:

Na megyek mert felkeltem és így nem alszik el a fiatalúr :evil:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Meli
pelust én Pempers-t vettem mini méretűt. Adrinak is ezt vettünk, de oldalt kiment a kaki olyan vékony combjai voltak :shock: és akkor elhasználtunk egy cs. newborn méretet, bár akkor még azok több db-osak voltak mint most :wink:
Krisztiánnak is Pemperst vettünk, ugye az nagyon jó volt Adrinak, na a kicsi fiamnak nem jött be, ugyanis az nem gumis hátul, és neki a pisi mindenhol folyt belőle :? :?
Szóval vele szinte csak hátul gumirozott pelusokat használtunk :wink: :wink:

Vásárlás: én is el tudnék csábulni, de tartom magamat :lol: van egy csomó ruhánk, és így nem vettem Esztikének, csak tényleg amit muszály volt, de az meg nem ruha.
Azért a bababoltokban mindíg jól szétnézek :D :D

Candi
alvásilag szerencsére semmi gond, főleg ha este nem kísérletezek a jobb oldalon történő alvással, ugyanis ott a picikém lába és rögtön jelzi, hogy őneki úgy nem kényelmes. Viszont miután bealszik már fordulhatok :D :D
Viszont kb. óránként megyek pisilni, de azért vissza tudok aludni :wink: :wink:

Dóri
jó rólatok is olvasni egy kicsit. Bár Gerdáról most annyit nem írtál :wink: Kisasszony nem ügyeskedett még semmit? Átfordulásra gondolok :wink:

Na megyek mert felkeltem és így nem alszik el a fiatalúr :evil:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok,már itthon vagyok!!!!

Anyukák,köszi a tanácokat,szerintem veszek egy newborn Pamperst és egy mini Liberót,aztán meglátjuk!!!!A kórházban majd úgyis kitapasztalok mindent,így itthon már könnyű lezs!!!!Voltam bababoltban és nem csábultam el nagyon:valahogy nem volt most nagy választék :cry: de azért vettem egy vastag szivacsot a kiskád aljába,hogy ne csúszkáljon majd benne(pláne,hogy még sosem fürdettem kisbabát,remélem nem leszek naon ügyetlen)és vettem egy kádkifogót,természetesen macikásat :lol: :roll:
Ja és a Coopban le voltak árazva a gyerekkönyvek,vettem 5-t!!!!!Nosztalgiáztam is gyorsan,elolvastam mind!Ilyen széthajtogathatós színes képes mind és nagyon szép magyar mesék vannak bennük!!!!Pl.a Kiskakas gyémánt félkrajcárja,Iciri Piciri.....úgy örültem nekik!!!!

Na eldugulok!!!!Majd még jövök!!!Pusza

Kép Kép
meli1118
 
 


Plutó, kíváncsi vagyok, Esztike meddig bírja. Mindigis úgy gondoltam, jelez már napokkal előtte, hogy: hahó, készülj, lassan jövök!
A fodrászom, (akivel 3 nap különbséggel lettünk vlna kiírva :? ) mgszült március 1-én. Hajnali 3-kor érezte, hogy na, valami készül.... 8-kor bement a kórházba, 10.30-kor már kint volt a bébi.
Ügyesen csinálta.

Meli, tök jó lehet babaholmikat venni. Én is seretnék már ebbena helyzetben lenni,de nagyon!!!!

Candi, jó lehetett a hétvégétek. Mi jövő hét végére tervezünk valami nagyobb kiruccanást (3 napra mennénk el valamerre, de még nem tudjuk, hová)

Esztike, meg aki már volt terheléses cukorvizsgálaton, lenne egy hülye kérdésem: honnan vesznek hozzá vért :roll: ??? Ugye csak az ujjadat bökik meg?!?!

Mgyek, mert jön a tanítványom!
Majd később jövök!

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Hoppá: nem írtam de, de nagyon sajnálom ezt a fránya tesztet, azt meg még inkább, hogy ha nincs babus, akkor miért nem jön meg... :twisted:
Merre gondoltátok a kituccanást, ötlet sincs? Mi a barátainkkal tervezünk kis kirándulást, nem akarnak megint úgy járni, mint októberben, hogy nem tudnak hazamenni a randalírozók miatt, így itt alszanak nálunk.
Dóri: de jó, hogy jöttél! Voltatok nagyot sétálni ebben a csodás időben? Ikrek :P , jó is lenne.
"Ágü" jelentését megfejtettétek már Beával? Mondta, hogy Gerda is ezt mondogatja. :lol:
Mókuska: dejó, akkor Dani túl van a nehezén, remélem a pöttyök is hamar leszáradnak.
Meli: muti megint képeket, ha lehet, én is imádom ezeket a mini cuccokat tapizni, nézegetni.
Eszti: jöhet az a pici-poci kép. Mikor mentek Párizsba?
Jaj lányok nagyon közeledik szerda, azért izgulok ám, mi lesz.
Igyekszem ma még jönni, csak most gyorsan gyártok egy kis fini tonhal krémet vacsira.

Andi
candi
 
 


Hello,

Candi, a tonhalkrémet én is imádom, de nálunk apa úútálja.
Hogy készíted el???

Szerdán tudod már, mit fognak csinálni?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


jó estét Mindenkinek !

már írtam egy csomót nektek, de áramszünet volt és elszállt minden :evil: :evil:

Gabi
Esztike még mindig semmi jelét nem adta annak, hogy most már kívülről is látni akarja a családját ? lehetne ajándék nőnapra ! :D
aranyosak lehetnek a gyerkőceid ahogy Esztike érkezéséről vitatkoznak ! :D

Dóri
de jó, hogy jöttél megint ! :D :D
Gerda hogy van mostanság ? ő a topik karácsonyi babája ! :D :D :D
igen, kevesebbet tudok jönni, mert bent a cégnél tiszta őrület van, még olvasni se tudlak benneteket
tréning tréning hátán, csapatépítő, orientációs, minőség stb. :evil:
kérünk még képeket Gerdáról !

Musz
Nyúlgyerek zabálnivaló a WC-papír tekercs rongálása közben is !
az egész családom állatimádó ! a kutyus anyuméknál családtag !!! :D :D

Hoppá
hogy azt a .... pirit !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Kata: lkeverem a tonhaldarabkákat vajjal, meg kis bors, citromlé és lilahagyma kerül bele, és fini piritóssal, meg egy pohár vörösborral, na jól bekajoltam.
Nem tudom mi lesz szerdán, gondolom átnézik az eddigi leleteket éskiírják ami még kell,hogy lesz e vizsgálat azt sem tudom, de minden esetre én így készülök.
Na elcsomagolom magamat mára, jóéjt nektek!

Andi
candi
 
 


áááááááááááá :x

nem bírok aludni :x

óránként keltem fel pisilni, és csak nehezen tudtam visszaaludni, mert folyamatosan ég a gyomrom, amit a gyerek csuklással turbóz

de hajnali négy óta folyamatosan számolom a báránykákat, eredménytelenül :(

már túl vagyok a reggelimen, és magamba döntöttem egy liter körtelevet :?

két napja is ez volt, akkor a neten barangoltam, és utánaolvastam, hogy a hormonjaim a bűnösök, amik készítenek fel a szülésre
leaglább tudom, miért van

mi lesz itt még egy hónapig :shock:

Dóri, így már értem :D
Apa most olyan szoptatós fotelt akar venni nekem, ami ugyan kényelmes, de annyira alacsonyan van az ülőszintje, hogy nem lehet kikecmeregni belőle
viszont olcsó :twisted:
és amikor megjegyeztem, hogy esetleg abban fogjuk tölteni az életünket, mert én onnan segítség nélkül a gyerekkel a kezemben ki nem mászom, jött az ötlet: "akkor a gyereket addig leteszed, és feltápászkodsz"
hova teszem? :shock:
a földre? :shock:

Meli, én Pamperst, Liberot és Huggiest vettem (mikor éppen melyik volt akciós, hehehe)
Valamelyik csak bejön :wink:
De azt hallottam/olvastam, hogy a DM és a Rossmann sajátmárkás pelusai is jók. És olcsóbbak, mint a nagynevű gyártók termékei.
A DM Babylove néven forgalmazza, már egy csomó mindent vettem ebből a "nemmárkából" (pelenkázóalátét, popsitörlő, cumilánc, babahajkefe, fürdővíz hőmérő, körömcsipesz, éjszakai jelzőfény), nekem bejöttek.

Kata, hát az a helyzet, hogy nem az ujjadat bökik a terheléses vércukorhoz.
Könyökhajlatból, vénából veszik. Mind a kétszer. Vígasztalásul: csak egy fiolányival.
De amennyire én be voltam xarva tőle, annyira nem volt vészes. Sőt, meg sem kottyant.
A cukros léhez - a ti tanácsotokra - vittem citromot, komolyan mondom, egész jó kis limonádé kerekedett belőle :lol:

Andi, hát az Ágü én vagok :lol:
Ádiék már várják a játszópajtást, és tudják, hogy tőlem hamarosan számíthanak egyre :lol:
Micsoda ínyenc vagy - apának jó dolga van melletted :wink:
Nálunk zöldbabfőzelék volt a menü :lol:

Vvviki, Nyúlgyereket én is imádom, apa szerint túl engedékeny is vagyok vele. De még a falat meg a függönyt is annyira édesen rágja, hogy nincs szívem rákiabálni.
(Ha meg csak szépen szólok, falra hányt borsó :twisted: )

Mostanában az a szokás nálunk, hogy este tv bámulás közben úgy 8 óra fele minden nap megjelenik a nappaliban, én akkor lekúszok mellé a kapanéról a szőnyegre (az a mi kis szigetünk, apa hívja így :D ), és indul a simiorgia.
Tegnap viszont nem néztem tv-t, és amikor becsoszogtam a nappaliba, látom, hogy ott ül a félhomályban kicsi nyúlgyerekem, és rám vár.
Hát annyira édes volt, megzabáltam. :D

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Jó reggelt!!!

Musz,sajnálom,hogy rosszul aludtál!!!!Én most rekordok döntöttem:este 8-kor bealudtam,csak egyszer keltem fel pisilni(!!!!!!!!!)éjfél körül és 6-ig aludtam :shock: így még a táskák is eltűntek a szemem alól :D nálunk is zöldbabfőzelék volt tegnap!!!!!Ma meg babgulyást főzök 2 napra,mert szerdán-csütörtökön nem lesz időm főzni(Nőnap).ma meg apa nem ebédel itthon,mert mennek apósommal a Tiszához az udvaron tevékenykedni!!!


A tonhalkrém csábítóan hangzik...kipróbálom!Sajna és odáig voltam ezekért a halas finomságokért és mióta terhes vagyok,valahogy nem akar lecsúszni....pedig az omega3 zsírsav jót tenne!!!!!

Gabi????Még egyben?????

Andi,holnap minden kiderül!!!!!Biztosan nem lesz kellemetlen a vizsgálat és az eredmény tuti baba lesz!!!!!!!


Kata,sajnálom...de amíg nincs mensi...tudom ez a mondat lerágott csont,de milyen igaz!!!!!!!!!Szorítok!!!!

Többiek??????

Mindenkinek szép napot mára,indulok dolgozni,délután még jövök!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118
 
 


Hello,

Musz, napközbeni lefekvés?? Éjjel helyett??

Candi, én a tonhalkrémet úgy szoktam csinálni, hogy tonhaldarabkák összetörve, majonéz, hagyma (lehetőleg lila), só, pici citromlé. Én is imádom, csak ugye suliban rálehelni hagymásan a diákokra. :? Pedig imádom a hagymát, fokhagymát. Jöhetne minden mennyiségben....
Várjuk a holnapi beszámolót!!!

Plutó, ha még mindig egyben vagy, akkor Esztikének baromi jó helye van. Dokid nem mondta, hogy majd (ha nem akar jönni a bébi), akkor mikor kell befeküdnöd? Bár lehet, hogy már mondtad :oops: , akkor bocs.

Ma a 40. napnál tartok, hőm 1 tizeddel lejjebb csúszott: 36.9 C.
Remélem mostmár megjön.

Na megyek hajat szárítani, mert még a végén megfázik illetve megfázok.

Képeket tegyetek fel!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Szép napos reggelt!

De jó idő van:)
Kata, hát nem az ujjadat bökik meg, nekem két fiolányi vért vettek le, de nem volt vész, csak a zsemle és a tej nem esett olyan jól, de kibírható. A tonhalkrémet én is majonézzel csinálom, jaj de fini is az:)
Március 19-én, hétfőn utazunk reggel, 7-kor megy a gép brrrrr, 5-re ki kell érni, Érdről Ferihegyre, szupi lesz, és pénteken jövünk, késő este, valamikor 11 óra után.
De jó lesz, mert előtte van a négynapos hétvége, tudunk kicsit kertészkedni, mert amilyen sár van a kutyánktól.
Remélem hamarosan ki tudja festeni a festő a két szobát is fent, az emeleten ami még hátra van, és utánna megrendeljük a bútorokat, de hát a tempója elég lassú, remélem nyárig meglesz:)
Gabi, még egyben?
Musz kitartás, én sem aludtam jól, meg a kolleganőm sem, biztos a hold és az időjárás.
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
nektarin
 
 


Sziasztok!

Még egyben :cry: A gyermekeimnek nagyon bejön a pocakos lét, mind kivárja az utolsó időt :lol: :lol:

Hoppá
csütörtökön kell majd befeküdnöm ha addig semmi nincs :cry: Gondolom pénteken ha lehet indítanak is, v. szombaton, mert szerintem a dokiknál is munkanap lesz :wink:

Musz
kitartás, már nincs sok hátra (pont én mondom ezt, mi?)
nekem éjjel olyan ficánkolást lerendezett a kisasszony, na meg ráadásnak csuklott is :shock: pedig egy jó ideje éjjelente max. jelez egy kicsit, és alszik. Most rugdosott, és taszigált, már nem fér, nem tudom miért nem indul akkor el kifelé :?: :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Lányok,

Nincs véletlenül valakinek az ismeretségében, olyan ember aki OKJ közbeszerzési tanfolyamot végzett, és esetleg írt szakdolgozatot?
Már szarrá keresem magam a neten, de egyenlőr semmi okosságot nem találtam.
Próbálkozom itt is hátha, olyan kicsi a világ, de jó lenne ha lenne.....
Előre is köszi.

Kép
Kép
nektarin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?