áááááááááááá
nem bírok aludni
óránként keltem fel pisilni, és csak nehezen tudtam visszaaludni, mert folyamatosan ég a gyomrom, amit a gyerek csuklással turbóz
de hajnali négy óta folyamatosan számolom a báránykákat, eredménytelenül
már túl vagyok a reggelimen, és magamba döntöttem egy liter körtelevet
két napja is ez volt, akkor a neten barangoltam, és utánaolvastam, hogy a hormonjaim a bűnösök, amik készítenek fel a szülésre
leaglább tudom, miért van
mi lesz itt még egy hónapig
Dóri, így már értem
Apa most olyan szoptatós fotelt akar venni nekem, ami ugyan kényelmes, de annyira alacsonyan van az ülőszintje, hogy nem lehet kikecmeregni belőle
viszont olcsó
és amikor megjegyeztem, hogy esetleg abban fogjuk tölteni az életünket, mert én onnan segítség nélkül a gyerekkel a kezemben ki nem mászom, jött az ötlet: "akkor a gyereket addig leteszed, és feltápászkodsz"
hova teszem?
a földre?
Meli, én Pamperst, Liberot és Huggiest vettem (mikor éppen melyik volt akciós, hehehe)
Valamelyik csak bejön
De azt hallottam/olvastam, hogy a DM és a Rossmann sajátmárkás pelusai is jók. És olcsóbbak, mint a nagynevű gyártók termékei.
A DM Babylove néven forgalmazza, már egy csomó mindent vettem ebből a "nemmárkából" (pelenkázóalátét, popsitörlő, cumilánc, babahajkefe, fürdővíz hőmérő, körömcsipesz, éjszakai jelzőfény), nekem bejöttek.
Kata, hát az a helyzet, hogy nem az ujjadat bökik a terheléses vércukorhoz.
Könyökhajlatból, vénából veszik. Mind a kétszer. Vígasztalásul: csak egy fiolányival.
De amennyire én be voltam xarva tőle, annyira nem volt vészes. Sőt, meg sem kottyant.
A cukros léhez - a ti tanácsotokra - vittem citromot, komolyan mondom, egész jó kis limonádé kerekedett belőle
Andi, hát az Ágü én vagok
Ádiék már várják a játszópajtást, és tudják, hogy tőlem hamarosan számíthanak egyre
Micsoda ínyenc vagy - apának jó dolga van melletted
Nálunk zöldbabfőzelék volt a menü
Vvviki, Nyúlgyereket én is imádom, apa szerint túl engedékeny is vagyok vele. De még a falat meg a függönyt is annyira édesen rágja, hogy nincs szívem rákiabálni.
(Ha meg csak szépen szólok, falra hányt borsó
)
Mostanában az a szokás nálunk, hogy este tv bámulás közben úgy 8 óra fele minden nap megjelenik a nappaliban, én akkor lekúszok mellé a kapanéról a szőnyegre (az a mi kis szigetünk, apa hívja így
), és indul a simiorgia.
Tegnap viszont nem néztem tv-t, és amikor becsoszogtam a nappaliba, látom, hogy ott ül a félhomályban kicsi nyúlgyerekem, és rám vár.
Hát annyira édes volt, megzabáltam.