Sziasztok!
Annyi írnivalóm lenne,reagálni mindenre,belefogok,de csak míg Apa fürdik,mert aztán indulás.
Manóka,Flocika,nektek boldog szülinapot kívánok!!!Iwiwre is föltettem az üzenőfalra
Floci,gratulálok a boltodhoz!!Tényleg nagyon szép a rend,és lehet látni,benne szíved-lelked,aranyos,csini ruhákkal,az ember ilyen helyen szívesen vásárol
Na,ez a smink nálunk is napi téma,Dorina kész van tőle,a körmeit is állandóan festeni kell gyereklakkal,még a lábán is.Ha lejött,akkor így mondja:lecsúszott róla a festék
Manó,nálatok hogy van ez???
Dóri is állandóan nyúz,hogy játsszunk,fél percekre tudok a gép elé ülni csak,állanódan elrángat...
Domi jár judóra,meg focizni,na,el is fárad tőle rendesen,megvan a heti program minden napra.Mi közben ezerrel keressük a megfelelő boltot amibe vághatunk,napról napra változik minden, a pénzünk meg egyre fogy,nem túl jók a kilátások,de azért nem adjuk fel
Jucc,Dóri!
Mekkorát nőnek a gyerekek hétről hétre,csak lesem a képeket,én nem tudom mikor tudok föltenni újakat,majd igyekszem pótolni...
Csilla,mélt megkaptam,igyekszem válaszolni is
Szedem az aloéból az omega3-at,de milyen halszagú a gyomrom tőle,rosszul vagyok.....