SZIASZTOK !
Jezusom de le vagyok maradva! Valamelyik nap meg olvastam, hogy Rokica megszult, utana csutortokon meg elmentunk egy hosszu hetvegere sielni
Szuper volt es legnagyobb elmeny, hogy Matthieu le tud jonni meg a dimbes-dombos fekete palyakon is, igy pentek-szombat egesz nap egyutt tudtunk sielni vele. Picurkam meg imadta a szankot es mindent, ami ezzel a kirandulassal jart, meg a 4 oras autoutat is jol birta, ugyhogy nem bantam meg vegul is, hogy elmentunk, bar az elejen kicsit be voltam tojva. De jottek anyosek is igy megvolt a pesztra minden napra
Azelott meg szabin voltam, sogornom elvitte Matthieut mar szombaton februar 24-en sielni, igy ket napra meglatogattam egy baratnomet, utana meg kihasznaltam az idot Balazzsal egy kicsit. Csavarogtunk, staltunk, jatszottunk, veszekedtunk
stb.
Ne haragudjatok hat, hogy nem jottem, bar latom senkinek sem hianyoztam
Visszaolvasas
Atfutottam.
Benianyu,
Fiuk aranyosak nagyon, foleg a sapkas kep tetszik. Dani nem boritja fel a vonatokat???? Nalunk a garazs az autokkal a nagy slager most, de allandoan ujra kell epitenem, mert szetszedi!
Totka,
Brrrr, jaj de mgijedtem ettol a tablettas dologtol, bar akkor szerencsere nem lett belole baj!! Vigyazzatok nagyon! Szemed
Sajnalom!
Ancsi
Huhhhhhhhhhhh de kivancsi vagyok!!!!! Mar rancosodok is, milye lehet a picurnak
Orulok, hogy minden rendben vele. Neha nekem is van ilyen erzesem, ezekkel a lathatatlan betukkel kapcsolatosan
Bar itt kiterek ra, hogy sajnos nem jovok napi rendszeressegel, ugye lanyok?, nem valaszolok mindenre, van amikor jovok ket napig, utana eltunok napokra, dehat tudjatok, hiaba szeretlek am titeket, mert mar neha idaig fajul egyes embereknel a dolog
, ismeretlen ismeroskent
, nalam egy ilyen egyensuly van a babanettel, ennyit tudok nyujtani feletek
, tudjatok, mivel dolgozom, munka utan a gyerekek az elsok es hat este meg mar neha vagyok olyan hulla, hogy meg tv-t sincs kedvem nezni, hanem csak bedolok az agyba.
Meghat SAJNOS tudom, hogy sosem tudlak megismerni titeket szemelyesen, dehat ez van
Na nem erzelgoskodok itt
Amit fejben tudtam tartani
Rokica,
BRAVO, jaj de jo, hogy ennyire gyorsan ment
, bar nekem a leirtak alapjan, huhhh, nekem sem eros oldalam a szules.
Szilvi baba csodalatosan szep, micsoda formas pici szaja van es neha en is osszetevesztettem Zsuzsaval, csak utobbinak joval nagyobb hajkoronaja volt nem??
Remelem lesz rengeteg tejcsid, nagyon ugyes a pici lany, hogy ennyire feltornazta ilyen rovid idon belul es hat, gyonyoru csalad vagytok most mar igy negyen!!!
Barbapapa,
Jajj szegeny Leon, remelem jobban van mar, szerencsere, hogy nem kellett bennmaradni a korhazban. Mitol alakulhat ki, ilyen kruppos roham, eleg ilyeszto, hogy a semmibol jon elo, minden elojel nelkul???
Noel es a hiszti
Ilyenkor kezdodik a dacckorszak, ami meg az en szereny Matthieumnel is neha tusolassal vegzodott,
, nem tudom, szerintem a hatarvonalat akarjat megismerni??? vagy valoszinuleg neha felidegesiti oket, hogy meg nem tudjak kifejezni pontosan mit is akarnak es ha nem hangolodunk ra juk, akkor ugye jon a balhe
Kuha,
Hm, Nem lehet, hogy neha ez valtja ki a hisztit?? Nalunk legalabbis sokszor van igy, akar valamit dehat en is csak emberbol vagyok ugye es ha nem ertem meg mit is akar, akkor kezdodik a hiszti
Balazs nem marad meg a TV elott
, most kezdtem neki bekapcsolni, nalunk a kedvenc a Mekk-mester, valamint mostanaban imadja a TELETUBBIS-t.
Ismeritek?? Eleg babas, gugye egy kicsit, de Matthieu is imadta!!
Megann,
Ablak
Kivert volna engem is a veritek azt hiszem!!
Lena es a rosszasag
, csak nevetek, bar egyeltalan nem nevetseges, mivel Balazs neha detto ugyanez, annak ellennere, ugye, hogy o harom napot a hetbol dadanal van, gyerekekkel korulveve, megis, amint hazajon, egybol keresi a hulyeseget. Csak te leszel kipihentebb, de ne hidd, hogy ettol Lena megvaltozik, ha beteszed bolcsibe! Kis rosszasag, valahol fiunak keszult nem???
Aniko